Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΕΧΕΙς δικιο και το ηθικο παραπτωμα ειναι σκανδαλο αλλα δεν εχει την ιδια βαρυτητα με το σκανδαλο τσοχατζοπουλου που κοστισε εκ ευρω σε φορολογουμενους

Πετράν, αξιακό είναι το θέμα. Για τους δεξιούς ψηφοφόρους, δεν πρέπει να βάζεις χέρι, ούτε στο μέλι ούτε στον κώλο.
Αλλού, μπορεί να είναι πιο λαρτζ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πετράν, αξιακό είναι το θέμα. Για τους δεξιούς ψηφοφόρους, δεν πρέπει να βάζεις χέρι, ούτε στο μέλι ούτε στον κώλο.
Αλλού, μπορεί να είναι πιο λαρτζ.

ναι για τους δεξιους ψηφοφορους ειναι θεμα αξιακο η υπαρξη ενος σκανδαλου αλλα για τους υπολοιπους ελληνες που εχουν ζησει το σκανδαλο του χρηματιστηριου στο πετσι του φανηκε εσκεμμενα πως ειναι και ουσιας

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μαθετε ομως καποτε, γιατι που να παρει ειστε μεγαλα παιδια πια, οταν βλεπετε να ΤΕΡΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ υποθεσεις οπως ενα...πηδημα ή μια ανταλλαγη λιμνης με πλαγια, να αρχισετε να ψυλλιαζεστε οτι καποιοι θελουν να μας βαλουν στο γυψο.

Άλεξ, μια χαρά σκάνδαλα ήταν αυτά. Εδώ κάποτε είχε γίνει της πουτάνας γιατί η Μόνικα πίπωνε τον Μπιλ.
Έχασε κανένας αμερικανός φορολογούμενος λεφτά; Όχι. Με την δική σου λογική, δεν έτρεξε και τίποτα.

Σκάνδαλο είναι να τρέχει κάτι, έστω και μικρό και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα.
Σκάνδαλο είναι και το πως καλύπτουν τα μμε τα πεπραγμένα των μπαστόκων.
Το δεύτερο όμως δεν αναιρεί το πρώτο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για το σκάνδαλο πρέπει ντε και σώνει να πονέσει η τσέπη του φορολογουμένου;
Χρηματικό είναι το πρόβλημα ή ηθικό;

Όταν ο μεξικάνος πηδούσε την μπαστόκα, ήταν σκάνδαλο ή όχι; Ποιανού η τσέπη πόνεσε;

Η ηθική είναι υποκειμενική έννοια...
Η ζημία είναι αρκετά πιο αντικειμενική...
Το ενοχλητικό στο βατοπέδι είναι οι προσοχές που βαρούσαν πολιτικοί και δικαστές σε ρασοφόρους...
Ωστόσο δεν ήταν το βατοπέδι που κοντεύει να μας βγάλει από την εε και η σημασία του για το χαράτσι της δεη είναι μάλλον αμελητέα...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Άλεξ, μια χαρά σκάνδαλα ήταν αυτά. Εδώ κάποτε είχε γίνει της πουτάνας γιατί η Μόνικα πίπωνε τον Μπιλ.
Έχασε κανένας αμερικανός φορολογούμενος λεφτά; Όχι. Με την δική σου λογική, δεν έτρεξε και τίποτα.

δηλαδη οι αμερικανοι φαγανε το σιλβιο επειδη εχει κλεισει ενργειακες συμφωνιες με πουτιν?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ναι για τους δεξιους ψηφοφορους ειναι θεμα αξιακο η υπαρξη ενος σκανδαλου αλλα για τους υπολοιπους ελληνες που εχουν ζησει το σκανδαλο του χρηματιστηριου στο πετσι του φανηκε εσκεμμενα πως ειναι και ουσιας

Εντάξει ρε Πετράν, οι υπόλοιποι ψηφοφόροι και ειδικά οι μπαστόκοι δεν με ενδιαφέρουν.
Τα σκάνδαλα έπληξαν την ΝΔ γιατί έχασε αυτή ψήφους, όχι γιατί τους κέρδισε το μπαστόκ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δηλαδη αν εχω εναν πρωθυπουργο που εχει φτασει την ανεργια π.χ. στο 4%, τον πληθωρισμο στο 1%, εχει μειωσει το ελλειμα στο 0% και εχει φτιαξει αναπτυξη 10%, θα τον ριξω απο την εξουσια ενοχλημενος επειδη του πηρε πιπα η γραμματεας του?
Ε ρε ζουρλομανδυας που μας χρειαζεται.

Επισκέπτης
Πόσο ζημιωθηκε η τσεπη του φορλογουμενου?
Φοβασαι να πεις ΚΑΘΟΛΟΥ?
Τι θα παθεις αν το πεις?
Καθόλου ρε τύπε.Το πόρισμα αυτό είπε.Κι έγινε γαργάρα από τα ΜΜΕ.Τί να φοβηθώ;Τί είμαι Πασόκος ή κρατικοδίαιτος;
So fucking what?
To όλο deal ήταν by the book,σε ξαναρωτώ;
Μπαινόβγαινε ο Εφραίμ στα Μαξίμου ευκολότερα κι από τους υπουργούς;
Πρότεινε στον πρόεδρό σου λοιπόν να αποκατασταθεί η τιμή κι η υπόληψη των πρώην υπουργών σας.
Και άσε τα περί γύψου κτλ.Που είναι το λαμόγιο 2 χρόνια εξαφανισμένο;Γιατί κρύβεται σαν την κότα;
Γαμώ τα χρυσόβουλά μου γαμώ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εντάξει ρε Πετράν, οι υπόλοιποι ψηφοφόροι και ειδικά οι μπαστόκοι δεν με ενδιαφέρουν.
Τα σκάνδαλα έπληξαν την ΝΔ γιατί έχασε αυτή ψήφους, όχι γιατί τους κέρδισε το μπαστόκ.

εγω μενω στην υποκρισια του μεσου πασοκου ψηφοφορου που δεν ηξερε τι συνεβαινε και μιλαγε για σκανδαλο υποκριτικα... αλλα θα μου πεις γνωριζε ο ιδιος καραμανλης μεσω τον υπουργο τους οτι δεν ειναι σκανδαλο? απλα ο κοσμος εβλεπε παπαδες που στο μυαλο του τους εχει λαμογια και φαντασιωνοταν σκανδαλα...απο εκει και περα αφου ο καραμανλης πηρε πανω του την ρετσινια του θυματος...οι δεξιοι τον καταψηφισαν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καθόλου ρε τύπε.Το πόρισμα αυτό είπε.Κι έγινε γαργάρα από τα ΜΜΕ.Τί να φοβηθώ;Τί είμαι Πασόκος ή κρατικοδίαιτος;
So fucking what?
Πρότεινε στον πρόεδρό σου λοιπόν να αποκατασταθεί η τιμή κι η υπόληψη των πρώην υπουργών σας.
Και άσε τα περί γύψου κτλ.Που είναι το λαμόγιο 2 χρόνια εξαφανισμένο;Γιατί κρύβεται σαν την κότα;
Εμενα αν μου ειχε φερθει ο κοσμος τοσο γαιδουρινά οσο στον Καραμανλη, θα εκανα να εμφανιστω δημοσια οχι 2, αλλά 102 χρονια.
Μεχρι που καψανε την Αθηνα χωρις λογο.
Μεχρι που κατακρεουργησανε την πελοποννησο με τις πυρκαγιες για να πεσει.
Μεχρι που τον πηγανε πισω 11 μοναδες, επειδη ειπε την αληθεια ενω ο αλλος ειπε ψεμματα.
Ετσι ειστε? Φατε γιωργακη, εγω παω σπιτι μου.
Πολυ καλα εκανε. Οχι θα καθοτανε να ασχολειται.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δηλαδη αν εχω εναν πρωθυπουργο που εχει φτασει την ανεργια π.χ. στο 4%, τον πληθωρισμο στο 1%, εχει μειωσει το ελλειμα στο 0% και εχει φτιαξει αναπτυξη 10%, θα τον ριξω απο την εξουσια ενοχλημενος επειδη του πηρε πιπα η γραμματεας του?

Μάλλον για τον Μπιλ λες και όχι για τον κουρασμένο.
Ξέρεις κάτι; Ποτέ δεν θα μάθουμε. Ο Μπιλ όταν έσκασε το σκάνδαλο ήταν πλέον φευγάτος.
Στην πορεία βέβαια, ανακαλύφθηκε ότι δεν ήταν μόνο η μπαζοΜόνικα, αλλά ότι είχε πηδήξει το μισό Λίτλ Ροκ.

Άμα πηδήξεις μέσα στην τρύπα του λαγού, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος που θα είναι ο πάτος.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
So fucking what?

ενταξει μην το γαμαμε τελειως οι ιερεις κατεχουν μια πνευματικη εξουσια και μια περιουσια που δωρεες αιωνων λογικο ειναι να εχουν απο το παραθυρο μια εμπλοκη στην πολιτικη...αλλωστε ειχαν παει πρωτα οι πολιτικοι στο βατοπαιδι και οχι το αντιθετο...αλλωστε στον εφραιμ βαραει προσοχες ο πουτιν δεν βαραγε ο καραμανλης...?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ενταξει μην το γαμαμε τελειως οι ιερεις κατεχουν μια πνευματικη εξουσια και μια περιουσια που δωρεες αιωνων λογικο ειναι να εχουν απο το παραθυρο μια εμπλοκη στην πολιτικη...αλλωστε ειχαν παει πρωτα οι πολιτικοι στο βατοπαιδι και οχι το αντιθετο...αλλωστε στον εφραιμ βαραει προσοχες ο πουτιν δεν βαραγε ο καραμανλης...?
Πότε εγινε ιερέας ο Εφραιμ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

δυστυχως ο αμορφωτος οχλος με τον κομματικο φανατισμο ετσι σκεφτεται.... ισως εαν ηταν μονο μια πιπα στην μεση να μην ετρεχε τιποτα αλλα βλεποντας ο λαουτζικος στην τβ εκατομυρια ευρω και οντας μαθημενος απο μια αθεη αριστερα σε αντικληρικες κορωνες πιστεψε τους λαικιστες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε, μην φοβάσαι, σε 5-6 χρονάκια θα έχει γυρίσει πίσω σαν σωτήρας, όπως ο Φρύδιας.
Αποκλειεται.
Ο φρυδιας ηταν αρρωστος με την πολιτικη.
ο ανιψιος ούτε κατα διανοια. Εχει τελειωσει οριστικά.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αποκλειεται.
Ο φρυδιας ηταν αρρωστος με την πολιτικη.
ο ανιψιος ούτε κατα διανοια. Εχει τελειωσει οριστικά.

Τύπε, φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει μπου τότε για να εισπράξω το στοίχημα...
Όσο για τον κουρασμένο, μάλλον δεν τον διαβάζεις καλά.

Αν είχε τελειώσει με την πολιτική, δεν θα ήταν τώρα βουλευτής. Θα την είχε κάνει όπως ο κουφός.
Αλλά μήπως έχει τίποτα καλύτερο να κάνει;

Επισκέπτης
Εμενα αν μου ειχε φερθει ο κοσμος τοσο γαιδουρινά οσο στον Καραμανλη, θα εκανα να εμφανιστω δημοσια οχι 2, αλλά 102 χρονια.
Μεχρι που καψανε την Αθηνα χωρις λογο.
Μεχρι που κατακρεουργησανε την πελοποννησο με τις πυρκαγιες για να πεσει.
Μεχρι που τον πηγανε πισω 11 μοναδες, επειδη ειπε την αληθεια ενω ο αλλος ειπε ψεμματα.
Ετσι ειστε? Φατε γιωργακη, εγω παω σπιτι μου.
Πολυ καλα εκανε. Οχι θα καθοτανε να ασχολειται.
Ρε φίλε,όσο νεοδημοκράτης κι αν είσαι,χαζός δεν είσαι,αποκλείεται,τόσο καιρό σε διαβάζω και μου είσαι ειλικρινά πολύ συμπαθής
Δεν παίζει να δίνεις τέτοια απάντηση.
Καληνύχτα από μένα.Δε λέει να τσακωθούμε βραδιάτικα για το Βατοπαίδι και για τον πρώην πρωθυπουργό που βαρέθηκε,απηύδησε αλλά τσεπώνει τη βουλευτική του αποζημίωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom