Νέα

Διώχτε όλους τους πιτσιρικάδες εδώ και τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το μονο σιγουρο ειναι οτι αλλα θα λες και αλλα θα σε αντιπροσωπεύουν σε 10 χρονια και αλλα σε 20.και εγω οταν ημουν 16-17 πήγαινα renegate με getta,κολλητά τζιν και μαλλί μεχρι τον κώλο (στο χαλανδρι για οσους θυμουντε)μετα πηγαινα σε rave παρτυ με φραχτες και φορμες, οπου και εχω ψιλοκαταλιξει.αλλα ελεγα για το τι μου αρεσει τοτε και αλλα τωρα.αλιως σκεφτόμουνα τοτε και αλλιως τωρα.συνεπως μην εισαι απολυτος για τπτ μα για τπτ να εισαι μονο open mind
Τα γουστα και αυτα που με αντιπροσωμευουν ειναι ενσωματωμενα στον τροπο ζωης μου και δεν γινεται να αλλαξουν.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Τα γουστα και αυτα που με αντιπροσωμευουν ειναι ενσωματωμενα στον τροπο ζωης μου και δεν γινεται να αλλαξουν.

καλα καλα και εγω απολυτος ειμουν σε πολλααα θεματα αλλα με το περασμα του  χρονου θα δεις ακριβως το αντιθετο απλα ειναι η καυλα τωρα που εχεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν επρεπε να υπαρχει ηλικια στις επιλογες..ουτε αριθμος ποστς..
σε αυτο το φορουμ,θα επρεπε να υπαρχει αριθμος πηδηματων..
πχ μουνιλας 10004 πηδηματα
laplace 4 πηδήματα... κοκ (βεβαια εδω μπαινουν παραμετροι όπως ΤΙ επιπεδου γυναικα πηδάς,πόσων κυβικών) :P :P :P :P (το θεμα ειναι που θα ξερουμε οτι λεει αληθεια ο αλλος,αλλα σιγά,τωρα ξερουμε αν λέει???)  :2funny: :2funny: :rockon:

η ηλικια δεν λεει κάτι κ ειδικά εδω μεσα που κανουμε τον χαβαλέ μας..
μπορει ο αλλος να ειναι 30 κ να εχει να παει με γυναικα απο τα πρώτα του ένσημα κ μπορει ο αλλος να ειναι 20 κ να μην εχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα..
Εγώ είπα ότι την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...
Θα σας διαβάζω αλλά αποχωρώ....
Ξενέρωσα που δε με βρίζει κανένας :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ταράτσααααααααααα .... Γαμιέσαι ρε........ (μόνο μαζί μου  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλα καλα και εγω απολυτος ειμουν σε πολλααα θεματα αλλα με το περασμα του  χρονου θα δεις ακριβως το αντιθετο απλα ειναι η καυλα τωρα που εχεις.
Με ολο το σεβασμο φιλε αλλα εγω δεν ειμαι ετσι.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ είπα ότι την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...
Θα σας διαβάζω αλλά αποχωρώ....
Ξενέρωσα που δε με βρίζει κανένας :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ταράτσααααααααααα .... Γαμιέσαι ρε........ (μόνο μαζί μου  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:)

Να αποχωρήσω και ο κλώνος σου εγώ, ή αλλιώς θα νομίζουν ότι δεν ήμασταν κλώνοι;

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Με ολο το σεβασμο φιλε αλλα εγω δεν ειμαι ετσι.

κοιτα δεν σου κανω κήρυγμα.αλλα με αυτα που λες μαλλον για χίπης μου κανεις(για τον τροπο ζωης που λες οτι εχεις επιλέξει) αλλα να ξερεις οτι οι χιπιδες εχουν σαν αρχη sex peace and drugs.και οχι chat σε forums ποσο μαλλον connx :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ειμαι χιπης ειμαι κατι αλλο.
Η τεχνολογια ανηκει σε ολους και οι πιο πολλοι ανθρωποι σημερα περνουν αρκετο χρονο στον υπολογιστη τους και στο ιντερνετ.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Δεν ειμαι χιπης ειμαι κατι αλλο.
Η τεχνολογια ανηκει σε ολους και οι πιο πολλοι ανθρωποι σημερα περνουν αρκετο χρονο στον υπολογιστη τους και στο ιντερνετ.

ok man με ολο τον σεβασμο πες μας και μας τι ιδεολογικά σε αντιπροσωπεύει να μαθουμε και μεις.να δουμε δλδ αν κολανε ολα αυτα που λες

Επισκέπτης
ok man με ολο τον σεβασμο πες μας και μας τι ιδεολογικά σε αντιπροσωπεύει να μαθουμε και μεις.να δουμε δλδ αν κολανε ολα αυτα που λες

Πρεπει να καταλαβεις οτι καποιοι ανθρωποι ειναι απολυτοι στις αποψεις τους και θελουν κατι συγκεκριμενο απο την ζωη τους σε πολλα θεματα.Δεν υπαρχει λογος να ρωτας τι ειναι αυτο και ουτε μπορεις να τους αλλαξεις και την αποψη.
Το αν η απολυτοτητα σε ορισμενα θεματα θα φυγει ειναι πολυ πιθανο αλλα δεν ισχυει και για ολες της πτυχες της ζωης του ανθρωπου αυτου.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?
Εγω τοσο καιρο που ειμαι εδω μεσα γιατι δεν εχω τσακωθει με κανεναν?
Επιδη λοιπον δεν το επιτρεπω αυτο το πραγμα στον εαυτο μου αποχωρω οικιοθελως απο το site αλλα πριν απο αυτο θα ηθελα να τσακωθω κι εγω μια φορα......
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ?

Επισκέπτης
Επιδη λοιπον δεν το επιτρεπω αυτο το πραγμα στον εαυτο μου αποχωρω οικιοθελως απο το site αλλα πριν απο αυτο θα ηθελα να τσακωθω κι εγω μια φορα......
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ?

άκουσα τσακωμό;  :bottom:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.956
Πόντοι
12.056
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ?

Θα ερχομουν εγω...αλλα εισαι λιγακι αργος για μενα   :P :P :P :P :P :P

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ?

να φέρω κάνα τακούνι???
αφήνουν ωραία σημαδάκια....χιχιχι.....

Επισκέπτης
SPEED???? που εισαι;; γινετε χαμος, ολοι θελουν τσακωμους  :2funny: :2funny:

Διαλεξε  :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αλλιώς.... να στήσουμε τ' αμάξια μας!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.956
Πόντοι
12.056
Ελα speedaκο ελα...σου χαριζω και 3 κολωνες...να δω ποσο speed εισαι  :P :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom