lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μπα οχι....αυτο αναρωτιεμαι κι γω μηπως μας δουλευουν ολοι τους ψιλο γαζι ?
μπα οχι....αυτο αναρωτιεμαι κι γω μηπως μας δουλευουν ολοι τους ψιλο γαζι ?
Αυτός δεν είναι που τις έφαγε;
λες παντως ζουμε ενα εφιαλτη , τι θα γινει με την χωρα μας , το μελλον μας , η αβεβαιοτητα , η ανασφαλεια , εφτασαν στο αποκορυφωμα ο κοσμος δεν αντεχει αλλο !μπα οχι....
"Σκέψου τα όλα με αυτή τη σειρά : Αρχικά μας ζητάει δημοψήφισμα, έπειτα κουρεύει το χρέος κατά 50%, τέλος παίρνει και 110 δις από το ΔΝΤ και μετά ανακοινώνει πως «Λεφτά υπάρχουν!» … ποιος μαλακας του έδωσε ανάποδα το ντοσιέ;»"
1.γκαφα στην αρχή δέν δανείστικε με εστω μεγαλύτερο επιτόκιο μέ αποτέλεσμα να οδηγηθουμε στο δντ κλπ.....όταν έχεις ένα πρόβλημα κοιτάς νά τό κρύψεις όσο μπορείς...
οχι αρκετες μαλλον
Δεν βλεπεις? ακομα το συζηταμεΌποιος κατάλαβε τι γίνεται ας μου πει κ μενα;;;
Πάμε σε εκλογές,θα έχουμε δημοψήφισμα,θα έχουμε οικουμενική,what a fuck???
Το πρόβλημα είναι ότι κάνουν θόρυβο πάντως.Οι δραχμολαγνοι θα περιμενουν πολυ ακομη.
Με συγκινηση ανακοινωνω οτι ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ.προσωπικά εχω εμπιστοσύνη στον κινέζο.
ο κινέζος δεν πολύτισε, μας απάλλαξε απ τη μιμή και τη μούμια του αντρέας εκσυγχρόνισε το πασοκ και τη χώρα ανεξαρτήτως σκανδάλων.
επίσης η ατζέντα του είναι καθαρά πολιτική οικονομική, δεν είναι κωλοτούμπας και έχει το θάρρος τηε γνώμης του.
είπε ευχαριστώ στ αμαερικάνια όταν ήξερε ότι όλοι τον γιούχαραν
ειπε στ απασόκια ή μου δίνετε δαχτυλίδι ή πάμε σε εκλογές.
μάγκας και χωρίς να έχει κάνει προσωπική περιουσία όπως κάτι μουνιά με 20 σπίτια.
Το πρόβλημα είναι ότι κάνουν θόρυβο πάντως.
Ντάξει τελικά καλά κατάλαβα.Δεν βλεπεις? ακομα το συζηταμε
Τύπε, λες να φταίει αυτό; Για μια στιγμή κλονίστηκε μέσα μου η πίστη στον παιδευτικό χαρακτήρα του ξυλοφορτώματος...
Κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας τώρα με μοναδικό σκοπό την ψήφιση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και στην συνέχεια την ταχύτερη δυνατή διεξαγωγή εκλογών.
προσωπικά εχω εμπιστοσύνη στον κινέζο.
ο κινέζος δεν πολύτισε, μας απάλλαξε απ τη μιμή και τη μούμια του αντρέας εκσυγχρόνισε το πασοκ και τη χώρα ανεξαρτήτως σκανδάλων.
επίσης η ατζέντα του είναι καθαρά πολιτική οικονομική, δεν είναι κωλοτούμπας και έχει το θάρρος τηε γνώμης του.
είπε ευχαριστώ στ αμαερικάνια όταν ήξερε ότι όλοι τον γιούχαραν
ειπε στ απασόκια ή μου δίνετε δαχτυλίδι ή πάμε σε εκλογές.
μάγκας και χωρίς να έχει κάνει προσωπική περιουσία όπως κάτι μουνιά με 20 σπίτια.
Είδες ρε που τελικά μας τελειώνει ο ΓΑΠ πριν το 2013;;;Με συγκινηση ανακοινωνω οτι ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Σημειωνω την ημερα για να θυμαμαι τη συμφωνια αυτη.
Ξερω, στα παπαρια σου.