Νέα

Διώχτε όλους τους πιτσιρικάδες εδώ και τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλ΄σας λέει ρεεεεεεε.......κωλόπαιδα σαν τον τάλο..καταστρεφουν το σάιτ....τον μπούλο με συνππτικές διαδικασίες....έξω πούστη τάλε απ ΄την παρ΄'αγκα....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

καταρχας ουτε πινω ουτε καπνιζω...ειναι πολυ σοβαρο το θεμα ιμπλις αλλα αυριο θα τα πουμε ολοι πολλοι ωραια

υσ--->θα κρατησω σοβαροτητα μεχρι να απαντησει ο ταλος  2funny

τι να μας πει ο μαλ΄κας ρε......μόνο σε ποδοσφαιρικά θρέντ μπαίνει...ο παπάρας...άντε και στο τσάτ....ούστ..... :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διωχτε τον πιτσιρικά τον talos ΑΜΕΣΑ απο το φορουμ..
ειναι αναρχικό στοιχείο..  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
tale εσυ μην ανησυχείς αν το πάρουμε ηλικιακά τελευταίος θα φύγεις εσύ! :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
tale εσυ μην ανησυχείς αν το πάρουμε ηλικιακά τελευταίος θα φύγεις εσύ! :grin:
εσένα..θυμισε μου να σε γ.....μαζί με τον τάλο.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μουνίλας...ο καταστροφέας των θρέντ του σάιτ....καταγγέλω ότι είναι βαλτός απο ...αντίπαλα στρατόπεδα....μαζί με τον βυζολάγνο είναι τα καριόλια του ΄σαιτ......άμεση διαγραφή και ανηλεες πήδημα απο τον....λίλα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το σοστο ειναι αυξανεστε και πλυθυνεστε οχι το αντιθετο,
οποτε το καλο για το σαιτ ειναι να αυξανομαστε συνεχως και οχι να μειονομαστε.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
κοιταξτε παιδια η αληθεια βρισκετε καπου στην μεση.σιγουρα ειναι ενοχλητικό να ποσταρει το καθε βλαμμενο οτι μαλακια γουσταρει,αλλα απο την αλλη ειναι φασιστικο να λετε να τους banαρουμε.δλδ εσεις δεν ησαταν ποτε 17-18-19-20 ετων?με γεματο το κεφαλι σας απο μαλακια?ας πουμε και την αληθεια και αρκετοί  απο τους παλιους του σιτε θελουν ban αλλα τι να κανουμε.και στι κατω κατω της γραφής δικο σας ειναι το σιτε?ασε τους mods να κρινουν ποίοι γαμανε το σιτε και να τους στειλουν απο κει που ηρθαν....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο ταλος ειναι 16χρονων παντως... ανηλικο..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κοιταξτε παιδια η αληθεια βρισκετε καπου στην μεση.σιγουρα ειναι ενοχλητικό να ποσταρει το καθε βλαμμενο οτι μαλακια γουσταρει,αλλα απο την αλλη ειναι φασιστικο να λετε να τους banαρουμε.δλδ εσεις δεν ησαταν ποτε 17-18-19-20 ετων?με γεματο το κεφαλι σας απο μαλακια?ας πουμε και την αληθεια και αρκετοί  απο τους παλιους του σιτε θελουν ban αλλα τι να κανουμε.και στι κατω κατω της γραφής δικο σας ειναι το σιτε?ασε τους mods να κρινουν ποίοι γαμανε το σιτε και να τους στειλουν απο κει που ηρθαν....

οι mods φιλε μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ γιατι δεν εχουν την αντικειμενική κρίση..
προτεινω να γινω εγω Mod,ειδικα στα αθλητικα θρεντς μπας κ φερω νεο αερα αλλαγης στο φορουμ...
ειμαι γαματος κ αντικειμενικος ειδικα στα αθλητικα κ το προτεινω,πιστευωντας οτι ετσι θα σταματησουν πολλες διαμαχες..

:P :P :P :P

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι mods φιλε μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ γιατι δεν εχουν την αντικειμενική κρίση..
προτεινω να γινω εγω Mod,ειδικα στα αθλητικα θρεντς μπας κ φερω νεο αερα αλλαγης στο φορουμ...
ειμαι γαματος κ αντικειμενικος ειδικα στα αθλητικα κ το προτεινω,πιστευωντας οτι ετσι θα σταματησουν πολλες διαμαχες..

:P :P :P :P

ασε φιλε την πατησαμε εχτες με την παρι,
εβαλε γκολ στην παραταση η λιον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με θλίψη μου διαπιστώνω ότι αν και είμαι όνομα και πράμα (personanongrata) και ενώ
1.
Εχω μπινελικωθεί και ρίξει χριστοπαναγίες σχεδόν σε ότι κυκλοφορεί εδώ μέσα
2.
Εχω γίνει γουόρν και μιούτ για οπαδικά.
3.
Μου έχουν βρίσει τη μάνα τον πατέρα και όλο μου το σόι.
4.
Είμαι αντιπαθής και τσακώνομαι συνεχώς με τον πλε και τον φεθρυ
5.
Είμαι δεξιός
6.
Είμαι γαύρος
7.
Είμαι 17 ετών
8.
Είμαι γύφτος
9.
Είμαι χοντρός
10.
Είμαι πένητας
11.
Είμαι αγάμητος
12.
Είμαι στριποεθισμένος
13.
Μένει κενό για λογους σεβασμού στον λαπλάς

Δηλώ επισήμως ότι δεν βρήκα έναν να με προτείνει προς αποχώρηση.
Και επειδή any publicity is good publicity. Και επειδή είστε όλοι κομπλεξικοί γιατί διαθέτω όλα τα ανωτέρω αποχωρώ επισήμως από το σάιτ

Υ.Γ.
Υστατο χαίρε στον μουνίλα. Μια τελευταία ερώτηση έχει ο μελλοθάνατος προς την αδυναμία του....
Μουνίλα αγάπη μου στο τέσσερα δουλεύει ακόμα αυτό το ρουμανάκι το μελαχρινό που είναι νομίζω ότι πιο όμορφο και καβλωτικό έχω συναντήσει ποτέ μου σε στριπτηζάδικο;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Πιστεύω ότι το θέμα ανοίχτηκε για πλάκα....Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοιος προβληματισμός για απομάκρυνση κάποιων ηλικιακών ομάδων...Για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς...Αλλά αν δεν είναι πλάκα,φίλε που άνοιξες το thread θα ήθελα να σε ρωτήσω:Εσένα δεν σε ενοχλούν τα αστανάτητα thread για ψύλλου πήδημα μεταξύ "αρχαίων" μελών του στυλ "πριβέ διαλογος μεταξύ ...και ..." ή "τι πιτζάμες φοράει ο superman"???Γιατί εμένα δεν μου αρέσουν άρα δεν τα διαβάζω ,αλλά επ'ουδενί δεν τόλμησα να ζητήσω να απομακρυνθούν τα παιδιά από το site..Και δεν μου πέφτει και λόγος άλλωστε.Εκτός και αν έχεις τέτοια δικαιώματα από τουσ admin οπότε πάω πάσο....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Με θλίψη μου διαπιστώνω ότι αν και είμαι όνομα και πράμα (personanongrata) και ενώ
1.
Εχω μπινελικωθεί και ρίξει χριστοπαναγίες σχεδόν σε ότι κυκλοφορεί εδώ μέσα
2.
Εχω γίνει γουόρν και μιούτ για οπαδικά.
3.
Μου έχουν βρίσει τη μάνα τον πατέρα και όλο μου το σόι.
4.
Είμαι αντιπαθής και τσακώνομαι συνεχώς με τον πλε και τον φεθρυ
5.
Είμαι δεξιός
6.
Είμαι γαύρος
7.
Είμαι 17 ετών
8.
Είμαι γύφτος
9.
Είμαι χοντρός
10.
Είμαι πένητας
11.
Είμαι αγάμητος
12.
Είμαι στριποεθισμένος
13.
Μένει κενό για λογους σεβασμού στον λαπλάς

Δηλώ επισήμως ότι δεν βρήκα έναν να με προτείνει προς αποχώρηση.
Και επειδή any publicity is good publicity. Και επειδή είστε όλοι κομπλεξικοί γιατί διαθέτω όλα τα ανωτέρω αποχωρώ επισήμως από το σάιτ

Υ.Γ.
Υστατο χαίρε στον μουνίλα. Μια τελευταία ερώτηση έχει ο μελλοθάνατος προς την αδυναμία του....
Μουνίλα αγάπη μου στο τέσσερα δουλεύει ακόμα αυτό το ρουμανάκι το μελαχρινό που είναι νομίζω ότι πιο όμορφο και καβλωτικό έχω συναντήσει ποτέ μου σε στριπτηζάδικο;

χαχαχαχα αντιο αδελφε...θα σε θυμομαστε παντα :P :P
ξεχασες οτι εισαι ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ των ανωμαλων-παιδοφιλων και δεν θες να τιμωρηθουν ,σωστα? :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom