Νέα

Διώχτε όλους τους πιτσιρικάδες εδώ και τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Iblis πρέπει να είσαι η πιο ανίατη περίπτωση εδώ μέσα! :2funny:

Επισκέπτης
μουνίλα κατανοώ ότι σε πειράζει
που σε όλους τους τομείς ξέρω
παραπάνω πράγματα από σένα
αλλά τί να κάνουμε..  :grin:
αλλά να ανοίξεις και θρεντ ρε γμτ!..
μαλακία......  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
τόσο πολύ πια..... καμιά ωριμότητα και σοβαρότητα  :dancing:  :dancing:  :uglystupid:

τι λες ρε αντε μην πω τιποτα...ξερεις ποιος ειμαι εγω?...ξερεις τι εχω κανει εγω?....εγω ρε εχω κανει
1)........
2).......
3).......
......
.....
......
ν).......
να προσεχεις  πως μου μιλας γιατι θα ερθω με σουγιαδες κ θα σε καθαρησω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Η προσωπικοτητα μου αποτελειται απο στοιχεια τα οποια ανεκαθεν ειχα,και αυτα που λεω για τις Ελληνιδες απο μικρος τα ελεγα.
Τι νομιζεις?οτι τωρα λεω αυτα και μετα απο δεκα χρονια θα λεω αλλα?
Οι ανθρωποι αλλαζουν γνωμη...αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που για πολλους λογους θα εισαι εναντιον.
Αυτο που λες για τον 30αρη ισχυει γιατι ετσι ειναι διαμορφωμενη η κοινωνια.
ορθόν και σοφόν.  :grin:

Επισκέπτης
ορθόν και σοφόν.  :grin:

τι ορθον ρε παπαριδη...ειναι δυνατον ο 30αρης να εχει ιδιες εμπειριες κ ιδιο αερα με τον 19αρη  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
κ ΝΑΙ μετα απο 10 χρονια θα λεει αλλα πραγματα.....εδω μεσα σε ενα χρονο λες αλλα πραγματα...
αλλο αξιες,αρχες κ τα σχετικα που τα εχεις απο μικρος κ αλλο ο τροπος που βλεπεις την ζωη....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν επρεπε να υπαρχει ηλικια στις επιλογες..ουτε αριθμος ποστς..
σε αυτο το φορουμ,θα επρεπε να υπαρχει αριθμος πηδηματων..
πχ μουνιλας 10004 πηδηματα
laplace 4 πηδήματα... κοκ (βεβαια εδω μπαινουν παραμετροι όπως ΤΙ επιπεδου γυναικα πηδάς,πόσων κυβικών) :P :P :P :P (το θεμα ειναι που θα ξερουμε οτι λεει αληθεια ο αλλος,αλλα σιγά,τωρα ξερουμε αν λέει???)  :2funny: :2funny: :rockon:

η ηλικια δεν λεει κάτι κ ειδικά εδω μεσα που κανουμε τον χαβαλέ μας..
μπορει ο αλλος να ειναι 30 κ να εχει να παει με γυναικα απο τα πρώτα του ένσημα κ μπορει ο αλλος να ειναι 20 κ να μην εχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τι ορθον ρε παπαριδη...ειναι δυνατον ο 30αρης να εχει ιδιες εμπειριες κ ιδιο αερα με τον 19αρη  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
κ ΝΑΙ μετα απο 10 χρονια θα λεει αλλα πραγματα.....εδω μεσα σε ενα χρονο λες αλλα πραγματα...
αλλο αξιες,αρχες κ τα σχετικα που τα εχεις απο μικρος κ αλλο ο τροπος που βλεπεις την ζωη....

μου φαίνεται ότι αρχίζεις να αποκτάς το ίδιο χιούμορ
με τον χρίστο1000......  ;) :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ειρωνικά το έγραψα αγαπητέ στοκόπουλε  :-*  :-* 

Επισκέπτης
μπορει ο αλλος να ειναι 30 κ να εχει να παει με γυναικα απο τα πρώτα του ένσημα κ μπορει ο αλλος να ειναι 20 κ να μην εχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα..

δεν εχει σημασια ο αριθμος πηδηματων...δεν αναφερομαι μονο για πηδηματα κ γυναικες...γενικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΤΩΜΕΝΟ μυαλο σε ηλικια 19 χρονων....ακομα κ αποψη για ενα πολιτικο θεμα...εγω εχω αποψεις αλλα δεν μπορω να τις σηριξω καθως ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΤΟΡΙΑ κ θελει πολυ διαβασμα για να μπορεις να γραψεις μια αποψη κ να την στηριξεις μεχρι τελους...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
λαπλας με εκδικηθηκε αδερφακι μου :'(
[youtube=850,700]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν εχει σημασια ο αριθμος πηδηματων...δεν αναφερομαι μονο για πηδηματα κ γυναικες...γενικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΤΩΜΕΝΟ μυαλο σε ηλικια 19 χρονων....ακομα κ αποψη για ενα πολιτικο θεμα...εγω εχω αποψεις αλλα δεν μπορω να τις σηριξω καθως ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΤΟΡΙΑ κ θελει πολυ διαβασμα για να μπορεις να γραψεις μια αποψη κ να την στηριξεις μεχρι τελους...

βρεεεεε πλάκα κανω :P :P :P

Επισκέπτης
ρε θα με τρελανετε....αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ιμπλις φερε ρε τα ψυχοφαρμακα θα τα αρχισω μου φαινεται  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω λεω οι mods να βαλουν ενα οριο στο ποσες ωρες τη μερα θα μπορει να γραφει καποιος στο site. Γιατι βλεπω οτι ορισμενοι περναν τη μερα τους πανω απο το πληκτρολογιο με αποτελεσμα να τρωμε στη μαπα ολες τις μαλακιες που κατεβαζει η γκλαβα τους. Ασε που ετσι δημιουργουντε και εριδες.

Επισκέπτης
Δείτε ρε τον talo να πάρετε παράδειγμα οι νεότεροι, 75 χρονών άνθρωπος και φέρεται σαν μικρό παιδί, είναι και κοντός και ψωνίζει ακόμα από τα παιδικά ρούχα! :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καταλαβα..
Ειστε οι κλασσικοι Ελληναρες!
Σας αρεσουν οι Ελληνιδες.
Πατε στα μπουζουκια.
Αλλαζετε αποψη καθε εβδομαδα.
Αλλαζετε γουστα καθε μηνα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εντάξει φίλε δεν είσαι πιτσιρικάς!
Είσαι 75χρονος φυλακισμένος σε κορμί 19χρονου, το αντίθετο απο τον talo δηλαδή! :2funny:
ρε όργιο...εγώ είμαι 72 με ψυχή 20άχρονου και..πουλί 95άχρονου..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Δείτε ρε τον talo να πάρετε παράδειγμα οι νεότεροι, 75 χρονών άνθρωπος και φέρεται σαν μικρό παιδί, είναι και κοντός και ψωνίζει ακόμα από τα παιδικά ρούχα! :2funny:
ρεεεεεεε.με έχεις δεί..καθιστό?..... :grin: :grin: :grin: :grin: ..  και παούτσια ψωνίζω απο του μούγερ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μιλα με το χιονανθρωπο. αυτος ξερει...
URL]]

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
το μονο σιγουρο ειναι οτι αλλα θα λες και αλλα θα σε αντιπροσωπεύουν σε 10 χρονια και αλλα σε 20.και εγω οταν ημουν 16-17 πήγαινα renegate με getta,κολλητά τζιν και μαλλί μεχρι τον κώλο (στο χαλανδρι για οσους θυμουντε)μετα πηγαινα σε rave παρτυ με φραχτες και φορμες, οπου και εχω ψιλοκαταλιξει.αλλα ελεγα για το τι μου αρεσει τοτε και αλλα τωρα.αλιως σκεφτόμουνα τοτε και αλλιως τωρα.συνεπως μην εισαι απολυτος για τπτ μα για τπτ να εισαι μονο open mind

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αφιερωμενο!!!!!!!!

[youtube=425,350]RCXI7Utrf40&feature=PlayList&p=DF0335EAA8CEBEDD&index=42[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom