Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρω αν καηκετελικα μαλλον ο ιδιος καικε τυπε
βασικά δεν ξέρω αν θα έχουμε άλλη ευκαιρία σαν λαός
νομίζω την κάψαμε
δεν ξέρω αν καηκετελικα μαλλον ο ιδιος καικε τυπε
ναι, οκ, εγώ δεν το άνοιξα το λινκαυτος ηταν ο τιτλος του αρθρου...προφανως εσυ δεν ανοιξες το λινκ οχι εγω...οπως ηταν το εβαλα
α...επισης αναφερεται αυτη η μικρη φραση στο τελος της επιστολης του...οντως απομονωμενη απο αυτον που το προωθησε στο ιντερνετ....
από όλη την επιστολή απομόνωσες κάτι το οποίο μάλιστα ΔΕΝ το είπε
αυτό είναι η προπαγάνδα στην Ελλάδα.
Τελικά δεν πρέπει να λέει κανείς πολλά στην Ελλάδα. Πρέεπι να λέει λίγα και διφορούμενα για να τον πιστεύουνε
ΜΑΛΑΚΕΣ
λέει ο άνθρωπος πως αυτά του τα λέγανε μέσα σε επιστολές απειλητικές που δεχότανε.
άει σιχτήρια...βαρέθηκα τους μαλακοέλληνες που ούτε να διαβάζουνε δεν ξέρουνε, αλλά να ψηφίζουνε είναι σίγουροι πως έχουνε πάντα την αλήθεια
...ο τροπος και οι εκφρασεις που χρησημοποιει μου θυμιζουν το συντοπιτη του κωστοπουλο...
ποιος είναι ο τακμαν???Βρε τυπε μου, μεγάλο έρωτα και κολημα, εχεις με αυτον τον Τζημέρο
μηπως εισαι ο ΤΑΚΜΑΝ;;;;;;;;;
λες να ψήφισε Τζήμερο ο Κωστό;...ο τροπος και οι εκφρασεις που χρησημοποιει μου θυμιζουν το συντοπιτη του κωστοπουλο...
ποιος είναι ο τακμαν???
και κόλλημα δεν έχω.
αλλά βλέπω πως όποιος μιλάει με λογική και πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις του κρεμάνε κουδούνια για να μη χαλάσει το συστηματάκι
αν έχεις να πεις κάτι καλύτερο και πιο ρεαλιστικό από τον Τζήμερα, εμπρός
εγώ σου είπα πως δεν έχω πρόβλημα να ακούσω κανέναν.
αλλά μόλις αρχίζω τις ευθείες ερωτήσεις, αρχίζουνε οι τσιγγολελέτες και οι απαντήσεις του στυλ του τι κάνουνε οι άλλοι κλπ
για να μη χαλάσει το συστηματάκι
λες να ψήφισε Τζήμερο ο Κωστό;
χαχαχαχ
απ'τα σαλόνια στα αλώνια...
ναι, οκ, εγώ δεν το άνοιξα το λινκ
ας έγραφες εσύ πως είναι προπαγανδιστικός ο τίτλος.
ανταυτού έγραψες ΕΣΥ τον τίτλο και έβαλες το λινκ, σαν να συμφωνούσες
βαρέθηκα ρε, δεν πα να γαμηθεί η χώρα και οι πολίτες της
λαός αυτόχειρας
μια χαρά τα λέει στην επιστολή
αλλά όποιος λέει αλήθεια πρέπει να βγει τρελός γιατί αλλιώς πώς θα κάνουνε καλά το μαλάκα το λαό;
Πολλοί άνθρωποι, όπως και εγώ, τρομοκρατήθηκαν στο ενδεχόμενο να έχουμε μια κομμουνιστική κυβέρνηση που θα μας έβγαζε από το ευρώ και θα κρατικοποιούσε τα πάντα, γυρνώντας τη χώρα δεκαετίες πίσω, και έτσι αναγκαστικά ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.
Καλά έκαμνες
αφου φοβασε τους κομμουνιστας, επρεπε να αντιδράσεις
Πανε οι παλιες ένδοξες εποχές, τοτε που τα στρατευματα προστατευαν την δημοκρατία απο τας κομμουνιστας.
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κανονικό κομμουνιστικό κόμμα με σύγχρονο προσωπείο είναι ανόητος. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πλέον κόμματα σαν το ΚΚΕ. Κόμματα σαν το ΣΥΡΙΖΑ ονομάζονται "κομμουνιστικά". Στην Ελλάδα έχουν βρει τον ανυπόστατο όρο "ριζοσπαστική αριστερά" για να μας περάσουν τον κομμουνισμό από την πίσω πόρτα.
Μην μου μιλάς για "πίσω πόρτες" τρελένωμαι στην κάβλα.
Γιαυτό εχει γεμισει η ΝΔ με φούστηδες;;;;;;;
Πάρε τώρα τον πούλο από τη ΝΔ και άντε γεια!
...τρικαρδε αν επικρατησει ο κομμουνισμος θα σου παρουν τις λιριτσες που χεις μαζεμενες...
άμα έπαιρνε 3% θα έβγαζε 8 έδρες.ναι, αλλά έτσι τον έκαιγε κομψά το Βαλλιανάτο
γιατί 3 έδρες δεν έπαιρνε με την καμία ;)
αφού δεν πέρασε το δικό του να μην είναι μέσα, τον έκαιγε και τελείωνε
γαμώ τις κινήσεις