Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κοίτα στη γωνία να δεις αν ερχόμαστε....

Θα διαγραψουμε το χρεος μονομερώς και θα γυρισουμε στη δραχμούλα !

Η δική μου η κατάσταση και της πλειοψηφίας θα βελτιωθεί από τη δραχμούλα.

Σκουζουν μοναχα οσοι θα χασουν τα δανεικά και τις καγιέν...

Καλά, όταν το λαμόγιο της διπλανής πόρτας που άφησε χρέη πχ € 1.000.000 τα ξεπληρώσει με € 10.000 που θα χει φέρει ζεστά απ' εξω και έβγαλε ανενόχλητος όσο εσύ "αγανακτούσες" , καθότι η ισοτιμία δραχμής- ευρώ θα έχει φτάσει σε επίπεδα τουρκικής λίρας το 1990 με δολάριο και μετά θα σου αγοράζει και το σπίτι με άλλα € 10.000 (δηλαδή κανά 1.000.000.000 νέες δραχμές) και εσύ μόλις βλέπεις την καγιέν του θα τρέχεις όπως τα παιδάκια της δεκαετίας του '50 πίσω από τις κούρσες των ελληνοαμερικάνων, θα καταλάβεις... Ίσως.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αυτο ποτε δεν το καταλαβα
τι θα πει μονομερη διαγραφη χρεων
θα πεις στους Γερμανους ,σου χρωσταω 150 δις +τοκους 200
στους Αμερικανους,σου χρωσταω 80 δις+τοκους 100
στους Γαλλους 100+τοκους130
κτλ κτλ κτλ
και μετα θα τους πεις σας γραφω στα αρχιδια μου ρε μουνια δεν σας πληρωνω
:2funny:

Ακριβώς τύπε μου !

Αρχαία Ελλάδα δε γουστάρεις  ;

Όπως αυτοι εγραψαν στ' αρχιδια τους την Περσικη αυτοκρατορία, το ιδιο θα κανουμε κι εμείς !

Κι αν ειμαστε εξυπνότεροι κι ολα αυτα που λεει ο Βολδεμορτης, τοτε θα τους γαμήσουμε.

Αλλιώς θα ψοφήσουμε εμείς !

Τέρμα πια με την κλαψομουνίαση και τη ζητιανια του Τζέφρι.

Καλύτερα μιας ώρας ελευθερη ζωή !

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι
δεν ηταν μονομερης
ηταν σχεδιο για να γινει η Γερμανια το "γερο" συνορο της δημοκρατιας απεναντι στον κομμουνισμο
εσενα για ποιο λογο να σου διαγραψουν το χρεος και να μην το κανουν σε πραγματικα φτωχες χωρες οπως στην Αφρικη κτλ
επειδη εισαι μαγκας;
η επειδη εχεις δωσει τα φωτα στην ανθρωποτητα;

ΚΑΙ επειδή δεν έπρεπε να επαναληφθούν τα λάθη του Μεσοπολέμου όπου οι νικητές πάτησαν τους Γερμανούς στο λαιμό προκαλώντας την αντίδρασή τους.

Ιδιαίτερα η Γαλλία χειρίστηκε άθλια το θέμα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οχι
δεν ηταν μονομερης
ηταν σχεδιο για να γινει η Γερμανια το "γερο" συνορο της δημοκρατιας απεναντι στον κομμουνισμο
εσενα για ποιο λογο να σου διαγραψουν το χρεος και να μην το κανουν σε πραγματικα φτωχες χωρες οπως στην Αφρικη κτλ
επειδη εισαι μαγκας;
η επειδη εχεις δωσει τα φωτα στην ανθρωποτητα;

Εκτός εάν γίνεις και εσύ σύνορο σε κάτι...
Πχ σε μια ανατολική μεσόγειο και βόρειο αφρική τίγκα στα ριζοσπαστικοποιημένα γιαχαμπίμπια...
Χλωμό μεν αλλά όχι και απίθανο.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν απαντησες εφιαλτη-τυπε.
Τα λες και παραεξω αυτα που λες εδω μεσα?
οσα εχω πει ειναι απλές κοινοτυπίες ...

ολοι - μα όλοι σε Λονδίνο - Φρανγκφούρτη - Παρίσι αυτά λένε για εσας ..... δεν βρισκεσαι ποτε εκεί ?

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Καλά, όταν το λαμόγιο της διπλανής πόρτας που άφησε χρέη πχ € 1.000.000 τα ξεπληρώσει με € 10.000 που θα χει φέρει ζεστά απ' εξω και έβγαλε ανενόχλητος όσο εσύ "αγανακτούσες" , καθότι η ισοτιμία δραχμής- ευρώ θα έχει φτάσει σε επίπεδα τουρκικής λίρας το 1990 με δολάριο και μετά θα σου αγοράζει και το σπίτι με άλλα € 10.000 (δηλαδή κανά 1.000.000.000 νέες δραχμές) και εσύ μόλις βλέπεις την καγιέν του θα τρέχεις όπως τα παιδάκια της δεκαετίας του '50 πίσω από τις κούρσες των ελληνοαμερικάνων, θα καταλάβεις... Ίσως.

Φίλε δεν ακους Καζακη και παπαρολογεις πάλι ! (δεν το πιστευω να γκαιμπελιζεις, αυτα ειναι κακοηθειες των κουμουνιστων του σιτε....)

Όταν τυπώσεις δραχμουλα, επιβαλεις αμεσως και περιορισμους στην κινηση κεφαλαιων !

Αυτο ακριβως που καταργησαμε με το ευρω και πηραμε τ' αρχιδια μας με την εξοδο εκτος ελλαδας όλου του εθνικου πλούτου....

προσπαθησε να το καταλάβεις....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

α μπράβο ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ολοι - μα όλοι σε Λονδίνο - Φρανγκφούρτη - Παρίσι αυτά λένε για εσας ..... δεν βρισκεσαι ποτε εκεί ?

τυπε βαζω στοιχημα αλλο ενα μνημονιο οτι δεν λες τετοια μολις βγαινεις
εξω και εισαι στην Ελλαδα  :grin:

Επισκέπτης
ΧΑ ΧΑ !! καλό ... αν και έχω πολλούς φιλους στο Λονδινο απο τη συγκεκριμένη ρατσα .... εξαιρετικοί τραπεζίτες ,,,

αν κρατικοποιηθούν οι τράπεζες τα χρεη τους και οι τρομερές επισφάλειες θα φορτωθούν στον δημόσιο προυπολογισμό .. με άλλα λόγια εσεις θα πληρώσετε .... αρα σε νοιάζει και πολύ μάλιστα ...

αν δεν έχεις λεφτά για φαγητό και ΔΕΗ θα τα στερηθείς ....

Μπα να πεινασω δεν παιζει με τιποτα, αλλα δε γουσταρω να πεινανε ουτε οι διπλα μου. Με την μεχρι τωρα πολιτικη του Γιωργακη μαλλον προς μια νεα κατοχη οδευουμε, καιρος να δουμε κατι αλλο.
Για τους φιλους σου τους εβραιους εχω πει πολλες φορες τη γνωμη μου, ας μην την επαναλαβω. Ξεκιναει κι ο Θρυλος σε λιγο και πρεπει να βιαστω αν θελω να βρω καρεκλα στο καφενειο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε δεν ακους Καζακη και παπαρολογεις πάλι !
100 οικονομολογους να ρωτησεις για την κριση
100 διαφορετικες λυσεις θα σου προτεινουν
αναλογα την θεσης τους και τα πολιτικα τους πιστευω

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε δεν ακους Καζακη και παπαρολογεις πάλι ! (δεν το πιστευω να γκαιμπελιζεις, αυτα ειναι κακοηθειες των κουμουνιστων του σιτε....)

Όταν τυπώσεις δραχμουλα, επιβαλεις αμεσως και περιορισμους στην κινηση κεφαλαιων !

Αυτο ακριβως που καταργησαμε με το ευρω και πηραμε τ' αρχιδια μας με την εξοδο εκτος ελλαδας όλου του εθνικου πλούτου....

εχεις ιδέα πως λειτουργούν οι αγορές ?

Β.Κορέα θες το ελλάντα ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπα να πεινασω δεν παιζει με τιποτα, αλλα δε γουσταρω να πεινανε ουτε οι διπλα μου. Με την μεχρι τωρα πολιτικη του Γιωργακη μαλλον προς μια νεα κατοχη οδευουμε, καιρος να δουμε κατι αλλο.
Για τους φιλους σου τους εβραιους εχω πει πολλες φορες τη γνωμη μου, ας μην την επαναλαβω. Ξεκιναει κι ο Θρυλος σε λιγο και πρεπει να βιαστω αν θελω να βρω καρεκλα στο καφενειο.

ευχομαι οτι το καλύτερο !!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
εχετε παρα πολλά να κάνετε ...

- να εκχωρήσετε πλήρως εθνικη κυριαρχία

- να εκχωρήσετε μεγαλο μερος του εθνικου πλούτου

- να μειώσετε ριζικά το επίπεδο διαβιωσης'

- να ζήσετε με το 1/2 των εισοδημάτων σας

-ολα τα παραπάνω σε βαθος 20ετίας ...

πίστεψέ με .. αυτά είναι τα βασικά .... και θα συμβούν ...

τυπε εξαιρετικα αφιερωμενο σε σενα :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Μαλλον δεν εχεις τις σωστες παρεες. Εμενα μια Γαλλιδα, αλλα μου ελεγε τον Αυγουστο για τους Ελληνες. Τωρα να εχει να κανει με τα "τσιγαρα" που την ποτιζα ή με τα γαμησια που της εριχνα δεν μπορω να σου πω. Παντως ειχε πολυ καλη γνωμη για την χωρα μας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Τον καζάκη δεν θα τον προσλάμβανα ούτε για να μου συμπληρώσει την περιοδική φπα...
Και όταν θα έχεις δώσει κώλο για συνάλλαγμα μπας και παρεις κανά λίτρο πετρέλαιο, δες που θα βρίσκονται αυτοί που δίνουν βήμα σε κάθε καζάκη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειχα πει κάτι πριν από 2 χρόνια
και τότε όλοι λέγανε πως έλεγα μαλακίες
το επαναλαμβάνω λοιπόν
αντίστοιχη περίοδο είχαμε προ Χούντας
με συνεχόμενες εκλογές και αστάθεια κυβερνητική
τα σημάδια είναι ίδια
η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τότε είναι πως η στρατιωτική ηγεσία είναι διεφθαρμένη και κομματικά προσκείμενη - επομένως άτολμη
αλλά η έκπληξη ελλοχεύει

σε κάθε περίπτωση το κυριότερο στοιχείο για ένα πολιτικό είναι το timing μίας πράξης
και ο ΓΑΠ το συγκεκριμένο το διαθέτει
απλά ποτέ δεν εξυπηρετεί το timing του το συμφέρον του λαού

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Aυτη ποιος την ψηφισε ηθελα να ξερα?
Την ώρα που η κυβέρνηση μετράει απελπισμένα ψήφους και βουλευτές, η Έλσα Παπαδημητρίου φαίνεται πως θα την στηρίξει τελικά.

Ανέλπιστο δώρο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως μπορεί να δώσει η ανεξάρτητη βουλευτής, Έλσα Παπαδημητρίου η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πει ναι στην ψήφο εμπιστοσύνης τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Μιλώντας στο Βήμα η βουλευτής Αργολίδας και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα και είναι άλλο ένα βήμα για να βγει η χώρα από την ευρωζώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "νομίζω πως πρέπει να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση".

Πάντως η κυρία Παπαδημητρίου εξέφρασε ...
την απορία της για την εξαγγελία δημοψηφίσματος από τον κ. Παπανδρέου, λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμία ανάγκη να δημιουργήσει, με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, τέτοιο πρόβλημα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε βαζω στοιχημα αλλο ενα μνημονιο οτι δεν λες τετοια μολις βγαινεις
εξω και εισαι στην Ελλαδα  :grin:

θα το χάσεις ...

πλάκα είχε προ μηνών που ημουν στην ελλάδα σε παρέα καθηγητών σχολείων και είχα παρομοια συζήτηση ....

σηκώθηκαν να με φανε ... οπως εδω ....  νεο-έλληνες παντού ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom