You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι είναι αστείες οι διαφορές!Για να μην σου πω ότι ένας καθηγητής φροντιστηρίου βγάζει λιγότερα από έναν καθηγητή δημόσιου σχολείου...Ακραίο... ΟΚ. Γι' αυτό στο τέλος είπα ότι αφού είμαι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη εδώ, άρα εγώ πρέπει να κάνω λάθος.
Δηλ μια νοσοκόμα στο ΕΣΥ ή μια δασκάλα παίρνουν αντίστοιχα περισσότερα από μια νοσοκόμα στο ΙΑΣΩ ή μια δασκάλα σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο?
Είσαι σίγουρος γι΄ αυτό?
Αν νομίζεις ότι ο ιδιωτικός τομέας χρυσοπληρώνει δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη!Θα το δεις μόνος σου!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι θες?Αποδείξεις μισθοδοσίας?Τα δικά σου στοιχεία τι λένε?Στο παράδειγμα που έφερα, μπορείς να απαντήσεις με στοιχεία ότι έχεις εσύ δίκιο και εγώ άδικο?
Το έχουμε κουράσει το ζήτημα φίλε!Δεν έχεις επαφές με υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα?Τι σου λένε?Είναι τρισευτυχισμένοι?
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο Τιτλος ετος απο αδικος ειναι και λογικα λανθασμενος .
Αν ΔΥ=Αχρηστοι τοτε και Αχρηστοι=ΔΥ το σωστο μαλλον ειναι ΔΥ=>Αχρηστοι
Βασικα παλια-στην εποχη μου-το Δημοσιο ηθελε για τους ΜΗ πτυχιουχος αφου με ελαχιστες γνωσεις εκαναν μια σταθερη δουλεια και με πληρωμενες υπερωωριες και ενα καρο επιδοματα. Για τους φτυχιουχους ανοιγαν καποιες δουλειες ΣΤΕΛΕΧΩΝ δήθεν(πχ Τραπεζες που εμπαινες και με και με καποιες γνωσεις )
Στην εποχη των γονιων μου ηταν το ονειρο του χθεσινου στελεχους οπου εμπεινες και με γνωσεις και εξετασεις σε θεσεις με μονιμότητα !!(και φραγκα και πρεστιζ. Πχ εναν παικτη του Παναθηναικο τον εβαλαν τιμησ ενεκεν στη Δεη και οχι σαν την σημερινη ντεκαντανς με τους κηπουρους)
Σημεραααα (ασε με να σαγαπαω σηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημεεεεεεεεεεεεεεεεερα) το ανεκδοτο του στελεχους πεθανε και για τους φτυχιουχους δεν υπαρχουν δουλειες οποτε πας στο Δημοσιο που μπορεις να απαιτησεις ακομα και επιδομα σηκωματος τηλεφωνου !!!
Τωρα βεβαια σε 20 χρονια που ι παλιοι συνδικαλιστες θα εχουν φυγει ΙΣΩΣ τα επιδοματα να κοπουν και τοτε
Ασχετο αλλα στο στρατο που ημουν την εποχη που μολις εμπαιναν τα πισια στην καθημερινη ζωη οι γραματεις δεν εδειχναν καμια διαθεση να μαθουν επεξεργασια κειμενου σε πισι -παροτι πια ειχε καταργηθει η γραφομηχανη- και ετσι ο μπατζης -καφετζης-μπετατζης εκανε και την γραμματεα την ωρα που το πολιτικο προσωπικο και οι στρατιωτινες το εξυναν (οι 2 στρατιωτινες καθονταν σε αδειο γραφειο μια 3η κραταγε και ενα μολυβι).... και ειχαν και παραπονο!!!
Αν ΔΥ=Αχρηστοι τοτε και Αχρηστοι=ΔΥ το σωστο μαλλον ειναι ΔΥ=>Αχρηστοι
Βασικα παλια-στην εποχη μου-το Δημοσιο ηθελε για τους ΜΗ πτυχιουχος αφου με ελαχιστες γνωσεις εκαναν μια σταθερη δουλεια και με πληρωμενες υπερωωριες και ενα καρο επιδοματα. Για τους φτυχιουχους ανοιγαν καποιες δουλειες ΣΤΕΛΕΧΩΝ δήθεν(πχ Τραπεζες που εμπαινες και με και με καποιες γνωσεις )
Στην εποχη των γονιων μου ηταν το ονειρο του χθεσινου στελεχους οπου εμπεινες και με γνωσεις και εξετασεις σε θεσεις με μονιμότητα !!(και φραγκα και πρεστιζ. Πχ εναν παικτη του Παναθηναικο τον εβαλαν τιμησ ενεκεν στη Δεη και οχι σαν την σημερινη ντεκαντανς με τους κηπουρους)
Σημεραααα (ασε με να σαγαπαω σηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημεεεεεεεεεεεεεεεεερα) το ανεκδοτο του στελεχους πεθανε και για τους φτυχιουχους δεν υπαρχουν δουλειες οποτε πας στο Δημοσιο που μπορεις να απαιτησεις ακομα και επιδομα σηκωματος τηλεφωνου !!!
Τωρα βεβαια σε 20 χρονια που ι παλιοι συνδικαλιστες θα εχουν φυγει ΙΣΩΣ τα επιδοματα να κοπουν και τοτε
Ασχετο αλλα στο στρατο που ημουν την εποχη που μολις εμπαιναν τα πισια στην καθημερινη ζωη οι γραματεις δεν εδειχναν καμια διαθεση να μαθουν επεξεργασια κειμενου σε πισι -παροτι πια ειχε καταργηθει η γραφομηχανη- και ετσι ο μπατζης -καφετζης-μπετατζης εκανε και την γραμματεα την ωρα που το πολιτικο προσωπικο και οι στρατιωτινες το εξυναν (οι 2 στρατιωτινες καθονταν σε αδειο γραφειο μια 3η κραταγε και ενα μολυβι).... και ειχαν και παραπονο!!!
Εγώ γράψει παραπάνω και μπορείς να δεις αν έχω επιχειρήματα σε αυτό που υποστηρίζω.Τι θες?Αποδείξεις μισθοδοσίας?Τα δικά σου στοιχεία τι λένε?
Το έχουμε κουράσει το ζήτημα φίλε!Δεν έχεις επαφές με υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα?Τι σου λένε?Είναι τρισευτυχισμένοι?
Συμφωνώ ότι το έχουμε κουράσει - όλοι σχεδόν άλλωστε εδώ μέσα συμφωνούν μαζί σου.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
παρακαλω πολυ οι ''οπαδοι'' των υπαλληλων του ιδιωτικου τομεα να κανουν μια μινι συνδιασκεψη και να αποφασισουν τελικα τι ειναι ο ιδιωτικος τομεας ....
παραδεισος οπου πλουτιζεις και γνωριζεις τον κοσμο και εχεις απολαβες αναλογες με την προσπαθεια και την διαθεση σου για προσφορα η κολαση οπου δουλευεις 12ωρα με μαστιγωμα και αμοιβεσαι αντιστροφως αναλογα της προσφορας σου....
και αφου αποφασισετε αν θελετε μας ενημερωνετε για να χρησιμοποιησουμε το συμπερασμα σαν βαση συζητησης και αναφορας....
γιατι ως τωρα εγω εχω μπερδευτει....
ακουω απο τη μια για ''ιδιωτικους'' με ευρεις οριζοντες και πολλα οικονομικα κερδη που ατενιζουν σαν μιασματα τους τεμπεληδες και ανικανους των 3,60....
και απο την αλλη για ''ιδιωτικους'' που βασανιζονται ,κοπιαζουν,δουλευουν 12ωρα και παιρνουν τα αρχιδια τους την ωρα που οι αλλοι οι ''ευνοουμενοι'' δουλευουν σκαρτα 3ωρα και παιρνουν ''ζηλευτους'' μισθους που δεν τους αξιζουν σε καμμια περιπτωση....
παραδεισος οπου πλουτιζεις και γνωριζεις τον κοσμο και εχεις απολαβες αναλογες με την προσπαθεια και την διαθεση σου για προσφορα η κολαση οπου δουλευεις 12ωρα με μαστιγωμα και αμοιβεσαι αντιστροφως αναλογα της προσφορας σου....
και αφου αποφασισετε αν θελετε μας ενημερωνετε για να χρησιμοποιησουμε το συμπερασμα σαν βαση συζητησης και αναφορας....
ακουω απο τη μια για ''ιδιωτικους'' με ευρεις οριζοντες και πολλα οικονομικα κερδη που ατενιζουν σαν μιασματα τους τεμπεληδες και ανικανους των 3,60....
και απο την αλλη για ''ιδιωτικους'' που βασανιζονται ,κοπιαζουν,δουλευουν 12ωρα και παιρνουν τα αρχιδια τους την ωρα που οι αλλοι οι ''ευνοουμενοι'' δουλευουν σκαρτα 3ωρα και παιρνουν ''ζηλευτους'' μισθους που δεν τους αξιζουν σε καμμια περιπτωση....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το επιχείρημα της Ιντρακόμ το θεωρείς σοβαρό ?Εγώ γράψει παραπάνω και μπορείς να δεις αν έχω επιχειρήματα σε αυτό που υποστηρίζω.
Συμφωνώ ότι το έχουμε κουράσει - όλοι σχεδόν άλλωστε εδώ μέσα συμφωνούν μαζί σου.
Δεν με νοιάζει αν συμφωνεί κάποιος μαζί μου ή όχι...η ουσία είναι να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα!Μακάρι να ίσχυαν αυτά που λες και θα έβλεπες πως θα παραιτούνταν όλοι οι Δ.Υ. για να πάνε στον ιδιωτικό παράδεισο!
παρακαλω πολυ οι ''οπαδοι'' των υπαλληλων του ιδιωτικου τομεα να κανουν μια μινι συνδιασκεψη και να αποφασισουν τελικα τι ειναι ο ιδιωτικος τομεας ....
ακουω απο τη μια για ''ιδιωτικους'' με ευρεις οριζοντες : Αλήθεια άμα δουλεύεις, αρκετοί
τεμπεληδες και ανικανους των 3,60: Αλήθεια
''ιδιωτικους'' που βασανιζονται ,κοπιαζουν : Αλήθεια
αλλοι οι ''ευνοουμενοι'' δουλευουν σκαρτα 3ωρα : Αλήθεια
παιρνουν ''ζηλευτους'' μισθους που δεν τους αξιζουν σε καμμια περιπτωση : Λίγοι
Στον ιδιωτικο τομέα κατ αρχην είσαι ανδρας.
Ειτε σαν υπαλληλος (ψημενος εστω και αδικημενος) ειτε σαν ελευθερος επαγγελματιας(μόνος καπετανιος στα κύματα).
Σαν δημόσιος υπαλληλος εισαι τραχανας (ισως στην αρχη που δεν εχεις ιδεα πας να το παιξεις στελεχος αλλα γρηγορα θα σου πουν: που πα ρε? χαλαρωσε! εδω ειναι δημοσιο -ρεκλα η μοναδα,κοιμόμαστε )
απο κάθε αποψη τιμή και σέβας στον ιδιωτικο τομέα!
Ειτε σαν υπαλληλος (ψημενος εστω και αδικημενος) ειτε σαν ελευθερος επαγγελματιας(μόνος καπετανιος στα κύματα).
Σαν δημόσιος υπαλληλος εισαι τραχανας (ισως στην αρχη που δεν εχεις ιδεα πας να το παιξεις στελεχος αλλα γρηγορα θα σου πουν: που πα ρε? χαλαρωσε! εδω ειναι δημοσιο -ρεκλα η μοναδα,κοιμόμαστε )
απο κάθε αποψη τιμή και σέβας στον ιδιωτικο τομέα!
Τώρα όμως εσύ το συνεχίζεις, έτσι?Το επιχείρημα της Ιντρακόμ το θεωρείς σοβαρό ?
Δεν με νοιάζει αν συμφωνεί κάποιος μαζί μου ή όχι...η ουσία είναι να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα!Μακάρι να ίσχυαν αυτά που λες και θα έβλεπες πως θα παραιτούνταν όλοι οι Δ.Υ. για να πάνε στον ιδιωτικό παράδεισο!
Να αφήσουμε κάποιον άλλο να κρίνει αν είναι σοβαρό ή όχι - τι λες?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μου είπες ότι έχεις επιχειρήματα και σου απάντησα...Τώρα όμως εσύ το συνεχίζεις, έτσι?
Να αφήσουμε κάποιον άλλο να κρίνει αν είναι σοβαρό ή όχι - τι λες?
Δεν υπάρχει νόρμα & συγκεκριμένη συνταγή. Αν είχα παιδιά θα τους έλεγα να βρουν κάτι που τους αρέσει, γιατί τότε μόνο και χωρίς να το πολυ-καταλάβεις το κάνεις καλά αυτό που επέλεξες και έτσι είσαι πραγματικά χρήσιμος.παρακαλω πολυ οι ''οπαδοι'' των υπαλληλων του ιδιωτικου τομεα να κανουν μια μινι συνδιασκεψη και να αποφασισουν τελικα τι ειναι ο ιδιωτικος τομεας ....
Επειδή βλέπουμε τα πράγματα με μια εντελώς αρτηριοσκληρωμένη λογική, να σας πω ότι έχω μια οικογενειακή φίλη που δουλεύει γραμματέας σε ξένη αεροπορική εταιρεία με €3000 καθαρά. Μιλάει όμως Αγγλικά, Γαλλικά, Ρώσικα & Αραβικά άπταιστα.
Δεν είναι άσπρο - μαύρο η ζωή, αυτό προσπαθώ να πω σε τόσα posts. Κάποιος που αξίζει και έχει προσπαθήσει πολύ περισσότερο από τους άλλους πρέπει και αξίζει να πάει μπροστά.
Το βλέπω ότι δε μπορώ να πείσω κανέναν εδώ μέσα, κουβέντα κάνουμε....
Να το κλείσουμε εδώ γιατί δε μπορούμε να συννενοηθούμε?Μου είπες ότι έχεις επιχειρήματα και σου απάντησα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εσύ το συνεχίζεις ρε φίλε...Να το κλείσουμε εδώ γιατί δε μπορούμε να συννενοηθούμε?
Τόσο πολύ σε πονάει το θέμα και παρεξηγιέσαι?
Τώρα μας είπες για τον μισθό που δίνει μια ξένη ιδιωτική εταιρία!Το ξέρουμε ότι οι μισθοί στο εξωτερικό δεν έχουν σχέση με αυτούς της Ελλαδίτσας...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
συμφωνουμε απολυτα....Δεν υπάρχει νόρμα & συγκεκριμένη συνταγή. Αν είχα παιδιά θα τους έλεγα να βρουν κάτι που τους αρέσει, γιατί τότε μόνο και χωρίς να το πολυ-καταλάβεις το κάνεις καλά αυτό που επέλεξες και έτσι είσαι πραγματικά χρήσιμος.
Επειδή βλέπουμε τα πράγματα με μια εντελώς αρτηριοσκληρωμένη λογική, να σας πω ότι έχω μια οικογενειακή φίλη που δουλεύει γραμματέας σε ξένη αεροπορική εταιρεία με €3000 καθαρά. Μιλάει όμως Αγγλικά, Γαλλικά, Ρώσικα & Αραβικά άπταιστα.
Δεν είναι άσπρο - μαύρο η ζωή, αυτό προσπαθώ να πω σε τόσα posts. Κάποιος που αξίζει και έχει προσπαθήσει πολύ περισσότερο από τους άλλους πρέπει και αξίζει να πάει μπροστά.
Το βλέπω ότι δε μπορώ να πείσω κανέναν εδώ μέσα, κουβέντα κάνουμε....
αυτο ακριβως εννοουσα (λιγο γλαφυρα) στο δικο μου ποστ.....
εκει ειναι ολη η ουσια ...
στο οτι δεν ειναι ολα ασπρο η μαυρο....
Δε με πονάει ρε φίλε - εγώ πολύ καλά είμαι επαγγελματικά. Θες να σου πω ότι έχεις δίκιο να τελειώνουμε?Εσύ το συνεχίζεις ρε φίλε...
Τόσο πολύ σε πονάει το θέμα και παρεξηγιέσαι?
Τώρα μας είπες για τον μισθό που δίνει μια ξένη ιδιωτική εταιρία!Το ξέρουμε ότι οι μισθοί στο εξωτερικό δεν έχουν σχέση με αυτούς της Ελλαδίτσας...
Η αεροπορική είναι στην Ελλάδα - ξένη, αλλά εδώ. OK?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Βαρέθηκα...στο κάτω-κάτω δεν είμαι Δ.Υ.!Βρείτε τα...Δε με πονάει ρε φίλε - εγώ πολύ καλά είμαι επαγγελματικά. Θες να σου πω ότι έχεις δίκιο να τελειώνουμε?
Η αεροπορική είναι στην Ελλάδα - ξένη, αλλά εδώ. OK?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K