Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Παρτα κηπαρχη.JPG
    Παρτα κηπαρχη.JPG
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τύπε δεν μιλάω για κλώνους. Για το υφάκι "δεν με νοιάζει τίποτα" που στο τέλος κατέληξε σε κλάματα και παρακάλια.

ναι δε τον θυμαμαι με κλαματα τον φεθρυ γιαυτο το ειπα. απο μαγκια κλανια αερα κουβεντα ηταν περισσοτερο απο τον μογγολο.  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
attention whore: Noun, plural: attention whores
1. (Internet, slang, derogatory) Someone who craves attention and is not above soliciting it via deliberately meaningless or provocative tactics.
Synonyms: drama queen

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχεις θρασος τελικα εσυ ε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με τρεμεις ηλιθιε τι να παιζω μαζι σου. τραβα τις παντοφλες στην κυρα αχαχουχαινα τωρα μη στραβωσει και σου κοψει την πατυ για μια βδομαδα

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
παιχτη να σου πω τι μου λεγανε κεινες τις εποχες οι τραπεζικοι οποτε καθομασταν στην ιδια παρεα?
1ον υπαρχει πολυ και ζεστο χρημα στο μπαουλο της τραπεζας και πρεπει να το πουλησουμε μη καθεται αχρηστο
2ον θελουμε μεριδιο αγορας για να δειχνουμε νουμερα για το χρηματιστηριο, ακομα και αχρησιμοποιητες καρτες να υπαρχουν καλο ειναι οπως και λογαριασμοι με 100 δραχμες μεσα.
εγω λεω οτι δεν ειχανε ιδεα οτι η πουτσα δε κανει διακρισεις και θα γυρισει και σε τραπεζικο κωλο καποια στιγμη  ;)
χρημα δεν υπηρχε ποτε πολυ ,απλα το ελληνικο τραπεζοσυστημα ηταν τοτε συνδεδεμενο με το παγκοσμιο
μαζευε απαιτησεις και τις πουλαγε ανετα εξω.Οποτε ειχαν ξαμολυθει να πουλανε καρτες,δανεια κλπ σε οποιαδηποτε.Νομιζαν οι αφελεις σαραφηδες οτι ειχαν ανακαλυψει την Αμερικη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Παρτα κηπαρχη.JPG
    Παρτα κηπαρχη.JPG
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 54

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
1. (Internet, slang, derogatory) Someone who craves attention and is not above soliciting it via deliberately meaningless or provocative tactics.

τυπε το κρατουμε ζωντανο το γατακι μεσω ιντερνετ. θα του μιλαγες ποτε στο δρομο? ουτε για λαχεια  :grin:
κοινωνικη προσφορα στην αχαχουχαινα τη μανα για να μη κλαιει μπροστα στον κρεμασμενο

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΦΟΥΛ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ο τύπος.Αδερφός Αλβανού σοσιαλιστή βουλευτή, συνελήφθη στην Ελλάδα για εμπορία κοκαΐνης

[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_3836.html[/url]

Όπως δημοσιεύει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Gazeta Shqiptare, ο αδερφός του βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας Arben Isaraj, συνελήφθη από τις Ελληνικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Την είδηση επιβεβαίωσαν και οι Αλβανικές αρχές, ενώ μαζί με τον Isaraj συνελήφθη και άλλος ένας Αλβανός υπήκοος με τις ίδιες κατηγορίες διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών,..

οι οποίοι ενδέχεται να αποτελούν μέλη κυκλώματος.Κατά το δημοσίευμα η εγκληματική δράση του αδερφού του βουλευτή δεν είναι πρωτόγνωρη, μιας και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία μαζί με άλλους συνεργούς κατά το έτος 1999.

URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πόρνη προσοχής: Ουσιαστικό, πληθυντικός: πόρνες προσοχής 1. (Διαδίκτυο, λαϊκό ιδίωμα, μειωτικό) κάποιος που ποθεί την προσοχή και δεν είναι επάνω από την επιδίωξη της μέσω της σκόπιμα χωρίς νόημα ή προκλητικής τακτικής. Συνώνυμα: βασίλισσα δράματος

Καλος  :jerking: κι εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρκετα επαιξα μαζι σας παιδακια.... αντε γεια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ευχαριστω για την ψυχαγωγια που μου προσφερατε απλοχερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πόρνη προσοχής: Ουσιαστικό, πληθυντικός: πόρνες προσοχής 1. (Διαδίκτυο, λαϊκό ιδίωμα, μειωτικό) κάποιος που ποθεί την προσοχή και δεν είναι επάνω από την επιδίωξη της μέσω της σκόπιμα χωρίς νόημα ή προκλητικής τακτικής. Συνώνυμα: βασίλισσα δράματος

Ανακάλυψες τον μαγικό κόσμο του γούγκλ τρανσλέιτ ε;

1. καλντεριμιτζού

Ορισμός: Η γυναίκα του πεζοδρομίου, η πόρνη στο επάγγελμα. Χρησιμοποιείται επίσης ως χαρακτηρισμός για μια «εύκολη» γυναίκα.

Παράδειγμα:

lecter0103.jpg

Φίξντ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πως ασχολείστε με το ζαβάδι, μόνο εσείς ξέρετε..
Η αλήθεια είναι ότι γεωργιοπαπανδρεϊκό πασόκο δεν πετυχαίνουμε συχνά και το θέαμα μας προκαλεί εντύπωση....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η αλήθεια είναι ότι γεωργιοπαπανδρεϊκό πασόκο δεν πετυχαίνουμε συχνά και το θέαμα μας προκαλεί εντύπωση....

Μάην καμαράντ, στην αγγελικούλα πήγαινε το σχόλιο. Ποιος τον γαμάει το πίξι τώρα...

Επισκέπτης

Βασικά τον αχαχούχα εννοούσα, αλλά κι αυτό που λες δεν είναι λάθος.
Απλά δε μου κάνει εντύπωση γιατί συναντάω κάτι τέτοιους κάθε μέρα και μου φτιάχνουν τη μέρα.
Μόλις χθες κάποιος απ'αυτούς μου είπε πως τον γαπ θα τον γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα κάποια στιγμη..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μην είσαι μετριόφρων, τόσα χιλιόμετρα έχει γράψει η σούφρα σου. :fuck2:

Για γλώσσες μιλάμε, μην μπερδεύεσαι. Για την γλώσσα που σου χει μάθει ο Αμπντούλ και για την γλώσσα σου που τον γλύφεις.
Τώρα για την σούφρα, μάλλον εξ ιδίων κρίνεις...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάην καμαράντ, στην αγγελικούλα πήγαινε το σχόλιο. Ποιος τον γαμάει το πίξι τώρα...

Α, ναι...Η αγγελικούλα... Και όσο σκέφτομαι ότι κάποτε κόντευα να της λιώσω το κορμί, ιντερνετικά πάντα και με συγκράτησε παλιο διαγραφέν μέλος - καλή του ώρα, νάτσο δώσε χαιρετισμούς όταν συναντηθείτε- (ποιος ξέρει πόσο θα του κλάφτηκε η πουστρίτσα για να καθαρίσει για πάρτη της)...

Βασικά τον αχαχούχα εννοούσα, αλλά κι αυτό που λες δεν είναι λάθος.
Απλά δε μου κάνει εντύπωση γιατί συναντάω κάτι τέτοιους κάθε μέρα και μου φτιάχνουν τη μέρα.
Μόλις χθες κάποιος απ'αυτούς μου είπε πως τον γαπ θα τον γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα κάποια στιγμη..

Γαμώτο, πρέπει να μου γνωρίσεις κανέναν γιατί ακόμη και οι πασόκοι φίλοι μου τον έχουν αποκηρύξει εδώ και καιρό... Συλλεκτικά κομμάτια οι  φαν του γιωργάκη...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τι προσπαθείς να κρυφτείς μωρή αδελφή του ελέους; Αφού έχεις γίνει πρώτη φίρμα στη Συγγρού μαζί με το Μεμά και τη Ροζαλίτσα.
Όλα τα πάκια εσάς αναζητάνε για να σας γρασάρουν τη ροδέλα.
:fuck1:

Πίξι, καλή προσπάθεια, αλλά όσο και να τρίβεσαι δεν σε γαμάω, πάρτο απόφαση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Α, ναι...Η αγγελικούλα... Και όσο σκέφτομαι ότι κάποτε κόντευα να της λιώσω το κορμί, ιντερνετικά πάντα και με συγκράτησε παλιο διαγραφέν μέλος - καλή του ώρα, νάτσο δώσε χαιρετισμούς όταν συναντηθείτε- (ποιος ξέρει πόσο θα του κλάφτηκε η πουστρίτσα για να καθαρίσει για πάρτη της)...

Γαμώτο, πρέπει να μου γνωρίσεις κανέναν γιατί ακόμη και οι πασόκοι φίλοι μου τον έχουν αποκηρύξει εδώ και καιρό... Συλλεκτικά κομμάτια οι  φαν του γιωργάκη...

χαθηκε και η ον δε ροουντ και δεν υπαρχει ενδιαφερον πασοκικο μετωπο  :grin:

υ.γ. ρε πουστη εχασα περιοδο που κρανωσες καργα?  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom