CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.208
- Πόντοι
- 2.606
μη σου πω θα μπουνε με αυτους αν φτασει ο κομπος στο χτενι....εχει 100 απεξω δεν θα μπορουν να κανουν μπουκα...
μη σου πω θα μπουνε με αυτους αν φτασει ο κομπος στο χτενι....εχει 100 απεξω δεν θα μπορουν να κανουν μπουκα...
τυπε πυργιωτης,απο τα αγια χωματα και συ?Mia αδιαφορη κοπέλα είναι. Την ξέρω από. Μικρή
Όχι άσχημη αλλά αδιαφορη. Γι αυτό το ερωτικό ναυάγιο βέβαια είναι πολύ
πως θα γινει να την γραψουμε μελος στο σαη και μετα να την τσαντισουμε να μας τα βαλει καμια φωτογραφια απλωμενα στο σαλονι ,ρολογια ,ραβδους ,τιμαλφη ,μετρητο ,ολα για να μας ρουμπωσει!!Ενα ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ότι θα μας συμβει με ολο αυτο το κρυφτό του μαλάκα του Λυτρα
ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ
Εντωμεταξυ η αλλη θα ειναι σπίτι στο ενα χερι το ΠΑΝΙΚ ΜΠΑΤΟΝ και :
να απλωσει και κανα 2 λερωμενα βρακιά της ομως να φτιαχτει και ο Αργυροτοξος (πως στο μπουτσο λεγετε ο τυπος εδω )πως θα γινει να την γραψουμε μελος στο σαη και μετα να την τσαντισουμε να μας τα βαλει καμια φωτογραφια απλωμενα στο σαλονι ,ρολογια ,ραβδους ,τιμαλφη ,μετρητο ,ολα για να μας ρουμπωσει!!
το πας μακρια εσυ....θα τον παιζει ο αργυροτοξος μεχρι αφυδατοσεως και θα παρει εργολαβια να βαζει φωτο της ο σατοβ1 ...της πουτανας θα γινει τελειως μετα!να απλωσει και κανα 2 λερωμενα βρακιά της ομως να φτιαχτει και ο Αργυροτοξος (πως στο μπουτσο λεγετε ο τυπος εδω )
ουτε βρασμος ψυχης ουτε βρασμος ψωλης ουτε τιποτα.....αν δεν μπορουν να κρατανε τα χερια τους και τα νευρα τους με πενηντα κιλα γυναικες ειδικα ,να πα να γαμηθουνε...αν ειχε δηλαδη τιποτα νταραβερια με ασβερκους και στραβωνε το θεμα τι θα εκανε δηλαδη .....σιγα την αυτοαμυνα ρε τυπε ,μη τρελαθουμε.....μη κοιτας που εχουμε δωσει ρεσιταλ χαβαλε γιατι μια συνηθισμενη (δυστυχως ειναι συνηθης) υποθεση χειροδικιας μικροψωλη σε γυναικα ξεβρακωσε ολο το συστημα οπερετα γυρω γυρω...τι δικαστες τι εισαγγελεις τι μπατσοι τι ο αρειος παγος ολοι γινανε ρομπα σε τρεις μερες -ΟΛΟΙ -ΠΑΝΙΚ ΜΠΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.....Αυτό που λέω τύπε , είναι ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι χωρίς να ξέρουμε και τος δυο πλευρές. Υπάρχουν αυτοί που είναι τέρατα και βιαιοπραγούν ,υπάρχει η κακιά στιγμή , υπάρχει η αυτοάμυνα υπάρχουν χίλια δυο .
Στην περίπτωση του Αμερικάνου που προανέφερα (στρατιωτικός του ΝΑΤΟ) το νομικό πλαίσιο θα έπρεπε να τον είχε προστατέψει. Εν βρασμώ ψυχής δε θα του έδινα άδικο να τη βάραγε . Βέβαια μετά θα μιλάγαμε για τοξική αρρενωπότητα κοκ
Μην ξεχνας τον Παππα της ΧΑ που τον περιμεναν εξω απο το σπιτι να τον συλλαβουν και εξαφανιστηκε για 6 μηνες.Βεβαια οταν το επισημανε η Τζιμα στον Μιχαλακη δεν του πολυαρεσεΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;
ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΥΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΠΑΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ
ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΚΟΒΟΥΝΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΡΟΥΧΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ , αφου η καριολα δεν τον αφηνει να παει να παρει τα ρουχα του !!!Μην ξεχνας τον Παππα της ΧΑ που τον περιμεναν εξω απο το σπιτι να τον συλλαβουν και εξαφανιστηκε για 6 μηνες.Βεβαια οταν το επισημανε η Τζιμα στον Μιχαλακη δεν του πολυαρεσε
ΔΕΝ ηταν υποχρεωμενος να διαβασει το μνημονιο ρε τυπε...τα χουμε πει χιλιες φορες αυτα!Μην ξεχνας τον Παππα της ΧΑ που τον περιμεναν εξω απο το σπιτι να τον συλλαβουν και εξαφανιστηκε για 6 μηνες.Βεβαια οταν το επισημανε η Τζιμα στον Μιχαλακη δεν του πολυαρεσε
σοβαρα ρε συ,που ??? εδω στα αρχιδια τους ειμαι σιγουρος οτι τους δινουν και βαουτσερ καπου να βαλουν οτι πιο μπουρδελο υπαρχει!ΚΟΒΟΥΝΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΡΟΥΧΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ , αφου η καριολα δεν τον αφηνει να παει να παρει τα ρουχα του !!!
Δεν εχει ουτε λεφτα να παει να ραψει ενα καινουργιο ΚΟΣΤΟΥΜΙ και ΥΠΟΚΑΜΙΣΟ
ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ
Παιζει να ειναι και δικαβαλο σε κανενα παπι γιατι δεν εχει λεφτα ουτε για ταξι-βενζινηΚΟΒΟΥΝΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΡΟΥΧΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ , αφου η καριολα δεν τον αφηνει να παει να παρει τα ρουχα του !!!
Δεν εχει ουτε λεφτα να παει να ραψει ενα καινουργιο ΚΟΣΤΟΥΜΙ και ΥΠΟΚΑΜΙΣΟ
ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ
αφου ειστε μαλακες οι δικηγοροι τι να κανουμε.Ειχα παει να δουλεψω σε ενα οπαπ και μια γκομενα δικηγορος φοιτητρια μου εδειχνε τη δουλεια επειδη δουλευε εκει και μου τη επεφτε φουλ ολο με επιανε δε μπορω να πω εχει γουστο στους αντρες αλλα απο χαρακτηρας φαινοταν γτπ η γκομενα ξερολας ωραιοπαθης και επειδη η δουλεια μου φανηκε δυσκολη και της ειπα δε κανω για τη δουλεια ξενερωσε και σταματησε το πεσιμο και ελεγε ενταξει βρες αλλη δουλεια αγορι μου οκ,με περασε χαζο μαλλον επειδη δε κανω για τη δουλεια και με απομυθωποιησε λες και ολοι κανουν για ολες τις δουλιες και οποιος δε κανει για μια δουλεια ειναι βλακας οτι να ναι τελειως παλιοχαρακτηρας η γκομενα αλλα της αναγνωριζω τουλαχιστον ηθελε αντρακλες σα εμενα μπραβο της το μονο θετικο της αλλα απο χαρακτηρα γτπ οπως ολοι οι δικηγοροι και δικηγορεσες,ολοι και ολες τη ιδια μουρη εχετε οι δικηοροι και οι δικηγορεσες.Στ' αρχιδια μας τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα μυαλα σου και μια λίρα
τριΠαιζει να ειναι και δικαβαλο σε κανενα παπι γιατι δεν εχει λεφτα ουτε για ταξι-βενζινη