Επισκέπτης
Iblis πρέπει να είσαι η πιο ανίατη περίπτωση εδώ μέσα!
μουνίλα κατανοώ ότι σε πειράζει
που σε όλους τους τομείς ξέρω
παραπάνω πράγματα από σένα
αλλά τί να κάνουμε..
αλλά να ανοίξεις και θρεντ ρε γμτ!..
μαλακία......
τόσο πολύ πια..... καμιά ωριμότητα και σοβαρότητα
ορθόν και σοφόν.Η προσωπικοτητα μου αποτελειται απο στοιχεια τα οποια ανεκαθεν ειχα,και αυτα που λεω για τις Ελληνιδες απο μικρος τα ελεγα.
Τι νομιζεις?οτι τωρα λεω αυτα και μετα απο δεκα χρονια θα λεω αλλα?
Οι ανθρωποι αλλαζουν γνωμη...αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που για πολλους λογους θα εισαι εναντιον.
Αυτο που λες για τον 30αρη ισχυει γιατι ετσι ειναι διαμορφωμενη η κοινωνια.
Iblis πρέπει να είσαι η πιο ανίατη περίπτωση εδώ μέσα!
ορθόν και σοφόν.
τι ορθον ρε παπαριδη...ειναι δυνατον ο 30αρης να εχει ιδιες εμπειριες κ ιδιο αερα με τον 19αρη
κ ΝΑΙ μετα απο 10 χρονια θα λεει αλλα πραγματα.....εδω μεσα σε ενα χρονο λες αλλα πραγματα...
αλλο αξιες,αρχες κ τα σχετικα που τα εχεις απο μικρος κ αλλο ο τροπος που βλεπεις την ζωη....
μπορει ο αλλος να ειναι 30 κ να εχει να παει με γυναικα απο τα πρώτα του ένσημα κ μπορει ο αλλος να ειναι 20 κ να μην εχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα..
δεν εχει σημασια ο αριθμος πηδηματων...δεν αναφερομαι μονο για πηδηματα κ γυναικες...γενικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΤΩΜΕΝΟ μυαλο σε ηλικια 19 χρονων....ακομα κ αποψη για ενα πολιτικο θεμα...εγω εχω αποψεις αλλα δεν μπορω να τις σηριξω καθως ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΤΟΡΙΑ κ θελει πολυ διαβασμα για να μπορεις να γραψεις μια αποψη κ να την στηριξεις μεχρι τελους...
ειρωνικά το έγραψα αγαπητέ στοκόπουλε :-* :-*
ρε όργιο...εγώ είμαι 72 με ψυχή 20άχρονου και..πουλί 95άχρονου.....Εντάξει φίλε δεν είσαι πιτσιρικάς!
Είσαι 75χρονος φυλακισμένος σε κορμί 19χρονου, το αντίθετο απο τον talo δηλαδή!
ρεεεεεεε.με έχεις δεί..καθιστό?..... .. και παούτσια ψωνίζω απο του μούγερ....Δείτε ρε τον talo να πάρετε παράδειγμα οι νεότεροι, 75 χρονών άνθρωπος και φέρεται σαν μικρό παιδί, είναι και κοντός και ψωνίζει ακόμα από τα παιδικά ρούχα!