Οι δ.υ. είναι τρωκτικά και τεμπέληδες που τρωνε απο τους φορους των πραγματικα εργαζομενων μελων της κοινωνιας, εμένα μια ξαδερφή μου δασκάλα όταν έμεινε έγγυος πήρε 1 χρόνο άδεια, μέχρι να πάει 3 ετων το παιδι είχε άδεια (τον μισθό τον έπαιρνε κανονικά εννοείται), ξαναγκαστρώνεται άλλα 4 χρόνια άδεια, άλλη μία γνωστή μου δ.υ σε μια βιβλιοθήκη σε ένα πανεπιστήμιο, κατσιό όλη μέρα, στο κέντρο υγείας της περιοχής μου υπάρχει δ.υ. με ειδικότητα ''συντηρητής ασανσέρ'' ενώ το κτήριο του κέντρου υγείας είναι ένας όροφος μόνο ισόγειο, δεν υπάρχει καν ασανσέρ, απαγορευεται να τον βάλουν σε άλλα καθήκοντα οπότε βλέπει τηλεόραση όλο το πρωι μέχρι να φύγει κατα τις 2 το μεσημέρι (πάει 8 το πρωι), Τα κακά νέα είναι ότι τους δ.υ. δεν πρόκειται να τους πειράξει ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση ποτέ, και αυτό γιατί οι σύζυγοι, αδέρφια, παιδιά υπουργών, δικαστικών, στρατηγών δουλευουν ως μόνιμοι δ.υ. σε μούφα θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες που κάθονται όλοι μέρα, οπότε δεν θα αφήσουν με τίποτα να χαθούν τα κεκτημένα τους, είδαμε και το σύριζα που βγήκε τους προμόταρε περισσότερο τους δ.υ., έτσι είναι φτιαγμένο το σύστημα, μόνο η χρυση αυγη ισως έδιωχνε τους δ.υ αλλά δεν υπάρχει καν σαν κομμα πλεον οπότε δεν αλλάζει τίποτα, και μετά από 1000 χρόνια στο ελλαδιστάν πάλι νουδου, πασοκ, συριζα, κκε, κλπ θα ειναι στην εξουσια!