Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.295
- Πόντοι
- 3.656
Θα κατέβω Εξάρχεια να μου κάνουν μια φεμινιστική κατήχηση για το πώς η βία είναι το όπλο του αδύναμου.καλα θα κανεις....αλλοιως πηγαινε στην ζινα να τα πεις....και να σου οριζει ο κουγιας τι ειναι ΑΝΤΡΙΚΟ...
Ακριβώς! Όταν κάποιος περνάει τα όρια ενός άλλου αυτό γίνεται.Εαν ας πουμε βγαλεις εσυ μια γυναικα απο τα ρουχα της με την γκρινια σου,η γυναικα εχει δικαιωμα να αρπαξει ενα φτυαρι-τηγανι και να στο φερει στη μαπα...ολα καλα?
Μπορεί να υπερβάλει αλλά δίκιο έχει.Σε συγχαίρω για το δεινό σου επιχείρημα. Πραγματικά με βούλωσες. Δεν ξαναμιλάω.
Αυτο γινεται στο δικο σου μυαλο.Θα κατέβω Εξάρχεια να μου κάνουν μια φεμινιστική κατήχηση για το πώς η βία είναι το όπλο του αδύναμου.
Ακριβώς! Όταν κάποιος περνάει τα όρια ενός άλλου αυτό γίνεται.
καταλαβαμε....\Θα κατέβω Εξάρχεια να μου κάνουν μια φεμινιστική κατήχηση για το πώς η βία είναι το όπλο του αδύναμου.
Ακριβώς! Όταν κάποιος περνάει τα όρια ενός άλλου αυτό γίνεται.
H παραβιαση των περιοριστικων ορων ποια ηταν?Eκδόθηκε ενταλμα συλληψής του.Αναμενόμενο.
Κάτι θα εβρισκαν να ανατρεψουν την απόφαση μη προφυλάκισης.
Μιλάμε για δικαιοσύνη...αφρικανικού επιπέδου.
Τα επιχειρήματα ειναι πλέον "γιατι δεν τον βάλατε μέσα,αφου ετσι ηθελε ο κόσμος;"
Μιλάμε για κανονικά λαικά δικαστήρια,οι δημόσιοι λιθοβολισμοί μόνο λείπουν.
Μπορεί να υπερβάλει αλλά δίκιο έχει.
Αλίμονο αν δικαιολογούμε τον κάθε θυτη με το επιχείρημα τον έβγαλε εκτός εαυτού το θύμα. Δισεκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω ούτε χέρι σηκώνουν ούτε σκοτώνουν όταν βγαίνουν εκτός εαυτού.
Μόνον οι προβληματικοι το κάνουν.
Και γι αυτούς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
κοιτα αυτα τα ποστ ειναι ενδειξη οτι ειναι λιγο χαζο το παιδι και δυστυχως χωρις παιδεια απο την οικογενεια τουΑυτο γινεται στο δικο σου μυαλο.
Το νορμαλ ειναι να γυρισεις και να σηκωθεις να φυγεις αν κατι σε ενοχλει.
Και αν εισαι τοσο αντρας βρες καποιον στα μετρα σου να τις παιξεις.
Είναι άγγελος, είναι αστέρι, είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό.
Γιαγιά 12χρονης από Σεπόλια για Λύτρα: «Λυπάμαι πάρα πολύ, κλαίω από χθες»
Η γιαγιά της 12χρονης από τα Σεπόλια σχολίασε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιοwww.newsbomb.gr
Το νομικό σύστημα νομίζω ότι έχει κάτι που το λέει ψυχικό βρασμό. Αν κάνω λάθος ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων.Μπορεί να υπερβάλει αλλά δίκιο έχει.
Αλίμονο αν δικαιολογούμε τον κάθε θυτη με το επιχείρημα τον έβγαλε εκτός εαυτού το θύμα. Δισεκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω ούτε χέρι σηκώνουν ούτε σκοτώνουν όταν βγαίνουν εκτός εαυτού.
Μόνον οι προβληματικοι το κάνουν.
Και γι αυτούς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Αν θολώσεις τύπε δεν σκέφτεσαι τι έχεις απέναντι σου. Απλά ορμάς ότι και να είναι.Αυτο γινεται στο δικο σου μυαλο.
Το νορμαλ ειναι να γυρισεις και να σηκωθεις να φυγεις αν κατι σε ενοχλει.
Και αν εισαι τοσο αντρας βρες καποιον στα μετρα σου να τις παιξεις.
Εντάξει τύπε είπαμε είμαι μαλάκας με πατέντα.καταλαβαμε....\
Κι αμα θολωσεις και απο την καυλα τυπε και δε σου καθεται η γκομενα,την βιαζεις κιολας ε?δε τρεχει και τιποτα...αφου θολωσες!!!Το νομικό σύστημα νομίζω ότι έχει κάτι που το λέει ψυχικό βρασμό. Αν κάνω λάθος ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων.
Αν θολώσεις τύπε δεν σκέφτεσαι τι έχεις απέναντι σου. Απλά ορμάς ότι και να είναι.
Εντάξει τύπε είπαμε είμαι μαλάκας με πατέντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:.
Ναι τύπε τις ξέρουμε τις κοινές πεποιθήσεις. Δεν αγγίζουμε ούτε μυρμήγκι, τρώμε βιγκαν, σεβόμαστε τις γυναίκες, γινόμαστε καλοί δούλοι, δεν σηκώνουμε ποτέ χέρι σε κανέναν κτλ κτλ.κοιτα αυτα τα ποστ ειναι ενδειξη οτι ειναι λιγο χαζο το παιδι και δυστυχως χωρις παιδεια απο την οικογενεια του
εσυ φοβασαι ....γιαυτο βαραςΝαι τύπε τις ξέρουμε τις κοινές πεποιθήσεις. Δεν αγγίζουμε ούτε μυρμήγκι, τρώμε βιγκαν, σεβόμαστε τις γυναίκες, γινόμαστε καλοί δούλοι, δεν σηκώνουμε ποτέ χέρι σε κανέναν κτλ κτλ.
Ωραίο το συννεφάκι αλλά επειδή δεν ζεις στον παράδεισο πρόσεχε λίγο. Ο Αλβανός που θα βγει από το αμάξι και θα φυτέψει μια σφαίρα για μια λάθος ματιά δεν έχει ηθική πυξίδα, οπότε ή θα μάθεις να αναγνωρίζεις τους κινδύνους ή κινδυνεύεις να μην επιβιώσεις, τόσο απλά.
Το λέει για να ρίξει ευθύνη στο θύμα; Γιατί έχω την αμυδρα εντύπωση πως το λέει για να το διαχωρισει από την προμελέτη. Βριστηκαμε στο δρόμο, πιαστηκαμε στα χέρια, σου έριξα μία στο κεφάλι, έπεσες τσιμέντο, σκοτωθηκες.Το νομικό σύστημα νομίζω ότι έχει κάτι που το λέει ψυχικό βρασμό. Αν κάνω λάθος ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων.
Χάνεις την ουσία. Ο άνθρωπος δεν είναι κομπιούτερ. Δε βάζεις έναν κανόνα απαγόρευσης και ξαφνικά σταματάει να υπάρχει ένα πρόβλημα επειδή το κομπιούτερ εκτελεί την εντολή.Κι αμα θολωσεις και απο την καυλα τυπε και δε σου καθεται η γκομενα,την βιαζεις κιολας ε?δε τρεχει και τιποτα...αφου θολωσες!!!
Δεν θα αθωωθείς αλλά είναι ελαφρυντικό. Ας μου πει κάποιος. Αν αύριο αρχίσει και βρέχει πυρηνικά ποιος θα φταίει; Αυτός που πάτησε το κουμπί ή αυτός που πέρασε τις κόκκινες γραμμές αυτού που πάτησε το κουμπί;Το λέει για να ρίξει ευθύνη στο θύμα; Γιατί έχω την αμυδρα εντύπωση πως το λέει για να το διαχωρισει από την προμελέτη. Βριστηκαμε στο δρόμο, πιαστηκαμε στα χέρια, σου έριξα μία στο κεφάλι, έπεσες τσιμέντο, σκοτωθηκες.
Εν βρασμώ σε έφαγα.
Δε θα με αθωώσει ο Δικαστής επειδή με έβγαλες εκτός εαυτού με τα μπινελικια.
εχεις θεμα απο την οικογενεια....να πας να γαμησεις, δεν σου ευχομαι να βρεις κοπελα γιατι δεν μπορεις αλλα σιγα σιγα πριν κανεις καμμια μαλακια επειδη η αλλη εστειλε ενα λαικ την στειλεις ταφο....Χάνεις την ουσία. Ο άνθρωπος δεν είναι κομπιούτερ. Δε βάζεις έναν κανόνα απαγόρευσης και ξαφνικά σταματάει να υπάρχει ένα πρόβλημα επειδή το κομπιούτερ εκτελεί την εντολή.
ταχεις παιξει ρε αγαμητο ε?Δεν θα αθωωθείς αλλά είναι ελαφρυντικό. Ας μου πει κάποιος. Αν αύριο αρχίσει και βρέχει πυρηνικά ποιος θα φταίει; Αυτός που πάτησε το κουμπί ή αυτός που πέρασε τις κόκκινες γραμμές αυτού που πάτησε το κουμπί;