sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ποιους? και γιατι να τους ενημερωσει?...Nαι αλλά δεν τους είχε ενημερώσει πριν για το δημοψήφισμα.
ποιους? και γιατι να τους ενημερωσει?...Nαι αλλά δεν τους είχε ενημερώσει πριν για το δημοψήφισμα.
Ότι με το δημοψήφισμα δεν θα φύγουν από την εξουσία ίσως;τι διαφορα εχουν οι εκλογες απο το δημοψιφισμα την συγκεκριμενη στιγμη...
ποιους? και γιατι να τους ενημερωσει?...
εσενα εκει ειναι το προβλημα σου? ελπιζεις σε σωτηρες?Ότι με το δημοψήφισμα δεν θα φύγουν από την εξουσία ίσως;
Σωτήρες δεν υπάρχουν όχι,απλά δεν γουστάρω την πράσινη συμμορία να κάνει κουμάντο,αντίθετα επιτέλους να πληρώσουν για όσα έκαναν.εσενα εκει ειναι το προβλημα σου? ελπιζεις σε σωτηρες?
ειμαι σιγουρος οτι μερκελ και σαρκοζι το ηξεραν....η αντιδραση της μερκελ..κατανοω τα εσωτερικα προβληματα της χωρας...απαντηση στον παπανδρεου..Τους ομολόγους του στην ΕΕ. Δεν μπορείς να συμφωνείς και να διαπραγματεύεσαι για μήνες το κούρεμα του χρέους και μετά να το βάζεις σε δημοψήφισμα χωρίς να έχεις βάλει αυτή την προυπόθεση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Είναι τώρα σοβαρή στάση αυτή;
παραξενο..ολοι οι πασοκοι που εκαναν αυτα που λες τοσα χρονια ειναι αυτοι που δεν γουσταρουν τον γιωργακι και το σημερινο πασοκ...και αντιδρουν οπως εσυ...απειρα τα παραδειγματα...Σωτήρες δεν υπάρχουν όχι,απλά δεν γουστάρω την πράσινη συμμορία να κάνει κουμάντο,αντίθετα επιτέλους να πληρώσουν για όσα έκαναν.
ειμαι σιγουρος οτι μερκελ και σαρκοζι το ηξεραν....η αντιδραση της μερκελ..κατανοω τα εσωτερικα προβληματα της χωρας...απαντηση στον παπανδρεου..
παραξενο..ολοι οι πασοκοι που εκαναν αυτα που λες τοσα χρονια ειναι αυτοι που δεν γουσταρουν τον γιωργακι και το σημερινο πασοκ...και αντιδρουν οπως εσυ...απειρα τα παραδειγματα...
ασε το βελγο..μερκελ και σαρκοζι αυτοι πληρωνουν....και ασε και τι λενε..το ηξεραν..εε κατι θα πουν για τα αυτια του κοσμου...ΕΘΝΟΣ On Line
16:55 1/11
Β ΛΕΤΕΡΜ
Βέλγιο: Ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρει βαριά ευθύνη
Μετά την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, "φέρει βαριά ευθύνη", διότι προκαλεί αβεβαιότητα, δήλωσε σήμερα ο Βέλγος πρωθυπουργός, Ιβ Λετέρμ.
"Ο Παπανδρέου φέρει βαριά ευθύνη", δήλωσε ο κ. Λετέρμ στα βελγικά μέσα ενημέρωσης. "Οι αγορές έχουν ανάγκη σταθερότητας και ασφάλειας", υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σημειώνουν και πάλι πτώση αποδεικνύει "ότι δημιουργήθηκε ξανά ανασφάλεια, την ώρα που όλος ο κόσμος έχει ανάγκη από ασφάλεια και εμπιστοσύνη".
"Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην ευρωπαϊκή σύνοδο της προηγούμενης Τετάρτης θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση αυτής της εμπιστοσύνης", συνέχισε.
Ο κ. Λετέρμ εξάλλου εξέφρασε την έκπληξή του για την ανακοίνωση του Έλληνα ομολόγου του σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. "Ο Παπανδρέου δεν είχε μιλήσει σχετικά ούτε πριν, ούτε στη διάρκεια, ούτε μετά τη Σύνοδο", είπε, υποστηρίζοτνας πως "αυτό που μετράει είναι να περιοριστούν οι ζημιές".
Ο βέλγος πρωθυπουργός δήλωσε ότι ελπίζει πως οι Έλληνες έχουν επίγνωση ότι με το κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50% η ευρωζώνη έλαβε μία σημαντική απόφαση. "Οι Έλληνες πρέπει να λάβουν την προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος, όμως πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι πλέον ένα καθαρά εσωτερικό πρόβλημα της Ελλάδας", υπογράμμισε ο κ. Λετέρμ. Για την επίλυση της κρίσης χρέους είναι σημαντικό κάθε κράτος μέλος της ΕΕ να συνεισφέρει, πρόσθεσε.
γαμω τον παπανδρεου σου αρχιδι..ο παπανδρεου κανει οτι πιο σωστο αυτην την στιγμη....πηγε βρυξελες εκανε συμφωνια με δεσμευσεις..την καλυτερη που μπορουσε να κανει..και γυριζει και λεει αυτα ειναι ψηφιστε..γουσταρετε ναι η ου...εσεις αποφασιζετε..τιδιαφορα εχουν οι εκλογες απο το δημοψιφισμα την συγκεκριμενη στιγμη...
τυπε εχω δει πασοκο φτιαγμενο με βιλες μετρητα και δεν ξερω εγω τι αλλο πρωτο ξαδελφο της μανας μου που ηταν στο γραφειο του αρσενη..και τωρα βριζει το πασοκ και τον γιωργακι,,,γιατι?Και εγώ το έχω δει από πολλούς πασόκτζηδες αυτό.
τυπε εχω δει πασοκο φτιαγμενο με βιλες μετρητα και δεν ξερω εγω τι αλλο πρωτο ξαδελφο της μανας μου που ηταν στο γραφειο του αρσενη..και τωρα βριζει το πασοκ και τον γιωργακι,,,γιατι?
ασε το βελγο..μερκελ και σαρκοζι αυτοι πληρωνουν....και ασε και τι λενε..το ηξεραν..εε κατι θα πουν για τα αυτια του κοσμου...
τυπε εχω δει πασοκο φτιαγμενο με βιλες μετρητα και δεν ξερω εγω τι αλλο πρωτο ξαδελφο της μανας μου που ηταν στο γραφειο του αρσενη..και τωρα βριζει το πασοκ και τον γιωργακι,,,γιατι?
Γιατί έχασε τη μάσα! Θυμόταν το Παπαντρεικό ΠΑΣΟΚ. Καλά ο Αρσένης Κεφαλλονιά είχε βολέψει πολύ κόσμο .....
Τον τελείωσαν: Ανακοίνωση Μέρκελ – Σαρκοζί χωρίς αναφορά στον Παπανδρέου!