Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτος ηταν ο τιτλος του αρθρου...προφανως εσυ δεν ανοιξες το λινκ οχι εγω...οπως ηταν το εβαλα

α...επισης αναφερεται αυτη η μικρη φραση στο τελος της επιστολης του...οντως απομονωμενη απο αυτον που το προωθησε στο ιντερνετ....
ναι, οκ, εγώ δεν το άνοιξα το λινκ

ας έγραφες εσύ πως είναι προπαγανδιστικός ο τίτλος.

ανταυτού έγραψες ΕΣΥ τον τίτλο και έβαλες το λινκ, σαν να συμφωνούσες

βαρέθηκα ρε, δεν πα να γαμηθεί η χώρα και οι πολίτες της
λαός αυτόχειρας

μια χαρά τα λέει στην επιστολή
αλλά όποιος λέει αλήθεια πρέπει να βγει τρελός γιατί αλλιώς πώς θα κάνουνε καλά το μαλάκα το λαό;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
από όλη την επιστολή απομόνωσες κάτι το οποίο μάλιστα ΔΕΝ το είπε

αυτό είναι η προπαγάνδα στην Ελλάδα.
Τελικά δεν πρέπει να λέει κανείς πολλά στην Ελλάδα. Πρέεπι να λέει λίγα και διφορούμενα για να τον πιστεύουνε

ΜΑΛΑΚΕΣ

λέει ο άνθρωπος πως αυτά του τα λέγανε μέσα σε επιστολές απειλητικές που δεχότανε.

άει σιχτήρια...βαρέθηκα τους μαλακοέλληνες που ούτε να διαβάζουνε δεν ξέρουνε, αλλά να ψηφίζουνε είναι σίγουροι πως έχουνε πάντα την αλήθεια

Βρε τυπε μου, μεγάλο έρωτα και κολημα, εχεις με αυτον τον Τζημέρο

μηπως εισαι ο ΤΑΚΜΑΝ;;;;;;;;;

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ο τροπος και οι εκφρασεις που χρησημοποιει μου θυμιζουν το συντοπιτη του κωστοπουλο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βρε τυπε μου, μεγάλο έρωτα και κολημα, εχεις με αυτον τον Τζημέρο

μηπως εισαι ο ΤΑΚΜΑΝ;;;;;;;;;
ποιος είναι ο τακμαν???
και κόλλημα δεν έχω.
αλλά βλέπω πως όποιος μιλάει με λογική και πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις του κρεμάνε κουδούνια για να μη χαλάσει το συστηματάκι

αν έχεις να πεις κάτι καλύτερο και πιο ρεαλιστικό από τον Τζήμερα, εμπρός

εγώ σου είπα πως δεν έχω πρόβλημα να ακούσω κανέναν.
αλλά μόλις αρχίζω τις ευθείες ερωτήσεις, αρχίζουνε οι τσιγγολελέτες και οι απαντήσεις του στυλ του τι κάνουνε οι άλλοι κλπ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιος είναι ο τακμαν???
και κόλλημα δεν έχω.
αλλά βλέπω πως όποιος μιλάει με λογική και πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις του κρεμάνε κουδούνια για να μη χαλάσει το συστηματάκι

αν έχεις να πεις κάτι καλύτερο και πιο ρεαλιστικό από τον Τζήμερα, εμπρός

εγώ σου είπα πως δεν έχω πρόβλημα να ακούσω κανέναν.
αλλά μόλις αρχίζω τις ευθείες ερωτήσεις, αρχίζουνε οι τσιγγολελέτες και οι απαντήσεις του στυλ του τι κάνουνε οι άλλοι κλπ

και το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτοι που του κρεμάνε κουδούνια είναι αυτοί που λένε ότι θέλουν να διαλύσουν το σύστημα...

κύρια η αριστερά σε κάθε μορφή, απόχρωση και συνιστώσα της...

έχει προ πολλού αποδειχθεί ότι η αριστερά δεν θέλει να αλλάξει το σύστημα , απλώς θέλει να το χρησιμοποιήσει επ ωφελεία της ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
για να μη χαλάσει το συστηματάκι

Εισαι αντισυστημικός τύπες μου;;;;;;;;;

λες να ψήφισε Τζήμερο ο Κωστό;
χαχαχαχ
απ'τα σαλόνια στα αλώνια...

Μπα δεν το νομίζω, δυο βλάχοι μαζί, κομματακι δυσκολο.

Εκτος και αν ειναι στο ίδιο τσελιγκάτο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι, οκ, εγώ δεν το άνοιξα το λινκ

ας έγραφες εσύ πως είναι προπαγανδιστικός ο τίτλος.

ανταυτού έγραψες ΕΣΥ τον τίτλο και έβαλες το λινκ, σαν να συμφωνούσες

βαρέθηκα ρε, δεν πα να γαμηθεί η χώρα και οι πολίτες της
λαός αυτόχειρας

μια χαρά τα λέει στην επιστολή
αλλά όποιος λέει αλήθεια πρέπει να βγει τρελός γιατί αλλιώς πώς θα κάνουνε καλά το μαλάκα το λαό;

συγγνωμη....αλλη φορα οταν θα μεταφερω κατι αυτουσιο θα φροντιζω να βαζω και τη δικη μου προσωπικη πινελια για να μην θεωρηθει οτι προπαγανδιζω κατα του Χ τζημερου...και παλι συγγνωμη....στο τελος θα μας πεις οτι ψηφισα και ΝΔ :2funny:

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καποια στιγμη πρεπει να παρουμε αποφαση εμεις οι λιγοι(ασχετα με τον καθε τζημερο που και εγω τον βλεπω σαν οαση αληθειας)οτι πρεπει να αγωνιστουμε καθημερινα και αδιακοπα να κανουμε το καθε 1.5% 1.8, 2,2 κτλ μεχρι την τελικη επικρατηση.ειναι καταντια το οτι περασε απο το μυαλο μου οτι δεν επρεπε ο τζημερος να πει για το αγγελιοσημο 20 μερες πριν τις εκλογες γιατι μετα τον θαψανε.ΟΧΙ.πρεπει να λεγετε η αληθεια ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ

Επισκέπτης
H Δημιουργία Ξανά καταποντίστηκε στις εκλογές λόγω της πόλωσης. Δεν θα είχε καμία αξία να έμπαινε στη Βουλή αν πρώτο κόμμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί άνθρωποι, όπως και εγώ, τρομοκρατήθηκαν στο ενδεχόμενο να έχουμε μια κομμουνιστική κυβέρνηση που θα μας έβγαζε από το ευρώ και θα κρατικοποιούσε τα πάντα, γυρνώντας τη χώρα δεκαετίες πίσω, και έτσι αναγκαστικά ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.

Αν οι κύριοι αντίπαλοι στις εκλογές ήταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, η Δημιουργία Ξανά θα είχε μπει στη Βουλή. Όταν όμως η χώρα κινδυνεύει να πέσει στα χέρια των κομμουνιστών, δεν έχεις την πολυτέλεια για ρίσκα.

Αυτά!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πολλοί άνθρωποι, όπως και εγώ, τρομοκρατήθηκαν στο ενδεχόμενο να έχουμε μια κομμουνιστική κυβέρνηση που θα μας έβγαζε από το ευρώ και θα κρατικοποιούσε τα πάντα, γυρνώντας τη χώρα δεκαετίες πίσω, και έτσι αναγκαστικά ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.

Καλά έκαμνες

αφου φοβασε τους κομμουνιστας, επρεπε να αντιδράσεις

Πανε οι παλιες ένδοξες εποχές, τοτε που τα στρατευματα προστατευαν την δημοκρατία απο τας κομμουνιστας.

Επισκέπτης
Καλά έκαμνες

αφου φοβασε τους κομμουνιστας, επρεπε να αντιδράσεις

Πανε οι παλιες ένδοξες εποχές, τοτε που τα στρατευματα προστατευαν την δημοκρατία απο τας κομμουνιστας.

Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κανονικό κομμουνιστικό κόμμα με σύγχρονο προσωπείο είναι ανόητος. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πλέον κόμματα σαν το ΚΚΕ. Κόμματα σαν το ΣΥΡΙΖΑ ονομάζονται "κομμουνιστικά". Στην Ελλάδα έχουν βρει τον ανυπόστατο όρο "ριζοσπαστική αριστερά" για να μας περάσουν τον κομμουνισμό από την πίσω πόρτα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κανονικό κομμουνιστικό κόμμα με σύγχρονο προσωπείο είναι ανόητος. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πλέον κόμματα σαν το ΚΚΕ. Κόμματα σαν το ΣΥΡΙΖΑ ονομάζονται "κομμουνιστικά". Στην Ελλάδα έχουν βρει τον ανυπόστατο όρο "ριζοσπαστική αριστερά" για να μας περάσουν τον κομμουνισμό από την πίσω πόρτα.

Μην μου μιλάς για "πίσω πόρτες" τρελένωμαι στην κάβλα.

Γιαυτό εχει γεμισει η ΝΔ με φούστηδες;;;;;;;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πάρε τώρα τον πούλο από τη ΝΔ και άντε γεια!    :rockon:

Σωστά ομιλεις, ευγε σου.

Τωρα θα μας  :fuck2: ο Αντωνάκης ο άντρας ο παλλά βαρυς, εχει να φαει ο κωλος μας μνημόνια και μυστηκές συμφωνίες, ουυυυυυυυυυυυυυυυυ

Εχει και γκαβάτζα η ΝΔ τους χρυσαλήτες γαι απεργοσκαστηκους μηχανισμούς

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...τρικαρδε αν επικρατησει ο κομμουνισμος θα σου παρουν τις λιριτσες που χεις μαζεμενες...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
...τρικαρδε αν επικρατησει ο κομμουνισμος θα σου παρουν τις λιριτσες που χεις μαζεμενες...

Δεν τις μάζεψα εγώ, τις κληρονόμησα.

Και εγω τους φοβάμε τους κομμουνιστας, ειναι αλήτες.

Θα μου πάρουν τα σπίτια μου (αν προλάβουνε γιατι θα τα πάρουν οι τραπέζες και η εφορεια)

θα μου πάρουν τις καταθέσεις (αν προλάβουν τους τραπεζίτες)

θα μου πάρουν την παρθενία (αν προλάβουν γιατι τοσα χρονια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μα έχουν ξεκωλίασει)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ναι, αλλά έτσι τον έκαιγε κομψά το Βαλλιανάτο
γιατί 3 έδρες δεν έπαιρνε με την καμία ;)

αφού δεν πέρασε το δικό του να μην είναι μέσα, τον έκαιγε και τελείωνε
γαμώ τις κινήσεις
άμα έπαιρνε 3% θα έβγαζε 8 έδρες.
Επίσης είναι θέμα αρχής να μην ψηφίζω πούστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom