Νέα

Διώχτε όλους τους πιτσιρικάδες εδώ και τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
οι mods φιλε μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ γιατι δεν εχουν την αντικειμενική κρίση..
προτεινω να γινω εγω Mod,ειδικα στα αθλητικα θρεντς μπας κ φερω νεο αερα αλλαγης στο φορουμ...
ειμαι γαματος κ αντικειμενικος ειδικα στα αθλητικα κ το προτεινω,πιστευωντας οτι ετσι θα σταματησουν πολλες διαμαχες..

:P :P :P :P

και μετριόφρων........

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μ αρεσει που ακομη διερωταστε εαν ανοιχθηκε για πλακα

ρε παιδια... πλιζ... ο ανθρωπος εβαλε κ τον εαυτο του μεσα δεν το βλεπετε?? :rolleyes:

ταλε την ομορφια σου δεν την φτανω με τπτ... σε παρακαλω απλα θελω την ελαχιστη σημασια σου για να νιωθω ευτυχισμενη :P :P

Επισκέπτης
Μουνίλα αγάπη μου στο τέσσερα δουλεύει ακόμα αυτό το ρουμανάκι το μελαχρινό που είναι νομίζω ότι πιο όμορφο και καβλωτικό έχω συναντήσει ποτέ μου σε στριπτηζάδικο;

εαν εννοεις ενα μελαχροινο με στενη κωλαρα οσο δεν παει κορμακι λεπτο μαυρισμενο με σγουρο μαλλι ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ  ειχα ξερωχυσει μαζι με μια αθηνα δεν ξερω εαν σου λεει κατι το ονομα κυριε περσονα  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μ αρεσει που ακομη διερωταστε εαν ανοιχθηκε για πλακα

ρε παιδια... πλιζ... ο ανθρωπος εβαλε κ τον εαυτο του μεσα δεν το βλεπετε?? :rolleyes:

ταλε την ομορφια σου δεν την φτανω με τπτ... σε παρακαλω απλα θελω την ελαχιστη σημασια σου για να νιωθω ευτυχισμενη :P :P

ο ταλος αποχωρει ο μουνιλας μενει μεχρι την επομην εβδομαδα οπου ειναι υποψηφιος

[move]ΤΑΛΕ ΑΝΤΙΟ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ  :bounce-glasses: :bounce-glasses:[/move]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλα ρε ο ταλος ειναι πιτσιρικας?Και το 43 τι δειχνει? :bigdick:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ανοιγω αυτο το θεμα για να ΑΠΑΙΤΗΣΩ απο το κοινο σιγα σιγα να αρχισει να διωχνει ολη την πιτσιρικαρια που εχει μαζευτει εδω μεσα η οποια κανει τα εξης
1)γραφει ποστ της μιας προτασης ολο μαλακια κ off topic
2)γραφει 123456 ποστ το δευτερολεπτο νομιζωντας οτι ετσι θα γινει παλιουρας κ θα αποκτισει σεβασμο
3)σοβαρα θεματα οπως ΄΄χυσιμο σε στριγκακια΄΄η ΄΄πως θα κανετε ευτηχισμενο εναν αντρα΄΄μπηκαν μεσα κ χαλασανε την ομαλη ροη των θρεντ
4)νομιζουν οτι ειναι ξερολες κ τα ξερουν ολα ενω δεν ξερουν τιποτα κ μιλανε με βαση τη φαντασια τους
5)κομπορευονται για εμπειριες που τις διαβαζουν στο κοσμοπολιταν κ στο μπουρδελα κ με μιξη δυο τριων μαζι φτιαχνουν μια δικια τους
6)δεν σεβονται μεγαλυτερους κ πουλανε τσαμπουκαδες ενω ολοι γνωριζουν οτι ειναι κοτες λυρατες
κ αλλα πολλα τωρα δεν μου ρχονται
ΑΠΑΙΤΩ λοιπον να μπει κ μια ψηφοφορια πιστευω να την βρω κ εγω να την κανω οπου οι ενας ενας σιγα σιγα θα τον σουταρουμε για αλλου γιατι δεν μπορουμε αλλοα τα μιξιαρικα κ αυτοι ειναι
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb
8)κ οποιοι αλλοι δηλωσουν εθελοντες

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Καταρχάς δεν είναι δουλειά μας ούτε υπάρχει στο bourdela κανένα επίσημο <<δημοψήφισμα>> για να αποφασίσουμε εμείς κάτι..Αποκλειστική δουλειά των mods είναι
Έπειτα πολλές φορές λίγο πολύ όλοι μας σε κάποια θρεντς έχουμε βγει off topic και έχουμε κάνει ποστ με μία πρόταση ή ακόμα και ποστ που έχει μόνο π.χ. αυτό (  :2funny: ή  :dancing: )
Χμ... ο σεβασμός <<ανεβαίνει>> με βάση την ηλικία ??? (πολύ παλιά αντίληψη)  :think:

Και εμένα δεν μαρέσουν πολλά θρεντς όμως μπορώ απλά να τα παραβλέψω ή να μην τα ανοίξω καν.... ;) ;) ;) Συνεπώς... Εκ του μηδενός προήλθε αυτή η αναστάτωση ...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

Nα υποθεσω οτι αυτος ειναι ο ταλος?
μέσααααααααααα............... :S :S :S :S :S :S  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά..αυτό δεν είναι τίποτα..που να δείτε τον...ταράτσα..... προχθές καθόταν σε καφέ στην πλ.αριστοτέλους και ταυτόχρονα πήδαγε μια γκόμενα στο μακεδονία παλλάσ....:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μονο που ξεθωριαζει εαν βγαινει στον ηλιο οποτε τον κραταμε στην σκια  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλα εαν θιχτηκες που εβαλα το ονομα σου ειναι λαθος μου...
θα βαλω του ταρατσα  :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ο μουνίλας μιλάει πάντα σοβαρά  :grin:  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
στο πλαίσιο αυτό χρίστε1000 πιστεύω είναι μαλακία
που 'θίχτηκες'.  
είναι προφανές το χιουμοριστικόν του θρεντ  :dancing:
με αυτά που γράφεις τουλάχιστον στα μάτια μας φαντάζεις
όντως ένας πιτσιρικάς!!......  :2funny:  :2funny:  :2funny:
φιλικά.  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16