Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Επισκέπτης
Τρελη ηττα για τη ΝΔ τα σημερινα.
Εκει που ειχε 10 μοναδες μπροστα, τωρα κινδυνευει να μην ειναι καν πρωτο κομμα στις εκλογες.
Εγω δεν καταλαβα, γιατι δεν ειπε ο Σαμαρας στον ΓΑΠ "αντε πνιξου, τραβα και κυβερνησε και μην μου πρηζεις τ αρχιδια, 153 ψηφους πηρες προχθες".

φίλε δεν έχεις άδικο...οι εξελίξεις αποτελούν ήττα για τη ΝΔ...θα χάσει πολλούς ψηφοφόρους προς Τσίπρα μεριά και αν μπεί και νεοδημοκράτης πρωθυπουργός στο νέο σχήμα και πάρει και κανένα υπουργείο οικονομικών τότε τελείωσε πολιτικά η ΝΔ....στις επόμενες εκλογές θα κυμανθεί μεταξύ 25 και 30% και εδώ θα είμαστε...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και εγώ λέω μήπως αν τους διαολοστέλναμε τους Ευρωπαίους και επιστρέφαμε στη δραχμή και διαγράφαμε μονομερώς το απεχθές χρέος θα ήταν καλύτερα? λέω μήπως?
εγω λεω τυπε να μας ποσταρεις καλυτερα τα ξεκωλα οπως πολυ καλα εκανες μαζι με τον διομηδη.εκει διαπρεπεις.εδω δεν ειναι το φορτε σου...ακου με που σου λεω... ;).περιμενω καινουργιες ανακαλυψεις σου απο φοτο με βιζιτουδες των κλαμπ η της show bitch... ;) ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατι Τυπε μετα θα γινουμε ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ  :uglystupid:

και ξερεις εκει για βαρια αδικηματα υπαρχει ακομη η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ  :uglystupid:

και...

Ειναι μια απο τις καλυτερες πολεις στον ΚΟΣΜΟ (για να ζεις)  ;)
Α δεν είναι η Ταυλάνδη που έχει κ βασιλιά; :grin:

Επισκέπτης
Το χρέος φιλαράκι πρέπει να το πληρώσουμε. Με  διαπραγματεύσεις με αναδιαρθρώσεις μετα πολλά, με με, αλλά πρέπει. Απλά αυτούς που εδώ το δημιούργησαν πρέπει να τους περάσουμε πριονοκορδέλα.

φίλε να σου θυμήσω ότι το 1936 ή 1937 επί κυβερνήσεως Μεταξά, η Ελλάδα αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος της σε μια Βελγική τράπεζα με την αιτιολογία ότι αν το ξεπλήρωνε θα έθετε σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα του λαού της και αν δεν κάνω λάθος δικαιώθηκε από ένα διεθνές δικαστήριο που ορίστηκε από την τότε Κοινωνία των Εθνών.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φίλε δεν έχεις άδικο...οι εξελίξεις αποτελούν ήττα για τη ΝΔ...θα χάσει πολλούς ψηφοφόρους προς Τσίπρα μεριά και αν μπεί και νεοδημοκράτης πρωθυπουργός στο νέο σχήμα και πάρει και κανένα υπουργείο οικονομικών τότε τελείωσε πολιτικά η ΝΔ....στις επόμενες εκλογές θα κυμανθεί μεταξύ 25 και 30% και εδώ θα είμαστε...
για καθηστε ρε.ο αντωνης δεν ελεγε οτι συμφωνουμε με τους στοχους αλλα διαφωνουμε με τον τροπο υλοποιησης τους?δεν ελεγε οτι υπαρχει λυση ανωδυνη για τον λαο και μπορουμε να παμε μπροστα εφαρμοζοντας διαφορετικα το μνημονιο.εγω τον πιστευω.ιδου λοιπον.να η ευκαιρια να εφμαρμοσει τον δικο του πιο ανωδυνο και ουσιαστικο τροπο.και δεν κανω πλακα.το εννοω.οπως πιστευω οτι και αυτος ενοουσε οτι ελεγε...αντε ξεκιναμε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε κομαντάτε αυτό που λες σε συνδιασμό με την δραχμή δεν είναι λίγο αντιφατικό;;;

Δραχμή = μείωση εισαγωγών , αύξηση εξαγωγών = πλεονάσματα. Περισσότερο χρήμα στη χώρα, >  περισσότερα πλεονάσματα στο κράτος> εξόφληση χρεών.

Ευρώ = μείωση εισαγωγών αλλά εξίσου μείωση εξαγωγών, , διατήρηση εμπορικού ελλείματος, εξάρτηση από δανεικά. Χρέη στο διηνεκές, > ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Απλά βάλε στην εξίσωση δουλειά και αναπροσαρμογή των δανεικών.

Επισκέπτης
εγω λεω τυπε να μας ποσταρεις καλυτερα τα ξεκωλα οπως πολυ καλα εκανες μαζι με τον διομηδη.εκει διαπρεπεις.εδω δεν ειναι το φορτε σου...ακου με που σου λεω... ;).περιμενω καινουργιες ανακαλυψεις σου απο φοτο με βιζιτουδες των κλαμπ η της show bitch... ;) ;)

τι μας λες ρε καραγκιόζη τράβα διάβασε τις απόψεις μου στα διάφορα θρεντ για πολιτικά και τα ξαναλέμε! :birdman: :birdman: :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φίλε να σου θυμήσω ότι το 1936 ή 1937 επί κυβερνήσεως Μεταξά, η Ελλάδα αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος της σε μια Βελγική τράπεζα με την αιτιολογία ότι αν το ξεπλήρωνε θα έθετε σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα του λαού της και αν δεν κάνω λάθος δικαιώθηκε από ένα διεθνές δικαστήριο που ορίστηκε από την τότε Κοινωνία των Εθνών.

Άλλο ρε συ μια τράπεζα τότε άλλο τώρα οι διεθνείς κεφαλαιαγορές, μη τα μπερδεύουμε.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το χρέος φιλαράκι πρέπει να το πληρώσουμε. Με  διαπραγματεύσεις με αναδιαρθρώσεις μετα πολλά, με με, αλλά πρέπει. Απλά αυτούς που εδώ το δημιούργησαν πρέπει να τους περάσουμε πριονοκορδέλα.

Οχι φιλαρακι κανεις ΛΑΘΟΣ  ;)

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ... (για το χρεος) διοτι ηταν εξ αρχής παράνομο  ;)

στα αλλα συμφωνω  :)

Επισκέπτης
για καθηστε ρε.ο αντωνης δεν ελεγε οτι συμφωνουμε με τους στοχους αλλα διαφωνουμε με τον τροπο υλοποιησης τους?δεν ελεγε οτι υπαρχει λυση ανωδυνη για τον λαο και μπορουμε να παμε μπροστα εφαρμοζοντας διαφορετικα το μνημονιο.εγω τον πιστευω.ιδου λοιπον.να η ευκαιρια να εφμαρμοσει τον δικο του πιο ανωδυνο και ουσιαστικο τροπο.και δεν κανω πλακα.το εννοω.οπως πιστευω οτι και αυτος ενοουσε οτι ελεγε...αντε ξεκιναμε...

ρε πανίβλακα έτσι και αλλιώς μεταβατική κυβέρνηση θα σχηματισθεί διάρκειας το πολύ 4 μηνών...ποια πολιτική να εφαρμόσει ο Αντώνης σε 4 μήνες???? τραβα λοιπόν να τραβήξεις καμια μαλακία στα άλλα θρεντ που ποστάρω πουτάνες! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι ε?
Νατα μας.
Ο Αντωνακης λοιπον κυβερναει απο σημερα.
Με 153 βουλευτες ΠΑΣΟΚ στη βουλη.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για σπασε και ξαναριξτο, δεν το επιασα.

Αντε να στο κανω πιο λιανα  ;)

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ και η ΝΔ σε πολλες "ΔΙΑΜΑΧΕΣ" ελεγαν οτι αυτοι δεν ψηφισαν το μνημονιο (1) :uglystupid:

και ρωταω εγω εσενα τωρα ...

πιστευεις ΑΚΟΜΗ οτι δεν ψηφισε το μνημονιο (1) ο ΣΑΜΑΡΑΣ;;

γιατί εγω λέω ότι το Ψήφισε  :uglystupid: (ασχετα με την πραξη καθεαυτή)

Με πιανεις;;  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τι μας λες ρε καραγκιόζη τράβα διάβασε τις απόψεις μου στα διάφορα θρεντ για πολιτικά και τα ξαναλέμε! :birdman: :birdman: :birdman:
ντανιελα χαλαρωσε.εσυ εργαψες πριν παμε δραχμη κλεινουμε συνορα γιατι διαγραφoυμε χρεος μονοι μας.μαλλον επειδη ποσταρεις συνεχεια ξεβρακωτες και σε εχει φαει η μαλακια γιατι θα εισαι καποιο αγαμητο μπαζο νομιζεις οτι ετσι ειναι και οι κανονικοι ανθρωποι.χαλαρωσε.φαε την πουτσα του δου νου του τωρα και sout a fucked up. ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δραχμή = μείωση εισαγωγών , αύξηση εξαγωγών = πλεονάσματα. Περισσότερο χρήμα στη χώρα, >  περισσότερα πλεονάσματα στο κράτος> εξόφληση χρεών.

Ευρώ = μείωση εισαγωγών αλλά εξίσου μείωση εξαγωγών, , διατήρηση εμπορικού ελλείματος, εξάρτηση από δανεικά. Χρέη στο διηνεκές, > ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Απλά βάλε στην εξίσωση δουλειά και αναπροσαρμογή των δανεικών.
Τί γίνεται όμως ρε κομαντάτε με το γεγονός ότι εισάγεις το 90% των προϊόντων σου κ μέσα σε αυτά φάρμακα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αντε να στο κανω πιο λιανα  ;)

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ και η ΝΔ σε πολλες "ΔΙΑΜΑΧΕΣ" ελεγαν οτι αυτοι δεν ψηφισαν το μνημονιο (1) :uglystupid:

και ρωταω εγω εσενα τωρα ...

πιστευεις ΑΚΟΜΗ οτι δεν ψηφισε το μνημονιο (1) ο ΣΑΜΑΡΑΣ;;

γιατί εγω λέω ότι το Ψήφισε  :uglystupid: (ασχετα με την πραξη καθεαυτή)

Με πιανεις;;  :grin:
Οχι, δεν θεωρω οτι το ψηφισε.
Θεωρω ομως οτι αρχισε να σερνεται απο πισω του.
Και ειναι χειροτερο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι ε?
Νατα μας.
Ο Αντωνακης λοιπον κυβερναει απο σημερα.
Με 153 βουλευτες ΠΑΣΟΚ στη βουλη.

Τύπε, άσε τώρα θα βγουν όλα τα μπαστόκια από τα λαγούμια τους.
Πέι μπακ τάιμ. Σε 3 μήνες, για όλα θα φταίει ο κουρασμένος και ο σαχλαμάρας.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε πανίβλακα έτσι και αλλιώς μεταβατική κυβέρνηση θα σχηματισθεί διάρκειας το πολύ 4 μηνών...ποια πολιτική να εφαρμόσει ο Αντώνης σε 4 μήνες???? τραβα λοιπόν να τραβήξεις καμια μαλακία στα άλλα θρεντ που ποστάρω πουτάνες! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
αγαμητο μπαζο sout s fucked up...idiot.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom