str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
εχεις ιδέα πως λειτουργούν οι αγορές ?
Β.Κορέα θες το ελλάντα ?
Γιατί έχεις εσύ;
Β.Κορέα θες το ελλάντα ?
Ακριβώς τύπε μου !
Αρχαία Ελλάδα δε γουστάρεις ;
Όπως αυτοι εγραψαν στ' αρχιδια τους την Περσικη αυτοκρατορία, το ιδιο θα κανουμε κι εμείς !
Κι αν ειμαστε εξυπνότεροι κι ολα αυτα που λεει ο Βολδεμορτης, τοτε θα τους γαμήσουμε.
Αλλιώς θα ψοφήσουμε εμείς !
Τέρμα πια με την κλαψομουνίαση και τη ζητιανια του Τζέφρι.
Καλύτερα μιας ώρας ελευθερη ζωή !
με καλο γαμησι και καλο χασΜαλλον δεν εχεις τις σωστες παρεες. Εμενα μια Γαλλιδα, αλλα μου ελεγε τον Αυγουστο για τους Ελληνες. Τωρα να εχει να κανει με τα "τσιγαρα" που την ποτιζα ή με τα γαμησια που της εριχνα δεν μπορω να σου πω. Παντως ειχε πολυ καλη γνωμη για την χωρα μας.
Γιατί έχεις εσύ;
Καλά, όταν το λαμόγιο της διπλανής πόρτας που άφησε χρέη πχ € 1.000.000 τα ξεπληρώσει με € 10.000 που θα χει φέρει ζεστά απ' εξω και έβγαλε ανενόχλητος όσο εσύ "αγανακτούσες" , καθότι η ισοτιμία δραχμής- ευρώ θα έχει φτάσει σε επίπεδα τουρκικής λίρας το 1990 με δολάριο και μετά θα σου αγοράζει και το σπίτι με άλλα € 10.000 (δηλαδή κανά 1.000.000.000 νέες δραχμές) και εσύ μόλις βλέπεις την καγιέν του θα τρέχεις όπως τα παιδάκια της δεκαετίας του '50 πίσω από τις κούρσες των ελληνοαμερικάνων, θα καταλάβεις... Ίσως.
Ποια η ισοτιμια ευρω δολλαριου σημερα ?
Αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να ξεχασουμε τα ευρωπουλα και να τα γυρισουμε ολοι σε δολλαρια ?
100 οικονομολογους να ρωτησεις για την κριση
100 διαφορετικες λυσεις θα σου προτεινουν
αναλογα την θεσης τους και τα πολιτικα τους πιστευω
Ρε τυποι εσεις που ειστε υπερ της χρεωκοπιας και της δραχμης, τι ακριβως πιστευετε οτι θα γινει αν γινουν αυτα που ελπιζετε να γινουν? Το εχω ειλικρινη απορια, δεν κοροιδευω. Εμενα μου φαινεται καταστροφικη η ολη ιδεα. Κοιταξτε λιγο τριγυρω σας, ολα ειναι εισαγωμενα. Επισης ολοι οι δρομοι, ολα τα εργα, απο τη χρηματοδοτηση της ΕΕ εγιναν. Αν βγουμε απο την Ενωση κομμενα και αυτα. Τελος και τα ταξιδια στο εξωτερικο, θα γινουν απλησιαστα. Μπαμπουινοι θα γινουμε, θα επιστρεψουμε στα βουνα να κυνηγαμε την Γκολφω...
Τον καζάκη δεν θα τον προσλάμβανα ούτε για να μου συμπληρώσει την περιοδική φπα...
Και όταν θα έχεις δώσει κώλο για συνάλλαγμα μπας και παρεις κανά λίτρο πετρέλαιο, δες που θα βρίσκονται αυτοί που δίνουν βήμα σε κάθε καζάκη.
Γιατί έχεις εσύ;
θα το χάσεις ...
πλάκα είχε προ μηνών που ημουν στην ελλάδα σε παρέα καθηγητών σχολείων και είχα παρομοια συζήτηση ....
σηκώθηκαν να με φανε ... οπως εδω .... νεο-έλληνες παντού ...
πες μου μου ρε ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗ πως θα πληρωσεις τα δανεια σου..
θα κανεις ΠΙΑΤΣΑ
και αφου το χρεος δεν πληρωνετε τι θα κανεις ΤΕΛΙΚΑ (αργα ή ΓΡΗΓΟΡΑ) ;;;;;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ;;;;
Β.Κορέα θες το ελλάντα ?
Ρε τυποι εσεις που ειστε υπερ της χρεωκοπιας και της δραχμης, τι ακριβως πιστευετε οτι θα γινει αν γινουν αυτα που ελπιζετε να γινουν? Το εχω ειλικρινη απορια, δεν κοροιδευω. Εμενα μου φαινεται καταστροφικη η ολη ιδεα. Κοιταξτε λιγο τριγυρω σας, ολα ειναι εισαγωμενα. Επισης ολοι οι δρομοι, ολα τα εργα, απο τη χρηματοδοτηση της ΕΕ εγιναν. Αν βγουμε απο την Ενωση κομμενα και αυτα. Τελος και τα ταξιδια στο εξωτερικο, θα γινουν απλησιαστα. Μπαμπουινοι θα γινουμε, θα επιστρεψουμε στα βουνα να κυνηγαμε την Γκολφω...
Πως δεν ξέρει?
500 σε τάνα του 50άρικου έδωσε λέμε..
Όλα αυτα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ξαναγίνει του 1929...
δεν θα το χασω τυπε γιατι θα φερω μαζι τον σκασκα
και κατι αλλα καλα παιδια απο εδω και θα μας τα πεις απο κοντα
τι καθηγητες και μαλακιες μου λες αυτοι πινουν γαλα και σηκωνοντε
το πρωι να συνεχισουν την διατριβη τους στο γουορντ. :S
βρε βλαξ
δεν θα ζεις καν αν βγεις εκτος ευρωπης
οποτε ας εισαι ζωντανος μεν, χρεωμενος δε
οσο εισαι ζωντανος εχεις την ευκαιρια
να βελτιωνεσαι
αν πεθανεις τι νοημα εχει να μιλαμε για το οτιδηποτε?
κατι λίγο ....