Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε φίλε αμάν με το Ροκόφυλλο! Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος, δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Απλά τυχαίνει ο πατέρας του να ήταν βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Και τι έγινε?

α ρε γελοια λοβοτομημενα ανθρωποειδη!!!!

"Ελα ρεεεε,επιχειρηματιας ειναι...απλα ο πατερας του ηταν βουλευτης με το ΠΑΣΟΚ....."

α ρε πυρηνικη κεφαλη που σας χρειαζεται

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Tι λεγαμε?....Αααα ναι,οτι ο Τζημερος ΔΕΝ ειναι,λεει,δεξιος... :2funny:

«Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες», είπε πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Στην επισήμανση ότι οι Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν σε συγκεκριμένη αγγελία για αγροτικές εργασίες, υποστήριξε ότι οι Έλληνες δεν πήγαν γιατί το ημερομίσθιο που προσφερόταν ήταν πολύ χαμηλό.
Παράλληλα διατύπωσε την άποψη ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε επιχειρήσεις που πρέπει να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό.
Υποστήριξε επίσης ότι η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους.
«Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους», σημείωσε.
Ως προς τη λύση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης τόνισε η Ελλάδα πρέπει να συζητήσει σε πολιτικό επίπεδο με τους εταίρους της, καθώς δεν αφορά μόνο την ίδια.
Τόνισε τέλος ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να φυλάσσει μόνη τα σύνορά της για την είσοδο παράνομων μεταναστών.

Πραγματι ο τυπος δεν ειναι δεξιος αφου ειναι ακροδεξιος!Αιντε και συμπραξη με την ΧΑ ρε"φιλελευθεροι"... :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
 α ρε γελοια λοβοτομημενα ανθρωποειδη!!!!

"Ελα ρεεεε,επιχειρηματιας ειναι...απλα ο πατερας του ηταν βουλευτης με το ΠΑΣΟΚ....."

α ρε πυρηνικη κεφαλη που σας χρειαζεται

όπως ο ψυχάρης που τυχαίνει να είναι γιος του σταύρου.
λεπτομέρειες.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τραμουντανακο,ο φιλελευθεροφασιστας Τζημερος παντως που"πολυ καλα τα λεει"(συ ειπας)ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει να φυγουν οι μεταναστες.

Και οποιος καταλαβε καταλαβε.

καλα νταξ και εσυ τωρα...

περιμενεις να το καταλαβαν????

αει καλα κρασα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδή τα παιδιά των πολιτικών δεν επιτρέπεται να πολιτευθούν  :think: :think: :think:

με αυτή την λογική τα παιδιά των ταξιτζήδων δεν θα έπρεπε να μπορούν να γίνονται ταξιτζήδες, τα παιδιά των φαρμακοποιών φαρμακοποιοί, τα παιδιά των δικηγόρων δικηγόροι κλπ κλπ κλπ κλπ...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
 καλα νταξ και εσυ τωρα...

περιμενεις να το καταλαβαν????

αει καλα κρασα

Εσυ το παιζεις αριστερος?
(ειλικρινης ερωτηση)

Τουλαχιστον πες μας τι ψηφιζεις, γιατι το να καθεσαι στη γωνιτσα σου και να πετας πετρες με μια διαδικτυακη κουκουλα παραειναι ευκολο (σαν να βιαζεις 5χρονο)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο γκαμπούλης είναι αριστερός.. βέρος.. στο μυαλό όμως  ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εσυ το παιζεις αριστερος?
(ειλικρινης ερωτηση)

Τουλαχιστον πες μας τι ψηφιζεις, γιατι το να καθεσαι στη γωνιτσα σου και να πετας πετρες με μια διαδικτυακη κουκουλα παραειναι ευκολο (σαν να βιαζεις 5χρονο)

δεν σε παιζω,εισαι μικρο παιδακι...

τραβα ξυσου σε αλλου τσοπανη γκλιτσα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή τα παιδιά των πολιτικών δεν επιτρέπεται να πολιτευθούν  :think: :think: :think:

με αυτή την λογική τα παιδιά των ταξιτζήδων δεν θα έπρεπε να μπορούν να γίνονται ταξιτζήδες, τα παιδιά των φαρμακοποιών φαρμακοποιοί, τα παιδιά των δικηγόρων δικηγόροι κλπ κλπ κλπ κλπ...

για τον Ροκοφυλλο μιλωντας,αυτος γιατι εγινε επιχειρηματιας,ενω ειχε μπαμπα βουλευτη???
  ε???

αστο,μην απαντας!!!ξερω ξερω..

ηταν και απο πριν...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ο γκαμπούλης είναι αριστερός.. βέρος.. στο μυαλό όμως  ;)

εγω αριστερος!!!!

ρε ασταδιαλα γερο κομμουνι!!!

μια ζωη δεξι εξτρεμ επαιζα μπαλα

αααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  για τον Ροκοφυλλο μιλωντας,αυτος γιατι εγινε επιχειρηματιας,ενω ειχε μπαμπα βουλευτη???
  ε???

ηταν και απο πριν...

μάλιστα.. δηλαδή τα παιδιά των πολιτικών δεν επιτρέπεται να ασκούν οποιοδήποτε επάγγελμα....

διότι

επιχειρηματίας γίνεται... ο πατέρας του έκλεψε και αυτός βρήκε
δικηγόρος γίνεται.. ο πατέρας του σπρώχνει πελατεία
δημόσιος υπάλληλος γίνεται... ο πατέρας του τον διόρισε...

δεν παίζεστε με τίποτε εσείς...

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
  ε???

ηταν και απο πριν...
Χωρίς να ξέρω για τον γιο, ο μπαμπάς Ρκόφυλλος πάντως ήταν πρώτη γενιά Πασόκος και προερχόμενος νομίζω από την ΕΚ. Καμμία σχέση δλδ με τα τρωκτικά τύπου τσοχατζό που ακολούθησαν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  εγω αριστερος!!!!

ρε ασταδιαλα γερο κομμουνι!!!

μια ζωη δεξι εξτρεμ επαιζα μπαλα

αααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

την καλησπέρα μου χοντροκέφαλε δεξιομούρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
την καλησπέρα μου χοντροκέφαλε δεξιομούρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γαμω τον Βολο και τα τσιπουραδικα του λεμε...

λερωσα το στομα μου με τσιπουρο γλυκανισο,γαμω τον ανθιμο και τα παπαδαρια ολα

θα μου πεις,αφου αδειασαμε οτι ειχε απο το καλο,τι να καναμε???πετρελαιο να πιναμε???

τσιπουρο με γλυκανισο,χειροτερο και απο το τζιμερο ουσταδιαλα!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  γαμω τον Βολο και τα τσιπουραδικα του λεμε...

λερωσα το στομα μου με τσιπουρο γλυκανισο,γαμω τον ανθιμο και τα παπαδαρια ολα

θα μου πεις,αφου αδειασαμε οτι ειχε απο το καλο,τι να καναμε???πετρελαιο να πιναμε???

τσιπουρο με γλυκανισο,χειροτερο και απο το τζιμερο ουσταδιαλα!!!!

τι έκανες ρε στην αυστρία????

γαμώ τον καιρό του γαμώ έχω απλώσει κάτι τσίρους να τραβήξουν και αναγκάστηκα να τους μαζέψω  :huh: :huh: :huh: :huh:

και έχουν τελειώσει και οι περσινοί ρε γαμώτο...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τι έκανες ρε στην αυστρία????

γαμώ τον καιρό του γαμώ έχω απλώσει κάτι τσίρους να τραβήξουν και αναγκάστηκα να τους μαζέψω  :huh: :huh: :huh: :huh:

και έχουν τελειώσει και οι περσινοί ρε γαμώτο...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

κανεις προπονηση για την εποχη Σαμαρα?????

ολο με τσιρους θα την βγαζεις ετσι και βγει ο δικος σου

ετσι μπραβο,για την πατριδα ρε γαμωτο

αααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  κανεις προπονηση για την εποχη Σαμαρα?????

ολο με τσιρους θα την βγαζεις ετσι και βγει ο δικος σου

ετσι μπραβο,για την πατριδα ρε γαμωτο

αααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

ο τσίρος ρε μακάκα είναι μεζές αξιώσεων...  :birdman:

αλλά που να ξέρεις εσύ από αυτά απόγονε του μπραίμη...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Συνέντευξη Τζήμερου σε κάτι που ονομάζεται queen.gr και μάλιστα στην κατηγοριά "celebrity"  :2funny: :

Λιτές, σύντομες & ξεκάθαρες απαντήσεις ... :dancing:

Άν συνεχίσουν έτσι θα έχουν την ψήφο μου εκτός και άν οι παλαιοκομματικοί (Βενιζέλος κυρίως) μου σπάσουν τ'αρχίδια και ψηφίσω αντιδραστικά 100% ... δαγκωτό το Big Bazooka του Alex δηλ. - "Για να ξεβρωμίσει ο τόπος" ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Συνέντευξη Τζήμερου σε κάτι που ονομάζεται queen.gr και μάλιστα στην κατηγοριά "celebrity"  :2funny: :

Λιτές, σύντομες & ξεκάθαρες απαντήσεις ... :dancing:

Άν συνεχίσουν έτσι θα έχουν την ψήφο μου εκτός και άν οι παλαιοκομματικοί (Βενιζέλος κυρίως) μου σπάσουν τ'αρχίδια και ψηφίσω αντιδραστικά 100% ... δαγκωτό το Big Bazooka του Alex δηλ. - "Για να ξεβρωμίσει ο τόπος" ...

Πολυ λαιφσταιλ εχει γινει ο τυπος...πρωτα στον Κωστοπουλο μετα στον Αναστασιαδη και τωρα σε αυτο εδω...Επιθυμει να εχει απευθυνση στους λαιφσταλοκαμμενους τρεντυ  λιγουρηδες και τους ματακηδες των μεταμεσονυχτιων προγραμματων της τηλεορασης? Μα νομιζω οτι αυτο ηταν το προτυπο της μεχρι τωρα Ελλαδας που υποτιθεται πως θελει να αλλαξει...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πολυ λαιφσταιλ εχει γινει ο τυπος...πρωτα στον Κωστοπουλο μετα στον Αναστασιαδη και τωρα σε αυτο εδω...Επιθυμει να εχει απευθυνση στους λαιφσταλοκαμμενους τρεντυ  λιγουρηδες και τους ματακηδες των μεταμεσονυχτιων προγραμματων της τηλεορασης? Μα νομιζω οτι αυτο ηταν το προτυπο της μεχρι τωρα Ελλαδας που υποτιθεται πως θελει να αλλαξει...

... ή σκέφτεται ότι μερικές φορές "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" ... πολεμώντας τον "εχθρό" με τα "όπλα" του ... θα δούμε ... νομίζω πάντως ότι δικαιούται μια εκλογική ευκαιρία ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom