Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Επισκέπτης
Τι προβλέπεις να γίνεται στο επόμενο διάστημα;

Δε μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη.
Δεν έχεις να κάνεις με κάποιον ο οποίος είναι απλά ηλίθιος και πέφτει από τη μία γκάφα πίσω από την άλλη.
Έχεις να κάνεις με κάποιον επικίνδυνο ο οποίος πλέον προκειμένου να πετύχει τον όποιο σκοπό του έχει ξεπεράσει τα όρια της παράνοιας.
Μπορεί ν'ακολουθηθεί η πεπατημένη (εκλογές κτλ.), μπορεί και να χυθεί αίμα.
Δεν ξέρω..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τύπε, να δούμε την διάδοχη κατάσταση, γιατί δεν βλέπω δυστυχώς διάθεση για εκλογές...

τυπε, η πουστια μεγαλη και φαινεται πεντακαθαρο οτι ηταν κακοβουλη. λεω τωρα εγω με το φτωχο μου μυαλο, θα μπορουσε να κανει προεκλογικο αγωνα η πουστρα λεγοντας μπεσαλιδικα οτι "μαγκακια πολιτακια εχουμε σοβαρο προβλημα λεφτα μηδεν καναμε μαλακιες οι κυβερνησεις 30 χρονια οκ τωρα το μαχαιρι ειναι στο τσουτσουνι. θα φαμε γαμησια με γρεζι αλλα θα κανουμε οτι μπορουμε ψηλα τα μανικια και τερμα οι μαλακιες". εγω σου λεω θα εβγαινε και ετσι το πασοκ. ο χοντρος τα ειπε και αυτος πεσιμιστικα αλλα δεν ειχε ελπιδα γιατι 3 χρονια αποκοιμιοταν πανω στα χαμπουργκερ του.
αντι γιαυτο η πουστρα αρχισε τα λεφτα υπαρχουν και θα φαμε καλα παλι με πασοκ και μαλακιες. και βγηκαν οι ΔΝΤουνιανοι και οι γερμανοι και τον βγαλανε στη σεντρα οτι τα ηξερε απο πριν και κλαψομουνιαζε συμφωνιες.

σε καθεστως με αρχιδια θα επρεπε να τον δεσουν στο συνταγμα και να του δωσουν την αρχιδοσακουλα του στο στομα να μαθει τη γευση που εχουν ταρχιδια του. και μετα φυλακη για ερωτες με αλβανους.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το όχι πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να το πει ούτε το ΚΚ. Έχει τεράστιο κόστος και θέλει μυαλό και αρχίδια.
Εφόσον δεν διαθέτουμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο, καλύτερα να κάνουμε τους χαζούς.

Στο μόνο το οποίο ελπίζω είναι να μην ξαναδώ κανέναν τους πλέον. Όχι μόνο πολιτικούς, και κάποια μέλη του bou.
(δεν αναφέρομαι σε τωρινά, σε κάτι "αντικειμενικούς" που την έκαναν με ελαφρά όταν βγήκε ο ηλίθιος)

Όχι απλά σκέφτομαι ότι το ναι είναι μια καυτή πατάτα που δεν θέλει κανείς να έχει στα χέρια του.

Ούτε και εμείς οι πολίτες. Γιατί να μην αποφασίσουμε για εμάς; Αλλά να περιμένουμε από τον ΓΑΠ;

Λέμε όχι; Χρεοκωπία; Ό,τι αποφασίσει ο λαός να γίνει στην τελική.

Στην ουσία ξέρεις τι θέλει η αντιπολίτευση; (κατά την γνώμη μου πάντα)

Να αναλάβει την ευθύνη ο Παπανδρέου, για να το εκμεταλλευτούν πολιτικά αργότερα.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σε χθεσινή ερώτηση απέφυγε να ξεκαθαρίσει τη θέση της ΝΔ , γενικόλογα και αοριστολογίες έλεγε.

Και φυσικά και αν ο ΓΑΠ ήταν στην αντιπολίτευση τα ίδια θα έκανε. Θα σκύλιαζε κατά της κυβέρνησης λαικίζοντας.

Ότι έκανε και προεκλογικά δλδ (λεφτά υπάρχουν κλπ).

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τομές στους κόλπους των ενόπλων δυνάμεων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011, 18:48
Με απόφασή του, το ΚΥΣΕΑ αποστράτευσε τους τέσσερις αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, μισή ώρα πριν την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος κ. Μιχ. Κωσταράκος, νέος αρχηγός ΓΕΣ ο αρχιστράτηγος κ. Κων. Ζαζιάς, διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού Αρχηγός ΓΕΑ τοποθετήθηκε ο αντιπτέραρχος (Ι) κ. Αντ. Τσαντιράκης, έως τώρα αρχηγός τακτικής αεροπορίας. Τέλος, νέος αρχηγός ΓΕΝ τοποθετήθηκε ο υποναύρχος κ. Κοσμάς Χρηστίδης, έως τώρα αρχιεπιστολέας της Διοίκησης Διοικητικής Μερίμνης (ΔΔΜΝ) του Πολεμικού Ναυτικού.

Το ΚΥΣΕΑ σε μια σπάνια απόφασή του, αποστράτευσε τους: αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο (Ι) Ι. Γιάνγκο, αρχηγό ΓΕΣ αντιστάρτηγο κ. Φραγ. Φράγκο, αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο (Ι) κ. Βασ. Κλόκοζα και τον αρχηγό του ΓΕΝ ναύαρχο κ. Δ. Ελευσινιώτη.
Αυτο τωρα τι νοημα εχει στην παρουσα φαση ?
Φοβουνται και πραξικοπημα μηπως ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε τι δε συμφωνείς από αυτά streetwalker;

Δημοψηφίσματα θα έπρεπε να είχαν γίνει για πολλά θέματα στη χώρα μας.

Αλλά πάντως ρε μάγκες μου τη σπάνε αυτοί οι βουλευτές που παρατάνε τώρα τον ΓΑΠ. Να ειπράττουν το παραδάκι και να να λαικίζουν πόσο καλοί είναι αυτοί σε σχέση με τους άλλους.

Πίπες. Αν η Αποστολάκη ήξερε ότι θα έπεφτε η Κυβέρνηση, σιγά μην γινόταν ανεξάρτητη. Τουλάχιστον άλλοι βουλευτές ήταν πιο ντρόμποι. Και παραιτήθηκαν μια και καλή. Την "κυρία" την ενδιαφέρει μόνο το παραδάκι από ότι φαίνεται.

Ντροπή ..... δεν έχει λίγο τσίπα πάνω της;

Δεν με ενδιαφέρει να πέσει και αύριο το ΠΑΣΟΚ. Αλλά οι κότες και οι λιποτάκτες με εκνευρίζουν απίστευτα.

Γενικά τα άτομα που με την πρώτη δυσκολία τα παρατάνε.
Σωστος .....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλως η κακως μονο ο μητσοτακης φοραγε παντελονια οταν ανοιγε το στομα του και πολυ καιρο πριν. σταρχιδια μου τα κοματα και η πολιτικη εγω τα λεω οπως τα βλεπω. και ο χρουσουζης το ειχε δει το εργο ειχε πει και το φαρμακο. αδιαμφισβητητο πλεον.

Επισκέπτης
με το ΝΑΙ ομως θα πει δικαιολογημενα οτι με θελει ο λαος, καλοκαθομαι οπως ειμαι.

Όχι απαραίτητα.
Το ναι στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να ήταν και το μεγαλύτερο αδιέξοδο γι'αυτόν.
Τουλάχιστον έτσι κάπως έχει "κάτσει" στο διεστραμμένο μου μυαλό.
Τεσπα, όλα αυτά σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο γιατί δε βλέπω δημοψήφισμα μπροστά μας..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε, η πουστια μεγαλη και φαινεται πεντακαθαρο οτι ηταν κακοβουλη. λεω τωρα εγω με το φτωχο μου μυαλο, θα μπορουσε να κανει προεκλογικο αγωνα η πουστρα λεγοντας μπεσαλιδικα οτι "μαγκακια πολιτακια εχουμε σοβαρο προβλημα λεφτα μηδεν καναμε μαλακιες οι κυβερνησεις 30 χρονια οκ τωρα το μαχαιρι ειναι στο τσουτσουνι. θα φαμε γαμησια με γρεζι αλλα θα κανουμε οτι μπορουμε ψηλα τα μανικια και τερμα οι μαλακιες". εγω σου λεω θα εβγαινε και ετσι το πασοκ. ο χοντρος τα ειπε και αυτος πεσιμιστικα αλλα δεν ειχε ελπιδα γιατι 3 χρονια αποκοιμιοταν πανω στα χαμπουργκερ του.
αντι γιαυτο η πουστρα αρχισε τα λεφτα υπαρχουν και θα φαμε καλα παλι με πασοκ και μαλακιες. και βγηκαν οι ΔΝΤουνιανοι και οι γερμανοι και τον βγαλανε στη σεντρα οτι τα ηξερε απο πριν και κλαψομουνιαζε συμφωνιες.

σε καθεστως με αρχιδια θα επρεπε να τον δεσουν στο συνταγμα και να του δωσουν την αρχιδοσακουλα του στο στομα να μαθει τη γευση που εχουν ταρχιδια του. και μετα φυλακη για ερωτες με αλβανους.

ektor lopez στους περισσότερους Έλληνες δεν αρέσει να ακούμε την αλήθεια. Θέλουμε να ζούμε στην κοσμάρα μας. Εμείς να περνάμε καλά και άλλοι να πα να @#$%^&*.

Διάφοροι βουλευτές και υπουργοί τα λέγανε αυτά κατά καιρούς και φάγανε τρελλή αποδοκιμασία. Από τα κόμματα, τα ΜΜΕ, τους πολίτες.

Αν τα έλεγε αυτά που λες (που κανονικά έτσι θα έπρεπε) πόσο νομίζεις θα έπιανε στις εκλογές;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
καλως η κακως μονο ο μητσοτακης φοραγε παντελονια οταν ανοιγε το στομα του και πολυ καιρο πριν. σταρχιδια μου τα κοματα και η πολιτικη εγω τα λεω οπως τα βλεπω. και ο χρουσουζης το ειχε δει το εργο ειχε πει και το φαρμακο. αδιαμφισβητητο πλεον.

Γκούτου γκούτου...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3+%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BA

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Εχετε χρεωκοπήσει αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε ....

Πρόβλημά σας ....

έχετε αρκετό χρόνο τα επόμενα 20 χρονια και βάλε ...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Μητσοτάκης, Μάνος, Σημίτης (θυμάστε τι έγινε το 2001 με το ασφαλιστικό και την έκθεση Σπράου), Παπαδόπουλος , Γιαννίτσης κλπ. Αρκετές φωνές υπήρχαν αλλά ποιος τους άκουγε ..... δεν ήταν και πολύ ευχάριστα αυτά που έλεγαν .....  

Όχι ότι ήταν οι φωστήρες. Απλά λέγανε κάποιες πικρές αλήθειες που κανένας δεν ήθελε να ακούσει .....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχετε χρεωκοπήσει αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε ....

Πρόβλημά σας ....

έχετε αρκετό χρόνο τα επόμενα 20 χρονια και βάλε ...

ρε τυπε και οι μυγες σβουγκανανε γυρω απο τα παπαρια μας, εχεις δει καμια να νομιζει οτι ειναι η φωνη της συνειδησης?

αει παραπερα καμια ωρα. μη σε κανω φλιτ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μητσοτάκης, Μάνος, Σημίτης (θυμάστε τι έγινε το 2001 με το ασφαλιστικό και την έκθεση Σπράου), Παπαδόπουλος , Γιαννίτσης κλπ. Αρκετές φωνές υπήρχαν αλλά ποιος τους άκουγε ..... δεν ήταν και πολύ ευχάριστα αυτά που έλεγαν .....  

Όχι ότι ήταν οι φωστήρες. Απλά λέγανε κάποιες πικρές αλήθειες που κανένας δεν ήθελε να ακούσει .....

που κολλαει ρε τυπε ο σημιτης μας δουλευεις

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αφου το ειπα ρε τυπε. πιστευω θα εβγαινε το ιδιο.

Ρε ektor εδώ βγήκε ο Καραμανλής , είπε ότι θα παγώσει τους μισθούς για 2 χρόνια και η ΝΔ έπιασε πάτο.

Αν ο Παπανδρέου έλεγε ότι θα κόψει το 30% με 50% των μισθών τι νομίζεις ότι θα έπαιρνε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom