Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.182
Πόντοι
28.246
Έχεις δει ινστα της λεγόμενης?..... μέχρι μήτρα έφτανε η καλλιτέχνιδα....το έκλεισε όμως από προχτές....
Την εστρωσε και της θυμησε ποιος βαζει το χρημα στο σπιτι ο φαφουτης δηλαδη; Να παμε να μας το διδαξει και σε εμας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
Λαθος τυπε. Την οριτζιναλ τη βρισκεις μονο σε ξεχασμενα ψιλικών καθότι δεν εχει ημερομηνια ληξης οπως τα ζβαν στα κεντρα εκπαιδευσης
λες τόσο καιρό να πίνω τη λάθος και να μην έχω προστασία :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Λαθος τυπε. Την οριτζιναλ τη βρισκεις μονο σε ξεχασμενα ψιλικών καθότι δεν εχει ημερομηνια ληξης οπως τα ζβαν στα κεντρα εκπαιδευσης
Σιγά μην έχει πάει φαντάρος....θα χει πλακωθεί κόντρα αναβολές ο γιώτας για να ψωλαρμενιζει όλη μέρα εδώ μέσα....

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Παντως τυποι να μοιραστω κατι μαζι σας…
Επιστρεφοντας απο ταξιδι προσφατα, διαπιστωσα πως στον ακριβως απο πανω οροφο το διαμερισμα νοικιαστηκε σε εξωπραγματικο μουνι που αδυνατώ να πιστέψω οτι ΔΕΝ ειναι του χώρου. Μιλαμε για άτι 1.70-1.75. Αψεγαδιαστο κορμι, καμπυλες ξανθο, κοινως αυτο που λεμε All In… ηλικια πρεπει να παιζει γυρω στα 35. Επαθα κοκομπλοκο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Την εστρωσε και της θυμησε ποιος βαζει το χρημα στο σπιτι ο φαφουτης δηλαδη; Να παμε να μας το διδαξει και σε εμας.
Τύπε εκεί μέσα πάντως δεν θα πήγαινα να διδαχτω...δεν ξέρω για σένα αν είσαι τολμηρός....άσε γιατί μπορεί να παίζει κάνας μαύρος βοας ελεύθερος και να ζήσουμε τίποτα δράματα....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Συγνωμη αλλά δεν καταλαβαινω ούτε τι λες, ούτε σε τι διαφωνεις, ούτε ποιο ειναι το θεμα σου, δεν μπορω να σε παρακολουθησω
Πέσε για υπνο εχεις τριμελές αύριο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Επιστρεφοντας απο ταξιδι προσφατα, διαπιστωσα πως στον ακριβως απο πανω οροφο το διαμερισμα νοικιαστηκε σε εξωπραγματικο μουνι που αδυνατώ να πιστέψω οτι ΔΕΝ ειναι του χώρου. Μιλαμε για άτι 1.70-1.75. Αψεγαδιαστο κορμι, καμπυλες ξανθο, κοινως αυτο που λεμε All In… ηλικια πρεπει να παιζει γυρω στα 35. Επαθα κοκομπλοκο
που μενεις?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Άντε ρε φιλαράκι....τώρα που τακιμιασαμε λοιπόν δεν μας λες και για την πολυκατοικία που ρωτάει ο συμπουρδελος....να αποκτήσουμε όλη μια εμπεριστατωμένη άποψη....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
Πες μου ότι πηγές πολύ μικρός για να ξεμπερδεψεις γρήγορα.....και μετά να ψωλαρμενιζεις όλη μέρα εδώ....
μου είχε βάλει όρο στο συμβόλαιο το ντιλιβεράδικο της γειτονιάς πρώτα φαντάρος και μετά θα με προσλάβει με 3+1

επίσης το ότι ψωλαρμενίζω σημαίνει ότι έχω κάνει σωστά τη δουλειά μου και όλα πάνε όπως πρέπει δε χρειάζεται η παρέμβαση μου :coffee:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Άντε ρε φιλαράκι....τώρα που τακιμιασαμε λοιπόν δεν μας λες και για την πολυκατοικία που ρωτάει ο συμπουρδελος....να αποκτήσουμε όλη μια εμπεριστατωμένη άποψη....
Πειραιά αγαπητέ κέντρο πολύ κεντρο. Ασυλληπτο μουνι. Εχω φαει τον κόσμο να δω που δουλευει. Παντως με ντυσιμο σεντ λορεντ κ λουμπουτεν στιλετο οριτζιναλε μου κανει για πολυ ακριβο κασέ. Το σώμα παραπεμπει σε στριπτιτζου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Ε τοτε άραξε εδω μαζι μας. Ασε τα δικηγοριστικα κ πες μας για κανα μουνακι
Πάνω από εκατόν εξήντα πέντε κιλά δεν το υπολογίζεις με τη λέξη μουνακι....το περιγράφεις με μετρικούς τόνους....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Πειραιά αγαπητέ κέντρο πολύ κεντρο. Ασυλληπτο μουνι. Εχω φαει τον κόσμο να δω που δουλευει. Παντως με ντυσιμο σεντ λορεντ κ λουμπουτεν στιλετο οριτζιναλε μου κανει για πολυ ακριβο κασέ. Το σώμα παραπεμπει σε στριπτιτζου
Αν έλεγες Περαία το συζηταγαμε...τώρα δε θέλω να μπω στα χωράφια του ραουπαου....τον στεναχώρησα και με το πρωτάθλημα....έχει και δύσκολη πεθερά.....μπορείς να στείλεις όμως λεπτομέρειες στον τρουμπακη ...είναι τσακαλακι αυτός,θα στο βρει το μουνακι πιτς φυτίλι....

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Την ειδα με ροζ οχι στενο φορεμα μινι μεχρι εκει που δεν παιρνει βυζο 99% φυσικο στο θεό, κωλος στη στρατοσφαιρα πεταχτος υπεργυμνασμενος χαμογελαρα φοραγε γυαλια ηλιου (8 το βραδυ ηταν) λαδωμενη φουλ στα ποδια φουζερ αρωμα που η ατμοσφαιρα ατο ασανσες ηταν αποπνικτική, πολυ πορνοσταρ ρε τυποι πως να το πω. Δυσκολα εκφραζομαι για μουνί ετσι. Ηταν κατι το εξωφρενικό!

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Την ειδα με ροζ οχι στενο φορεμα μινι μεχρι εκει που δεν παιρνει βυζο 99% φυσικο στο θεό, κωλος στη στρατοσφαιρα πεταχτος υπεργυμνασμενος χαμογελαρα φοραγε γυαλια ηλιου (8 το βραδυ ηταν) λαδωμενη φουλ στα ποδια φουζερ αρωμα που η ατμοσφαιρα ατο ασανσες ηταν αποπνικτική, πολυ πορνοσταρ ρε τυποι πως να το πω
Ωνσγ και είχα νυσταξει.... αυτό με τη στρατόσφαιρα με λύγισε....

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Ωνσγ και είχα νυσταξει.... αυτό με τη στρατόσφαιρα με λύγισε....
Ξερεις αυτος ο γυριστός προς τα μεσα η καμπύλη προς τα νεφρά αλλα σε κλειστή ροπή. Που τον ματσακωνεις απο πανω οπως οταν καβαλας 1000αρα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Ξερεις αυτος ο γυριστός προς τα μεσα η καμπύλη προς τα νεφρά αλλα σε κλειστή ροπή
Πωωωω άμα έχει κλειστή ροπή θα μπαίνει με τις πάντες ....από πόρτα σε πόρτα θα πηγαίνει η πισωκουνα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom