pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.351
- Πόντοι
- 786
επίσης, μην φοβηθείς να πας μακρυάΥπουργείο θέλω
επίσης, μην φοβηθείς να πας μακρυάΥπουργείο θέλω
Ουτε καν.επίσης, μην φοβηθείς να πας μακρυά
Mάλλον δεν έχεις δουλέψει λαντζιέρης να δεις τι τραβάνε, 8-10 ώρες πάνω από έναν νεροχύτη να τρίβεις λίγδες με το σφουγγαράκι...2 μέρες δούλεψα λάντζα όταν ήμουν στρατό και βαρέθηκα τη ζωή μου, ευτυχώς μετά έγινα έφεδρος υπαξιωματικός και δεν ξανάκανα τέτοιες υπηρεσίες, ούτε με 2500 ευρώ τον μήνα δεν πάω λαντζιέρης! 1000 φορές αραχτός στο γραφειάκι μου σαν δημόσιος υπάλληλος με το φραπεδάκι μου να σερφάρω στο ίντερνετ!Απορώ με τους ανθρώπους που μέχρι σήμερα θέλουν να μονιμοποιηθούν στο δημόσιο. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη μιζερια. Σπουδαζεις για να εχεις 1000 ευρω το μηνα; Όταν σε εποχιακες δουλειες λαντζιερης παιρνει 1300... Σιγουρα το δημοσιο προσφερει μια σταθεροτητα και καλυτερα εργασιακα δικαιωματα. Αλλα ειναι μια σταθερη μιζερια. Ιδιωτικός υπαλληλος ανειδικευτος δεν αξιζει ακομη περισσοτερο. Δεν ζεις με 700-800 ευρω. Το καλυτερο ειναι να εισαι επιχειρηματιας ή εξειδικευμενο προσωπικο καπου. Αλλιως εξωτερικο.
Το ερωτημα ειναι αν μπορεις να ζησεις με τον μισθο του δημοσιου υπαλληλου.Mάλλον δεν έχεις δουλέψει λαντζιέρης να δεις τι τραβάνε, 8-10 ώρες πάνω από έναν νεροχύτη να τρίβεις λίγδες με το σφουγγαράκι...2 μέρες δούλεψα λάντζα όταν ήμουν στρατό και βαρέθηκα τη ζωή μου, ευτυχώς μετά έγινα έφεδρος υπαξιωματικός και δεν ξανάκανα τέτοιες υπηρεσίες, ούτε με 2500 ευρώ τον μήνα δεν πάω λαντζιέρης! 1000 φορές αραχτός στο γραφειάκι μου σαν δημόσιος υπάλληλος με το φραπεδάκι μου να σερφάρω στο ίντερνετ!
Ο δημόσιος υπάλληλος αν θέλετε να μάθετε παίρνει υψηλότερο μισθό από έναν μέσο εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα, ένα παράδειγμα θα σας πω, όταν γίνονται εθνικές εκλογές ή ευρωεκλογές οι υπάλληλοι των υπουργείων παίρνουν 2.000 ευρώ έξτρα επίδομα χαριστικά λεφτά, στους Δήμους παίρνουν 600 ευρώ και καλά για να στείλουν τα αποτελέσματα των εκλογών στην αποκεντρωμένη διοίκηση, στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να σου φύγει ο κώλος για να σου δώσει το αφεντικό 600 ευρώ επίδομα! Για να μην πω για τις μούφα άδειες που δίνουν στον δημόσιο τομέα, π.χ άδεια αιμοδοσίας 3 μέρες, εκπαιδευτική άδεια, άδεια κύησης, αυτά δεν τα δίνει με τίποτα ο ιδιωτικός εργοδότης, στο δημόσιο και ένα σφράγισμα δοντιού ρε να κάνεις θα σου δώσουν 3 μέρες άδεια μέχρι να γίνεις καλά! Τι να λέμε τώραόποιος είναι κάτω από 45 και προσπαθεί να χωθεί στο δημόσιο για να εξασφαλίσει την ''σιγουριά" γνωρίζοντας ότι θα παίρνει για πάντα μισθό της πούτσας και θα έχει μηδέν ευκαιρίες να εξελιχθεί, να ειδικευθεί και να μάθει κάτι....
έχει βγει στη σύνταξη και δε το ξέρει...τίγκα οι δημόσιες υπηρεσίες από νοητικά νεκρούς που ζουν για την ώρα που θα σχολάσουν για να πάνε να μετρήσουν τα (εξασφαλισμένα) ψιλά τους
μπορείς να βγάλεις την πασοκάρα από τη βουλή αλλά όχι από τον Έλληνα
Θα συμφωνισω σε ολα, εκτος απο την πασοκαρα. Τετοια νοοτροπια εχουν και το πληθος νεοδημοκρατων που εχουν κατακλυσει το δημοσιο και το ροκανιζουν για τα καλα...όποιος είναι κάτω από 45 και προσπαθεί να χωθεί στο δημόσιο για να εξασφαλίσει την ''σιγουριά" γνωρίζοντας ότι θα παίρνει για πάντα μισθό της πούτσας και θα έχει μηδέν ευκαιρίες να εξελιχθεί, να ειδικευθεί και να μάθει κάτι....
έχει βγει στη σύνταξη και δε το ξέρει...τίγκα οι δημόσιες υπηρεσίες από νοητικά νεκρούς που ζουν για την ώρα που θα σχολάσουν για να πάνε να μετρήσουν τα (εξασφαλισμένα) ψιλά τους
μπορείς να βγάλεις την πασοκάρα από τη βουλή αλλά όχι από τον Έλληνα
Μην τα πεις αυτα στους εκπαιδευτικους μαν...πραγματικαΟ δημόσιος υπάλληλος αν θέλετε να μάθετε παίρνει υψηλότερο μισθό από έναν μέσο εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα, ένα παράδειγμα θα σας πω, όταν γίνονται εθνικές εκλογές ή ευρωεκλογές οι υπάλληλοι των υπουργείων παίρνουν 2.000 ευρώ έξτρα επίδομα χαριστικά λεφτά, στους Δήμους παίρνουν 600 ευρώ και καλά για να στείλουν τα αποτελέσματα των εκλογών στην αποκεντρωμένη διοίκηση, στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να σου φύγει ο κώλος για να σου δώσει το αφεντικό 600 ευρώ επίδομα! Για να μην πω για τις μούφα άδειες που δίνουν στον δημόσιο τομέα, π.χ άδεια αιμοδοσίας 3 μέρες, εκπαιδευτική άδεια, άδεια κύησης, αυτά δεν τα δίνει με τίποτα ο ιδιωτικός εργοδότης, στο δημόσιο και ένα σφράγισμα δοντιού ρε να κάνεις θα σου δώσουν 3 μέρες άδεια μέχρι να γίνεις καλά! Τι να λέμε τώρα
εκτός του ότι αυτά που περιγράφεις είναι ο λόγος που δεν θα ορθοποδήσουμε ποτέΟ δημόσιος υπάλληλος αν θέλετε να μάθετε παίρνει υψηλότερο μισθό από έναν μέσο εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα, ένα παράδειγμα θα σας πω, όταν γίνονται εθνικές εκλογές ή ευρωεκλογές οι υπάλληλοι των υπουργείων παίρνουν 2.000 ευρώ έξτρα επίδομα χαριστικά λεφτά, στους Δήμους παίρνουν 600 ευρώ και καλά για να στείλουν τα αποτελέσματα των εκλογών στην αποκεντρωμένη διοίκηση, στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να σου φύγει ο κώλος για να σου δώσει το αφεντικό 600 ευρώ επίδομα! Για να μην πω για τις μούφα άδειες που δίνουν στον δημόσιο τομέα, π.χ άδεια αιμοδοσίας 3 μέρες, εκπαιδευτική άδεια, άδεια κύησης, αυτά δεν τα δίνει με τίποτα ο ιδιωτικός εργοδότης, στο δημόσιο και ένα σφράγισμα δοντιού ρε να κάνεις θα σου δώσουν 3 μέρες άδεια μέχρι να γίνεις καλά! Τι να λέμε τώρα
όταν λέω πασοκ εννοώ τον κλασικό χωριάτη ''πονηρό'' ελληναρά που προσπαθεί να χωθεί οπουδήποτεΘα συμφωνισω σε ολα, εκτος απο την πασοκαρα. Τετοια νοοτροπια εχουν και το πληθος νεοδημοκρατων που εχουν κατακλυσει το δημοσιο και το ροκανιζουν για τα καλα...
Φιλε αυτη η νοοτροπια υπηρχε πριν ιδρυθει καν το ΠΑΣΟΚ...όταν λέω πασοκ εννοώ τον κλασικό χωριάτη ''πονηρό'' ελληναρά που προσπαθεί να χωθεί οπουδήποτε
και η νέα δημοκρατία πασόκ είναι....πιο κρατιστές από τους συριζαίους είναι μη σου πω
Αυτό ισχύει. Στο Δημόσιο οι άδειες είναι αδιανόητα πολλές.Για να μην πω για τις μούφα άδειες που δίνουν στον δημόσιο τομέα, π.χ άδεια αιμοδοσίας 3 μέρες, εκπαιδευτική άδεια, άδεια κύησης, αυτά δεν τα δίνει με τίποτα ο ιδιωτικός εργοδότης, στο δημόσιο και ένα σφράγισμα δοντιού ρε να κάνεις θα σου δώσουν 3 μέρες άδεια μέχρι να γίνεις καλά! Τι να λέμε τώρα
Δεν ειναι καθολου ετσι. Σαν αναπληρωτης καθηγητης που εχω κανει μπορω να σου πω ότι όλες κι όλες 7 μερες τη χρονια μπορουσες να παρεις αδεια, που εχανες και απο τον μισθο. Κι αν στην εδιναν οι διευθυντες... ασε τους μυθους... κατεργα ειναι και το ελληνικο δημοσιο...Αυτό ισχύει. Στο Δημόσιο οι άδειες είναι αδιανόητα πολλές.
ναι αλλά στο πασοκ βρήκαν αυτό που τους εκφράζει πραγματικάΦιλε αυτη η νοοτροπια υπηρχε πριν ιδρυθει καν το ΠΑΣΟΚ...
Δες το ντοκιμαντερ που ανεβασα.ναι αλλά στο πασοκ βρήκαν αυτό που τους εκφράζει πραγματικά
σα να λέμε βρήκε ο γύφτος τη γενιά του
Ο Καραμάν Αλί προσλάμβανε χωρίς ΑΣΕΠ όμως.Φιλε αυτη η νοοτροπια υπηρχε πριν ιδρυθει καν το ΠΑΣΟΚ...