Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
σου κανεις εντυπωση που πιστευεις τ τζημερο;
αυτα που λεει τα λενε και αλλοι τα βλέπω και εγω οποτε δε ειναι δυσκολο να τον πιστέψω,τις μαλακιες των σταλινων τις πιστευουν μονο οι ηλιθιοι οπαδοι τους οχι  οι αρχισταλινες οι οποιοι απλα τις λενε αλλα ως εξυπνοι που ειναι δε τις πιστευουν και δε τις εφαρμοζουν για τον εαυτο τους οπως πολυ καλα γνωριζουμε απο την ιστορια :coffee:
τη λογικη πιστευω, αυτη που εχεις τσακωθει
ασε τύπε μη μιλας για λογικη εσυ γιατι ακομα περιμενουμε να μας πεις απο το δημοψηφισμα ποσα λεφτα τραβηξε η γρια απο τη Κρήτη :boobies:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ενας ημιτρελος αποτυχημενος πρωην διαφημηστης ειναι...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
αυτα που λεει τα λενε και αλλοι τα βλέπω και εγω οποτε δε ειναι δυσκολο να τον πιστέψω,τις μαλακιες των σταλινων τις πιστευουν μονο οι ηλιθιοι οπαδοι τους οχι  οι αρχισταλινες οι οποιοι απλα τις λενε αλλα ως εξυπνοι που ειναι δε τις πιστευουν και δε τις εφαρμοζουν για τον εαυτο τους οπως πολυ καλα γνωριζουμε απο την ιστορια :coffee:ασε τύπε μη μιλας για λογικη εσυ γιατι ακομα περιμενουμε να μας πεις απο το δημοψηφισμα ποσα λεφτα τραβηξε η γρια απο τη Κρήτη :boobies:
τυπε,αν ο τζημερος πιστευε αυτα που λεει,θα εμενε στη γερμανια,δε θα γυριζε πισω στα 2 χρονια.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ενας ημιτρελος αποτυχημενος πρωην διαφημηστης ειναι...
ημιτρελος αποτυχημενος πρωην διαφημηστης που ξερει ομως οτι Λεσβος και Μυτιληνη ειναι ενα
φαντασου κάποιος που δε το ξερει τι σκατα μπορει να είναι? α το βρηκα,πορδυπουργος στο πασοκομπανανισταν  :boobies:
τυπε,αν ο τζημερος πιστευε αυτα που λεει,θα εμενε στη γερμανια,δε θα γυριζε πισω στα 2 χρονια.
καλα δε θα μας διωξετε και όλους τύπε,χαλαρωσε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ημιτρελος αποτυχημενος πρωην διαφημηστης που ξερει ομως οτι Λεσβος και Μυτιληνη ειναι ενα
φαντασου κάποιος που δε το ξερει τι σκατα μπορει να είναι? α το βρηκα,πορδυπουργος στο πασοκομπανανισταν  :boobies:καλα δε θα μας διωξετε και όλους τύπε,χαλαρωσε
εχεις δικιο λαθος συγκριση εκανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αν δε σταματησουν να υπαρχουν οι μεγαλοκαρχαριες δε θα αλλαξει τιποτα.

Και τη δουλειά που κάνουν οι "μεγαλοκαρχαρίες" ποιος θα την κάνει?

(Ενώ η αντίστοιχη ερώτηση για "το κράτος", δεν υφίσταται: Το κράτος δεν κάνει καμία δουλειά (ανάλογη με το μέγεθος του), ώστε να αναρωτηθούμε ποιος θα την κάνει, αν σταματήσει να υπάρχει).

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
φαντασου κάποιος που δε το ξερει τι σκατα μπορει να είναι? α το βρηκα,πορδυπουργος στο πασοκομπανανισταν  :boobies:καλα δε θα μας διωξετε και όλους τύπε,χαλαρωσε
δε ζητησα να φυγει κανενας τυπε,μια παρατηρηση για τις αερολογιες του τζημερου εκανα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
Και τη δουλειά που κάνουν οι "μεγαλοκαρχαρίες" ποιος θα την κάνει?

(Ενώ η αντίστοιχη ερώτηση για "το κράτος", δεν υφίσταται: Το κράτος δεν κάνει καμία δουλειά (ανάλογη με το μέγεθος του), ώστε να αναρωτηθούμε ποιος θα την κάνει, αν σταματήσει να υπάρχει).
ποια ειναι η δουλεια των μεγαλοκαρχαριων;αν ξεκαθαρισουμε πρωτα αυτο,μπορουμε να παμε παρακατω.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ποια ειναι η δουλεια των μεγαλοκαρχαριων;  αν ξεκαθαρισουμε πρωτα αυτο, μπορουμε να παμε παρακατω.

Εσύ πρωτοχρησιμοποίησες τον όρο.

Πες λοιπόν τι εννοούσες όταν τον χρησιμοποίησες, και θα σου πω ποια είναι η δουλειά τους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ο Τζημερος ο παραλογος και οι ΚΚΕδες και Καραμεροι οι μετριοπαθεις καλοκαγαθοι;Θα το δουμε,ας μη βιαζεται να βγαλει κανεις συμπερασματα.Ο Τζημερος ειπε οτι υπαρχει τροπος να δουμε τι πραγματικα συνεβη αφου οι συνεδριασεις μαγνητοσκοπουνται.Για λογικο μου μοιαζει αυτο,θα φανει τι συνεβη.Εκτος και θεωρουν εγκλημα το σκισιμο της αφισας αυτο καθεαυτο.Δε το ξερα οτι οποιος γουσταρει μπορει να βαζει αφισα της αρεσκειας του οπου του κανει κεφι μεσα στο χωρο του περιφερειακου συμβουλιου.

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Με το που το άκουσα κάτι δεν μου κόλλησε. Δεν ειναι ο τύπος που θα χτυπούσε γυναίκα.

Δεν πιστεύω ότι ισχύει.

Μάλλον ΚΑΤΙ πήγε να γινει και κάποιος συριζαίος βρήκε την ευκαιρία και το φούσκωσε.

Έχει πλάκα που ότι βιντεάκι εχω δει ως τώρα ειναι για τις αφίσες που σκίζει και...κανένα που βάρεσε τη γυναίκα.

Περιμένω να ακούσω την άλλη πλευρά (Τζήμερο).

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
η αραβανη στο εξ φακτορ ειναι μουναρα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
καλα οσοι τσιμπατε στην προπαγανδα της αριστερας και των κομμουνιστων ειστε αληθεια τοσο ζωντοβολα;

[size=10pt]εγω να θυμισω απλως οτι τον νοεμβριο που κατεβασε παλι τις αφισες και τον χτυπησαν το θεμα θαφτηκε[/size]

τωρα δεν εγινε τιποτα

Απλα δειτε τα δυο βιντεο για να καταλαβετε...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
Εγώ συμφωνώ με καίρια πολιτική παρέμβαση troubakhs.

(ντάξει με το βίντεο γελάει ο κόσμος. Αρχιψεύτες κουκουέδες).

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Εγώ συμφωνώ με καίρια πολιτική παρέμβαση troubakhs.

(ντάξει με το βίντεο γελάει ο κόσμος. Αρχιψεύτες κουκουέδες).
εγω δεν ειμαι κουκουες...εχω και βιντεο με την αραβανη να το αποδειξω

eleino redikolo

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Like
5.583
Πόντοι
1.056
ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων οποιος χτυπαει γυναικα ειναι χεστης και καβλαναπηρος τελος.και υπαρχουν πολλοι εδω μεσα απο οτι βλεπω

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων οποιος χτυπαει γυναικα ειναι χεστης και καβλαναπηρος τελος.και υπαρχουν πολλοι εδω μεσα απο οτι βλεπω
εσυ απο το εβγαλες το συμπερασμα οτι την χτυπησε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom