kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
:o9.Απαλοιφή της ανάπτυξης εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης από τους σκοπούς της εκπαίδευσης (άρθρο 16, παρ. 2 Συντάγματος)..........
:o9.Απαλοιφή της ανάπτυξης εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης από τους σκοπούς της εκπαίδευσης (άρθρο 16, παρ. 2 Συντάγματος)..........
όχι ούτε αυτό το κατάλαβαχάζεψες ποντικομικρούλη???
τ' άλλα δεν τα κατάλαβες μάλλον...
όχι ούτε αυτό το κατάλαβα
απορώ πώς αυτός ο άνθρωπος ήταν κάποτε αριστερός (νομίζω πλέον δεν υιοθετεί τον χαρακτηρισμό διότι τον θεωρεί απαξιωμένο), καμία σχέση ο λόγος του με τον τυπικό λόγο ενός μέσου σύγχρονου αριστερούευκαιρία για μελέτη...
τέλειωσες τον Καραμπελιά?
απορώ πώς αυτός ο άνθρωπος ήταν κάποτε αριστερός (νομίζω πλέον δεν υιοθετεί τον χαρακτηρισμό διότι τον θεωρεί απαξιωμένο), καμία σχέση ο λόγος του με τον τυπικό λόγο ενός μέσου σύγχρονου αριστερού
προφανώς με τα χρόνια έχει επέλθει μετάλλαξη της ιδεολογίας (είτε γενικά της αριστεράς είτε ατομικά του ιδίου )
νομίζω "πάντα ρει" είναι το σωστότα πάντα ρει ποντικομικρούλη...
αφού τέλειωσες με το συνωστισμό, άντε να καταλάβεις τι λέει ο Μάνος τώρα...
νομίζω "πάντα ρει" είναι το σωστό
δεν αμφιβάλλω ότι κατανοείς καλύτερα από μένα αυτού του τύπου τα νεοφιλελεύθερα ψευτοπροοδευτικά βδελύγματα του Μάνου
ποντικομικρούλη, άσε τις συντακτικές παρατηρήσεις και διάβασε...
Και συ διάβασε Πολιτική Δικονομία !
Αρθρα 214 Α και 686
Και μετά να σχολιασεις το κώμα "Δημιουργία Ξανά " που
θα σαρωσει στις εκλογες !
τυπε βλεπω μια σταθεροτητα στις αποψεις σουαπο το να δω συγκυβερνηση τσιπροκαμμενων θα ψηφισω νδ οπως εχω πει.ειναι σημαντικο το διακυβευμα σε αυτες τις εκλογες.
ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!
akoy ονομα τζιμερος ουτε με σφαιρες δε τον σταυρωνειςΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!
akoy ονομα τζιμερος ουτε με σφαιρες δε τον σταυρωνεις
ουτε αγγιξα το χαρτι του στο παραβαν!δεν τον σταυρώνεις τον
η ντορα γυρισε στη νδ γιατι ειναι σιγουρη για την ηττα της στις εκλογες, ωστε να ανοιξει ο δρομος για την αρχηγια γι αυτη! αλλα για κακη της τυχη θα παρει την αρχηγια σε ενα κομμα που θα εχει διαλυθει μεχρι το 2014 (το πασοκ νωριτερα)! στις 6 μαιου τελειωσαμε το πασοκ στις 17 ιουνιου τελειωνουμε και την νεα δημοκρατιαοι μαλάκες ναι θα ψηφίσουν το κομπλεξικό Τζήμερο! οι μπουρδελιάρηδες ψηφίζουν τη πολιτική δύναμη που εγγυάται την Ευρωπαική προοπτική της χώρας και θα κρατήσει τη χώρα στην ευρωζώνη! ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ!