Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα στη γωνία να δεις αν ερχόμαστε....

Θα διαγραψουμε το χρεος μονομερώς και θα γυρισουμε στη δραχμούλα !

Η δική μου η κατάσταση και της πλειοψηφίας θα βελτιωθεί από τη δραχμούλα.

Σκουζουν μοναχα οσοι θα χασουν τα δανεικά και τις καγιέν...

μια χώρα μονιμα ελειματικη διακοπτει την δανειοδότηση ? - διαγράφοντας χρέος -  ουτε στο όνειρο σου ... ουτε ο Τσιπρας σου δεν θα το έκανε ....

δραχμή και βελτίωση ? ναι ναι ... δοκιμάστε .....

ηδη οι τράπεζες σας χρεωκοπησαν και πανε ολοταχώς σε κρατικοποίηση ... πρακτικά τα οφειλόμενα δανεια θα τα χρεωσουν σε εσας του ελληνες πολιτες .....  δεν το εχεις καταλάβει ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κακος πουστης ο τυπος.
Ρε τι τραβαμε ρε.  :-
Χαιρεται να χρεωκοπησει η Ελλαδα  :2funny:
η χαρα του.  :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μια χώρα μονιμα ελειματικη διακοπτει την δανειοδότηση ? - διαγράφοντας χρέος -  ουτε στο όνειρο σου ... ουτε ο Τσιπρας σου δεν θα το έκανε ....

ηδη οι τράπεζες σας χρεωκοπησαν και πανε ολοταχώς σε κρατικοποίηση ... πρακτικά τα οφειλόμενα δανεια θα τα χρεωσουν σε εσας του ελληνες πολιτες .....  δεν το εχεις καταλάβει ?

τυπε λυσε μου μια απορια... αυτα τα λες και απεξω?  :grin:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Mα και τωρα θυσιες κανουμε. Τι αλλο πρεπει να θυσιασουμε για να ικανοποιηθουν οι αγορες ? Να αρχισουμε να σφαζουμε κανα αρνι ? ΟΚ, αλλα αυτοι οπως το πανε φοβαμε οτι θα ζηταν ολο και περισοτερα. Μηπως να σφαζουμε και κανα παιδι ή καμια παρθενα ?

εχετε παρα πολλά να κάνετε ...

- να εκχωρήσετε πλήρως εθνικη κυριαρχία

- να εκχωρήσετε μεγαλο μερος του εθνικου πλούτου

- να μειώσετε ριζικά το επίπεδο διαβιωσης'

- να ζήσετε με το 1/2 των εισοδημάτων σας

-ολα τα παραπάνω σε βαθος 20ετίας ...

πίστεψέ με .. αυτά είναι τα βασικά .... και θα συμβούν ...

Επισκέπτης

Ρε δε πανε να γαμηθουνε οι τραπεζες. Οταν ο αλλος δεν εχει να πληρωσει τα βασικα, ΔΕΗ, φαγητο πιστευεις οτι τον νοιαζει αν θα κρατικοποιηθουν οι τραπεζες ?  Ρε μπας και εισαι εβραιος και καθομε και χανω το χρονο μου μαζι σου ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κράτα το μυστικό σου ρε συ φυλήςυχε.
Όσο για την έρι, η εκτίμηση που απολαμβάνει από συγκεκριμένα άτομα (η δική μου εκτίμηση είναι δεδομένη κι απεριόριστη) είναι για την ίδια κάτι παραπάνω από αρκετή..

Μάγκες δεν τα έχετε ξεκάθαρα στο μυαλό σας μου φαίνεται...

Το ότι εδώ μέσα μαλακιζόμαστε καιρούς-καιρούς δε σημαίνει ότι δεν έχουμε ξεχωρίσει άτομα και δεν τα έχουμε εκτιμήσει ακόμη και εάν δεν τα έχουμε γνωρίσει.

Τη συγκεκριμένη ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ. Έχω ακούσει καλά λόγια από άτομο που εκτιμώ και όπως και να έχει αστειευόμασταν όταν τα χώναμε ο ένας στον άλλον τις προάλλες. Τουλάχιστον από την πλευρά μου.

Over and out περί εκτιμήσεων

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εκ του σύνεγγυς μόλις άρχιζες τις πίπες θα έτρωγες μερικές φάπες ωσάν Τζαννετάκος. Κι αν έβγαζες και το σιδερικό, θα το ένιωθες οσονούπω να δροσίζει το παχύ σου έντερο. Μπορείς εάν θες να σταματήσεις να γράφεις πίπες για να μη σου απευθύνω το λόγο.

τελος ... ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε δε πανε να γαμηθουνε οι τραπεζες. Οταν ο αλλος δεν εχει να πληρωσει τα βασικα, ΔΕΗ, φαγητο πιστευεις οτι τον νοιαζει αν θα κρατικοποιηθουν οι τραπεζες ?  Ρε μπας και εισαι εβραιος και καθομε και χανω το χρονο μου μαζι σου ?

δεν ειναι εβραιος

εδω ειναι στο δημοτικο  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και τη δικιά μου τύπε! Μην μασάς- έχεις δικαιωθεί σε όλα...
Αν οι εκλογές δεν θα άλλαζαν τίποτα, δεν θα έκαναν τόσα πολλά για να τις αποφύγουν!

:thumbsup:

Όσο για τη δική μου εκτίμηση στο πρόσωπό σου είναι δεδομένη.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Θα διαγραψουμε το χρεος μονομερώς και θα γυρισουμε στη δραχμούλα !
αυτο ποτε δεν το καταλαβα
τι θα πει μονομερη διαγραφη χρεων
θα πεις στους Γερμανους ,σου χρωσταω 150 δις +τοκους 200
στους Αμερικανους,σου χρωσταω 80 δις+τοκους 100
στους Γαλλους 100+τοκους130
κτλ κτλ κτλ
και μετα θα τους πεις σας γραφω στα αρχιδια μου ρε μουνια δεν σας πληρωνω
:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτο ποτε δεν το καταλαβα
τι θα πει μονομερη διαγραφη χρεων
θα πεις στους Γερμανους ,σου χρωσταω 150 δις +τοκους 200
στους Αμερικανους,σου χρωσταω 80 δις+τοκους 100
στους Γαλλους 100+τοκους130
κτλ κτλ κτλ
και μετα θα τους πεις σας γραφω στα αρχιδια μου ρε μουνια δεν σας πληρωνω
:2funny:

αυτοι τα ιδια δεν εκαναν με τα δανεια απο τον πολεμο φιλε?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ΧΑ ΧΑ !! καλό ... αν και έχω πολλούς φιλους στο Λονδινο απο τη συγκεκριμένη ρατσα .... εξαιρετικοί τραπεζίτες ,,,

αν κρατικοποιηθούν οι τράπεζες τα χρεη τους και οι τρομερές επισφάλειες θα φορτωθούν στον δημόσιο προυπολογισμό .. με άλλα λόγια εσεις θα πληρώσετε .... αρα σε νοιάζει και πολύ μάλιστα ...

αν δεν έχεις λεφτά για φαγητό και ΔΕΗ θα τα στερηθείς ....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Θα δοκιμάσουμε τύπε μου !

Πρώτα όμως θα μπουρδελοποιήσουμε την αγαπημένη σου Ευρώπη και θα διαλύσουμε το ευρώ με τη χρεωκοπία μας !

Τι να γίνει ; Εσείς χωρίς ευρώ κι ΕΕ, εμείς στη φτώχεια. Δεν πειράζει.

Όσο σκέφτομαι ότι θα είσαι πλέον αναγκασμένος να υφίστασαι ελεγχο διαβατηρίων στο Ελ Βεν από καποιο μουστακαλή, μαυριδερό χωροφύλακα που αποπνέει κρεμμυδίλα, η φτώχεια μου γίνεται πιο υποφερτή.

Κάτι είναι κι αυτό....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΧΑ ΧΑ !! καλό ... αν και έχω πολλούς φιλους στο Λονδινο απο τη συγκεκριμένη ρατσα .... εξαιρετικοί τραπεζίτες ,,,

αν κρατικοποιηθούν οι τράπεζες τα χρεη τους και οι τρομερές επισφάλειες θα φορτωθούν στον δημόσιο προυπολογισμό .. με άλλα λόγια εσεις θα πληρώσετε .... αρα σε νοιάζει και πολύ μάλιστα ...

αν δεν έχεις λεφτά για φαγητό και ΔΕΗ θα τα στερηθείς ....

δεν απαντησες εφιαλτη-τυπε.
Τα λες και παραεξω αυτα που λες εδω μεσα?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αυτοι τα ιδια δεν εκαναν με τα δανεια απο τον πολεμο φιλε?
οχι
δεν ηταν μονομερης
ηταν σχεδιο για να γινει η Γερμανια το "γερο" συνορο της δημοκρατιας απεναντι στον κομμουνισμο
εσενα για ποιο λογο να σου διαγραψουν το χρεος και να μην το κανουν σε πραγματικα φτωχες χωρες οπως στην Αφρικη κτλ
επειδη εισαι μαγκας;
η επειδη εχεις δωσει τα φωτα στην ανθρωποτητα;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα δοκιμάσουμε τύπε μου !

Πρώτα όμως θα μπουρδελοποιήσουμε την αγαπημένη σου Ευρώπη και θα διαλύσουμε το ευρώ με τη χρεωκοπία μας !

Τι να γίνει ; Εσείς χωρίς ευρώ κι ΕΕ, εμείς στη φτώχεια. Δεν πειράζει.

Όσο σκέφτομαι ότι θα είσαι πλέον αναγκασμένος να υφίστασαι ελεγχο διαβατηρίων στο Ελ Βεν από καποιο μουστακαλή, μαυριδερό χωροφύλακα που αποπνέει κρεμμυδίλα, η φτώχεια μου γίνεται πιο υποφερτή.

Κάτι είναι κι αυτό....

τα περισσότερα αρνητικά θα συμβούν υμιν ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom