mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
"ΣΟΚ από Θ. Τζήμερο: Είμαι μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα! "
Sore loser ?
αυστραλια παντως που το εχω δει λιγο το θεμα
Sore loser ?
παλι προυσαλιο εχει δουλεψει ο τζι"ΣΟΚ από Θ. Τζήμερο: Είμαι μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα! "
παλι προυσαλιο εχει δουλεψει ο τζι
μαλλον για φιφα τον κοβω τυπελες να παίζει και προ τυπε?
ο μανος κολλαει με τις θεσεις του τζι τυπε1o όνομα στο ψηφοδέλτιο Α Αθηνών Στέφανος Μάνος
3ο όνομα Βαλλιανάτος
πως να τον πάρεις στα σοβαρά???
ο μανος κολλαει με τις θεσεις του τζι τυπε
από όλη την επιστολή απομόνωσες κάτι το οποίο μάλιστα ΔΕΝ το είπε"ΣΟΚ από Θ. Τζήμερο: Είμαι μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα! "
προφανώς δεν έκανες τον κόπο να ανοίξεις το λινκΤον πείραξε η στενή παρέα με τον Βαλλιανάτο.
από όλη την επιστολή απομόνωσες κάτι το οποίο μάλιστα ΔΕΝ το είπε
αυτό είναι η προπαγάνδα στην Ελλάδα.
Τελικά δεν πρέπει να λέει κανείς πολλά στην Ελλάδα. Πρέεπι να λέει λίγα και διφορούμενα για να τον πιστεύουνε
ΜΑΛΑΚΕΣ
λέει ο άνθρωπος πως αυτά του τα λέγανε μέσα σε επιστολές απειλητικές που δεχότανε.
άει σιχτήρια...βαρέθηκα τους μαλακοέλληνες που ούτε να διαβάζουνε δεν ξέρουνε, αλλά να ψηφίζουνε είναι σίγουροι πως έχουνε πάντα την αλήθεια
ναι, αλλά έτσι τον έκαιγε κομψά το Βαλλιανάτο1o όνομα στο ψηφοδέλτιο Α Αθηνών Στέφανος Μάνος
3ο όνομα Βαλλιανάτος
πως να τον πάρεις στα σοβαρά???
Μην δινεις σημασια τύπε.προφανώς δεν έκανες τον κόπο να ανοίξεις το λινκ
αλλοίμονο...μην και πονέσει το δάχτυλό σου ή κουραστεί το μάτι σου
από όλη την επιστολή απομόνωσες κάτι το οποίο μάλιστα ΔΕΝ το είπε
Τελικά δεν πρέπει να λέει κανείς πολλά στην Ελλάδα. Πρέεπι να λέει λίγα και διφορούμενα για να τον πιστεύουνε
ΜΑΛΑΚΕΣ
λέει ο άνθρωπος πως αυτά του τα λέγανε μέσα σε επιστολές απειλητικές που δεχότανε.
άει σιχτήρια...βαρέθηκα τους μαλακοέλληνες που ούτε να διαβάζουνε δεν ξέρουνε, αλλά να ψηφίζουνε είναι σίγουροι πως έχουνε πάντα την αλήθεια
τελικα μαλλον ο ιδιος καικε τυπεναι, αλλά έτσι τον έκαιγε κομψά το Βαλλιανάτο
γιατί 3 έδρες δεν έπαιρνε με την καμία ;)
αφού δεν πέρασε το δικό του να μην είναι μέσα, τον έκαιγε και τελείωνε
γαμώ τις κινήσεις
εδω εχεις δικιο.από όλη την επιστολή απομόνωσες κάτι το οποίο μάλιστα ΔΕΝ το είπε
ΜΑΛΑΚΕΣ