εσυ κανεις λαθος ειναι πολυ σοβαρο το θεμα μπιτε...δεν ειναι τοσο απλο
φιλε σοβαρα τωρα,ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?
εσυ κανεις λαθος ειναι πολυ σοβαρο το θεμα μπιτε...δεν ειναι τοσο απλο
δεν γουσταρω να ειμαι στο ιδιο φορουμ με την bite,ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ..
δεν γουσταρω ρε μαγκες,πως να το κανουμε?
ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας εδω μεσα εγω με αυτους μιλαω και με ατομα στα οποια ανταλλασουμε αποψεις. Ατομα που βριζουνε η κοροιδευουνε ουτε καν ασχολουμε με αυτους καντε το ιδιο. δεν ειναι ευκολο να φυγουνε οι πιτσιρικαδες [size=16pt]σκεφτητε το επιχειρηματικα[/size]
Ποτέ δε βρίζουμε τις κυρίες... πιτσιρικά... δημοσίως
τοση διαφημηση πεφτει εδω μεσα απο πολλα site και οχι μονο τι θα πουνε αν τα 40000 μελη γινουν 30000? ειπαμε οσοι νομιζετε λενε παπαριες μην τους απαντατε
ουτε εγω γουσταρω να ειμαι μαζι σου λαπλας *P
κ ψηφιζω για αποχωρηση κ εσενα κ τον λευκουλη για να μαθετε να τα χωνετε στις ελληνιδες!
εξω... τζους.. αλε...
Δε βγήκαν απο τ' αυγό τους, θέλουν και στριγκάκια τα κωλόπαιδα.
Ου να μου χαθούνε!
Ποτέ δε βρίζουμε τις κυρίες... πιτσιρικά... δημοσίως
:'( :'( :'(
δλδ.. πριβε τους ριχνουμε καντηλια?
αμα ειναι να κλαις κ να μου σπαραζεις την καρδιαν... να ψηφισω καναν αλλο
:'( :'( :'(
Μην στεναχωριεσαι laplace, μαζι σου ειμαι
ανοιγω αυτο το θεμα για να ΑΠΑΙΤΗΣΩ απο το κοινο σιγα σιγα να αρχισει να διωχνει ολη την πιτσιρικαρια που εχει μαζευτει εδω μεσα η οποια κανει τα εξης
1)γραφει ποστ της μιας προτασης ολο μαλακια κ off topic
2)γραφει 123456 ποστ το δευτερολεπτο νομιζωντας οτι ετσι θα γινει παλιουρας κ θα αποκτισει σεβασμο
3)σοβαρα θεματα οπως ΄΄χυσιμο σε στριγκακια΄΄η ΄΄πως θα κανετε ευτηχισμενο εναν αντρα΄΄μπηκαν μεσα κ χαλασανε την ομαλη ροη των θρεντ
4)νομιζουν οτι ειναι ξερολες κ τα ξερουν ολα ενω δεν ξερουν τιποτα κ μιλανε με βαση τη φαντασια τους
5)κομπορευονται για εμπειριες που τις διαβαζουν στο κοσμοπολιταν κ στο μπουρδελα κ με μιξη δυο τριων μαζι φτιαχνουν μια δικια τους
6)δεν σεβονται μεγαλυτερους κ πουλανε τσαμπουκαδες ενω ολοι γνωριζουν οτι ειναι κοτες λυρατες
κ αλλα πολλα τωρα δεν μου ρχονται
ΑΠΑΙΤΩ λοιπον να μπει κ μια ψηφοφορια πιστευω να την βρω κ εγω να την κανω οπου οι ενας ενας σιγα σιγα θα τον σουταρουμε για αλλου γιατι δεν μπορουμε αλλοα τα μιξιαρικα κ αυτοι ειναι
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb
8)κ οποιοι αλλοι δηλωσουν εθελοντες
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
καλ΄σας λέει ρεεεεεεε.......κωλόπαιδα σαν τον τάλο..καταστρεφουν το σάιτ....τον μπούλο με συνππτικές διαδικασίες....έξω πούστη τάλε απ ΄την παρ΄'αγκα.......κ δωστε εμφανιση κυριως στους μουνιλα,ντραμερ κ ταλο...αυτους να διωξουμε πρωτους