Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ο Τζήμερος είναι μια καλυμμένη ακροδεξιά τύπου Τραμπ και Λεπέν με φιλελεύθερη μάσκα που λέει πέντε σωστά πράγματα αλλά ξερνάει και πολύ μίσος.Τελευταία έχει φτάσει στα όρια της γραφικότητας και έχει κουράσει...

O Τζήμερος είναι φιλελευθερος καμια σχεση με Λεπεν, το μίσος είναι δικαιολογημένο αφού το πολιτικό συστημα της μεταπολίτευσης κατεστρεψε την Ελλαδα και την οδήγησε στην χρεωκοπία. Αφου σε εχει κουράσει γιατί κάθεσαι κι ασχολείσαι, μάλλον σε πονάει.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
O Τζήμερος είναι φιλελευθερος καμια σχεση με Λεπεν, το μίσος είναι δικαιολογημένο αφού το πολιτικό συστημα της μεταπολίτευσης κατεστρεψε την Ελλαδα και την οδήγησε στην χρεωκοπία. Αφου σε εχει κουράσει γιατί κάθεσαι κι ασχολείσαι, μάλλον σε πονάει.
Κρυφοφασίστας και φιλοχρυσαυγήτης είναι...Και ποιος σου είπε ότι ασχολούμαι με το 0,5 % ρε φίλε ? Απλά τη γνώμη μου έγραψα. Απαγορεύεται ?

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Κρυφοφασίστας και φιλοχρυσαυγήτης είναι...Και ποιος σου είπε ότι ασχολούμαι με το 0,5 % ρε φίλε ? Απλά τη γνώμη μου έγραψα. Απαγορεύεται ?

Οχι δεν απαγορευεται κι εγώ την δικιά μου έγραψα.

peston

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ο Τζήμερος είναι μια καλυμμένη ακροδεξιά τύπου Τραμπ και Λεπέν με φιλελεύθερη μάσκα που λέει πέντε σωστά πράγματα αλλά ξερνάει και πολύ μίσος.Τελευταία έχει φτάσει στα όρια της γραφικότητας και έχει κουράσει...
Ναι, έτσι είναι. Στην αρχή, αυτό το προφίλ του ειλικρινή που τα λέει έξω από τα δόντια πούλησε, γι αυτό και πλησίασαν το 3%. Μετά όμως κούρασε....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

[size=18pt]Hρωα Τζήμερε[/size]

Ξεσκισε τους εαμοβουλγαρους,μισελληνες,λεχριτες δημοσοιυπάλληλους που μας πίνουν το αίμα.
Ευτυχως που σε ψηφισα και θα σε ξαναψηφισω.
Κούλη καθυστερημενε,τζεφρυ της δεξιάς,τα ιδια και χειρότερα πρέπει να κάνεις αν θες να δεις τη ψηφο μας αφου σε ολα τ άλλα εισαι προδότης τουλαχιστον πάλεψε για την οικονομία

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
οταν τον πετυχουν οι κκεδες και τρωει με καλαμακι γιια κανενα εξαμηνο,θα του στησετε αγαλματα τυπε.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
poppov,

Στο ραδιόφωνο άκουσα (μόλις πριν μισή ώρα) ότι "γρονθοκόπησε" κάποια γυναίκα, του ΚΚΕ.

Το βίντεο που έβελες δε λέει κάτι, ή εγώ δεν το καταλαβαίνω. Κάτι σα σακκούλα σκίζει.

Μπορείς να πεις τι έγινε, ή να βάλεις ΔΙΑΦΟΡΑ λινκ?

Και λέω "διάφορα", γιατί από ένα βέβαια δεν πρόκειται να βγει άκρη, με την καφρίλα που επικρατεί.

(Μην την ακολουθείς κι εσύ).

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οταν τον πετυχουν οι κκεδες και τρωει με καλαμακι γιια κανενα εξαμηνο,θα του στησετε αγαλματα τυπε.
θα το δουμε τύπε,στην τελικη αν ο λαός που υποφερει δεν το στηριξει θα ειναι αξιος της μοιρας του,αυτος το καθηκον του το κανε.
ο λέχρας ο Καραμέρος λέει για γροθια ενω στο βιντεο που ειναι απο το tweet του δειχνει μόνο οτι σκιζει αφίσες,δεν υπαρχει προς το παρον βιντεο της γροθιάς

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
θα το δουμε τύπε,στην τελικη αν ο λαός που υποφερει δεν το στηριξει θα ειναι αξιος της μοιρας του,αυτος το καθηκον του το κανε.ο λέχρας ο Καραμέρος λέει για γροθια ενω στο βιντεο που ειναι απο το tweet του δειχνει μόνο οτι σκιζει αφίσες,δεν υπαρχει προς το παρον βιντεο της γροθιάς
περιμενεις σωτηρια απο το τζημερο τυπε;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
περιμενεις σωτηρια απο το τζημερο τυπε;
οχι και σωτηρια ,απλά πραγματάκια,περιμενω να μαθω ποσους δημοσιους υπαλληλους πληρωνω σε αυτο το μπουρδελο που ζω,αφου επιτέλους μάθω, να πάψω να τους πληρώνω,να μου μειωθει το ρευμα οταν πάψω να πληρωνω το πουστη το τσακνη και άλλες τέτοιες μικρες λεπτομερειες που θα ομορφυνουν τη ζωή μας

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
οχι και σωτηρια ,απλά πραγματάκια,περιμενω να μαθω ποσους δημοσιους υπαλληλους πληρωνω σε αυτο το μπουρδελο που ζω,αφου επιτέλους μάθω, να πάψω να τους πληρώνω,να μου μειωθει το ρευμα οταν πάψω να πληρωνω το πουστη το τσακνη και άλλες τέτοιες μικρες λεπτομερειες που θα ομορφυνουν τη ζωή μας
ειναι χιλιοειπωμενο τυπε.αυτα που λεει ο τζημερος και οι υποστηρικτες του πασχουν απο στειροτητα.ακομα και αν μεινουν στο δημοσιο μονο οι απαραιτητοι υπαλληλοι,αν δε σταματησουν να υπαρχουν οι μεγαλοκαρχαριες δε θα αλλαξει τιποτα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.790
Πόντοι
5.506
για τρελαδικο ειναι ο τυπος ρε τι να σωσει?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ειναι χιλιοειπωμενο τυπε.αυτα που λεει ο τζημερος και οι υποστηρικτες του πασχουν απο στειροτητα.ακομα και αν μεινουν στο δημοσιο μονο οι απαραιτητοι υπαλληλοι,αν δε σταματησουν να υπαρχουν οι μεγαλοκαρχαριες δε θα αλλαξει τιποτα.
τύπε για το ρευμα και τους φόρους δε μου φταινε οι μεγαλοκαρχαριες που ειναι ανυπαρκτοι,μου φταιει ο ένας και πραγματικος αρχιμαφιόζος που ειναι το σπάταλο κράτος,το χιλιοειπωμενο ειναι αυτο που εχεις στο μυαλό σου,ολα αυτα τα πιτουρα που θεωρεις μεγαλοκαρχαριες ειναι τίποτα και γινονται κάτι πάλι απο το σπάταλο κράτος,οποτε καταληγουμε οτι το σπαταλο και διεφθαρμενο δημοσιο πρεπει να τσακιστει για πολλους λόγους

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
για τρελαδικο ειναι ο τυπος ρε τι να σωσει?
το οτι βρισκεται εξω απο το δαφνι ο τζημερος του δινει ενα δικιο.αν λειτουργουσε σωστα το συστημα υγειας θα φορουσε ζουρλομανδυα τυπε.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
θα το δουμε τύπε,στην τελικη αν ο λαός που υποφερει δεν το στηριξει θα ειναι αξιος της μοιρας του,αυτος το καθηκον του το κανε.ο λέχρας ο Καραμέρος λέει για γροθια ενω στο βιντεο που ειναι απο το tweet του δειχνει μόνο οτι σκιζει αφίσες,δεν υπαρχει προς το παρον βιντεο της γροθιάς
λογικο ειναι να ξεκινησε να γραφει βιντεο μετα το ξυλο, να σου εκανε εντυπωση αμα το περιμενε για να το αποθανατισει

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
το ΚΚΕ εβγαλε επισημη ανακοινωση που λεει οτι ο μαλακας εσκιζε αφισες για την απεργια στις 17 του μηνα και προπυλακισε/χαστουκισε τη συντροφισσα οταν του ζητησε το λογο  :rolleyes:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
λογικο ειναι να ξεκινησε να γραφει βιντεο μετα το ξυλο, να σου εκανε εντυπωση αμα το περιμενε για να το αποθανατισει
μου κάνει εντυπωση που πιστευεις τον Καραμέρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom