You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 956
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Από πρόσφατη επίσκεψη και εμπειρία μου έδωσε την εντύπωση(και δια ζώσης)ότι υπάρχει διαφορά στο βυζί και στο σώμα και δυστυχώς και στις υπηρεσίες.Καταλαβαίνω ότι είναι και ΄θέμα ημέρας,διάθεσης και χημείας!!Μπορεί να ήταν η τύχη μου...Καλή Χρονιά!!!Το βυζί της Ολγας όπως και η ρόγα υπέροχα στις φωτό για τα γούστα μου,έχουμε επιβεβαίωση γιατί για αυτό και μόνο μια δοκιμή αξίζει.
Ίσως τα τελευταία DUO με Αναστασία πριν φύγει, που να έχει πάει άραγε;
Επίσκεψη πριν τα Χριστούγεννα, DUO με Αναστασία και ένα milf που δεν συγκράτησα όνομα.
Η Αναστασία έφερε την ανάσταση το milf μέτρια πράγματα.
Λεσβιακό δυνατό μεταξύ τους χωρίς να με αφήνουν απλά να βλέπω καθώς διαρκώς με έβαζαν στο παιχνίδι.
Έπαιξε και strap-on.
Επίσκεψη πριν τα Χριστούγεννα, DUO με Αναστασία και ένα milf που δεν συγκράτησα όνομα.
Η Αναστασία έφερε την ανάσταση το milf μέτρια πράγματα.
Λεσβιακό δυνατό μεταξύ τους χωρίς να με αφήνουν απλά να βλέπω καθώς διαρκώς με έβαζαν στο παιχνίδι.
Έπαιξε και strap-on.
Grothos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 1.011
Αχ ρε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ δίκιο έχει ο Kostaszig: ούτε και συ δε ξέρεις πόσα ορφανά άφησες! Αρκουν 6 μήνες δουλειά σε μαγαζί στο Κολωνάκι για να γίνεις σημείο αναφοράς στο αθηναϊκο πορνοκουρμπέτι. Σαν τη πρέζα σε αποζητάμε χρονιάρες μέρες (και το ξέρω ότι μπαίνεις και διαβάζεις -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ)! Όχι τίποτα άλλο, δε κατεβάζει τις φωτογραφίες σου ο κερατάς ο Silverin από το site (να βάλει της καινούριας της ρωσίδας που προσλάβανε μόλις προχθές). Σ'εχουν εκεί να μας υπενθυμίζουν στιγμές απόλυτης καύλας. Ανήκω και γω σε αυτούς που μείνανε με το αίσθημα του ανικανοποίητου. Έκανα υπολογίζω 25 καταθέσεις στο 6μηνο, ήμουν από τους καλούς πελάτες ... τι λέω από τους φανατικούς πελάτες, πέρναγα στο πρόγραμμα των 70Ε ακόμα και όταν είχες περίοδο. Σαν παιδάκι πανηγύριζα όταν κατάφερα να σε πείσω να κάνεις ακάποτ . Κολάς άσχημα όταν βλέπεις την άλλη να αμφιταλαντεύεται και τελικά να υπερισχύει η καύλα της λογικής, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για το αρσενικό! Αντίθετα με την Εύη που επεδίωξε τη μεταγραφή, εσύ αποφάσισες να κάνεις την δύσκολη προσπάθεια να παρατήσεις το επάγγελμα. Ήδη από το Σεπτέμβριο είχα γράψει στην κριτική μου ότι θα γινόταν. Δε το ευχόμουν αλλά έβλεπα το τέλος να έρχεται... αλλά ο κόσμος εκεί έξω είναι κακός (ο μπουρδελόκοσμος είναι από κάποιες απόψεις risk-free περιβάλλον) και προέβλεψα ότι λόγω της σκατοοικονομικής κατάστασης θα επιστρέψεις. Μαθαίνω ότι κι άλλοι φανατικοί σου πελάτες που τους εμπιστεύτηκες κινητό τηλέφωνο σε αποζητάνε, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ !! για μια ακόμη τζούρα με ραντεβού σε κάποιο ξενοδοχείο... "Μεθαδόνη" για να μπορέσεις να κόψεις την ηρωίνη, με το ρόλο της ηρωίνης να έχει αυτός "ο ανεπαίσθητος δισταγμός του κοριτσιού την ώρα που ανακαλύπτει τον εαυτό του και γίνεται γυναίκα". Έχει πολλούς ρομαντικούς (μεσήλικες;) αυτό το site - οι ρομαντικές περιγραφές ανεβάζουν ή κατεβάζουν μια κοπέλα και είναι ότι θα απομείνει να θυμόμαστε, μπορεί "και τι θα θυμάται η ίδια". "ΓΙΝΕ call-girl" σε παρακαλούμε με ένα στόμα αυτές τις μέρες "το έχεις και συ ανάγκη!" "όλα τα λεφτά για μια τελευταία γραμμή" (αλλά παρά τις πιέσεις δε το χεις αποφασίσει) "Παράτα τις σκατοδουλειές για ένα κομμάτι ψωμί στον κάθε μαλάκα έλληνα μικροεπιχειρηματία ..." (δεν έχουμε δικαίωμα, είναι δική σου απόφαση, φταίει πιθανώς κάποιος αστικός αρραβώνας)". Όλα κάνουν τον κύκλο τους, ποιος ξέρει τι σου χει γραμμένο εσένα. Εδώ η Άντρεα από Συγγρου 144 που την έχει πάρει όλη η Αθήνα και η μισή επαρχία τα παράτησε μετά από 10ετή καριέρα και παντρεύτηκε με ανοικτό γάμο! Τελευταίους 6 μήνες αρραβωνιασμένη πήγαινε στις βάρδιες για να συνηθίσουν στην ιδέα της απεξάρτησης οι κολλημένοι-πιστοί της. Πένυ από Βριλησσού 36 και Μ.Αλεξάνδρου μια από τα ίδια μέχρι που γέννησε. Έχει αισθήματα η ηρωίνη άραγε και τι είναι αυτό που πιάνει περισσότερο χώρο στη μνήμη (ένα δευτερόλεπτο καύλας ή μια ρουτινιάρικη 10ετία υπαλληλίκι); Αντε ένα τελευταίο ποστάρισμα για ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ανάψτε ελεύθερα τσιγάρο μαζί με black label Johny Walker [12 ετών] συναγωνιστές ... κουράγιο...
Συνημμένα
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ρε συ... Την έψησες για ακα αλλά δεν εχεις το κινητό της να κλείσεις το πριβέ ραντεβουδάκι; Δεν μπορεί....;;;;
Ελα τώρα στείλε το νουμεράκι με πμ !!! Κι εμείς το αγαπήσαμε το κορίτσι!!!!
Ελα τώρα στείλε το νουμεράκι με πμ !!! Κι εμείς το αγαπήσαμε το κορίτσι!!!!
Grothos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 1.011
Άσε το έχω το κινητό της Αναστασίας όπως έχουν και άλλοι φανατικοί της και έπαιξε πολύωρο ψήσιμο στυλ Κοντοπίδη
στο 0:45 : "σε βλέπω και λιώνω, θα σε πηγαίνω βόλτες θα σου κάνω όλα τα χατήρια, θα σε κοιμίζω, θα σε πλένω, θα σε ντύνω, θα σε πηγαίνω σινεμά, το καλοκαίρι ταξίδια, δεν είμαι ακριβώς αυτό που θέλεις ...ακριβώς δεν είμαι το καταλαβαίνω" (με τον ίδιο τόνο φωνής μάλιστα) αλλά "τσου" ανένδοτη προς το παρόν... απάντησε "ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και θα σας ενημερώσουμε εφόσον προκύψει διαθεσιμότητα"
στο 0:45 : "σε βλέπω και λιώνω, θα σε πηγαίνω βόλτες θα σου κάνω όλα τα χατήρια, θα σε κοιμίζω, θα σε πλένω, θα σε ντύνω, θα σε πηγαίνω σινεμά, το καλοκαίρι ταξίδια, δεν είμαι ακριβώς αυτό που θέλεις ...ακριβώς δεν είμαι το καταλαβαίνω" (με τον ίδιο τόνο φωνής μάλιστα) αλλά "τσου" ανένδοτη προς το παρόν... απάντησε "ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και θα σας ενημερώσουμε εφόσον προκύψει διαθεσιμότητα"
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ρε συ τζοσεξ, ο γκρόθος πως να το πω... Είναι ντεντικέητεντ ο παικτης.....
Δημοκράτης δεν είναι... αλλά Δημοκρίτης σίγουρα...
και Επ-Αναστασιακός επίσης!!!!
Δημοκράτης δεν είναι... αλλά Δημοκρίτης σίγουρα...
και Επ-Αναστασιακός επίσης!!!!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Ήταν αισχυλικού επιπέδου αυτός ο .,.. Αναστάσιμος κομμός !…..
Επίσκεψη Δημοκρίτου Χριστούγεννα, ήμουν ο πρώτος το πρωί και με έβαλαν στο δωμάτιο με την σάουνα.
Ψοφοκριο μέσα και ζητάω θέρμανση.
Αααα μου λένε αυτό χρεώνεται έξτρα…
Εγώ εννοούσα το κλιματιστικό και εκείνες την Σάουνα.
Μετά από παρέμβαση της Αναστασίας (από τα τελευταία της ραντεβού) συνεννοηθήκαμε αλλά και γελάσαμε πολύ!
Ψοφοκριο μέσα και ζητάω θέρμανση.
Αααα μου λένε αυτό χρεώνεται έξτρα…
Εγώ εννοούσα το κλιματιστικό και εκείνες την Σάουνα.
Μετά από παρέμβαση της Αναστασίας (από τα τελευταία της ραντεβού) συνεννοηθήκαμε αλλά και γελάσαμε πολύ!
Επισκεψη πριν απο 10 μερες περιπου,χωρις Αναστασια,πηρα Ολγα.Καλο σωμα ιδιως για την ηλικια της,βυζι πλαστικο αλλα μου αρεσε.Καλη στο μασαζ χωρις κατι ιδιαιτερο.Στα υπολοιπα οκ.Η καλυτερη εμφανισιακα εκει μεσα ,οι αλλες δυο νεωτερες ηταν με πολλα κιλα για τα γουστα μου.Αυτο που δεν αντεχω παντως ειναι η βοτκοκοιλια ορισμενων milf οσο και μικρη να ειναι.Μετριες εμπειριες παντως μαζι με αυτην της Αννας απο Μεσογειων 289.Μονο πιπινια απο εδω και μπρος.Με πιανει καταθλιψη με τις θειες.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Kαλή η ερώτηση- Δύσκολο πάντως να ειναι αυτή, διοτι η εν λογω = Σ45 και πρωην Σολ 54/6 κλπ μάθαμε οτι εγκατέλειψε διότι καλο- παντρεύτηκε..Καλησπέρα. Η νέα παρουσία εν ονόματι Ναταλυ ειναι η πρώην Ναταλυ απο Συγγρου 45 που είχε διακόψει ; Έχει κάποιος άποψη ;
CAZODURO36
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ντροπή ρε μεγάλοι άνθρωποι! Κόψτε τους πουτανο-έρωτες και γρήγορα πίσω στη τιμημένη ζωή των μασαζόπληκτων!
ενα.Παίδες στα 70€ είναι μια γύρα ή εχει κ 2ο βόλι ;;
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
70 1 ωρα 2 φορες
sakarvats
Ανώτερος