Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε, αφου αποφασισε ο Ολι Ρεν την συγκυβερνηση, τι να πει ο Αντωνακης...
Απλα θα μεταφερω ενα σμσ που ελαβα σημερα απο εναν φιλο μου ΠΑΣΟΚο.
"Μια χαρα, τωρα το ΠΑΣΟΚ μεχρι τις εκλογες θα ρεφαρει και παιζει να ειναι και πρωτο κομμα στις εκλογες, αφού γινατε συνενοχοι πλεον..."
Μαλακία Αντωνακη, μαλακία...
Τουλαχιστον ας μην το ανοιγες το ρημαδι προχθες...
χε χε χε σας γλέντησε καλά την δεξιά ο ΓΑΠ....
Ο Καρατζαφέρης το μόνο που θέλει είναι να μπει στην εξουσία με όποιον τρόπο άρα δεν έχει να χάσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υπάρχει ένας οργανισμός στην ελβετία ο οποίος αποφαίνεται αν έχουμε πιστωτικό γεγονός ή όχι...
Να εισηγηθούμε να ανοίξει ένα παράρτημα στις χασαποταβέρνες της βάρης;
:2funny:
Για να χαριτολογησουμε και λιγο, ποια ακριβως διαταξη του Συνταγματος προεβλεπε τη σημερινη παρωδια ?????
Ο ΠτΔ δεν υποχρεουται, αν παραιτηθει η κυβερνηση, να δωσει διερευνητικες εντολες?
Πώς θα παρακαμφθουν αυτα?
Τι ρωταω ε?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ε, αφου αποφασισε ο Ολι Ρεν την συγκυβερνηση, τι να πει ο Αντωνακης...
Απλα θα μεταφερω ενα σμσ που ελαβα σημερα απο εναν φιλο μου ΠΑΣΟΚο.
"Μια χαρα, τωρα το ΠΑΣΟΚ μεχρι τις εκλογες θα ρεφαρει και παιζει να ειναι και πρωτο κομμα στις εκλογες, αφού γινατε συνενοχοι πλεον..."
Μαλακία Αντωνακη, μαλακία...
Τουλαχιστον ας μην το ανοιγες το ρημαδι προχθες...
οπως ειπε με ελληνογιαπωνεζικα το λυκακι τακε ορ λιβ ιτ.εδω που τα εφερε ο γαπ η σαπ(σωτηρας α. Παπανδρεου) οι ευρωπαιοι θελουν εργα.τωρα για τις φαντιασιωσεις που ειχες με αυτοδυναμη ισχυρη με ευρεια πλειοψηφεια κυβερνηση της νου δου το 2013 αφου εκανε το πασοκ τη βρωμικη δουλεια φαε ενα μπριζολακι να σου περασει δικηγορε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
χε χε χε σας γλέντησε καλά την δεξιά ο ΓΑΠ....
Ο Καρατζαφέρης το μόνο που θέλει είναι να μπει στην εξουσία με όποιον τρόπο άρα δεν έχει να χάσει.
Τρελη ηττα για τη ΝΔ τα σημερινα.
Εκει που ειχε 10 μοναδες μπροστα, τωρα κινδυνευει να μην ειναι καν πρωτο κομμα στις εκλογες.
Εγω δεν καταλαβα, γιατι δεν ειπε ο Σαμαρας στον ΓΑΠ "αντε πνιξου, τραβα και κυβερνησε και μην μου πρηζεις τ αρχιδια, 153 ψηφους πηρες προχθες".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οπως ειπε με ελληνογιαπωνεζικα το λυκακι τακε ορ λιβ ιτ.εδω που τα εφερε ο γαπ η σαπ(σωτηρας α. Παπανδρεου) οι ευρωπαιοι θελουν εργα.τωρα για τις φαντιασιωσεις που ειχες με αυτοδυναμη ισχυρη με ευρεια πλειοψηφεια κυβερνηση της νου δου το 2013 αφου εκανε το πασοκ τη βρωμικη δουλεια φαε ενα μπριζολακι να σου περασει δικηγορε.
Τωρα?
Τωρα αστα να πανε στο διαολο. Η συμμορια που λεγεται ΠΑΣΟΚ καταφερε να βρει τη σατανικη λυση της επιβιωσης της.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Για να χαριτολογησουμε και λιγο, ποια ακριβως διαταξη του Συνταγματος προεβλεπε τη σημερινη παρωδια ?????
Ο ΠτΔ δεν υποχρεουται, αν παραιτηθει η κυβερνηση, να δωσει διερευνητικες εντολες?
Τι ρωταω ε?
οκ ας χαριτολογησουμε λιγο.υπαρδχει μια διαταξη που ξεκινησε να εφαρμοζεται απο το 1981.ειναι η γνωστη Σ.Κ.Φ.Τ.Π.Τ.Π.Ε.Ε.Ν.Σ., δηλαδη Σκασε Και Φαε Την Πουτσα Τωρα Που Εχεις Ελπιδες Να Σωθεις. ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τι ρωταω ε?

