Επισκέπτης
Γαμώτο, πρέπει να μου γνωρίσεις κανέναν γιατί ακόμη και οι πασόκοι φίλοι μου τον έχουν αποκηρύξει εδώ και καιρό... Συλλεκτικά κομμάτια οι φαν του γιωργάκη...
Εσείς δεν έχετε Μπέγλο..
Γαμώτο, πρέπει να μου γνωρίσεις κανέναν γιατί ακόμη και οι πασόκοι φίλοι μου τον έχουν αποκηρύξει εδώ και καιρό... Συλλεκτικά κομμάτια οι φαν του γιωργάκη...
Το ενδιαφερον σας με τιμα γιατι μου αποδεικνυει το ποσο φτηνος ειστε ....Βασικά τον αχαχούχα εννοούσα, αλλά κι αυτό που λες δεν είναι λάθος.
Απλά δε μου κάνει εντύπωση γιατί συναντάω κάτι τέτοιους κάθε μέρα και μου φτιάχνουν τη μέρα.
Ρε γαμωτο και δεν μου ερχοτανε το νικ,αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Μάην καμαράντ, στην αγγελικούλα πήγαινε το σχόλιο.
Το ξέρω μωρή πως δε γαμάς. Σε γαμάνε.
![]()
Ρε γαμωτο και δεν μου ερχοτανε το νικ,αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Συλλεκτικο ειδος πλεον,κρατα καμμια φωτο η κανα βιντεακι,δεν εμειναν πολλοι εδω στη μεγαλουπολη.Απλά δε μου κάνει εντύπωση γιατί συναντάω κάτι τέτοιους κάθε μέρα και μου φτιάχνουν τη μέρα.
Μόλις χθες κάποιος απ'αυτούς μου είπε πως τον γαπ θα τον γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα κάποια στιγμη..
Δεν υπαρχει τεφτερι αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι.Τύπε σε ξεπέρασα στο τεφτέρι; :S
Πρόσεχε όταν κλάσεις μη φύγει καμιά καπότα μωρή ξεβρακοκέφαλη.![]()
φευγω αποχωρω απο το σαιτ
Γιατι να αποχωρησω ρε μαλακα ?ωχχχχχ τουρουρουρου παλι φαση 'φευγω αποχωρω απο το σαιτ δεν εχει ανθρωπους εδω αντιο για παντα'![]()
Για 540297365425342985η φορά..
Γιατι να αποχωρησω ρε μαλακα ?
Με διασκεδαζετε τα μαλα....
Απλα αργησα να συνηδητοποιησω με τι ειχα να κανω.....
Απλα θα αντιμετωπιζεστε αναλογα στο εξης![]()
Συλλεκτικο ειδος πλεον,κρατα καμμια φωτο η κανα βιντεακι,δεν εμειναν πολλοι εδω στη μεγαλουπολη.
θα θελες μαλακακο ?Για 540297365425342985η φορά..
την πακιστανικη προφορα την πετυχες μπαγγασακολετς κοντινιου λαικ δις δε νερντ γουιλ σουισαιντ νοτ μπιινγκ ειμπλ το γκουγκλ τρανσλειτ![]()
λετς κοντινιου λαικ δις δε νερντ γουιλ σουισαιντ νοτ μπιινγκ ειμπλ το γκουγκλ τρανσλειτ![]()
θα θελες μαλακακο ?
Χουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχχααχ, με αυτό το νικ το παίζεις σκληρός και με τα άλλα αγαθομούνης?θα θελες μαλακακο ?