Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
στράκι εγώ μπορεί να ξημεροβραδιάζομαι στο πισι αλλα απο αυτό πληρώνομαι..
εσύ μπορείς να ξημεροβραδιάζεσαι στης Φυλής και να παίρνεις απο πίσω τις πουτάνες για να μηγ λιώσεις στη μαλακία αλλά αυτό είναι ένα θέμα που δε θα το λύσουμε ακόμα και εάν φτασω τα 200 χιλιάρικια και συ τους 200 χιλιάδες κλώνους που άλλωστε είναιο προφανές ότι χρησιμοποιείς εκ περιτροπής καθώς είσαι γραμμενος απ το 06.... Εχει τεράστιο γέλιο να παρακολουθεί κανείς μέλη με 500 ποστς διαρκώς να γνωριζουν τα πάντα και τους πάντες στο σάιτ με 0,05 μηνύματα ανά ημέρα.
αντε τώρα να βαρέσεις μια παχειά με καμμιά πουτάνα που θα πετύχεις στο δρόμο.
μόνο μη σε πετύχω και σε αρχίσω στις φάπες πρόσεχε.
κάνετε μπαμ από χιλιόμετρα ποιοί μαλάκες είστε.....
Και troll και ιντερνετογάμης;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ενας ελιγμος ηταν απο τον αρχιπροδοτη που κυβερνα για να κερδισει μερικους μηνες ακομη στην εξουσια και να τελειωσει τις εκκρεμεις υποθεσεις του ( ο ορυκτος πλουτος ας πουμε δεν εχει χαριστει ακομη σε ξενους, ε δε πρεπει να το ολοκληρωσει το παιντι πριν αποχωρησει?)
Και να που με μια λεξη κερδισε 4 μηνες ακομη παραμονης, χρονος που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αντεξει αυτη η κυβερνηση, ιδιως μετα τις αντιδρασεις που αναμενονται στις 17 Νοεμβρη!

ολως τυχαιως βεβαια, με την ανακοινωση του δημοψηφισματος, τα CDS που ειχαν υποχωρρησει λογω της "τελικης συμφωνιας"της ΕΕ ξαναπηραν την αγουσα...

ποιος συγγενης του πρωθυπουργου ειπαμε πως εχει CDS???

Πολύ πιθανόν

Επισκέπτης
Απ΄οτι βλεπω, αν γινει δημοψηφισμα ο λαος του bou θα ψηφισει ΟΧΙ. Και μαλλον και οι περισοτεροι Ελληνες. Το θεμα ειναι τι γινεται μετα. Γιατι απ΄οσες σελιδες διαβασα, δεν εχω βγαλει ακομα ακρη. Αν νικησει το ΟΧΙ τι γινεται ? Δεν δεχομαστε το μνημονιο, η τροικα παιρνει πουλο απο την Ελλαδα, αλλα φανταζομε σταματανε να μας δανειζουν, σωστα ? Και πως θα πληρωνει το κρατος τις συνταξεις, αφου τα ασφαλιστικα ταμεια λενε δεν εχουν ρευστο ? Θα υπαρχει δημοσια υγεια ? Αν χτυπα ξυλο, αρωστησω ή παθω κατι θα με καλυπτει ο ΟΓΑ ? Με τις καταθεσεις τι θα γινει ? Με οσους χρωστανε δανεια ? Το κομματα της αριστερας τη θεση παιρνουν στο δημοψηφισμα ? Πολλες οι αποριες μου, αν καποιος εχει τις απαντησεις θα του ειμαι ευγνωμον.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο καθένας αναζητά με διαφορετικό τρόπο την προσωπική του ολοκλήρωση, αξιότιμε Πιδερόφι.
αξιοτιμος;
συνομίληκοι συναγωνισταί της Φυλής είσαστε Αγιέ μου άνθρωπε;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει πλεον το δημοψηφισμα στην παρουσα χρονικη στιγμη ?
Θεωρω σαν βαναυση και αποτροπαια προσβολη στην νοημοσυνη του Ελληνικου λαου αυτο το ερωτημα, καθως και μια ακομη φτηνη επιχειρηση να αποποιηθουν των τεραστιων ευθυνων τους για το ξεπουλημα της χωρας .....
Εχθες ο Βενιζελος επιχειρουσε να χειραγωγησει ολοκληρο τον Ελληνικο λαο, μεσω των παραθυρων του ΑΝΤ1 η MEGA (δεν συγκρατησα καναλι)
λεγοντας οτι φταει ο ιδιος για το καταντι της χωρας μεσω της ανεξελεγκτης φοροδιαφυγης ....
ΔΕΝ μας ειπε ομως τιποτα, για το ποιος αφησε την φοροδιαφυγη ανεξελεγκτη.....

Προσωπικα περισσοτερο μου θυμισε Γερμανο υπουργο εθνικης προπαγανδας, παρα Ελληνα υπουργο εθνικης οικονομιας !!!!!!

Φυσικα και λεω να μην γινει καν δημοψηφισμα, γιατι δεν εχει κανενα νοημα πλεον....
Αυτα που θελανε να περασουν τα περασαν ηδη και με το παραπανω ......

Ουτε και οι εκλογες θα βοηθεισουν σε τιποτα πιστευω, καθως θα ειναι μια ακομη παρωδια με χρηματα των Ελληνων φορολογουμενων στην πλατη τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απ΄οτι βλεπω, αν γινει δημοψηφισμα ο λαος του bou θα ψηφισει ΟΧΙ. Και μαλλον και οι περισοτεροι Ελληνες. Το θεμα ειναι τι γινεται μετα. Γιατι απ΄οσες σελιδες διαβασα, δεν εχω βγαλει ακομα ακρη. Αν νικησει το ΟΧΙ τι γινεται ? Δεν δεχομαστε το μνημονιο, η τροικα παιρνει πουλο απο την Ελλαδα, αλλα φανταζομε σταματανε να μας δανειζουν, σωστα ? Και πως θα πληρωνει το κρατος τις συνταξεις, αφου τα ασφαλιστικα ταμεια λενε δεν εχουν ρευστο ? Θα υπαρχει δημοσια υγεια ? Αν χτυπα ξυλο, αρωστησω ή παθω κατι θα με καλυπτει ο ΟΓΑ ? Με τις καταθεσεις τι θα γινει ? Με οσους χρωστανε δανεια ? Το κομματα της αριστερας τη θεση παιρνουν στο δημοψηφισμα ? Πολλες οι αποριες μου, αν καποιος εχει τις απαντησεις θα του ειμαι ευγνωμον.
ούτε τώρα σε καλύπτει ο ΟΓΑ.
ούτε μετά το γενάρη θα παίνριες συντάξεις
ουτε τωρα υπαρχει δημόσια υγεία.
ούτε τώρα σε δανείζουν για να πληρώνεις συντάξεις και μισθούς.
όλα τα φράγκα του μνημονίου πάνε σε τόκους και εξοφλήσεις προηγούμενων δανείων.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό που δεν φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό είναι τα καραγκιοζιλίκια στα οποία θέτει ακόμα μία φορά τη χώρα είτε γίνει ή όχι

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
απο νομικά νερντάκι της 3ης δέσμης κάτι σκαμπαζεις.
μαθε πρωτα τι εστί τρολ και το ξανασυζητάμε κλωνάκι της Φυλής.
Μάλιστα... Λοιπόν πρέπει να την κάνω τυπε γιατί εχω και δουλειές. Εσυ κάτσε και ποσταρε τα μηνύματα και τα stats από το προφίλ μου. Μη χάσεις και το ψωμακι σου αφού από αυτό πληρώνεσαι. Κατά την απουσία μου σου επιτρέπω όχι απλώς να με βρίσεις αλλά να με σπασεις και στο ξύλο. Άλλωστε φαντάζομαι ότι θα έχεις εμπειρία με τόσους ξυλοδαρμούς που έχεις κάνει με το πληκτρολόγιο σου. Περαστικά εύχομαι.

Επισκέπτης
ούτε τώρα σε καλύπτει ο ΟΓΑ.
ούτε μετά το γενάρη θα παίνριες συντάξεις
ουτε τωρα υπαρχει δημόσια υγεία.
ούτε τώρα σε δανείζουν για να πληρώνεις συντάξεις και μισθούς.
όλα τα φράγκα του μνημονίου πάνε σε τόκους και εξοφλήσεις προηγούμενων δανείων.

Ωπα ρε μεγαλε. Πως δε με καλυπτει ο ΟΓΑ ? Αφου η μανα μου πηγε στο γιατρο και δεν πληρωσε. Αν λεμε παθω κατι και παω στο νοσοκομειο δεν καλυπτομε απο τον ΟΓΑ ? Ειμαι στην ιδια θεση με καποιον ο οποιος ειναι ανασφαλιστος ? Απο που προκειπτει αυτη η σιγουρια σου οτι απο το Γεναρη σταματανε να πληρωνουν συνταξεις ? Και πως θα ζησει καποιοςα που εχει σαν μοναδικο εισοδημα τη συνταξη ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάλιστα... Λοιπόν πρέπει να την κάνω τυπε γιατί εχω και δουλειές. Εσυ κάτσε και ποσταρε τα μηνύματα και τα stats από το προφίλ μου. Μη χάσεις και το ψωμακι σου αφού από αυτό πληρώνεσαι. Κατά την απουσία μου σου επιτρέπω όχι απλώς να με βρίσεις αλλά να με σπασεις και στο ξύλο. Άλλωστε φαντάζομαι ότι θα έχεις εμπειρία με τόσους ξυλοδαρμούς που έχεις κάνει με το πληκτρολόγιο σου. Περαστικά εύχομαι.
στο καλό.
να προσέχεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωπα ρε μεγαλε. Πως δε με καλυπτει ο ΟΓΑ ? Αφου η μανα μου πηγε στο γιατρο και δεν πληρωσε. Αν λεμε παθω κατι και παω στο νοσοκομειο δεν καλυπτομε απο τον ΟΓΑ ? Ειμαι στην ιδια θεση με καποιον ο οποιος ειναι ανασφαλιστος ? Απο που προκειπτει αυτη η σιγουρια σου οτι απο το Γεναρη σταματανε να πληρωνουν συνταξεις ? Και πως θα ζησει καποιοςα που εχει σαν μοναδικο εισοδημα τη συνταξη ?

κράτα το ποστ σου μέχρι το γενάρη.
θα το απαντήσεις μονάχος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θαρρεις οτι τους ενδιαφερει αυτο ?

Απλα δεν θα ζησει....... :-

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Θα επιχειρήσω απάντηση(θεωρητικά, γιατί το όλο μπορεί να είναι ένα ακόμη καραγκιοζιλίκι)
Το 2008 δανειστήκαμε εκτάκτως 10δις για να πληρώσουμε συντάξεις.
Αυτά όταν λέγαμε εδώ, αλλά πρώτο θέμα ήταν η Μενεγάκη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο έλληνας εάν έχει ένα χαρτί σωτηρίας είναι το εξής:
α.
να δείξει ότι είναι με τους ευρωπαίους και ότι
β.
δεν φταίει αυτός για την κατάντια αλλά τα μουνιά που τον κυβερνάνε.

κοινώς εάν ο έλληνας ψηφίσει ναι στην νέα δανειακή αλλά συνεχίσει να κάνει απεργίες διαδηλώσιες κλπ θα δείξει σε όλους ότι το πρόβλημα του δεν είναι ούτε το ευρώ ούτε η ευρώπη ούτε οι χείρες βοηθείας των ευρωπαίαων αλλά τα μουνιά που κυβερνάνε και 2 χρόνια απέτυχαν σε όλα.
ο μέσος ευρωπαίοις έχει την εντύπωση ότι ο έλληνας είναι μαλάκας άξεστος καλοπερασάκιας απατεώνας λαμόγιο που του τρώει τα λεφτά.
είναι οι έξω που πρέπει να μάθουν ότι όλα αυτά τα έχουν κάνει μερικες χιλιάδες μουνόπανα τόσα χρόνια.
πάλι δλδ θα βγουν λάδι τα μουνιά και πάλι θα την πληρώσει και σε ρεπιουτέισιον και πείνα ο λαός.
σωστα
απλα προσθετω οτι
οι λαικιστες πολιτικοι περασανε αυτη την λαικιστικη φιλοσοφια
στο λαο ο οποιος εγινε καλοπερασακιας φυγοπονος & βολεψιματιας
δλδ ο λαος ειναι καθρεφτης αυτων που τον κυβερνανε

Αν βγει το όχι:
- Θα βγούμε από Ευρώπη και Ευρωζωνη.
- Θα γίνει μονομερης αθέτηση των εξωτερικών δανείων στο 100% και η Ελλάδα θα ξαναβγεί στις αγορές (αν βγει) μετά το 2050.
- Θα αναγκαστούμε να ζήσουμε για 10ετίες με ότι παράγουμε χωρίς να υπάρχει μεταβατικό στάδιο.
- Η δραχμή θα υποτιμηθεί, οι εισαγωγες θα μειωθούν δραστικά, θα υπάρχουν τρομακτικές ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα, βιομηχανικά προϊόντα, ενέργεια.
- Θα πέσει πείνα και στις πόλεις ειδικά θα παρατηρείται το κατοχικό φαινόμενο να πέφτουν οι άνθρωποι στο δρόμο και να τους μαζεύει το αυτοκίνητο του δημου.
- Οι καταθέσεις θα απαλλοτριωθούν, οι τράπεζες θα κλείσουν, τα περιουσιακά στοιχεία του καθενός θα μειωθούν κατά 50%.
- Το κοινωνικό κράτος θα αποδομηθει, ασφάλιση, περίθαλψη, παιδεία θα υπολειτουργούν, θα ξεκινήσουν κοινωνικές αναταραχές, ως και προϋποθέσεις επιβολής δικτατορίας ή ξεσπασματος εμφύλιου.
- Τα 2.000.000 αλλοδαπών στην Ελλάδα θα παγιδευτουν στη χώρα και ενόψει της ανεργίας, της φτώχειας και της πείνας θα κάνουν επιθεσεις, εγκλήματα, πλιάτσικο, για να επιβιώσουν.
- Η αστυνομία και ο στρατός χωρίς χρήματα θα υπολειτουργούν και η Ελλάδα θα είναι έρμαιο εγκληματιών και εξωτερικών εχθρών.
- Πολύ πιθανό η Τουρκία να μην αφήσει αυτή τη μοναδική ευκαιρία να πάει χαμένη και με την Ελλάδα αδύναμη και απομονωμένη θα επιχειρήσει να δεσμεύσει κάποιο ελληνικό νησί ή τμήμα ΑΟΖ για να εξορυξει πετρέλαια μόνη της.
- Ο μισθός θα πάει 200 ευρώ (σε δραχμές) και η σύνταξη 100.
- Μεγάλο τμήμα του πληθυσμού θα μεταναστεύσει. Με βάση τον σημερινό πληθυσμό και το ρυθμό γεννησης Ελλήνων και μεταναστών, μετά το 2030 οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα.
απολυτα σωστο
απλα οι νοσταλγοι της ψευτικης ευδαιμονιας της περιοδου των "παχιων αγελαδων"
δεν το αντιλαμβανονται
αν τους αφησεις χωρις ενα μιντιολογικο σπεκουλαρισμα υπερ του ΝΑΙ
ειμαι σιγουρος οτι θα ψηφισουν ΟΧΙ

αυτο το γεγονος το ξερουν κατα βαθος οι πολιτικοι (κυβερνηση & αντιπολιτευση)
οποτε κανενας τους, δεν θα ρισκαρε να παρει τη γνωμη του ανωριμου
και λαικιστοπληκτου λαου .
οποτε η κυβερνηση προτεινει ενα δημοψηφισμα το οποιο ξερει οτι δεν θα γινει (χρειαζονται 180)
για να επιτεθει εμμεσα στους αντιφρονουντες της αντιπολιτευσης

ειναι καθαρα κινηση μικροκομματικης σκοπιμοτητας
αλλα ανευθυνη γιατι ηδη οι αγορες αντεδρασαν αρνητικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom