Νέα

Διώχτε όλους τους πιτσιρικάδες εδώ και τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ο μουνίλας μιλάει πάντα σοβαρά  :grin:  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
στο πλαίσιο αυτό χρίστε1000 πιστεύω είναι μαλακία
που 'θίχτηκες'.  
είναι προφανές το χιουμοριστικόν του θρεντ  :dancing:
με αυτά που γράφεις τουλάχιστον στα μάτια μας φαντάζεις
όντως ένας πιτσιρικάς!!......  :2funny:  :2funny:  :2funny:
φιλικά.  
Σιγουραααααααααααααααααα.............

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι ωραια!
Και τι λογος υπαρξης υπαρχει για ενα τετοιο θεμα?

Επισκέπτης
οχι εχει δικιο...αυτου κ του ασπρουλη δεν ημουν σιγουρος να τα βαλω καθως πιστευα οτι μπορει κ να παρεξηγηθουν....

Μουνιλα,βγαλε και το δικο μου τωωρααα...θα σου κανω μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση...:grin:

κανε ρε θα παρω τον καλυτερο δικηγορο κ θα βγαλω κ αποζημιωση....  :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
mounila χωριζουμε...
δε μου κανεις αδερφε...
[youtube=850,700]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
Ναι ωραια!
Και τι λογος υπαρξης υπαρχει για ενα τετοιο θεμα?

αφου θες να μιλησουμε σοβαρα θα μιλησουμε σοβαρα...
ο λογος που ανοιξα τετοιο θρεντ ειναι καθαρα για να καταλαβουν κ οι μεγαλυτεροι οτι ξερουμε οτι ακομα στην ηλικια που ειμαστε δεν γνωριζουμε πολλα πραγματα κ οι πιο πολλοι απο εμας το παιζουν γνωστες επι παντως επι στητου...
οτι κ να μου πεις για ωριμοτητες ναι μπορει να εισαι ωριμος σοβαρος αλλα αλλιως αγαπητε θα ακουστει η αποψη ενος 30αρη που ειχε κ 2 3 εμπειριες στην ζωη του κ αλλιως ενος 19αρι που απο την ηλικια κ μονο δεν μπορεις να εχεις μεστωσει σαν προσωπικοτητα καθως ακομα ψαχνεσαι...
κ αλλα πολλα μπορεις να τα καταλαβεις κ μονος γιατι το εκανα περα απο χαβαλε κ να γελασουμε....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χρίστε1000 σώπαινε, πίστευε, και μη ερεύνα!..  ;)  :2funny:  :2funny:  :2funny:  

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ο λογος που ανοιξα τετοιο θρεντ ειναι καθαρα για να καταλαβουν κ οι μεγαλυτεροι οτι ξερουμε οτι ακομα στην ηλικια που ειμαστε δεν γνωριζουμε πολλα πραγματα κ οι πιο πολλοι απο εμας το παιζουν γνωστες επι παντως επι στητου...
οτι κ να μου πεις για ωριμοτητες ναι μπορει να εισαι ωριμος σοβαρος αλλα αλλιως αγαπητε θα ακουστει η αποψη ενος 30αρη που ειχε κ 2 3 εμπειριες στην ζωη του κ αλλιως ενος 19αρι που απο την ηλικια κ μονο δεν μπορεις να εχεις μεστωσει σαν προσωπικοτητα καθως ακομα ψαχνεσαι...
κ αλλα πολλα μπορεις να τα καταλαβεις κ μονος γιατι το εκανα περα απο χαβαλε κ να γελασουμε....

πάλι έγραψες παιχταρά μου!!  :grin:  :rockon:  :rockon:  :rockon: 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

+100
Με λιγα λογια ζηταμε λιγη κατανοηση απο τους "μεγαλους"..ειμαστε λιγο μαλακισμενα τι να κανουμε?:grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εμενα η ευα μπι μπι με ενοχλει οταν πεταγετε σαν τη τσουτσου
αντι να διαβαζει για τη σχολη της :o
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μουνίλα κατανοώ ότι σε πειράζει
που σε όλους τους τομείς ξέρω
παραπάνω πράγματα από σένα
αλλά τί να κάνουμε..  :grin:
αλλά να ανοίξεις και θρεντ ρε γμτ!..
μαλακία......  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
τόσο πολύ πια..... καμιά ωριμότητα και σοβαρότητα  :dancing:  :dancing:  :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποσοι εχουν προλαβει αυτη τη διαφημιση?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αλλα αλλιως αγαπητε θα ακουστει η αποψη ενος 30αρη που ειχε κ 2 3 εμπειριες στην ζωη του κ αλλιως ενος 19αρι που απο την ηλικια κ μονο δεν μπορεις να εχεις μεστωσει σαν προσωπικοτητα καθως ακομα ψαχνεσαι...
Η προσωπικοτητα μου αποτελειται απο στοιχεια τα οποια ανεκαθεν ειχα,και αυτα που λεω για τις Ελληνιδες απο μικρος τα ελεγα.
Τι νομιζεις?οτι τωρα λεω αυτα και μετα απο δεκα χρονια θα λεω αλλα?
Οι ανθρωποι αλλαζουν γνωμη...αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που για πολλους λογους θα εισαι εναντιον.
Αυτο που λες για τον 30αρη ισχυει γιατι ετσι ειναι διαμορφωμενη η κοινωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom