Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πως θα ερχόταν μέρα που θα συμφωνούσα 100% με τον περσόνα δεμ το περίμενα, αλλά ακριβώς έτσι σκέπτομαι κι εγώ.
Ο κουτοπόνηρος Γιωργάκης, αφού του επροτάθη κάτι θετικό κατ' αρχήν (με τα χίλια δυο προβλήματα βέβαια, αλλά εδώ που είμαστε δεν υπήρχε και άλλη λύση) για το οποίο θετικό ούτε που προσπάθησε ο ίδιος ούτε που τον ρώτησαν κι όλας (ούτε για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου!), αλλά το αποφάσισαν και το διεκπεραίωσαν ο γάλλος και η Γερμανίδα μόνοι τους και μας είπαν περίπου "Πάρτε κι αυτό ρε άχρηστοι και μην μας σκοτίζετε άλλο", αφού πανηγύρισε για την "επιτυχία" του κουρέματος (αυτού ακριβώς που ο ίδιος ξόρκιζε επίμονα όλα αυτά τα χρόνια!), προσπαθεί τώρα να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά το "δώρο" που του έκαναν (για να τον βγάλουν από πάνω τους) λέγοντας περίπου πως αν δεν δεχθείτε το "δώρο" εγώ θα φύγω, αλλά αν το δεχθείτε θα δεχθείτε κι εμένα και όσες ακόμα μαλακίες κάνω, ακόμα δυο χρόνια.

Λοιπόν εγώ το "δώρο" θα το δεχθώ, τις μαλακίες του Τζώρτζ δεν θα τις δεχθώ. Θα έχει ενδιαφέρον να γίνει μια δημοσκοπική έρευνα πόσοι από όσους θα ψηφίσουν ΝΑΙ συμφωνούν με τις μαλακίες του Γιωργάνη και του χοντρομπένυ, για να τους κόψει προκαταβολικά τον βήχα και την όρεξη για πανηγυρισμούς μετά από ενδεχόμενη (και ευκταία κατ' εμέ) επικράτηση του ΝΑΙ.

Το να αποφασίσουμε να αυτοκτονήσουμε οικονομικά σαν χώρα, για να μην δώσουμε χαρά στον Γκιώργκο, ψιλοχαζομάρα το βρίσκω. Οπότε ΝΑΙ τώρα και μετά τα βρίσκουμε! ;) Δεν κλείνουμε και τίποτα λογαριασμούς...  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είσαι γνωστό troll και δεν ασχολούμαι καν.
αααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχχααχχαχααχαχα
εγώ είμαι τρολλ στο μπουρδέλα....
πιντερ-αστ στα ρώσικα ξες τι σημαίνει;

αααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.050
Πόντοι
6.515
τυπε τωρα που ανοιγει ο δρομος για δημοψηφισματα δεν θαταν ωραιο να δουμε και ενα για επιστροφη του Μεγαλειοτατου?

Να γινει ταυτοχρονα επαναληπτικο δημοψηφισμα για την επανοδο του Βασιλεα

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
μπράβο ρε είσαι ένα μορφωμένο ΠΑΣΟΚεμον ενώ εμείς οι υπόλοιποι είμαστε του Δημοτικού! :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συ ειπας. Και το δημοψήφισμα με κάτω του 40% συμμετοχή δεν είναι άκυρο αλλά μη δεσμευτικό. Πούτσα που θέλετε ορισμένοι για να σταματήσετε να σκέφτεστε κομματικά...

Επισκέπτης
Πως θα ερχόταν μέρα που θα συμφωνούσα 100% με τον περσόνα δεμ το περίμενα, αλλά ακριβώς έτσι σκέπτομαι κι εγώ.
Ο κουτοπόνηρος Γιωργάκης, αφού του επροτάθη κάτι θετικό κατ' αρχήν (με τα χίλια δυο προβλήματα βέβαια, αλλά εδώ που είμαστε δεν υπήρχε και άλλη λύση) για το οποίο θετικό ούτε που προσπάθησε ο ίδιος ούτε που τον ρώτησαν κι όλας (ούτε για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου!), αλλά το αποφάσισαν και το διεκπεραίωσαν ο γάλλος και η Γερμανίδα μόνοι τους και μας είπαν περίπου "Πάρτε κι αυτό ρε άχρηστοι και μην μας σκοτίζετε άλλο", αφού πανηγύρισε για την "επιτυχία" του κουρέματος (αυτού ακριβώς που ο ίδιος ξόρκιζε επίμονα όλα αυτά τα χρόνια!), προσπαθεί τώρα να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά το "δώρο" που του έκαναν (για να τον βγάλουν από πάνω τους) λέγοντας περίπου πως αν δεν δεχθείτε το "δώρο" εγώ θα φύγω, αλλά αν το δεχθείτε θα δεχθείτε κι εμένα και όσες ακόμα μαλακίες κάνω, ακόμα δυο χρόνια.

Λοιπόν εγώ το "δώρο" θα το δεχθώ, τις μαλακίες του Τζώρτζ δεν θα τις δεχθώ. Θα έχει ενδιαφέρον να γίνει μια δημοσκοπική έρευνα πόσοι από όσους θα ψηφίσουν ΝΑΙ συμφωνούν με τις μαλακίες του Γιωργάνη και του χοντρομπένυ, για να τους κόψει προκαταβολικά τον βήχα και την όρεξη για πανηγυρισμούς μετά από ενδεχόμενη (και ευκταία κατ' εμέ) επικράτηση του ΝΑΙ.

Το να αποφασίσουμε να αυτοκτονήσουμε οικονομικά σαν χώρα, για να μην δώσουμε χαρά στον Γκιώργκο, ψιλοχαζομάρα το βρίσκω. Οπότε ΝΑΙ τώρα και μετά τα βρίσκουμε! ;) Δεν κλείνουμε και τίποτα λογαριασμούς...  

ΛΑΘΟΣ!!! Η λύση είναι ΑΠΟΧΗ από το παραπειστικό και παραπλανητικό δημοψήφισμα του Γιωργάκη ώστε να καταστεί ΑΚΥΡΟ!!!!!

Επισκέπτης

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Επεξήγηση νομικής ορολογίας συνταγματικού δικαίου με παραπομπή σε συντάκτη οικονομικής εφημερίδας. Άνοιξε και κανα βιβλίο ρε τσοπανη που έχεις και άποψη. Συνταγματικό Δίκαιο, Μαυριάς, 2004, εκδόσεις Σακκουλα, σελ. 391 επόμενα.
Άντε μαλάκα που η ψήφος σου μετράει όσο και η δικιά μου...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φερτε μου τον μπουρμπουλήθρα τωρα!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[size=14pt]Άντε μαλάκα που η ψήφος σου μετράει όσο και η δικιά μου...[/size]

γάματα .......
Παιδια μια ερωτηση για οσους ειναι τακτικοι στη Φυλης και την Αχαρνων.Περνουσα για δουλεια πριν καιρο απο την Αχαρνων και πετυχα ενα μουνι Ρωσιδο-ουκρανη να στριβει απο την Αχαρνων στην Ιουλιανου.Κοβω τον μουτσο μου οτι ηταν πουτανα απο το ντυσιμο και το στυλ.[size=18pt]Αν ειχα χρονο θα την ακολουθουσα αλλα εφυγα ο μαλακας χωρις καν να ρωτησω.[/size]Ηταν ψηλη (1.75), κανονικη στο σωμα (ουτε πολυ γεματη ουτε πολυ αδυνατη), με μεγαλες βυζαρες (τουλαχιστον 4), ξανθια με αλογοουρα (αυτο μπορει να εχει αλλαξει τοσο καιρο), γαλαζοπρασινα ματια, και χαρακτηριστικα φουσκωτα μαγουλακια...Γενικα ειναι η γκομενα που θα γυρναγαν ολοι να την  κοιταξουν στο δρομο.Επειδη μου ειναι αδυνατο λογω ωραριου να γυρισω ολα τα μπουρδελα στη Φυλης, την Αχαρνων και τα περιξ, μηπως υπαρχει καποιος που να εχει πετυχει καποια που να μοιαζει σε αυτη την περιγραφη σε καποιο μπουρδελο η στουντιο της περιοχης;Ξερω οτι ειναι δυσκολο να καταλαβετε απο 3 γραμμες αλλα please μη με στελνετε σε τιποτα ασχετες και τρεχω τσαμπα.Χαρακτηριστικοτερο πανω της ηταν οι τρελες βυζαρες που μου φανηκαν φυσικες.[size=18pt]Περιμενω αν καποιος ξερει κατι γιατι εχω ρεψει απο τη μαλακια με τη συγκεκριμενη γκομενα[/size].Ευχαριστω...

Επισκέπτης
Επεξήγηση νομικής ορολογίας συνταγματικού δικαίου με παραπομπή σε συντάκτη οικονομικής εφημερίδας. Άνοιξε και κανα βιβλίο ρε τσοπανη που έχεις και άποψη. Συνταγματικό Δίκαιο, Μαυριάς, 2004, εκδόσεις Σακκουλα, σελ. 391 επόμενα.
Άντε μαλάκα που η ψήφος σου μετράει όσο και η δικιά μου...

δεν μιλάμε για το Σύνταγμα ρε κρετίνε, αλλά για τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο 4023/2011!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: και είμαι και του δημοτικού! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Ο Γιωρίκας, ως αμετανόητος τζογαδόρος, επιχειρεί μια κακή μπλόφα. Δεν την τρώω και ποντάρω στο ΝΑΙ, μέχρι να του πάρω το σώβρακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom