Νέα

Διώχτε όλους τους πιτσιρικάδες εδώ και τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας εδω μεσα εγω με αυτους μιλαω και με ατομα στα οποια ανταλλασουμε αποψεις. Ατομα που βριζουνε η κοροιδευουνε ουτε καν ασχολουμε με αυτους καντε το ιδιο. δεν ειναι ευκολο να φυγουνε οι πιτσιρικαδες σκεφτητε το επιχειρηματικα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποτέ δε βρίζουμε τις κυρίες... πιτσιρικά... δημοσίως :referee:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ουτε εγω γουσταρω να ειμαι μαζι σου λαπλας *P
κ ψηφιζω για αποχωρηση κ εσενα κ τον λευκουλη για να μαθετε να τα χωνετε στις ελληνιδες! :tickedoff:
εξω... τζους.. αλε...

Επισκέπτης
ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας εδω μεσα εγω με αυτους μιλαω και με ατομα στα οποια ανταλλασουμε αποψεις. Ατομα που βριζουνε η κοροιδευουνε ουτε καν ασχολουμε με αυτους καντε το ιδιο. δεν ειναι ευκολο να φυγουνε οι πιτσιρικαδες [size=16pt]σκεφτητε το επιχειρηματικα[/size]

μα επειχηρηματικα κοστιζουν πολλοι με τοσο μελανι που χαλανε  :2funny:

Ποτέ δε βρίζουμε τις κυρίες... πιτσιρικά... δημοσίως

ελα ρε λεονορο τωρα...κ εσυ,να ταν κανας αλλος να το συνεχισω αλλα κ εσυ  :headbang:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τοση διαφημηση πεφτει εδω μεσα απο πολλα site και οχι μονο τι θα πουνε αν τα 40000 μελη γινουν 30000? ειπαμε οσοι νομιζετε λενε παπαριες μην τους απαντατε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το λέω όσους για όσους βρίζουνε... :idiot:πιτσιρικά :cheesy: :headbang:

Επισκέπτης
τοση διαφημηση πεφτει εδω μεσα απο πολλα site και οχι μονο τι θα πουνε αν τα 40000 μελη γινουν 30000? ειπαμε οσοι νομιζετε λενε παπαριες μην τους απαντατε

ναι αλλα πχ να υπαρχει ενα σοβαρο θραντ οπως΄΄ χυσιμο στα στριγκακια΄΄ κ να μπαινουν μεσα 3-4 πιτσιρκαδες να μην αναφερω τωρα ονοματα κ να γαμανε το θρεντ...ΕΛΕΟΣ ρε με τις κλικες σας.... :tickedoff: υπαρχουμε κ εμεις που θελουμε να γραψουμε αποψη σοβαρη...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
διώχτε τους επιτέλους να μη μας ζαλίζουνε!!......  :grin:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δε βγήκαν απο τ' αυγό τους, θέλουν και στριγκάκια τα κωλόπαιδα.
Ου να μου χαθούνε!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δλδ.. πριβε τους ριχνουμε καντηλια?  :P :2funny:

αμα ειναι να κλαις κ να μου σπαραζεις την καρδιαν... να ψηφισω καναν αλλο :P

ανακάλεσε..διωξε καποιον αλλο πχ τον μουνιλα.. :( :(
εγω ειμαι στολιδι του φορουμ κ ποτε δεν εχω γραψει κατι ασχημο για τις ελληνιδες :( :(

:P :P :P :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ανοιγω αυτο το θεμα για να ΑΠΑΙΤΗΣΩ απο το κοινο σιγα σιγα να αρχισει να διωχνει ολη την πιτσιρικαρια που εχει μαζευτει εδω μεσα η οποια κανει τα εξης
1)γραφει ποστ της μιας προτασης ολο μαλακια κ off topic
2)γραφει 123456 ποστ το δευτερολεπτο νομιζωντας οτι ετσι θα γινει παλιουρας κ θα αποκτισει σεβασμο
3)σοβαρα θεματα οπως ΄΄χυσιμο σε στριγκακια΄΄η ΄΄πως θα κανετε ευτηχισμενο εναν αντρα΄΄μπηκαν μεσα κ χαλασανε την ομαλη ροη των θρεντ
4)νομιζουν οτι ειναι ξερολες κ τα ξερουν ολα ενω δεν ξερουν τιποτα κ μιλανε με βαση τη φαντασια τους
5)κομπορευονται για εμπειριες που τις διαβαζουν στο κοσμοπολιταν κ στο μπουρδελα κ με μιξη δυο τριων μαζι φτιαχνουν μια δικια τους
6)δεν σεβονται μεγαλυτερους κ πουλανε τσαμπουκαδες ενω ολοι γνωριζουν οτι ειναι κοτες λυρατες
κ αλλα πολλα τωρα δεν μου ρχονται
ΑΠΑΙΤΩ λοιπον να μπει κ μια ψηφοφορια πιστευω να την βρω κ εγω να την κανω οπου οι ενας ενας σιγα σιγα θα τον σουταρουμε για αλλου γιατι δεν μπορουμε αλλοα τα μιξιαρικα κ αυτοι ειναι
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb
8)κ οποιοι αλλοι δηλωσουν εθελοντες

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διωχτε μας ρε μας εχει βαρεθει η ψυχη μου....
Νιωθω παντως πολυ περηφανος για τον εαυτο μου,εχω προλαβει να τσακωθω με πολλους απο το σαιτ και να κανω αρκετους εχθρους,ειμαι πολυ συγκινημενος..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κ δωστε εμφανιση κυριως στους μουνιλα,ντραμερ κ ταλο...αυτους να διωξουμε πρωτους  :rockon: :rockon: :rockon:
καλ΄σας λέει ρεεεεεεε.......κωλόπαιδα σαν τον τάλο..καταστρεφουν το σάιτ....τον μπούλο με συνππτικές διαδικασίες....έξω πούστη τάλε απ ΄την παρ΄'αγκα....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

καταρχας ουτε πινω ουτε καπνιζω...ειναι πολυ σοβαρο το θεμα ιμπλις αλλα αυριο θα τα πουμε ολοι πολλοι ωραια

υσ--->θα κρατησω σοβαροτητα μεχρι να απαντησει ο ταλος  2funny

τι να μας πει ο μαλ΄κας ρε......μόνο σε ποδοσφαιρικά θρέντ μπαίνει...ο παπάρας...άντε και στο τσάτ....ούστ..... :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom