Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ποιους? και γιατι να τους ενημερωσει?...

Τους ομολόγους του στην ΕΕ. Δεν μπορείς να συμφωνείς και να διαπραγματεύεσαι για μήνες το κούρεμα του χρέους και μετά να το βάζεις σε δημοψήφισμα χωρίς να έχεις βάλει αυτή την προυπόθεση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Είναι τώρα σοβαρή στάση αυτή;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εσενα εκει ειναι το προβλημα σου? ελπιζεις σε σωτηρες?
Σωτήρες δεν υπάρχουν όχι,απλά δεν γουστάρω την πράσινη συμμορία να κάνει κουμάντο,αντίθετα επιτέλους να πληρώσουν για όσα έκαναν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τους ομολόγους του στην ΕΕ. Δεν μπορείς να συμφωνείς και να διαπραγματεύεσαι για μήνες το κούρεμα του χρέους και μετά να το βάζεις σε δημοψήφισμα χωρίς να έχεις βάλει αυτή την προυπόθεση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Είναι τώρα σοβαρή στάση αυτή;
ειμαι σιγουρος οτι μερκελ και σαρκοζι το ηξεραν....η αντιδραση της μερκελ..κατανοω τα εσωτερικα προβληματα της χωρας...απαντηση στον παπανδρεου..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σωτήρες δεν υπάρχουν όχι,απλά δεν γουστάρω την πράσινη συμμορία να κάνει κουμάντο,αντίθετα επιτέλους να πληρώσουν για όσα έκαναν.
παραξενο..ολοι οι πασοκοι που εκαναν αυτα που λες τοσα χρονια ειναι αυτοι που δεν γουσταρουν τον γιωργακι και το σημερινο πασοκ...και αντιδρουν οπως εσυ...απειρα τα παραδειγματα...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι σιγουρος οτι μερκελ και σαρκοζι το ηξεραν....η αντιδραση της μερκελ..κατανοω τα εσωτερικα προβληματα της χωρας...απαντηση στον παπανδρεου..

ΕΘΝΟΣ On Line
16:55 1/11

Β ΛΕΤΕΡΜ
Βέλγιο: Ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρει βαριά ευθύνη

Μετά την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, "φέρει βαριά ευθύνη", διότι προκαλεί αβεβαιότητα, δήλωσε σήμερα ο Βέλγος πρωθυπουργός, Ιβ Λετέρμ.

"Ο Παπανδρέου φέρει βαριά ευθύνη", δήλωσε ο κ. Λετέρμ στα βελγικά μέσα ενημέρωσης. "Οι αγορές έχουν ανάγκη σταθερότητας και ασφάλειας", υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σημειώνουν και πάλι πτώση αποδεικνύει "ότι δημιουργήθηκε ξανά ανασφάλεια, την ώρα που όλος ο κόσμος έχει ανάγκη από ασφάλεια και εμπιστοσύνη".

"Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην ευρωπαϊκή σύνοδο της προηγούμενης Τετάρτης θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση αυτής της εμπιστοσύνης", συνέχισε.

Ο κ. Λετέρμ εξάλλου εξέφρασε την έκπληξή του για την ανακοίνωση του Έλληνα ομολόγου του σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. "Ο Παπανδρέου δεν είχε μιλήσει σχετικά ούτε πριν, ούτε στη διάρκεια, ούτε μετά τη Σύνοδο", είπε, υποστηρίζοτνας πως "αυτό που μετράει είναι να περιοριστούν οι ζημιές".

Ο βέλγος πρωθυπουργός δήλωσε ότι ελπίζει πως οι Έλληνες έχουν επίγνωση ότι με το κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50% η ευρωζώνη έλαβε μία σημαντική απόφαση. "Οι Έλληνες πρέπει να λάβουν την προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος, όμως πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι πλέον ένα καθαρά εσωτερικό πρόβλημα της Ελλάδας", υπογράμμισε ο κ. Λετέρμ. Για την επίλυση της κρίσης χρέους είναι σημαντικό κάθε κράτος μέλος της ΕΕ να συνεισφέρει, πρόσθεσε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ετσι....ολα τα λαμογια να βγουν στη σεντρα  :zfuck:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
παραξενο..ολοι οι πασοκοι που εκαναν αυτα που λες τοσα χρονια ειναι αυτοι που δεν γουσταρουν τον γιωργακι και το σημερινο πασοκ...και αντιδρουν οπως εσυ...απειρα τα παραδειγματα...

Και εγώ το έχω δει από πολλούς πασόκτζηδες αυτό.  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ΕΘΝΟΣ On Line
16:55 1/11

Β ΛΕΤΕΡΜ
Βέλγιο: Ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρει βαριά ευθύνη

Μετά την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, "φέρει βαριά ευθύνη", διότι προκαλεί αβεβαιότητα, δήλωσε σήμερα ο Βέλγος πρωθυπουργός, Ιβ Λετέρμ.

"Ο Παπανδρέου φέρει βαριά ευθύνη", δήλωσε ο κ. Λετέρμ στα βελγικά μέσα ενημέρωσης. "Οι αγορές έχουν ανάγκη σταθερότητας και ασφάλειας", υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σημειώνουν και πάλι πτώση αποδεικνύει "ότι δημιουργήθηκε ξανά ανασφάλεια, την ώρα που όλος ο κόσμος έχει ανάγκη από ασφάλεια και εμπιστοσύνη".

"Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην ευρωπαϊκή σύνοδο της προηγούμενης Τετάρτης θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση αυτής της εμπιστοσύνης", συνέχισε.

Ο κ. Λετέρμ εξάλλου εξέφρασε την έκπληξή του για την ανακοίνωση του Έλληνα ομολόγου του σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. "Ο Παπανδρέου δεν είχε μιλήσει σχετικά ούτε πριν, ούτε στη διάρκεια, ούτε μετά τη Σύνοδο", είπε, υποστηρίζοτνας πως "αυτό που μετράει είναι να περιοριστούν οι ζημιές".

Ο βέλγος πρωθυπουργός δήλωσε ότι ελπίζει πως οι Έλληνες έχουν επίγνωση ότι με το κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50% η ευρωζώνη έλαβε μία σημαντική απόφαση. "Οι Έλληνες πρέπει να λάβουν την προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος, όμως πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι πλέον ένα καθαρά εσωτερικό πρόβλημα της Ελλάδας", υπογράμμισε ο κ. Λετέρμ. Για την επίλυση της κρίσης χρέους είναι σημαντικό κάθε κράτος μέλος της ΕΕ να συνεισφέρει, πρόσθεσε.
ασε το βελγο..μερκελ και σαρκοζι αυτοι πληρωνουν....και ασε και τι λενε..το ηξεραν..εε κατι θα πουν για τα αυτια του κοσμου...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παμε για εκλογες? :think: :think:καπου διαβασα οτι παραιτηθηκαν αλλοι 4 β(ο)υλευτες,αναμεσα του η καυλα η Καΐλη...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο παπανδρεου κανει οτι πιο σωστο αυτην την στιγμη....πηγε βρυξελες εκανε συμφωνια με δεσμευσεις..την καλυτερη που μπορουσε να κανει..και γυριζει και λεει αυτα ειναι ψηφιστε..γουσταρετε ναι η ου...εσεις αποφασιζετε..τιδιαφορα εχουν οι εκλογες απο το δημοψιφισμα την συγκεκριμενη στιγμη...
γαμω τον παπανδρεου σου αρχιδι..
τιποτα δεν εχει κανει σωστο μαλακα...2 χρονια βουλιαξε την χωρα ζωον..μας γονατισε σαυρα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και εγώ το έχω δει από πολλούς πασόκτζηδες αυτό.  :grin:
τυπε εχω δει πασοκο φτιαγμενο με βιλες μετρητα και δεν ξερω εγω τι αλλο πρωτο ξαδελφο της μανας μου που ηταν στο γραφειο του αρσενη..και τωρα βριζει το πασοκ και τον γιωργακι,,,γιατι?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
τυπε εχω δει πασοκο φτιαγμενο με βιλες μετρητα και δεν ξερω εγω τι αλλο πρωτο ξαδελφο της μανας μου που ηταν στο γραφειο του αρσενη..και τωρα βριζει το πασοκ και τον γιωργακι,,,γιατι?

γιατι δεν εχει γραφειο ο αρσενης πια!
:2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ασε το βελγο..μερκελ και σαρκοζι αυτοι πληρωνουν....και ασε και τι λενε..το ηξεραν..εε κατι θα πουν για τα αυτια του κοσμου...

Ρε sin πολύ σίγουρα σε βρίσκω.  :grin: Εδώ καλά καλά δεν το γνώριζαν οι συνεργάτες του ΓΑΠ.  :huh: Ή του την φέραν και αυτοί;  :P

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Γιατί έχασε τη μάσα! Θυμόταν το Παπαντρεικό ΠΑΣΟΚ.  :grin: Καλά ο Αρσένης Κεφαλλονιά είχε βολέψει πολύ κόσμο .....  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom