πήγαινε πρώτα να εργασθείς στο εργοστάσιο της δεη στην πτολεμαίδα να εισπνέεις καθημερινά τον καρκίνο η πήγαινε εργοδηγός στο μετρό να είσαι 8 ώρες 10 μέτρα κάτω από την γή με ευθύνη χιλιάδων επιβατών και μετά μίλα για τα αιτήματα των εργαζομένων
επειδή μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ πτολεμαιδα.Την επιβάρυνση που έχουν οι εργαζόμενοι την έχουν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι με τη διαφορά ότι εκείνοι δεν πληρώνονται.
Επίσης για τα επίπεδα μόλυνσης ευθύνεται η δεη που δεν έχει αλλάξει τις μονάδες εδώ και 20+ χρόνια. Και αν δεν ξέρεις στη διοίκηση της δεη μετέχουν οι εργαζόμενοι που δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ απεργία με τέτοιο αίτημα. Βλέπεις προτιμούν να χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία για να παίρνουν επιδόματα.
Σταμάτα να αναμασάς αυτά που σου λένε από το κόμμα.
Για το μετρό επειδή δεν ξέρεις (προφανές) ΟΛΟΙ οι συρμοί είναι αυτόματοι. Οι εργαζόμενοι είναι εκεί για περίπτωση αποτυχίας του συστήματος.Επιπλέον 8 ώρες δεν δουλεύει κανείς από αυτούς.Και οι οδηγοί είναι 100 άντε 150. Αλλά και έτσι να ήταν τι διαφορά έχει ρε βλάκα από όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σε υπόγεια ή σε κλειστούς χώρους;
Γιατί και στο μετρό έχουν προσληφθεί παράνομα πάνω από 200 αλλά καμιά απεργία δεν έγινε για αυτό.
Α και αφίσες δεν έχω κολλήσει και είμαι περήφανος για αυτό.
Επίσης για εξήγησέ μου με ποιά λογική οι απόφοιτοι αει στη δεη είχαν πέρισυ μο μισθοδοσίας 3100 (χωρίς το τζάμπα ρεύμα και το καφε) και ο ανώτατος μισθός γιατρού στο εσυ είναι 2970 ; Πότε έκανε απεργία το παμε για να ζητήσει ισονομία;ΠΟΤΕ.Και μην πεις τη βλακεία για άσχημες συνθήκες εργασίας γιατί ο γιατρός του εσυ ΖΕΙ μέσα στην αρρώστια. Αλλά ο δεητζης παίρνει 2 φορές παραπάνω λεφτά. Γιατί το παμε δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για αυτό; Γιατί η αδεδυ επίσης;
Τέλος για πες μου τις αφίσες μετά τις εκλογές ΠΟΙΟΣ τις ξεκολάει; Γιατί το κκε δεν τις ξεκολάει ΠΟΤΕ. Οι εργαζόμενοι του δημου το κάνουν.Μην λες λοιπόν ότι θα πάνε μετά να τις ξεκολλήσουν.Απλά θα κολλήσουν πάνω στις προηγούμενες. Α και δεν είδα ανακοίνωση του παμε ή του κκε να καταγγέλει την επίθεση. ΧΑ και ΚΚΕ το ίδιο και το αυτό