memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γινουν δε γινουν το χαρατσι δεν το πληρωνουμε!!ασχετο!τωρα που θα γινουν εκλογες το χαρατσι της ΔΕΗ να το πληρωσουμε?
γινουν δε γινουν το χαρατσι δεν το πληρωνουμε!!ασχετο!τωρα που θα γινουν εκλογες το χαρατσι της ΔΕΗ να το πληρωσουμε?
ασχετο!τωρα που θα γινουν εκλογες το χαρατσι της ΔΕΗ να το πληρωσουμε?
λυπαμαι..καστανη οι μαστοι εχουν αυξηθει μαλλον απο τα 5 κιλα που προσθετει ο φακος (ειναι φυσιολογικα)τιμια ιεροδουλος με γαλλικα και πιανο.Λαμπρά! Αφελής και με μεγάλους μαστούς. Άν είστε και κοκκινομάλλα στείλτε μου π.μ.
λυπαμαι..καστανη οι μαστοι εχουν αυξηθει μαλλον απο τα 5 κιλα που προσθετει ο φακος (ειναι φυσιολογικα)τιμια ιεροδουλος με γαλλικα και πιανο.
κινδυνευουμε να κατηγορηθουμε με spam αγαπητε μου.Στη διαθεση σας σε pmAπο κλαρίνο πως τα πάς, γιατί ειμαι του παραδοσιακού ρεπερτορίου;;
λυπαμαι..καστανη οι μαστοι εχουν αυξηθει μαλλον απο τα 5 κιλα που προσθετει ο φακος (ειναι φυσιολογικα)τιμια ιεροδουλος με γαλλικα και πιανο.
ασχετο!τωρα που θα γινουν εκλογες το χαρατσι της ΔΕΗ να το πληρωσουμε?
Ότι φταίει για όλα ο Καραμανλής...δες τον τζόνυ.Aυτά τα....ΝΤΑΜΑΡΙΑ που έδωσαν 45% σε έναν πανηλίθιο,τί να σκέφτονται σήμερα????
αρατα πυρατα....Φίλε η κρίση ξεκίνησε από τις ΗΠΑ. Πόσες φορές τύπωσαν χρήμα οι ΗΠΑ... Πόσες φορές πάθαν ζημιά όταν οι Άραβες στρέψαν τα λεφτά τους προς το ευρώ. Σε πόσα φόρουμ προσπάθησαν να πείσουν τους Άραβες ότι το δολάριο είναι πιο σταθερό νόμισμα. Κάτι έπρεπε να κάνουν για αυτό. Το ευρώ είχε κατακτήσει τον κόσμο και το δολάριο έχανε συνεχώς. Βρήκαν μία κερκόπορτα στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος τους προσπαθεί έμμεσα να φέρουν την Γερμανία σε απόγνωση και να αποχωρήσει η ίδια από το ευρώ. Προσπάθησε να απειλήσει η Γερμανία μέσω ένταξης της Ρωσίας στο ευρώ αλλά δεν τα κατάφερε...Στο Γεωργάκη τάξανε γη και ύδωρ οι ΗΠΑ...και φυσικά η Ελλάδα αποτελεί στρατηγικό σημείο πλουτοπαραγωγικών πηγών για το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης. Τον μέλλον δεν θέλανε να ανήκει στον Πούτην... Τα Ελληνικά πετρέλαια θα τα φάνε όλα Αμερικάνικες εταιρίες ...
Πάντως δεν ξέρω για εσάς, αλλά νιώθω μεγάλη κάβλα που όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με το τι πει ο...γιωργάκης!
Είμαστε το κέντρο του κόσμου
[size=20pt]ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ[/size]
αλλά δεν θα το κάνουν ;)
και ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ (εκει που διαφωνουσαν)
Αρα ολοι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ειναι ΛΑΘΟΣ να ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ
Ανξαρτητα ομως του τι θα γινει... ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ"
ο παπανδρεου κανει οτι πιο σωστο αυτην την στιγμη....πηγε βρυξελες εκανε συμφωνια με δεσμευσεις..την καλυτερη που μπορουσε να κανει..και γυριζει και λεει αυτα ειναι ψηφιστε..γουσταρετε ναι η ου...εσεις αποφασιζετε..τιδιαφορα εχουν οι εκλογες απο το δημοψιφισμα την συγκεκριμενη στιγμη...