Το μόνο που έχει αποδειχθεί από συνταγματική άποψη είναι πόσο καταστροφική ήταν η αναθεώρηση του 1985/1986...
Και εννοείται ότι ζούμε συνταγματική παρωδία αλλά βαριέμαι να ανοίγω το σύνταγμα να δω τί ακριβώς γίνεται...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εκει που ειχε 10 μοναδες μπροστα, τωρα κινδυνευει να μην ειναι καν πρωτο κομμα στις εκλογες.
Εγω δεν καταλαβα, γιατι δεν ειπε ο Σαμαρας στον ΓΑΠ "αντε πνιξου, τραβα και κυβερνησε και μην μου πρηζεις τ αρχιδια, 153 ψηφους πηρες προχθες".
γιατι αντωνη γιατι?γιατι δεν αφησε το καθυστερημενο να σκοτωσει την χωρα για να ξαναπαρουμε την εξουσια?γιατι ρε?γκουχ γκουχ γκουαου γκουαου κλαψ κλαψ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το μόνο που έχει αποδειχθεί από συνταγματική άποψη είναι πόσο καταστροφική ήταν η αναθεώρηση του 1985/1986...
Και εννοείται ότι ζούμε συνταγματική παρωδία αλλά βαριέμαι να ανοίγω το σύνταγμα να δω τί ακριβώς γίνεται...
Μην κουραζεσαι, το ανοιξα εγω.
Ολα στον αερα ειναι.
Να ειχαμε να λεγαμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατι αντωνη γιατι?γιατι δεν αφησε το καθυστερημενο να σκοτωσει την χωρα για να ξαναπαρουμε την εξουσια?γιατι ρε?γκουχ γκουχ γκουαου γκουαου κλαψ κλαψ...
Α καλα, εγω ηθελα τη ΝΔ το 2013, αλλά βλεπω οτι εσυ την ηθελες απο το 2011 για να σωσει τη χωρα... :grin: :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Γιατί το έθεσαν ως όρο οι δανειστές πως με άλλη κυβέρνηση μόνο εφεξής συζητάνε μήπως? Και στα @@ τους για τις πασοκονεοδημοκρατίες και τα κολλήματά τους εδώ? Λέω μήπως?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τωρα?
Τωρα αστα να πανε στο διαολο. Η συμμορια που λεγεται ΠΑΣΟΚ καταφερε να βρει τη σατανικη λυση της επιβιωσης της.

Εδώ τύπε υπάρχουν τυπάκια που μέσα σε 2 μέρες ξέχασαν λεφτά υπάρχουν, αν χρειαστεί να πάρω και άλλα μέτρα θα παραιτηθώ, αλλεπάλλημα φορογαμήσια, πακονόμους και εγκληματικότητες, ψέματα και μπλόφες  και ασχολούνται με την υποτιθέμενη κωλοτούμπα σαμαρά...
Τελειωμένοι- να δεις που θα λένε σε καμια βδομάδα πόσο υπεύθυνη ήταν η στάση γκαπ και ότι για τα αντιλαϊκά μέτρα φταίει η επάρατος...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί το έθεσαν ως όρο οι δανειστές πως με άλλη κυβέρνηση μόνο εφεξής συζητάνε μήπως? Και στα @@ τους για τις πασοκονεοδημοκρατίες και τα κολλήματά τους εδώ? Λέω μήπως?
Ρε γμτ λίγο αποφασίσμενος να ήταν ο ΓΑΠ κ τίναζε όλη την Ε.Ε. στον αέρα.... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λυπαμαι ειλικρινα που σου φαινεται αυτονοητο και φυσιολογικο να κανονιζουν οι ξενοι δανειστες τι κυβερνηση θα εχουμε.
Κυβερνηση ειχαμε. Δεν αντιλαμβανομαι για ποιον λογο εχουν δικαιωμα να μας επιβαλλουν να την αλλαξουμε. Και μαλιστα και με απειλες κατά του αρχηγου της αντιπολιτευσης.
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Και ακόμη πιο ασόβαρο ειναι, οτι δεν βλεπετε τιποτα περιεργο σε αυτο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ελα ντε!
Τα χρωσταω ή οχι?
Αν δήλωσες οτι θα παραμεινει πρωθυπουργός τα χρωστάς.
Υπέρ του € δεν είσαι?Το ίδιο και ο Σαμαράς.Οι Ευρωπέη του ζητησαν να συναινέσει για να μη μας σουτάρουν απ αυτό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εδώ τύπε υπάρχουν τυπάκια που μέσα σε 2 μέρες ξέχασαν λεφτά υπάρχουν, αν χρειαστεί να πάρω και άλλα μέτρα θα παραιτηθώ, αλλεπάλλημα φορογαμήσια, πακονόμους και εγκληματικότητες, ψέματα και μπλόφες  και ασχολούνται με την υποτιθέμενη κωλοτούμπα σαμαρά...
Τελειωμένοι- να δεις που θα λένε σε καμια βδομάδα πόσο υπεύθυνη ήταν η στάση γκαπ και ότι για τα αντιλαϊκά μέτρα φταίει η επάρατος...
Και στις εκλογες όποτε γινουν, η ΠΑΣΟΚική προπαγανδα θα εχει ηδη ετοιμασει το αλλοθι, οτι η δεξιά ειναι συνυπευθυνη αφου συγκυβερνησε.
Αυτο το κομμα ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος.
Δεν εξηγειται διαφορετικα.
Εμετική κατασταση.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λες τωρα που του το εγραψες να το καταλαβει η δεν μπορει γιατι εχει ακομα τον πονο που δεν συνεχισε ο χαζος για να σκοτωσει τη χωρα τελιεωτικα και να παραλαβει ενα πτωμα ο αντωνης με αυτοδυναμια?
Λυπαμαι ειλικρινα που σου φαινεται αυτονοητο και φυσιολογικο να κανονιζουν οι ξενοι δανειστες τι κυβερνηση θα εχουμε.
Κυβερνηση ειχαμε. Δεν αντιλαμβανομαι για ποιον λογο εχουν δικαιωμα να μας επιβαλλουν να την αλλαξουμε. Και μαλιστα και με απειλες κατά του αρχηγου της αντιπολιτευσης.
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Και ακόμη πιο ασόβαρο ειναι, οτι δεν βλεπετε τιποτα περιεργο σε αυτο.
να λυποσουνα οταν επρεπε.οταν απο το 80 τα γαμουσε ολα ο αντρεας μαζι με τις επομενες κυβερνησεις.τωρα σκασε και κολυμπα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Στις 19 Φεβρουάριου εκλογές
Στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν τα οικονομικά επιτελεία της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αντιπροεδρία στην οδό Ζαλοκώστα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στη συνάντηση αποφασίστηκε διενέργεια εκλογών στις 19 Φεβρουάριου 2012 αφού πρώτα συζητήθηκαν αναλυτικά τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίησης της συμφωνίας της 26ης – 27ης Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο αναπληρωτής υπουργός κ  Σαχινίδης και οι κ.κ. Ζαννιάς, Πλασκοβίτης και Π. Χριστοδούλου.

Από την πλευρά της ΝΔ συμμετείχαν ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και οι στενοί συνεργάτες του προέδρους του κόμματος κ.κ. Σταμάτης, Σταϊκούρας και Λαζαρίδης.

Η συνάντηση διήρκησε δύο ώρες, ενώ δεν θα γίνει άλλη την Δευτέρα το πρωί, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Στο Eurogroup της Δευτέρας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μόνο ο κ. Βενιζέλος αφού η ΝΔ αποφάσισε να μην στείλει κάποιον εκπρόσωπο πριν την ορκωμοσία της κυβέρνησης συνεργασίας
protothema.gr

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν δήλωσες οτι θα παραμεινει πρωθυπουργός τα χρωστάς.Υπέρ του € δεν είσαι?Το ίδιο και ο Σαμαράς.Οι Ευρωπέη του ζητησαν να συναινέσει για να μη μας σουτάρουν απ αυτό
Δεν θυμαμαι ακριβως.
Θα αναλαβει ο φιλος μου ο βεντουζας να μου βρει το ποστ μου.
Αυτος κραταει αρχειο απο τα λεγομενα μου, και όπου βρει αντιφαση, μου ξεφουρνιζει αυτο που ειπα πριν πεντε μηνες. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom