Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
είπαμε η αποχή θα οδηγήσει σε μη εγκυρότητα του δημοψηφίσματος, για αυτό λέω ΑΠΟΧΗ!!!

Ναι. Σαφώς. Και μετά θα βγούν όλοι οι σκατοκέφαλοι και θα με αποκαλέσουν ανέτοιμο για τέτοιου είδους αποφάσεις, διχασμένο γιατί δεν ξέρω τι θέλω, απολίτικο, σπασμοδικό και άλλα τέτοια ωραία.

Το αποτέλεσμα το βλέπω ήδη. Ενώ είμαι πολίτης θα με υποβιβάσουν μονομιάς σε υπήκοο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
2 λεπτά αναζήτηση χρειάζεται η ανακάλυψη των ΑΜΕΑ στο νετ.
ευτυχώες που βρήκαμε τη γκόμενα με πιεμ γιατί τώρα θα χε λιώσει η πούτσα απ τη μαλακία.
Το γεγονός ότι ξημεροβραδιάζεσαι στο pc και ζεις για την κουβέντα που γίνεται γύρω από το άτομο σου δε θα πρέπει να σε ανησυχεί. Όλοι εδώ στο site ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Επειδή όμως δε θα τσιμπησω άλλο σε συμβουλεύω να ψάξεις σε άλλο thread να βρεις τον επόμενο με τον οποίο θα διαφωνήσεις για να νιώσεις σημαντικός. Τα 100.000 posts είναι κοντά. Don't feed the troll.

Επισκέπτης
Ναι. Σαφώς. Και μετά θα βγούν όλοι οι σκατοκέφαλοι και θα με αποκαλέσουν ανέτοιμο για τέτοιου είδους αποφάσεις, διχασμένο γιατί δεν ξέρω τι θέλω, απολίτικο, σπασμοδικό και άλλα τέτοια ωραία.

Το αποτέλεσμα το βλέπω ήδη. Ενώ είμαι πολίτης θα με υποβιβάσουν μονομιάς σε υπήκοο.

Ας σε αποκαλέσουν όπως θέλουν!!! το σημαντικό είναι να ακυρωθεί η στρατηγική του εθνικά επικίνδυνου Γιωργάκη και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με ΑΠΟΧΗ από το παραπειστικό δημοψήφισμα που ετοιμάζει...αν και προσωπικά εκτιμώ ότι οι εξελίξεις θα είναι τόσο ραγδαίες και σε διεθνές επίπεδο που μάλλον δεν θα φτάσει να κάνει δημοψήφισμα :sunglasses:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
άντε να εξηγήσεις στον απλό μαλάκα ότι το χταπόδι για να βγεί απ τη φωλιά του ρίχνεις χαλάζιο και μετά το εκτελείς στο 1 μέτρο........

ο έλληνας εάν έχει ένα χαρτί σωτηρίας είναι το εξής:
α.
να δείξει ότι είναι με τους ευρωπαίους και ότι
β.
δεν φταίει αυτός για την κατάντια αλλά τα μουνιά που τον κυβερνάνε.

κοινώς εάν ο έλληνας ψηφίσει ναι στην νέα δανειακή αλλά συνεχίσει να κάνει απεργίες διαδηλώσιες κλπ θα δείξει σε όλους ότι το πρόβλημα του δεν είναι ούτε το ευρώ ούτε η ευρώπη ούτε οι χείρες βοηθείας των ευρωπαίαων αλλά τα μουνιά που κυβερνάνε και 2 χρόνια απέτυχαν σε όλα.
ο μέσος ευρωπαίοις έχει την εντύπωση ότι ο έλληνας είναι μαλάκας άξεστος καλοπερασάκιας απατεώνας λαμόγιο που του τρώει τα λεφτά.
είναι οι έξω που πρέπει να μάθουν ότι όλα αυτά τα έχουν κάνει μερικες χιλιάδες μουνόπανα τόσα χρόνια.

:thumbsup:

άμα γίνει

Επισκέπτης
τραγκας και παπαγιαννης  

η εγκυροτητα σε ολο το μεγαλειο της

:2funny: :2funny:

καλά όταν ο Τράγκας και ο Παπαγιάννης τα χώνανε στον Καραμανλή ήταν καλοί! για πες μας τώρα ΠΑΣΟΚεμον πως θα δικαιολογήσεις τον νεό πολιτικό εκβιασμό του αρχηγού σου??? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σήμερα πείστηκε μέχρι και ο τελευταίος πολίτης ότι ο ΓΑΠ εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία από τις ΗΠΑ. Ο άνθρωπος εκτελεί εντολές για να κτυπήσει το ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου. Δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο να ολοκληρώσει την αποστολή του. Δεν ήταν δύσκολο να βρούνε ένα δούρειο ίππο στην Ευρώπη να κτυπήσουν το ευρώ. Φρόντισαν για όλα ακόμα και στην αντιπολίτευση έχουν εναλλακτική γιατί η Ελλάδα είναι παγιδευμένη στον δικομματισμό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
καλά όταν ο Τράγκας και ο Παπαγιάννης τα χώνανε στον Καραμανλή ήταν καλοί! για πες μας τώρα ΠΑΣΟΚεμον πως θα δικαιολογήσεις τον νεό πολιτικό εκβιασμό του αρχηγού σου??? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

εγω βλεπω οτι ολες οι "επαναστατικες δυναμεις" αγανακτισμενων μπαχαλακηδων εχουν χασει τον υπνο τους

ευκαιρια να μαθουμε και νομικα :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Ας σε αποκαλέσουν όπως θέλουν!!! το σημαντικό είναι να ακυρωθεί η στρατηγική του εθνικά επικίνδυνου Γιωργάκη και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με ΑΠΟΧΗ από το παραπειστικό δημοψήφισμα που ετοιμάζει...αν και προσωπικά εκτιμώ ότι οι εξελίξεις θα είναι τόσο ραγδαίες και σε διεθνές επίπεδο που μάλλον δεν θα φτάσει να κάνει δημοψήφισμα :sunglasses:

Θεωρώ, ότι αυτή την στιγμή, το διακύβευμα είναι πολύ σημαντικότερο από το να ακυρωθεί η στρατηγική του οποιουδήποτε τυχοδιώκτη, παρτάκια, ματσόλα, που τυγχάνει να επανδρώνει αυτήν την στιγμή τον θεσμό του Πρωθυπουργού. Άλλωστε η ακύρωση της στρατηγικής μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή και με άλλα μέσα. Αρκεί η προσπάθεια να είναι μαζική.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ναι βλέπεις...ενώ εσύ μου κότσαρες ως πηγή ένα βιβλίο Συνταγματικού Δικαίου...για δώσε τώρα μια απάντηση στα περί ερμηνείας του ΣτΕ! :birdman:
Άντε να απαντήσω κι αυτό και μετά την κάνω γιατί εχω και δουλειές. Η πηγή που παρεθεσα μαζί με το Συνταγματικό του Αλιβιζάτου είναι ό,τι πιο άρτιο επιστημονικά υπάρχει στο Συνταγματικό σήμερα από νεότερους καθηγητές. Το μη δεσμευτικό του δημοψηφίσματος με συμμετοχή κάτω του προβλεπόμενου είναι απολύτως κρατούσα άποψη. Η ακυρότητα δεν αποτελεί άποψη κανενός, ούτε των μειοψηφιών γιατί απλούστατα δεν υπάρχει τέτοια έννομη συνέπεια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα φτάσει η χώρα στο δημοψήφισμα;
Ακόμα και αν φτάσουμε όμως στο δημοψήφισμα, ενέχει ο κίνδυνος οι πολίτες να απορρίψουν το ερώτημα, όπως και αν έχει διατυπωθεί. Η εμπειρία δείχνει ότι στα εκβιαστικά δημοψηφίσματα, απαντήσεις κατά τη βούληση των κυβερνώντων δίδονται μόνο σε δικτατορίες. Η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ευρώ για το καπρίτσιο ενός Πρωθυπουργού, που δεν ήταν σε θέση να κυβερνήσει, ήταν ακατάλληλος να διαχειριστεί μια τέτοια κρίση και έχει χάσει πλέον κάθε στήριξη ακόμα και από εκείνους που στήριξαν ως τώρα την πολιτική του. Αν η έξοδος από το ευρώ συντελεστεί, ο κ. Παπανδρέου θα περάσει στην ιστορία με μαύρα γράμματα.

:thumbsup:

Επισκέπτης
Άντε να απαντήσω κι αυτό και μετά την κάνω γιατί εχω και δουλειές. Η πηγή που παρεθεσα μαζί με το Συνταγματικό του Αλιβιζάτου είναι ό,τι πιο άρτιο επιστημονικά υπάρχει στο Συνταγματικό σήμερα από νεότερους καθηγητές. Το μη δεσμευτικό του δημοψηφίσματος με συμμετοχή κάτω του προβλεπόμενου είναι απολύτως κρατούσα άποψη. Η ακυρότητα δεν αποτελεί άποψη κανενός, ούτε των μειοψηφιών γιατί απλούστατα δεν υπάρχει τέτοια έννομη συνέπεια.

πάλι δεν απάντησες...η κρατούσα άποψη δεν δεσμεύει την ερμηνεία που τυχόν θα δώσει το ΣτΕ! :birdman:  ακόμα όμως και μη δεσμευτικό να είναι(νομικίστικα όπως το θέτεις) συνιστά ΗΤΤΑ για τον ΓΑΠ η συμμετοχή κάτω του 40% του εκλογικού σώματος! :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το γεγονός ότι ξημεροβραδιάζεσαι στο pc και ζεις για την κουβέντα που γίνεται γύρω από το άτομο σου δε θα πρέπει να σε ανησυχεί. Όλοι εδώ στο site ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Επειδή όμως δε θα τσιμπησω άλλο σε συμβουλεύω να ψάξεις σε άλλο thread να βρεις τον επόμενο με τον οποίο θα διαφωνήσεις για να νιώσεις σημαντικός. Τα 100.000 posts είναι κοντά. Don't feed the troll.

στράκι εγώ μπορεί να ξημεροβραδιάζομαι στο πισι αλλα απο αυτό πληρώνομαι..
εσύ μπορείς να ξημεροβραδιάζεσαι στης Φυλής και να παίρνεις απο πίσω τις πουτάνες για να μηγ λιώσεις στη μαλακία αλλά αυτό είναι ένα θέμα που δε θα το λύσουμε ακόμα και εάν φτασω τα 200 χιλιάρικια και συ τους 200 χιλιάδες κλώνους που άλλωστε είναιο προφανές ότι χρησιμοποιείς εκ περιτροπής καθώς είσαι γραμμενος απ το 06.... Εχει τεράστιο γέλιο να παρακολουθεί κανείς μέλη με 500 ποστς διαρκώς να γνωριζουν τα πάντα και τους πάντες στο σάιτ με 0,05 μηνύματα ανά ημέρα.
αντε τώρα να βαρέσεις μια παχειά με καμμιά πουτάνα που θα πετύχεις στο δρόμο.
μόνο μη σε πετύχω και σε αρχίσω στις φάπες πρόσεχε.
κάνετε μπαμ από χιλιόμετρα ποιοί μαλάκες είστε.....

Επισκέπτης
εσύ μπορείς να ξημεροβραδιάζεσαι στης Φυλής και να παίρνεις απο πίσω τις πουτάνες για να μηγ λιώσεις στη μαλακία αλλά αυτό είναι ένα θέμα που δε θα το λύσουμε ακόμα και εάν φτασω τα 200 χιλιάρικια και συ τους 200 χιλιάδες κλώνους που άλλωστε είναιο προφανές ότι χρησιμοποιείς εκ περιτροπής καθώς είσαι γραμμενος απ το 06.... Εχει τεράστιο γέλιο να παρακολουθεί κανείς μέλη με 500 ποστς διαρκώς να γνωριζουν τα πάντα και τους πάντες στο σάιτ με 0,05 μηνύματα ανά ημέρα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Δωσε λέμε  :2funny: :2funny:

:ak: :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom