Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
... ή σκέφτεται ότι μερικές φορές "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" ... πολεμώντας τον "εχθρό" με τα "όπλα" του ... θα δούμε ... νομίζω πάντως ότι δικαιούται μια εκλογική ευκαιρία ...

Αυτο ειναι αλλο...ο πολυκομματισμος με τις διαφορετικες αποψεις ειναι σιγουρα κατι πιο υγιες απο να εχεις δυο μεγαλα μαντρια που λειτουργουν με σταλινικες λογικες και παει η διαγραφη συννεφο αμα παρεκλινεις απο την γραμμη...

Επισκέπτης
 α ρε γελοια λοβοτομημενα ανθρωποειδη!!!!

"Ελα ρεεεε,επιχειρηματιας ειναι...απλα ο πατερας του ηταν βουλευτης με το ΠΑΣΟΚ....."

α ρε πυρηνικη κεφαλη που σας χρειαζεται

Γαμημένο κομμούνι πρόσεχε τα λόγια σου.  ;)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
δηλωσε ο Τζιμερος: οι μεταναστες να δουλευουν με οσα στις χωρες τους
φαινετε ποσο αχρηστος ειναι και επικινδυνος

αμα το κανεις αυτο

1)θα πεθανουν γιατι αλλο 1Ευρω στην Κινα αλλο 1Ευρω στην Ελλαδα
2)κανεις Ελληνας δεν θα βρει δουλεια καθως θα πρεπει να παιρνουμε 1Ευρω

η μονη λυση ειναι μισθοι ιδιοι για Ελληνες και ξενους.ΝΑ οριστει κατωτατος μισθος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

αμα το κανεις αυτο

η μονη λυση ειναι μισθοι ιδιοι για Ελληνες και ξενους.ΝΑ οριστει κατωτατος μισθος

Δε βγάζεις πό το μυαλό του νεοφιλελεύθερου πώς θα γδάρει τους λαθρομετανάστες.Εκεί είναι ο ρόλος της Χ.Α.Να τους πυρπολήσει να τους κόψει την υπεραξία που παράγουν οι μετανάστες για να ψοφήσουν οι πούστηδες.Μιλάμε για πάνω από 30% πτώση της οικονομίας αν φύγουν οι λαθρο και έρθουν στη θέση τους οι Ελληναράδες.Για αυτό οι δεξιοί κάνουν τα ατραβά μάτια στους λάθρο αλλά τώρα τον πούλο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Και τελικά λέει δεν έχει πτυχίο αν και το ανέφερε στο βιογραφικό του;  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006

αμα το κανεις αυτο

Σου εχω νεα.
Εδω και δεκαετιες υπαρχει κατωτερος μισθος για ολους. "Βασικος" λεγεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι νεοφιλελεύθεροι δεν εννοούν να καταλάβουν οτι αυτόν που πρέπει να γδάρουν είναι ο Ελληνας και όχι ο λάθρο.Τώρα τα πράγματα δουλεύουν ανάποδα.

Επισκέπτης
Οι νεοφιλελεύθεροι δεν εννοούν να καταλάβουν οτι αυτόν που πρέπει να γδάρουν είναι ο Ελληνας και όχι ο λάθρο.Τώρα τα πράγματα δουλεύουν ανάποδα.

Δεν υπάρχουν νεοφιλελεύθεροι, μόνο φιλελεύθεροι.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τους μετανάστες, έχουμε πρόβλημα με την παρανομία.

Οι φιλελεύθεροι είναι αυστηροί με την τήρηση των νόμων.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Δεν αναφέρει πουθενά ότι έχει πτυχίο. Αναφέρει απλά ότι φοίτησε στην ΑΣΟΕΕ.   :sunglasses:
Α ok. Είπε ότι συνειδητά δεν αποφοίτησε. Το να μην αποφοιτήσεις ασυνείδητα τί σημαίνει δηλαδή; Να σε πάρει ο ύπνος και να χάσεις τις εξετάσεις ή να πέσεις σε κώμα;  :think:

Επισκέπτης
Συνέντευξη Τζήμερου σε κάτι που ονομάζεται queen.gr και μάλιστα στην κατηγοριά "celebrity"  :2funny: :

Λιτές, σύντομες & ξεκάθαρες απαντήσεις ... :dancing:

Άν συνεχίσουν έτσι θα έχουν την ψήφο μου εκτός και άν οι παλαιοκομματικοί (Βενιζέλος κυρίως) μου σπάσουν τ'αρχίδια και ψηφίσω αντιδραστικά 100% ... δαγκωτό το Big Bazooka του Alex δηλ. - "Για να ξεβρωμίσει ο τόπος" ...

Είναι πολύ ειλικρινής. Πόσους πολιτικούς έχεις δει να δηλώνουν στα ίσια άθρησκοι?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Α ok. Είπε ότι συνειδητά δεν αποφοίτησε. Το να μην αποφοιτήσεις ασυνείδητα τί σημαίνει δηλαδή; Να σε πάρει ο ύπνος και να χάσεις τις εξετάσεις ή να πέσεις σε κώμα;  :think:
απλως ηθελε να επισημανει οτι δεν επιθυμουσε το πτυχιο ενω μπορουσε να το παρει.το δηλωσε σε συνεντευξη αυτο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686

Σημαίνει οτι δεν θελει να παρει πτυχίο !

Θελει να αισθάνεται αιώνιος φοιτητής !  :2funny:

Νεος και δροσερός !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
απλως ηθελε να επισημανει οτι δεν επιθυμουσε το πτυχιο ενω μπορουσε να το παρει.το δηλωσε σε συνεντευξη αυτο.
Κι εγω θελω να επισημανω, οτι δεν επιθυμουσα να γινω προεδρος της αμερικης, ενω μπορουσα.
Δοξαστε την αυθεντικοτητα μου.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κι εγω θελω να επισημανω, οτι δεν επιθυμουσα να γινω προεδρος της αμερικης, ενω μπορουσα.
Δοξαστε την αυθεντικοτητα μου.
αλλο προεδρος της αμερικης και αλλο πτυχιουχος της ασσοε.μην συγκρινεις αυτα τα δυο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
αλλο προεδρος της αμερικης και αλλο πτυχιουχος της ασσοε.μην συγκρινεις αυτα τα δυο...
Ρε ο ανθρωπος δεν ειναι καλα. Γυαλιζει το ματι του.
Εγω δεν θα τον εμπιστευομουνα ουτε να οδηγησει το ταξι που θα με πηγαινε στη δουλεια μου, και καποιοι ετοιμαζονται να του εμπιστευτουν την ψηφο τους.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ναι αλλα ειδαμε και των αλλων τα ματια που δεν γυαλιζαν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε ο ανθρωπος δεν ειναι καλα. Γυαλιζει το ματι του.
Εγω δεν θα τον εμπιστευομουνα ουτε να οδηγησει το ταξι που θα με πηγαινε στη δουλεια μου, και καποιοι ετοιμαζονται να του εμπιστευτουν την ψηφο τους.
καλά
εσύ ετοιμάζεσαι να τη δώσεις στον ανίκανοπου έχει κατά σειρά:
1. διαλύσει ένα κόμμα
2. δημιουργήσει κόμμα που πάτωσε
3. διαλύσει δεύτερο κόμμα
4. ξαναγυρίσει σε κόμμα που διάλυσε πιο πριν
5. το ξαναδιαλύσει με διαγραφές για αυτούς που ψήφισαν ναι στο μνημόνιο
6. το ξαναδιαλύσει με διαγραφές για αυτούς που ψήφισαν οχι στο μνημόνιο
7. το επανασυντάξει με αυτούς που διέγραψε πιο πριν

από ιδεολογικές θέσεις, πολιτικές θέσεις, στάσεις και κινήσεις γενικώς....μια ατέλειωτη κωλοτούμπα χωρίς νόημα.

είναι αυτός άντρας να κυβερνήσει; Μόνο να διαλύσει ξέρει.

Επισκέπτης
O Σαμαράς είναι γελοίος. Εκτός των άλλων, έχει παραμυθιάσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ ότι η ιδεολογία του κόμματος είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός. Χαχαχα!

Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός ή σοσιαλφιλελευθερισμός (στα αγγλικά social liberalism) είναι κεντροαριστερή ιδεολογία που τείνει προς τη σοσιαλδημοκρατία. Με λίγα λόγια ο Σαμαράς μας λέει ότι η ΝΔ είναι κεντροαριστερό κόμμα.

Φυσικά στη wikipedia που δεν χωράνε τέτοιες μαλακίες, ως ιδεολογία του κόμματος σωστά αναφέρεται ο φιλελεύθερος συντηρητισμός και η χριστιανοδημοκρατία. Σαμαρά μάθε μπαλίτσα αγόρι μου!!!

Επισκέπτης
Πολυ λαιφσταιλ εχει γινει ο τυπος...πρωτα στον Κωστοπουλο μετα στον Αναστασιαδη και τωρα σε αυτο εδω...Επιθυμει να εχει απευθυνση στους λαιφσταλοκαμμενους τρεντυ  λιγουρηδες και τους ματακηδες των μεταμεσονυχτιων προγραμματων της τηλεορασης? Μα νομιζω οτι αυτο ηταν το προτυπο της μεχρι τωρα Ελλαδας που υποτιθεται πως θελει να αλλαξει...
Δεν επιθυμει να εχει απευθυνση,σε αυτο ακριβως το κοινο απευθυνεται:90's,ο θριαμβος του νεοφιλελευθερισμου,η ΕΣΣΔ τεζα,ο Σημιτης και ο εκσυγχρονισμος του...Ηταν μηπως ξενο σωμα σε ολη αυτη τη φαση ο ΠΚ και οι λαιφσταηλοκαμμενοι?Δε νομιζω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom