το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
οχι θελουμε τσαβεζ και κιμ γιονγκ ουν να παιρνουμε με εθνικη αξιοπρεπεια γαλα και ψωμι με το δελτιοτα καλυτερα παιδια δηλαδη
οχι θελουμε τσαβεζ και κιμ γιονγκ ουν να παιρνουμε με εθνικη αξιοπρεπεια γαλα και ψωμι με το δελτιοτα καλυτερα παιδια δηλαδη
αν υπηρχε τροπος να ιδιωτικοποιηθει και ο αερας που αναπνεουμε θα ηταν καλη ιδεατα ορια ηλικιας ειναι σωστο μετρο.δε διαφωνω σ αυτο.τα κοινωνικα αγαθα ομως δε μπορει να ιδιωτικοποιηθουν.θα μπορουσε να κανει αλλα πραγματα καποιος ωστε να υπαρχουν καλυτερες υπηρεσιες οπως η καταργηση της μονιμοτητας στο δημοσιο και κανονικη αξιολογηση.οχι αυτο το εκτρωμα που πηγε να κανει ο χρυσος
γνωριζεις ποσους αστεγους εχουν οι χωρες αυτων που ανεφερες;οχι θελουμε τσαβεζ και κιμ γιονγκ ουν να παιρνουμε με εθνικη αξιοπρεπεια γαλα και ψωμι με το δελτιο
τα ορια ηλικιας ειναι σωστο μετρο.δε διαφωνω σ αυτο.τα κοινωνικα αγαθα ομως δε μπορει να ιδιωτικοποιηθουν.θα μπορουσε να κανει αλλα πραγματα καποιος ωστε να υπαρχουν καλυτερες υπηρεσιες οπως η καταργηση της μονιμοτητας στο δημοσιο και κανονικη αξιολογηση.οχι αυτο το εκτρωμα που πηγε να κανει ο χρυσος
μα ο λογος που δε μπορουν να ιδιωτικοποιηθουν ειναι ακριβως το οτι βρισκομαστε στην ελλαδα.στην ελλαδα δηλαδη των μπομπολαιων και αλλων 5 οικογενειων.καλυτερα στο δημοσιο και σκατα παρα σε αυτουςαν υπηρχε τροπος να ιδιωτικοποιηθει και ο αερας που αναπνεουμε θα ηταν καλη ιδεα
ειδικα στην ελλαδα
το ελληνικο δημοσιο χρυσαφι πιανει σκατα γινεται
Μου θύμησες μια φράση του σπουδαίου Milton Friedman: "If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand."αν υπηρχε τροπος να ιδιωτικοποιηθει και ο αερας που αναπνεουμε θα ηταν καλη ιδεα
ειδικα στην ελλαδα
το ελληνικο δημοσιο χρυσαφι πιανει σκατα γινεται
ο τζημερος στην πραγματικοτητα δε συμφωνει με αυτο.οταν συμφωνα με αυτα που λεει προστατευει αυτους που δημιουργησαν το προβλημα τοτε δε θελει λυσησυμφωνησες σε κατι με το τζημερο... μια καλη αρχη! ;)
με πειραξε που φεσωσαν την ολυμπιακη και οτι δεν την ιδιωτικοποιησαν,την ξεπουλησαντι σε πειραξε που ιδιωτικοποιηθηκε η ολυμπιακη πχ ? ή που απαλευθερωθηκαν οι τηλεπηκοινωνιες να μπορεις να διαλεξεις παροχο..
με πειραξε που φεσωσαν την ολυμπιακη και οτι δεν την ιδιωτικοποιησαν,την ξεπουλησαν
κανεις πολυ μεγαλο λαθος. φιλαρακι...η ολυμπιακη για να εχει υποστεγα σε ολα τα αεροδρομια του πλανητη,ειχες πληρωσει εσυ κι εγω.αυτα κατα το ξεπουλημα δεν πληρωθηκαν ποτε.γνωριζεις πως πουληθηκαν αεροπλανα της ολυμπιακης σε διαφορες οφ σορ για ενα κομματι ψωμι;γνωριζεις πως κατα το ξεπουλημα της "χαθηκαν" κινητηρες αεροπλανων που υπηρχαν στο αεροδρομιο ως ανταλλακτικα και εχουν βρεθει σε διαφορα αεροδρομια του πλανητη χωρις κανενα παραστατικο;βρε και τσαμπα να την εδωσαν καλυτερα απο το να μαζευει ελλειμα καθε χρονο και να πληρωνουμε εμεις οι φορολογουμενοι ;)
ασε που ποτε δεν πεταγε στην ωρα της
το ψοφιμι που λες ηταν στο ιδιο επιπεδο με τη μπριτις και τις καλες ασιατικες...και πάλι τυχεροί ήταν που πήρανε και κάτι από το ψοφίμι... κανονικά έπρεπε να έχει κλείσει προ πολλού και να μην μας φορτώνει με χρέη (που τελικά καταλήξανε καμμιά 7-8 δις από αυτά στο δημόσιο χρέος)...
το ψοφιμι που λες ηταν στο ιδιο επιπεδο με τη μπριτις και τις καλες ασιατικες...
κανεις πολυ μεγαλο λαθος. φιλαρακι...η ολυμπιακη για να εχει υποστεγα σε ολα τα αεροδρομια του πλανητη,ειχες πληρωσει εσυ κι εγω.αυτα κατα το ξεπουλημα δεν πληρωθηκαν ποτε.γνωριζεις πως πουληθηκαν αεροπλανα της ολυμπιακης σε διαφορες οφ σορ για ενα κομματι ψωμι;γνωριζεις πως κατα το ξεπουλημα της "χαθηκαν" κινητηρες αεροπλανων που υπηρχαν στο αεροδρομιο ως ανταλλακτικα και εχουν βρεθει σε διαφορα αεροδρομια του πλανητη χωρις κανενα παραστατικο;
κανεις πολυ μεγαλο λαθος. φιλαρακι...η ολυμπιακη για να εχει υποστεγα σε ολα τα αεροδρομια του πλανητη,ειχες πληρωσει εσυ κι εγω.αυτα κατα το ξεπουλημα δεν πληρωθηκαν ποτε.γνωριζεις πως πουληθηκαν αεροπλανα της ολυμπιακης σε διαφορες οφ σορ για ενα κομματι ψωμι;γνωριζεις πως κατα το ξεπουλημα της "χαθηκαν" κινητηρες αεροπλανων που υπηρχαν στο αεροδρομιο ως ανταλλακτικα και εχουν βρεθει σε διαφορα αεροδρομια του πλανητη χωρις κανενα παραστατικο;
το ψοφιμι που λες ηταν στο ιδιο επιπεδο με τη μπριτις και τις καλες ασιατικες...
μαλλον το 60 επι ωναση οταν η θεια μου η χιπισσα ρενα βλαχοπουλου αφοπλισε με τρικλοποδια τον αεροπειρατηπαίκτη μου πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες ταξίδι με αεροπλάνο ??