Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Μπα?

Μπορείς να βρεις και να παραθέσεις εδώ ΜΙΑ διατυπωμένη θέση του που να συνηγορεί υπέρ αυτού που λες?
τι να πρωτοθυμηθώ τυπε μου, τον αντικομουνισμό του εν ετη 2018, τα σχολιά του για την μητέρα Φυσσα, το ξυλοδαρμό σε γυαναίκα σε περιφερειακό συμβουλιο ή το εμετικό του αρθρο για την σφαγή των Καλαβρυτων ανήμερα της φετινής επετείου, έφριξε το διαφύκτιο...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τι να πρωτοθυμηθώ τυπε μου, τον αντικομουνισμό του εν ετη 2018, τα σχολιά του για την μητέρα Φυσσα, το ξυλοδαρμό σε γυαναίκα σε περιφερειακό συμβουλιο ή το εμετικό του αρθρο για την σφαγή των Καλαβρυτων ανήμερα της φετινής επετείου, έφριξε το διαφύκτιο...

Να βρεις όλα τα κείμενα που λες (ή τα βίντεο), να τα παραθέσεις εδώ, να υπογραμμίσεις τα σημεία που θεωρείς "φασιστικά", και να το συζητήσουμε.
Διότι αφορισμούς τύπου "αντικομμουνισμός", εγώ δεν τους δέχομαι.
Τους κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τον "αντιφασισμό", τον "μισογυνισμό", τον "στρατοκαβλισμό" κλπ.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
καποιοι θα αλλαξουν επαγγελμα,

Εννοείς "κάποιοι θα ΜΑΘΟΥΝ επάγγλεμα".
Διότι τόσα χρόνια κοπρίτες, δεν ξέρουν να κάνουν και τίποτα.

Μόνο πως να μην ματώνουν τ' αρχίδια τους από το ξύσιμο έχουν μάθει.

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Δεν απαγορευεται ο αντικουμουνισμός εν έτη 2018, αλλά επιβάλλεται.

Τι είπε για τη μητέρα του Φύσσα, ότι ο γιος ήταν ένας μαλάκας που προκαλούσε τους χρυσαυγήτες το αυτονόητο δηλ.

Τον ανύπαρκτο ξυλοδαρμό της Μπαλού εννοείς. Τρελλάθηακαν οι ΚΚέδες γιατί καθάρισε τον χώρο απο τη βρώμα (αφίσες του ΚΚΕ, απαγορευεται η αφισοκόληση)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Να βρεις όλα τα κείμενα που λες (ή τα βίντεο), να τα παραθέσεις εδώ, να υπογραμμίσεις τα σημεία που θεωρείς "φασιστικά", και να το συζητήσουμε.
Διότι αφορισμούς τύπου "αντικομμουνισμός", εγώ δεν τους δέχομαι.
Τους κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τον "αντιφασισμό", τον "μισογυνισμό", τον "στρατοκαβλισμό" κλπ.
μπορω να το κάνω αλλα δεν θα μπω σ αυτη την λογική, σου ανέφερα συγκεκριμενα πράγματα τα οποία ειναι πασίγνωστα, αν εσύ συμφωνείς μ αυτά, είσαι σαν αυτόν, Το τι δεν δέχεσαι εσύ μου είναι παντελώς αδιάφορο...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Δεν απαγορευεται ο αντικουμουνισμός εν έτη 2018, αλλά επιβάλλεται.

Τι είπε για τη μητέρα του Φύσσα, ότι ο γιος ήταν ένας μαλάκας που προκαλούσε τους χρυσαυγήτες το αυτονόητο δηλ.

Τον ανύπαρκτο ξυλοδαρμό της Μπαλού εννοείς. Τρελλάθηακαν οι ΚΚέδες γιατί καθάρισε τον χώρο απο τη βρώμα (αφίσες του ΚΚΕ, απαγορευεται η αφισοκόληση)
άντε γαμήσου ρε μαλάκα εσύ και το φασιστόνι το τζημερο που θα βάλεις στο στομά σου εναν δολοφονημένο και την χαρικαμένη μανα,  αν οι χρυσαυγητες ειναι 100 φορες φασίστες εσείς είστε 1000... Μουνοπανα τζημεροιδη φιδια γαμω το σπίτι σας

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
μπορω να το κάνω αλλα δεν θα μπω σ αυτη την λογική, σου ανέφερα συγκεκριμενα πράγματα τα οποία ειναι πασίγνωστα, αν εσύ συμφωνείς μ αυτά, είσαι σαν αυτόν, Το τι δεν δέχεσαι εσύ μου είναι παντελώς αδιάφορο...

Κι εμένα μου είναι αδιάφορες οι απόψεις σου. Και σου είπα γιατί:  Αφορισμοί.

Μπορείς να το κάνεις (το πιστεύω), αλλά στη σηζήτηση που θα ακολουθούσε δεν θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις.

Και όχι, δεν ανέφερες συγκεκριμένα πράματα.

Μουνοπανα τζημεροιδη φιδια γαμω το σπίτι σας

Ηλίθιε,
βρίζεις ανθρώπους σαν τον Τζήμερο γιατί:
1) Δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις στις προτάσεις του.
2) Καταλαβαίνεις ότι από αυτόν κινδυνεύεις, όχι από τους γκρούλλους της Χ.Α.

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδος με άλλη χώρα, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή στα μέλη του να μην πολεμήσουν.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, αυτή την εντολή έχει δώσει το ΚΚΕ στα μέλη του. Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό.

Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
άντε γαμήσου ρε μαλάκα εσύ και το φασιστόνι το τζημερο που θα βάλεις στο στομά σου εναν δολοφονημένο και την χαρικαμένη μανα,  αν οι χρυσαυγητες ειναι 100 φορες φασίστες εσείς είστε 1000... Μουνοπανα τζημεροιδη φιδια γαμω το σπίτι σας

Xanax για να ηρεμίσεις. Ενα κάθε βράδυ με λίγο νερό

Συνημμένα

• 0000585_alprazolam-05mg-xanax-tablets.jpg
    0000585_alprazolam-05mg-xanax-tablets.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 27

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Κι εμένα μου είναι αδιάφορες οι απόψεις σου. Και σου είπα γιατί:  Αφορισμοί.

Μπορείς να το κάνεις (το πιστεύω), αλλά στη σηζήτηση που θα ακολουθούσε δεν θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις.

Και όχι, δεν ανέφερες συγκεκριμένα πράματα.

Ηλίθιε,
βρίζεις ανθρώπους σαν τον Τζήμερο γιατί:
1) Δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις στις προτάσεις του.
2) Καταλαβαίνεις ότι από αυτόν κινδυνεύεις, όχι από τους γκρούλλους της Χ.Α.
τυπε μου, εγω το τζημερο το εχω κραξει στα μουτρα του οτι εχω πει μπροστα του, πραγματι αν κινδυνεύει η κοινωνία μας ειναι απο τσ φασιστοτζημερα, μιας και τους χαυγητεε τους ξέρουμε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε μου, εγω το τζημερο το εχω κραξει στα μουτρα του οτι εχω πει μπροστα του, πραγματι αν κινδυνεύει η κοινωνία μας ειναι απο τσ φασιστοτζημερα, μιας και τους χαυγητεε τους ξέρουμε

καλα του εκανες του μαλακα και λιγα εκανες μην σου πω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
άντε γαμήσου ρε μαλάκα εσύ και[size=30pt] το φασιστόνι το τζημερο[/size] που θα βάλεις στο στομά σου εναν δολοφονημένο και την χαρικαμένη μανα,  αν οι χρυσαυγητες ειναι 100 φορες φασίστες εσείς είστε 1000... [size=30pt]Μουνοπανα τζημεροιδη φιδια γαμω το σπίτι σας[/size]

Tύπε, καταλαβαίνεις οτι είσαι λίγο μαλάκας;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
Σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδος με άλλη χώρα, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή στα μέλη του να μην πολεμήσουν.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, αυτή την εντολή έχει δώσει το ΚΚΕ στα μέλη του. Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό.

Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.

Αυτό είναι γνωστό σε όσους έχουν διαβάσει την ιδρυτική διακύρηξη αυτού του μορφώματος που λέγεται κκε. Ευτυχώς είναι λίγοι οι γραφικοί κομμουνιστές, δυστυχώς είναι πολλοί που τους βλέπουν ακόμα με συμπάθεια.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
.... πραγματι αν κινδυνεύει η κοινωνία μας ειναι απο τσ ....

συντροφε πως το ειπε ο νυν φασιστας και πρωην αγαπημενος συντροφος σας μικης

μην ξεχνας τον αριστεροστροφο φασισμο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Σε γραπτή επικοινωνία ρεεεεε
έλα τύπε σε γραπτό εννοώ και εγω,ψαξτο στο νετ και θα το βρεις και αν βρεις και άλλο που την αποκαλεί όπως λες γραπτώς η προφορικως βαλτο

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
O αντικουμουνισμός έχει ακριβώς την ίδια αξία με τον αντιφασισμό. Σε κάποιες χώρες (οι οποίες μάλιστα γνώρισαν το κομουνισμό στο πετσί τους), το ΚΚ είναι παράνομο, όπως σε κάποιες αλλες (οι οποίες έζησαν το ναζισμό στο πετσί τους) είναι παράνομοι οι νεοναζί.

Κατά συνέπεια, δεν είναι κακό κάποιος να είναι αντικουμουνιστής. τη γυναίκα που σφαλιάρησε ο Τζήμερος, καλά την έκανε αφού όταν της έκανε παρατήρηση γιατί κρέμασε αφισα του ΚΚΕ, αυτή του επιτέθηκε. Εξάλλου αυτή είναι μια γνωστή τακτική των κουμουνιστών (βλ. Σαπιο-Κανέλλη vs Κασιδιάρης)

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
έλα τύπε σε γραπτό εννοώ και εγω,ψαξτο στο νετ και θα το βρεις και αν βρεις και άλλο που την αποκαλεί όπως λες γραπτώς η προφορικως βαλτο
Εσύ είπες ότι είδες ένα που την αποκαλει dear, βάλτο φίλε, μην με κρατάς σε αγωνία.
Εγώ είπα πως σε επίσημη επικοινωνία η υποχρεωτική προσφώνηση είναι αυτού εξοχότης.
Αν έχεις κάτι άλλο δείξε το να δούμε πως ο Αλέξης γαμαει την μαντάμ Μερκελ τύπε.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Εσύ είπες ότι είδες ένα που την αποκαλει dear, βάλτο φίλε, μην με κρατάς σε αγωνία.
Εγώ είπα πως σε επίσημη επικοινωνία η υποχρεωτική προσφώνηση είναι αυτού εξοχότης.
Αν έχεις κάτι άλλο δείξε το να δούμε πως ο Αλέξης γαμαει την μαντάμ Μερκελ τύπε.

Για να συμπληρώσω απλά, έτσι ακριβώς ΠΡΕΠΕΙ να είναι και είναι σε κάθε μορφή επιστολής μέσω πρεσβείας, υπουργείου κλπ.

Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι ότι στέκονται στο Εξοχωτάτη και ΔΕΝ μπορούν να πουν σε ποια σημεία διαφωνούν με το περιεχόμενο.  Έχω πολλά παραδείγματα που λένε ο έτσι και ο γιουβέτσι Τζήμερος και όταν τους έστειλα το link παραδέχτηκαν ότι μάλλον δίκιο είχε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom