Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και στις εκλογες όποτε γινουν, η ΠΑΣΟΚική προπαγανδα θα εχει ηδη ετοιμασει το αλλοθι, οτι η δεξιά ειναι συνυπευθυνη αφου συγκυβερνησε.
Αυτο το κομμα ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος.
Δεν εξηγειται διαφορετικα.
Εμετική κατασταση.

Περιμένω επικές  κωλοτούμπες πασοκογενών αγανακτισμένων... Σε δυο - τρία μηνάκια θα είναι πασοκικότεροι του τζώνυ και του πιεξ...
Θα έβαζα και καμια μερίδα γύρο στοίχημα!  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
λες τωρα που του το εγραψες να το καταλαβει η δεν μπορει γιατι εχει ακομα τον πονο που δεν συνεχισε ο χαζος για να σκοτωσει τη χωρα τελιεωτικα και να παραλαβει ενα πτωμα ο αντωνης με αυτοδυναμια?να λυποσουνα οταν επρεπε.οταν απο το 80 τα γαμουσε ολα ο αντρεας μαζι με τις επομενες κυβερνησεις.τωρα σκασε και κολυμπα.
Το τελευταιο που θα κανω, ειναι να απολογηθω για λογαριασμο του Ανδρέα.
Υ.Γ. Επιπλεον, δεν ειπα εγω να συνεχισει ντε και καλα ο ΓΑΠ.
Ας κανανε εκλογες το Δεκεμβρη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λυπαμαι ειλικρινα που σου φαινεται αυτονοητο και φυσιολογικο να κανονιζουν οι ξενοι δανειστες τι κυβερνηση θα εχουμε.
Κυβερνηση ειχαμε. Δεν αντιλαμβανομαι για ποιον λογο εχουν δικαιωμα να μας επιβαλλουν να την αλλαξουμε. Και μαλιστα και με απειλες κατά του αρχηγου της αντιπολιτευσης.
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Και ακόμη πιο ασόβαρο ειναι, οτι δεν βλεπετε τιποτα περιεργο σε αυτο.
Tί το περίεργο ρε συ,απλά πρέπει να αλλάξουμε σημαία.... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λυπαμαι ειλικρινα που σου φαινεται αυτονοητο και φυσιολογικο να κανονιζουν οι ξενοι δανειστες τι κυβερνηση θα εχουμε.
Κυβερνηση ειχαμε. Δεν αντιλαμβανομαι για ποιον λογο εχουν δικαιωμα να μας επιβαλλουν να την αλλαξουμε. Και μαλιστα και με απειλες κατά του αρχηγου της αντιπολιτευσης.

Δική μας επιλογή ήταν αγαπητέ! Για να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα δανικά τους! Αν θέλουμε λέμε οχι αλλά λένε και αυτοί " no money no party" .Όπως έχουμε και μεις αυτό το δικαίωμα το χουν και αυτοί.  Εμείς τους καλέσαμε εδώ αν θυμάμαι καλά, εμείς τους παρακαλάμε να μείνουν.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θυμαμαι ακριβως.
Θα αναλαβει ο φιλος μου ο βεντουζας να μου βρει το ποστ μου.
Αυτος κραταει αρχειο απο τα λεγομενα μου, και όπου βρει αντιφαση, μου ξεφουρνιζει αυτο που ειπα πριν πεντε μηνες. :grin:

:grin:

:uglystupid:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και στις εκλογες όποτε γινουν, η ΠΑΣΟΚική προπαγανδα θα εχει ηδη ετοιμασει το αλλοθι, οτι η δεξιά ειναι συνυπευθυνη αφου συγκυβερνησε.
Αυτο το κομμα ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος.
Δεν εξηγειται διαφορετικα.
Εμετική κατασταση.

Εδω που τα λεμε Ξεφτιλιστικε ο ΔΙΚΟΣ σου  ;)

και μην πεις οχι  :grin:

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΠ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ  :headbang:

Επισκέπτης
Γιατί το έθεσαν ως όρο οι δανειστές πως με άλλη κυβέρνηση μόνο εφεξής συζητάνε μήπως? Και στα @@ τους για τις πασοκονεοδημοκρατίες και τα κολλήματά τους εδώ? Λέω μήπως?

και εγώ λέω μήπως αν τους διαολοστέλναμε τους Ευρωπαίους και επιστρέφαμε στη δραχμή και διαγράφαμε μονομερώς το απεχθές χρέος θα ήταν καλύτερα? λέω μήπως?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και εγώ λέω μήπως αν τους διαολοστέλναμε τους Ευρωπαίους και επιστρέφαμε στη δραχμή και διαγράφαμε μονομερώς το απεχθές χρέος θα ήταν καλύτερα? λέω μήπως?

Το χρέος φιλαράκι πρέπει να το πληρώσουμε. Με  διαπραγματεύσεις με αναδιαρθρώσεις μετα πολλά, με με, αλλά πρέπει. Απλά αυτούς που εδώ το δημιούργησαν πρέπει να τους περάσουμε πριονοκορδέλα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δανιήλ, εγώ λέω ότι μία ζωή μαλάκας θα είσαι.

Και ένα σκουπίδι και μισό.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το τελευταιο που θα κανω, ειναι να απολογηθω για λογαριασμο του Ανδρέα.
Υ.Γ. Επιπλεον, δεν ειπα εγω να συνεχισει ντε και καλα ο ΓΑΠ.
Ας κανανε εκλογες το Δεκεμβρη.
δεν σου ζητησα να απολογηθεις για τον ξενοπηδηχταρα που μαζι με τα γαμησια και τα εξωγαμα γαμησε και την γεννια μου.και οπως εγραψε ο φιντελ εμεις τους φεραμε με τις μαλακιες που καναμε τοσες δεκαετιες και το γεγονος οτι ρωγαμε τα ελφτα τους για να ζουεμ τεμπεληδες και πασαδες και οχι για να αναπτυχθουμε.το ξαναγραφω.οπως εγραψε το λυκοπουλο σε απτιαστα ελληνογιαπωνεζικα τακε ορ λιβε ιτ.ετσι εχουν τα πραγματα.απο εμας εξαρταται τωρα πως ποσο και ποτε ξα συνελθουμε και θα φτασουμε σε ενα σεβαστο επιπεδο μιας ερυωπαικης αναπτυγμενης χωρας.για την ωρα σκαστε και κολυμπηστε. ;)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στις 19 Φεβρουάριου εκλογές
Αν μέχρι τότε όμως τότε τους αναγκάσουν να βάλουν και άλλα μέτρα τι θα γίνει?Τι ποσοστά θα πιάσουν Πασοκ και Νδ μαζί?
Θα τη παλέψουν η θα διαλυθούν?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ελα ντε!
Τα χρωσταω ή οχι?
Τι στο διαολο εγινε τωρα, επεσε ο ΓΑΠ ή οχι???
Αρχηγος του ΠΑΣΟΚ παραμενει, η βουλη δεν διαλυεται, συμπολιτευση παραμενει, εκλογες ουτε λογος ακομη (ασε μπας και η ΕΕ απαιτησει να μεινει ο Παπαδημος καμια διετια).

Τύπε, άσε τα σάπια και βάλε τα μπριζολάκια στην σχάρα άμεσα.

Το ηλίθιο είχε τελειώσει μετά την μαλακία με το δημοψήφισμα.
Δεν υπήρχε σοβαρός πολιτικός που να καθόταν να συζητήσει μαζί του.
Οι Μερκοζί τον κάλεσαν στις Κάννες απλά για να τον ξεχέσουν και να τον τελειώσουν.
Όταν δε πέταξε και την ατάκα περί νευρικότητας ο μαυρούλης, το πήρε το μήνυμα ακόμα και αυτός...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τυπε γιατι δεν βαζουν τον στυλιανο για πρωθυπουργο?

Γιατι Τυπε μετα θα γινουμε ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ  :uglystupid:

και ξερεις εκει για βαρια αδικηματα υπαρχει ακομη η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ  :uglystupid:

και...

Ειναι μια απο τις καλυτερες πολεις στον ΚΟΣΜΟ (για να ζεις)  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το χρέος φιλαράκι πρέπει να το πληρώσουμε. Με  διαπραγματεύσεις με αναδιαρθρώσεις μετα πολλά, με με, αλλά πρέπει. Απλά αυτούς που εδώ το δημιούργησαν πρέπει να τους περάσουμε πριονοκορδέλα.
Ρε κομαντάτε αυτό που λες σε συνδιασμό με την δραχμή δεν είναι λίγο αντιφατικό;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom