Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
και τι να το κανω που θα καταλαβουν τη μαλακια τους?

ειναι ευχαριστημενοι οι Ελληνες απο αυτο το κομμα συνολικα μαλλον,τι να πω...

σε κανα τριμηνο που λες οοολους αυτους θα τους δεις στο συνταγμα

να φωναζουν να καει η βουλη και οι 300

αηδια σκετη

εμετος

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
αηδια σκετη

εμετος

το χω ξαναπει....το εξωτερικο ειναι μονοδρομος

ας κατσουν εδω οι φιλομνημονιακοι με τον πολιτιμο μισθο τους, των 300 ευρω

χωρις παραπονα ομως, γιατι η επιθυμια τους εχει γινει εντολη για τον αντωνακη...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το χω ξαναπει....το εξωτερικο ειναι μονοδρομος

ας κατσουν εδω οι φιλομνημονιακοι με τον πολιτιμο μισθο τους, των 300 ευρω

χωρις παραπονα ομως, γιατι η επιθυμια τους εχει γινει εντολη για τον αντωνακη...

δεν υπαρχει τπτ απο δουλεια εδω φιλε..και σημαδια ανακαμψης θ αρχισουν να φενονται στον τομεα μου απο το 2014

αυτο μ εχουν πει μεγαλα κεφαλια

και εαν εισαι και σπουδαγμενος και ζητησεις και 1200-1400 ευρω για να ζεις καπως αξιοπρεπως σε κοιτανε περιεργα

ακομα και πολωνια καλυτερα ειναι

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
boldi, για να ποσταρω εδω καταλαβαινεις τι ψηφισα (και τις 2 φορές) Το θεωρώ ανήθικο να σε κυβερνουν ανθρωποι οι οποιοι δεν εχουν δουλεψει ποτε τους γιατι δεν ξέρουν πως βγαινει το χρήμα (και κατά συνέπεια δεν ξέρουν και πως πρεπει να το παίρνουν από τον λαο) Επίσης πρεπει να ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε ότι ζουμε σε κουμουνιστικό κράτος με τη φορολογία που έχουμε. Καλυτερα θα ήταν να δουλευαμε αφιλοκερδως και να μας δίνει το κ΄ρατος ότι νομίζει.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
... o τζημερος εχασε γιατι εβαλε στο ψηφοδελτιο τον βαλλιανατο....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
δεν υπαρχει τπτ απο δουλεια εδω φιλε..και σημαδια ανακαμψης θ αρχισουν να φενονται στον τομεα μου απο το 2014

και εαν εισαι και σπουδαγμενος και ζητησεις και 1200-1400 ευρω για να ζεις καπως αξιοπρεπως σε κοιτανε περιεργα

ενταξει μια χαρα ειναι το 2014 ρε....

στο δικο μου τομε ουτε το 2024....

1200-1400 παιρνουν οι οδοκαθαριστες στην αυστραλια

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ενταξει μια χαρα ειναι το 2014 ρε....

στο δικο μου τομε ουτε το 2024....

1200-1400 παιρνουν οι οδοκαθαριστες στην αυστραλια

αυστραλια παντως που το εχω δει λιγο το θεμα

1. ειναι χρονοβορο να βγαλεις βιζα..και χρειαζεσε και 2-3000 δολλαρια
2. πρεπει να διαθεσεις αρκετες χιλιαδες ευρω ωστε να πας εκει και να ψαχτεις..και αγνωστο ποτε θα βρεις δουλεια..εαν εχεις συγγενη βεβαια να σε φιλοξενησει γλυτωνεις αρκετα..

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
αυστραλια παντως που το εχω δει λιγο το θεμα

1. ειναι χρονοβορο να βγαλεις βιζα..και χρειαζεσε και 2-3000 δολλαρια
2. πρεπει να διαθεσεις αρκετες χιλιαδες ευρω ωστε να πας εκει και να ψαχτεις..και αγνωστο ποτε θα βρεις δουλεια..εαν εχεις συγγενη βεβαια να σε φιλοξενησει γλυτωνεις αρκετα..

ναι, σα παραδειγμα το εφερα

φιλε ετσι ειναι εκει... δεν πηδας μια μαντρα και μπηκες ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αυτο μ εχουν πει μεγαλα κεφαλια

ακομα και πολωνια καλυτερα ειναι

Aφου δεν υπαρχει τιποτα απο δουλεια εδω τοτε εσυ πως ζεις ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρα μας κοροιδευεις φουφουτε και εισαι βολεμενος
οπως πολυ σωστα ειπα προχθες. Δεν μπορεις να απαντησεις
σε αυτο που σε ρωταω.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ο Μάνος κι ο Βαλλιανάτου καταπόντισαν τον Τζήμερο

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ο Μάνος κι ο Βαλλιανάτου καταπόντισαν τον Τζήμερο

Nτόρα-Μάνος-Τζήμερος τον Μάη είχανε μαζί 6,5 κ κατάφερε να κρατήσει το 1,59 MONO...
Στις μεθεπομένες εκλογές ΙΣΩΣ του βγει.

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί θεωρώ κρίμα κάποιος που εκφράζεται με τέτοια αλήθεια να μείνει εκτός βουλης.αλλα οταν θες να μπεις βουλή για να ακουστείς και βγαίνεις στον παπαδακη και λες θα καταργήσω το αγγελιοσημο 20 μερες πριν τις εκλογές, τέτοια λάθη απο απειρία δεν τα κάνεις. μετά απο αυτο έφαγες την λάσπη της αρκούδας...εγιναν και πολλα αλλα λαθη.ηταν και η πολωση..κριμα,ισως την αλλη φορά...

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Ο Μανος υπεβαλλε παραιτηση απο προεδρος της Δρασης

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012
Παραίτηση Στέφανου Μάνου
Ο πρόεδρος της Δράσης υπέβαλε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Επιτροπή της Δράσης την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος.
Ο κ. Μάνος έστειλε την ακόλουθη επιστολή στα μέλη και τους φίλους του κόμματος:
Αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου εξέφρασα την άποψη ότι θα έπρεπε να επιδιωχθεί η δημιουργία φιλοευρωπαϊκού μετώπου
απαρτιζόμενου από τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, τη Δράση και τη ΔΗ.ΣΥ. Τις ίδιες δηλαδή δυνάμεις που ελπίζουμε τώρα ότι θα συνεργαστούν στην
κυβέρνηση. Τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ δεν έδειξαν ενδιαφέρον και δεν έδωσαν συνέχεια.
Λάβαμε μέρος στις εκλογές σε συνεργασία με τη Δημιουργία Ξανά και λάβαμε μαζί το 1,6% των ψήφων. Το αποτέλεσμα μας αφήνει εκτός
Βουλής. Πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας της 6ης Μαΐου ψήφισαν τη Ν.Δ. για να αποτρέψουν την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο
κόμμα. Επέτυχαν το στόχο. Η Δράση είναι η παράπλευρη απώλεια.
Ήδη πολύ πριν από τις εκλογές είχα καταστήσει σαφές ότι καθήκον μας είναι να στηρίξουμε την μετεκλογική κυβέρνηση. Διότι ο τόπος δεν
αντέχει άλλες εκλογές. Έτσι, παρά τις όποιες διαφορές μας, θα στηρίξουμε - με τις λιγοστές μας δυνάμεις - την κυβέρνηση Σαμαρά.
Όσο πιο μεταρρυθμιστική είναι η κυβέρνησή του, τόσο θερμότερη θα είναι η υποστήριξή μας.
Η Δράση εξακολουθεί να είναι ο κεντρικός πολιτικός εκφραστής της φιλελεύθερης κοινωνίας. Είμαστε το μόνο κόμμα που απεχθάνεται τον
κρατισμό και τον λαϊκισμό που δυστυχώς χαρακτηρίζει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή.
Στόχος μας πρέπει να είναι η πολιτική συσπείρωση των πολιτικών ομοϊδεατών μας και των κοινωνικών ομάδων που θα έπρεπε να
ταυτίζουν τα συμφέροντά τους με ένα μικρότερο και αποτελεσματικότερο κράτος.
Είχα τη τιμή να ηγηθώ της Δράσης σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Στις ευρωεκλογές του 2009 και στις δύο εκλογές του 2012. Και στις τρεις με
απογοητευτικές επιδόσεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα αποτελέσματα αυτά. Ζήτησα ήδη από την Κεντρική Επιτροπή της
Δράσης να κινήσει τη διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου μου. Θα παραμείνω βέβαια ενεργό μέλος του κόμματος.
Σε όλη μου την πολιτική διαδρομή θεωρούσα υποχρέωσή μου να περιγράφω την πραγματικότητα με ειλικρινή ωμότητα, αδιαφορώντας
για τις αντιδράσεις. Θεωρούσα επίσης υποχρέωση μου να επιλέγω πάντα το γενικό συμφέρον πάνω από το ειδικό. Τη συγκεκριμένη
πρόταση αντί της αοριστολογίας. Ο Ελληνικός λαός δεν ενέκρινε τη στάση μου. Προτίμησε πολιτικούς και κόμματα διαφορετικών
προδιαγραφών. Βοηθήθηκε (χειραγωγήθηκε) σε αυτό από ποικίλους παράγοντες της επιχειρηματικής και μιντιακής "ελίτ" που, πάλι εξ αιτίας
της συμπεριφοράς μου, αισθάνονταν διαχρονικά αντιπάθεια μέχρι και εχθρότητα απέναντι μου. Το αποτέλεσμα ήταν όμως σε βάρος της
Δράσης. Η Δράση, με νέο αρχηγό, θα έχει απαλλαγεί από αυτό το βάρος.
Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που αψήφησαν τις σειρήνες του εκφοβιστικού διπολισμού και μας στήριξαν σε αυτές τις εκλογές. Για
αυτούς οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου, το καλό του συνόλου των πολιτών.
Από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη και τους υποψήφιους της Δράσης που σε βραχύ χρονικό διάστημα δημιούργησαν μια
καταπληκτική ομάδα νέων, ένα μεγάλο ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Στέφανος Μάνος

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αρα μας κοροιδευεις φουφουτε και εισαι βολεμενος
οπως πολυ σωστα ειπα προχθες. Δεν μπορεις να απαντησεις
σε αυτο που σε ρωταω.

Aυτο με ρωταγες μωρη καμπια και ελεγες οτι αποφευγω;;;

μπορω να εργαζομαι και σαν ελευθερος επαγγελματιας

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Nτόρα-Μάνος-Τζήμερος τον Μάη είχανε μαζί 6,5 κ κατάφερε να κρατήσει το 1,59 MONO...
Στις μεθεπομένες εκλογές ΙΣΩΣ του βγει.

Δεν πρόκειται. Ο βαλκανικός νεοκοτζαμπασισμός που εύσχημα αποκαλείται νεοφιλελευθερισμός στην Ελλάδα, δεν πρόκειται ποτέ να μπει μόνος του στην Βουλή.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πρόκειται. Ο βαλκανικός νεοκοτζαμπασισμός που εύσχημα αποκαλείται νεοφιλελευθερισμός στην Ελλάδα, δεν πρόκειται ποτέ να μπει μόνος του στην Βουλή.

Eυτηχώς που δεν μπαίνουν στη βουλή, μόνοι τους.

Τσιμπάνε όμως θεσούλες βολευτων και κανα υπουργειο ως συνεργατες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom