Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.788
Πόντοι
22.915
Τουλάχιστον αν είναι να τους πληρώνω εγώ, να μου φέρουν όσους μου αναλογούν να τους βάλω να δουλέυουν κι όλας...
Δε μου λες ρε φίλε, πληρώνεις κανονικά τους φόρους σου; Δηλώνεις πραγματικά αυτά που βγάζεις; ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; Με τέτοια νοοτροπία, αν πας σε δημ υπ/λο, ποτέ μα ποτέ δεν θα κάνεις δουλειά.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δε μου λες ρε φίλε, πληρώνεις κανονικά τους φόρους σου; Δηλώνεις πραγματικά αυτά που βγάζεις; ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; Με τέτοια νοοτροπία, αν πας σε δημ υπ/λο, ποτέ μα ποτέ δεν θα κάνεις δουλειά.

Δεν κατάλαβα

τι νοοτροπία χρειάζεται να έχει ο εργοδότης απέναντι στον υπάλληλο?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κάθε φορολογούμενος πολίτης είναι εργοδότης των δημοσιων υπαλληλων
Το κακό είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν το ξέρουν ότι είμαστε εργοδότες τους και συνεχίζουν να μας γράφουν στα @@ τους!  :2funny:

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.788
Πόντοι
22.915
Για όποιον πληρώνει κανονικά τους φόρους του, μπορώ να πω ότι κάπως ισχύει. Αποκλείεται όμως να πληρώνει περισσότερο από μένα ή από ένα δημ υπ/λο (αναλογικά πάντα)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.788
Πόντοι
22.915
Το κακό είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν το ξέρουν ότι είμαστε εργοδότες τους και συνεχίζουν να μας γράφουν στα @@ τους!  :2funny:
Κύριος εργοδότης είναι ο εκάστοτε υπουργός. Εκτός κι αν οι υπουργοί είναι υπάλληλοι σας, αφού κι αυτούς εμείς τους πληρώνουμε (με το σκεπτικό σας)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κύριος εργοδότης είναι ο εκάστοτε υπουργός. Εκτός κι αν οι υπουργοί είναι υπάλληλοι σας, αφού κι αυτούς εμείς τους πληρώνουμε (με το σκεπτικό σας)
Εγω πλάκα έκανα φίλε...
Οι δημόσιοι υπάλληλοι ουσιαστικά δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ εργοδότη!!!!Και εκεί είναι το πρόβλημα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για όποιον πληρώνει κανονικά τους φόρους του, μπορώ να πω ότι κάπως ισχύει. Αποκλείεται όμως να πληρώνει περισσότερο από μένα ή από ένα δημ υπ/λο (αναλογικά πάντα)

Ο δημόσιος υπάλληλος πληρώνει φόρους που όμως πάλι σε αυτόν επιστρέφουν με τη μορφή μισθού

Τώρα αν εσύ αμφισβητείς ότι οποιος πληρώνει φόρους είναι εργοδότης των δημοσιων υπαλληλων είναι δικό σου πρόβλημα το οποιο δεν προτίθεμαι να λύσω

Στον υπάλληλο απευθύνεσαι όπως σε κάθε εργαζόμενο. Αν τρώει φοφικο η τυρόπιτα του τα βγάζεις από το στόμα. Aν μιλάει στο κινητό, στα 2 λεπτά του το παίρνεις apo το χέρι και το κλείνεις.

Αν σου μιλάει στον ενικό τον ρωτάς αν πήγατε μαζί φαντάροι και για ποιο λόγο σου μιλάει στον ενικό

Βασικές αρχές.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Ο υπουργός τους πληρώνει με λεφτά του πατέρα του?

Είσαι πάνω από 14 και τα λες αυτά που λες? Αν ναι, πρόβλημα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχουμε τρελαθεί εντελώς??????? Από που να αρχίσουμε? Από τους μόνιμους του στρατού που τους πάνε τους φέρνουν τους ταίζουν λες και αυτοί θα πάνε να πολεμήσουν άμα γίνει κάτι? Τους δικαστικούς που γράφουν στα παπάρια τους χιλιάδες κόσμο κάθε μέρα πίνοντας το καφεδάκι τους και όλος αυτός ο κόσμος χάνει εκατομμύρια μεροκάματα χωρίς λόγο??
Για τα ΙΚΑ ΣΥΚΑ ΜΙΚΑ και λοιπές υπηρεσίες που ανάθεμα και αν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη "Υπηρεσία"???? Για τους εκπαιδευτικούς που θεωρούν ότι έκαναν το εξαωράκι τους και τέλος??? 8 μήνες το χρόνο?
Και μετά φταίω εγώ που δεν γουστάρω να πληρώνω φόρους??? Τουλάχιστον αν είναι να τους πληρώνω εγώ, να μου φέρουν όσους μου αναλογούν να τους βάλω να δουλέυουν κι όλας...
Ναι εντάξει - και τι προτείνεις ρε μεγάλε γιατί από διαπιστώσεις άλλο τίποτα. :helpplea:

Πες μου ποιος θα τελειώσει τη μονιμότητα κι εγώ μαζί σου - για να σε δω. :rolleyes:

Για το στρατό ξέχασέ το. Ρεμάλια ήταν μια ζωή, το πολύ πολύ να αναβαθμιστούν σε κοπρίτες. :headbang:

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.788
Πόντοι
22.915
Ο δημόσιος υπάλληλος πληρώνει φόρους που όμως πάλι σε αυτόν επιστρέφουν με τη μορφή μισθού

Τώρα αν εσύ αμφισβητείς ότι οποιος πληρώνει φόρους είναι εργοδότης των δημοσιων υπαλληλων είναι δικό σου πρόβλημα το οποιο δεν προτίθεμαι να λύσω

Στον υπάλληλο απευθύνεσαι όπως σε κάθε εργαζόμενο. Αν τρώει φοφικο η τυρόπιτα του τα βγάζεις από το στόμα. Aν μιλάει στο κινητό, στα 2 λεπτά του το παίρνεις apo το χέρι και το κλείνεις.

Αν σου μιλάει στον ενικό τον ρωτάς αν πήγατε μαζί φαντάροι και για ποιο λόγο σου μιλάει στον ενικό

Βασικές αρχές.
Φασιστικές αντιλήψεις. Σηκώνω τα χέρια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φασιστικές αντιλήψεις. Σηκώνω τα χέρια.

φασιστικές αντιλήψεις το να απαιτείς από κάποιον να κάνει αυτό για το οποιο τον πληρώνεις?

Σήκωσε τα χερια.

Και μην κατεβάσεις παντελόνια

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Βασικές αρχές.
Να τον απολύσεις , να του κάνεις μείωση μισθού , να τον μεταθέσεις μπορείς?Τι σόι εργοδότης είσαι?
Με τέτοιες αναγωγές μπορώ να σου βγάλω κι εγώ ότι ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης είναι υπάλληλοι μου! :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Να τον απολύσεις , να του κάνεις μείωση μισθού , να τον μεταθέσεις μπορείς?Τι σόι εργοδότης είσαι?
Με τέτοιες αναγωγές μπορώ να σου βγάλω κι εγώ ότι ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης εαι υπάλληλοι μου! :grin:

Ώστε αμφισβητείς το ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν τους δημοσιους υπαλληλους?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τεσπα δε μπορώ να επιμορφώνω δωρεάν άτομα που νομίζουν ότι ο υπουργός είναι ο εργοδότης των δημοσιων υπαλληλων.

Aντε καλή συνεχεια

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ώστε αμφισβητείς το ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν τους δημοσιους υπαλληλους?
Όχι βέβαια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι εργοδότης τους...γιατί πολύ απλά δεν έχω καμμία εξουσία πάνω τους!Γι' αυτό και η πλειονότητα τους λειτουργεί όπως λειτουργεί...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Με τέτοιες αναγωγές μπορώ να σου βγάλω κι εγώ ότι ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης είναι υπάλληλοι μου! :grin:

καλά ρε, κάθεστε και συζητάτε με τον enforcer;;; με τη λογική του, και των ιδιωτικών υπαλλήλων οι εργοδότες πάλι εμείς είμαστε, αφού εμείς τροφοδοτούμε τα αφεντικά τους με χρήμα, αγοράζοντας τα προϊόντα τους. έτσι δεν είναι;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Όχι βέβαια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι εργοδότης τους...γιατί πολύ απλά δεν έχω καμμία εξουσία πάνω τους!Γι' αυτό και η πλειονότητα τους λειτουργεί όπως λειτουργεί...

Αυτό και τέλος

Έχεις εξουσία επειδή τους πληρώνεις. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους. Τη νοοτροπία του ραγιά εκμεταλλεύονται και έχουν αυτές τις συμπεριφορές. Όταν βλέπουν δουλοπρέπεια από τον εργοδότη τότε τον καβαλάνε. Όταν δουν ότι δεν τους παίρνει μαζεύονται

Και πάντα υπάρχει και η δύναμη του τηλεφώνου.

Κάθε συμπεριφορά που εισπράττεις είναι εικόνα αυτού που είσαι εσύ διατεθειμένος να ανεχτείς. Βρίσκουν και τα κάνουν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
καλά ρε, κάθεστε και συζητάτε με τον enforcer;;; με τη λογική του, και των ιδιωτικών υπαλλήλων οι εργοδότες πάλι εμείς είμαστε, αφού εμείς τροφοδοτούμε τα αφεντικά τους με χρήμα, αγοράζοντας τα προϊόντα τους. έτσι δεν είναι;

Ωραίος

Κανεις την ερώτηση δίνεις και την απάντηση

Καλά με το γιωργάκη το best κάθεστε και κάνετε συζήτηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom