axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Καταλαβε λεει.....α οκ καταλαβα
Καταλαβε λεει.....α οκ καταλαβα
Τύπε δεν μιλάω για κλώνους. Για το υφάκι "δεν με νοιάζει τίποτα" που στο τέλος κατέληξε σε κλάματα και παρακάλια.
Εχεις θρασος τελικα εσυ ε ?ναι δε τον θυμαμαι με κλαματα τον φεθρυ γιαυτο το ειπα. απο μαγκια κλανια αερα κουβεντα ηταν περισσοτερο απο τον μογγολο.
Εχεις θρασος τελικα εσυ ε ?
χρημα δεν υπηρχε ποτε πολυ ,απλα το ελληνικο τραπεζοσυστημα ηταν τοτε συνδεδεμενο με το παγκοσμιοπαιχτη να σου πω τι μου λεγανε κεινες τις εποχες οι τραπεζικοι οποτε καθομασταν στην ιδια παρεα?
1ον υπαρχει πολυ και ζεστο χρημα στο μπαουλο της τραπεζας και πρεπει να το πουλησουμε μη καθεται αχρηστο
2ον θελουμε μεριδιο αγορας για να δειχνουμε νουμερα για το χρηματιστηριο, ακομα και αχρησιμοποιητες καρτες να υπαρχουν καλο ειναι οπως και λογαριασμοι με 100 δραχμες μεσα.
εγω λεω οτι δεν ειχανε ιδεα οτι η πουτσα δε κανει διακρισεις και θα γυρισει και σε τραπεζικο κωλο καποια στιγμη ;)
με τρεμεις ηλιθιε τι να παιζω μαζι σου. τραβα τις παντοφλες στην κυρα αχαχουχαινα τωρα μη στραβωσει και σου κοψει την πατυ για μια βδομαδα
attention whore: Noun, plural: attention whores
1. (Internet, slang, derogatory) Someone who craves attention and is not above soliciting it via deliberately meaningless or provocative tactics.
Synonyms: drama queen
πόρνη προσοχής: Ουσιαστικό, πληθυντικός: πόρνες προσοχής 1. (Διαδίκτυο, λαϊκό ιδίωμα, μειωτικό) κάποιος που ποθεί την προσοχή και δεν είναι επάνω από την επιδίωξη της μέσω της σκόπιμα χωρίς νόημα ή προκλητικής τακτικής. Συνώνυμα: βασίλισσα δράματοςattention whore: Noun, plural: attention whores
1. (Internet, slang, derogatory) Someone who craves attention and is not above soliciting it via deliberately meaningless or provocative tactics.
Synonyms: drama queen
πόρνη προσοχής: Ουσιαστικό, πληθυντικός: πόρνες προσοχής 1. (Διαδίκτυο, λαϊκό ιδίωμα, μειωτικό) κάποιος που ποθεί την προσοχή και δεν είναι επάνω από την επιδίωξη της μέσω της σκόπιμα χωρίς νόημα ή προκλητικής τακτικής. Συνώνυμα: βασίλισσα δράματος
1. καλντεριμιτζού
Ορισμός: Η γυναίκα του πεζοδρομίου, η πόρνη στο επάγγελμα. Χρησιμοποιείται επίσης ως χαρακτηρισμός για μια «εύκολη» γυναίκα.
Παράδειγμα:
Ανακάλυψες τον μαγικό κόσμο του γούγκλ τρανσλέιτ ε;
Πσσστ!!! Πως το μιλάει το αγγλικό η έμπειρη εταίρα. Με πακιστανική προφορά τα λες κιόλας;
Η αλήθεια είναι ότι γεωργιοπαπανδρεϊκό πασόκο δεν πετυχαίνουμε συχνά και το θέαμα μας προκαλεί εντύπωση....Πως ασχολείστε με το ζαβάδι, μόνο εσείς ξέρετε..
Η αλήθεια είναι ότι γεωργιοπαπανδρεϊκό πασόκο δεν πετυχαίνουμε συχνά και το θέαμα μας προκαλεί εντύπωση....
Η αλήθεια είναι ότι γεωργιοπαπανδρεϊκό πασόκο δεν πετυχαίνουμε συχνά και το θέαμα μας προκαλεί εντύπωση....
Μην είσαι μετριόφρων, τόσα χιλιόμετρα έχει γράψει η σούφρα σου.
Μάην καμαράντ, στην αγγελικούλα πήγαινε το σχόλιο. Ποιος τον γαμάει το πίξι τώρα...
Βασικά τον αχαχούχα εννοούσα, αλλά κι αυτό που λες δεν είναι λάθος.
Απλά δε μου κάνει εντύπωση γιατί συναντάω κάτι τέτοιους κάθε μέρα και μου φτιάχνουν τη μέρα.
Μόλις χθες κάποιος απ'αυτούς μου είπε πως τον γαπ θα τον γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα κάποια στιγμη..
Τι προσπαθείς να κρυφτείς μωρή αδελφή του ελέους; Αφού έχεις γίνει πρώτη φίρμα στη Συγγρού μαζί με το Μεμά και τη Ροζαλίτσα.
Όλα τα πάκια εσάς αναζητάνε για να σας γρασάρουν τη ροδέλα.
Α, ναι...Η αγγελικούλα... Και όσο σκέφτομαι ότι κάποτε κόντευα να της λιώσω το κορμί, ιντερνετικά πάντα και με συγκράτησε παλιο διαγραφέν μέλος - καλή του ώρα, νάτσο δώσε χαιρετισμούς όταν συναντηθείτε- (ποιος ξέρει πόσο θα του κλάφτηκε η πουστρίτσα για να καθαρίσει για πάρτη της)...
Γαμώτο, πρέπει να μου γνωρίσεις κανέναν γιατί ακόμη και οι πασόκοι φίλοι μου τον έχουν αποκηρύξει εδώ και καιρό... Συλλεκτικά κομμάτια οι φαν του γιωργάκη...