Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποσο τα πουλατε τα καστανα στο λουξεμβουργο ρε μαλ..??? :think:
που την εχεις την φουφου?

Place Guillaume II παπάρα ... 5 ευρα τα 4 κομμάτια και αν είναι μεγάλα 6 ευρά... για σένα θα κάνω σκόντο και θα σου τα δώσω 4.5 αλλά το ένα από τα 4 θα είναι μισοχαλασμένο  :birdman:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
Place Guillaume II παπάρα ... 5 ευρα τα 4 κομμάτια και αν είναι μεγάλα 6 ευρά... για σένα θα κάνω σκόντο και θα σου τα δώσω 4.5 αλλά το ένα από τα 4 θα είναι μισοχαλασμένο  :birdman:
χακουνα ματατα  :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πραγματικά δεν έχεις κολλήσει αφίσα στη ζωή σου. 1ον που ξέρεις άν είχαν κολλήσει την αφίσα σε προβλεπόμενο σημείο
2ον η αφίσα ξεκολλιέται πανεύκολα άμα την βρέξεις με νερό (δεν έχεις δεί μετά από μεγάλες βροχές ότι δεν υπάρχει αφίσα για αφίσα στην αθήνα???) η κόλλα που χρησιμοποιείτε είναι γλουτολίνη (κόλλα για ταπετσαρίες) και πλέον είναι διαφανές δεν χαλάει το χρώμα του τοίχου 3ον που ξέρεις ότι δεν πάνε μετά να τις ξεκολλήσουν???
όσο για την απεργία πήγαινε πρώτα να εργασθείς στο εργοστάσιο της δεη στην πτολεμαίδα να εισπνέεις καθημερινά τον καρκίνο η πήγαινε εργοδηγός στο μετρό να είσαι 8 ώρες 10 μέτρα κάτω από την γή με ευθύνη χιλιάδων επιβατών και μετά μίλα για τα αιτήματα των εργαζομένων

να ρε καθήκι τα κατορθώματα σας

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238970.0;attach=683209;image[/img[/URL]]

γαμώ τους κώλος από τους οποίους βγήκατε ανώμαλα απροσάρμοστα αντικοινωνικά στοιχεία ... ψόφο ρε πούστη να ησυχάσουμε από σας...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
να ρε καθήκι τα κατορθώματα σας

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238970.0;attach=683209;image[/img[/URL]]

γαμώ τους κώλος από τους οποίους βγήκατε ανώμαλα απροσάρμοστα αντικοινωνικά στοιχεία ... ψόφο ρε πούστη να ησυχάσουμε από σας...
[/quote]τι ψοφο ρε νικο
με τους αραπαδες κ τους μαροκινους θα υσηχασεις
??
αυτοι ειναι τα απολυτα οργανα του γκλομπαλ γκαβ...
ΞΥΠΝΑ ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι ψοφο ρε νικο
??

αστον κοιμάται τον ύπνο του μαλάκα...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
(1) Μέσα στο δημαρχείο δεν υπάρχει "προβλεπόμενος΄" χώρος για αφίσσες
(2) Παπάρια ξεκολλιέται εύκολα... έχεις δοκιμάσει ρε κοπρίτη, αργόσχολε να ξεκολλήσεις ποτέ ταπετσαρία να δεις τι ζημιά κάνει στον τοίχο από κάτω ζωάδι ?

αν δεν τους αρέσει να δουλεύουν να παραιτηθούνε να πάνε άλλοι στην πτολεμαίδα... αυτό είναι και άμα γουστάρουν...

1ον υπάρχουν πίνακες ανακοινώσεων για τους εργαζομένους
2ον άλλο η ταπετσαρία και άλλο η χάρτινη απλή αφίσα άμα τη βρέξεις ξεκολλάει αμέσως και η κόλλα που χρησιμοποιείται κατά κόρων για αυτές τις δουλειές γλουτολίνη είναι διαφανές και δεν αφήνει υπολείμματα αντιθέτων κάνει τον τοίχο να γυαλίζει μερικές φορές. Αλλά που να σου εξηγώ εσύ είσαι ο παντογνώστης που στάνταρ δεν έχεις κολλήσει ούτε μια αφίσα (υ.σ πρέπει να έχω κολλήσει στη ζωή μου πάνω από 5.000 αφίσες με αλευρόκολλα, ατλακολ, γλουτολίνη, ταινία συσκευασίας, συραπτικό χάρτινων αφισών, σπάγκο , λινάτσα με βαρίδια,και άλλα)  

όσο για το τελευαίο σου σχόλιο να πας εσύ να εργάζεσαι στην πτολεμαίδα για ένα κομμάτι ψωμί

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
τι ψοφο ρε νικο
??

μαζί με τους ελχίμ και τους νεφελίμ??? να κόψεις τον πολύ λιακόπουλο σε χαλάει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
2ον άλλο η ταπετσαρία και άλλο η χάρτινη απλή αφίσα άμα τη βρέξεις ξεκολλάει αμέσως και η κόλλα που χρησιμοποιείται κατά κόρων για αυτές τις δουλειές γλουτολίνη είναι διαφανές και δεν αφήνει υπολείμματα αντιθέτων κάνει τον τοίχο να γυαλίζει μερικές φορές. Αλλά που να σου εξηγώ εσύ είσαι ο παντογνώστης που στάνταρ δεν έχεις κολλήσει ούτε μια αφίσα (υ.σ πρέπει να έχω κολλήσει στη ζωή μου πάνω από 5.000 αφίσες με αλευρόκολλα, ατλακολ, γλουτολίνη, ταινία συσκευασίας, συραπτικό χάρτινων αφισών, σπάγκο , λινάτσα με βαρίδια,και άλλα)  

όσο για το τελευαίο σου σχόλιο να πας εσύ να εργάζεσαι στην πτολεμαίδα για ένα κομμάτι ψωμί
:kneel: :kneel: :kneel:
για πτολεμαιδα εχεις δικιο
στ αλλα ..μμ...αστο ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
μαζί με τους ελχίμ και τους νεφελίμ??? να κόψεις τον πολύ λιακόπουλο σε χαλάει
η ειρωνια,τυπου αννιτα παμνια κμετα  η μπαλλα στην εξεδρα
ΤΙ να κανεις με αυτους που λατρευουνε μια πετρα στη μεκκα ρε ΜΑΛΑΚΑ???
αντισταση ?λαικη παλη ? αστοδιαλο τρομπες  :jerking:
θα σας δαγκωσουν πρωτοι απ ολουθς τα φιδια αυτα
τοκαναν στην γαλλια τοκαναν ολλανδια θα τιο κανουν μι εδω
οργια ηλιθια πιονια της παγκοσμοιοποιησης ... :P

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
και εγώ πληρώνω και εγώ έλληνας φορολογούμενος πολίτης είμαι

πληρωνεις φορους και για τα δερματα που πουλας στη μαυρη αγορα και βαζεις αλλους να κοβουν παραστατικα ?

και εχεις και το θρασος να αποκαλεις τους αλλους φοροφυγαδες ?

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
πήγαινε πρώτα να εργασθείς στο εργοστάσιο της δεη στην πτολεμαίδα να εισπνέεις καθημερινά τον καρκίνο η πήγαινε εργοδηγός στο μετρό να είσαι 8 ώρες 10 μέτρα κάτω από την γή με ευθύνη χιλιάδων επιβατών και μετά μίλα για τα αιτήματα των εργαζομένων
επειδή μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ πτολεμαιδα.Την επιβάρυνση που έχουν οι εργαζόμενοι την έχουν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι με τη διαφορά ότι εκείνοι δεν πληρώνονται.
Επίσης για τα επίπεδα μόλυνσης ευθύνεται η δεη που δεν έχει αλλάξει τις μονάδες εδώ και 20+ χρόνια. Και αν δεν ξέρεις στη διοίκηση της δεη μετέχουν οι εργαζόμενοι που δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ απεργία με τέτοιο αίτημα. Βλέπεις προτιμούν να χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία για να παίρνουν επιδόματα.
Σταμάτα να αναμασάς αυτά που σου λένε από το κόμμα.
Για το μετρό επειδή δεν ξέρεις (προφανές) ΟΛΟΙ οι συρμοί είναι αυτόματοι. Οι εργαζόμενοι είναι εκεί για περίπτωση αποτυχίας του συστήματος.Επιπλέον 8 ώρες δεν δουλεύει κανείς από αυτούς.Και οι οδηγοί είναι 100 άντε 150. Αλλά και έτσι να ήταν τι διαφορά έχει ρε βλάκα από όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σε υπόγεια ή σε κλειστούς χώρους;
Γιατί και στο μετρό έχουν προσληφθεί παράνομα πάνω από 200 αλλά καμιά απεργία δεν έγινε για αυτό.
Α και αφίσες δεν έχω κολλήσει και είμαι περήφανος για αυτό.
Επίσης για εξήγησέ μου με ποιά λογική οι απόφοιτοι αει στη δεη είχαν πέρισυ μο μισθοδοσίας 3100 (χωρίς το τζάμπα ρεύμα και το καφε) και ο ανώτατος μισθός γιατρού στο εσυ είναι 2970 ; Πότε έκανε απεργία το παμε για να ζητήσει ισονομία;ΠΟΤΕ.Και μην πεις τη βλακεία για άσχημες συνθήκες εργασίας γιατί ο γιατρός του εσυ ΖΕΙ μέσα στην αρρώστια. Αλλά ο δεητζης παίρνει 2 φορές παραπάνω λεφτά. Γιατί το παμε δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για αυτό; Γιατί η αδεδυ επίσης;
Τέλος για πες μου τις αφίσες μετά τις εκλογές ΠΟΙΟΣ τις ξεκολάει; Γιατί το κκε δεν τις ξεκολάει ΠΟΤΕ. Οι εργαζόμενοι του δημου το κάνουν.Μην λες λοιπόν ότι θα πάνε μετά να τις ξεκολλήσουν.Απλά θα κολλήσουν πάνω στις προηγούμενες. Α και δεν είδα ανακοίνωση του παμε ή του κκε να καταγγέλει την επίθεση. ΧΑ και ΚΚΕ το ίδιο και το αυτό

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
πληρωνεις φορους και για τα δερματα που πουλας στη μαυρη αγορα και βαζεις αλλους να κοβουν παραστατικα ?

και εχεις και το θρασος να αποκαλεις τους αλλους φοροφυγαδες ?

ποιά δέρματα ρε μαλάκα
ακόμα και από τα κουνέλια τα δέρματα εδώ και 1 χρόνο κανένας δεν τα αγοράζει. Όσο για τα κουνέλια και τις κότες δεν της πουλάω εγώ και φίλοι μου τις καταναλώνουμε τι φόρο να πληρώσω???

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
επειδή μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ πτολεμαιδα.Την επιβάρυνση που έχουν οι εργαζόμενοι την έχουν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι με τη διαφορά ότι εκείνοι δεν πληρώνονται.
Επίσης για τα επίπεδα μόλυνσης ευθύνεται η δεη που δεν έχει αλλάξει τις μονάδες εδώ και 20+ χρόνια. Και αν δεν ξέρεις στη διοίκηση της δεη μετέχουν οι εργαζόμενοι που δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ απεργία με τέτοιο αίτημα. Βλέπεις προτιμούν να χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία για να παίρνουν επιδόματα.
Σταμάτα να αναμασάς αυτά που σου λένε από το κόμμα.
Για το μετρό επειδή δεν ξέρεις (προφανές) ΟΛΟΙ οι συρμοί είναι αυτόματοι. Οι εργαζόμενοι είναι εκεί για περίπτωση αποτυχίας του συστήματος.Επιπλέον 8 ώρες δεν δουλεύει κανείς από αυτούς.Και οι οδηγοί είναι 100 άντε 150. Αλλά και έτσι να ήταν τι διαφορά έχει ρε βλάκα από όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σε υπόγεια ή σε κλειστούς χώρους;
Γιατί και στο μετρό έχουν προσληφθεί παράνομα πάνω από 200 αλλά καμιά απεργία δεν έγινε για αυτό.
Α και αφίσες δεν έχω κολλήσει και είμαι περήφανος για αυτό.
Επίσης για εξήγησέ μου με ποιά λογική οι απόφοιτοι αει στη δεη είχαν πέρισυ μο μισθοδοσίας 3100 (χωρίς το τζάμπα ρεύμα και το καφε) και ο ανώτατος μισθός γιατρού στο εσυ είναι 2970 ; Πότε έκανε απεργία το παμε για να ζητήσει ισονομία;ΠΟΤΕ.Και μην πεις τη βλακεία για άσχημες συνθήκες εργασίας γιατί ο γιατρός του εσυ ΖΕΙ μέσα στην αρρώστια. Αλλά ο δεητζης παίρνει 2 φορές παραπάνω λεφτά. Γιατί το παμε δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για αυτό; Γιατί η αδεδυ επίσης;
Τέλος για πες μου τις αφίσες μετά τις εκλογές ΠΟΙΟΣ τις ξεκολάει; Γιατί το κκε δεν τις ξεκολάει ΠΟΤΕ. Οι εργαζόμενοι του δημου το κάνουν.Μην λες λοιπόν ότι θα πάνε μετά να τις ξεκολλήσουν.Απλά θα κολλήσουν πάνω στις προηγούμενες. Α και δεν είδα ανακοίνωση του παμε ή του κκε να καταγγέλει την επίθεση. ΧΑ και ΚΚΕ το ίδιο και το αυτό

εγώ αναφέρθηκα στους εργαζόμενους που ζούνε ακριβώς εκεί που γίνεται η καύση. Σαφώς και επιβαρύνονται οι κάτοικοι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Δυστυχώς η δεη δεν έχει τα χρήματα για να αναβαθμίσει τα εργοστάσια της αλλά η παραγωγή ενέργειας είναι ακριβή. Όσο για το μετρό για πήγαινε δούλεψε να δεις πόσο εύκολο είναι???επίσης πως ακριβώς έχουν προσληφθεί παράνομα?άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
όσο αφορά την ισονομία το πρόβλημα είναι ότι οι γιατροί του ΕΣΥ αμείβονται με λίγα χρήματα πρέπει να αμείβονται με καλύτερους μισθούς όχι να μην αμείβονται οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ
και εγώ στη ΔΕΗ έχω εργαστεί (για την ακρίβεια στη ΔΕΔΔΗΕ) σαν συμβασιούχος και τόσα χρήματα ποτέ δεν έπαιρνα.Ενώ έχω βγάλει τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΤΕΙ Πειραιά) προσλήφθηκα για τη σύμβαση με το πτυχίο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ο μεικτός μισθός μου ήταν 1.000€ και ο καθαρός μου μισθός ήταν 700€. Αυτόν τον μεγάλο μισθό έπαιρνα

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
εγώ αναφέρθηκα στους εργαζόμενους που ζούνε ακριβώς εκεί που γίνεται η καύση. Σαφώς και επιβαρύνονται οι κάτοικοι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Δυστυχώς η δεη δεν έχει τα χρήματα για να αναβαθμίσει τα εργοστάσια της αλλά η παραγωγή ενέργειας είναι ακριβή. Όσο για το μετρό για πήγαινε δούλεψε να δεις πόσο εύκολο είναι???επίσης πως ακριβώς έχουν προσληφθεί παράνομα?άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
όσο αφορά την ισονομία το πρόβλημα είναι ότι οι γιατροί του ΕΣΥ αμείβονται με λίγα χρήματα πρέπει να αμείβονται με καλύτερους μισθούς όχι να μην αμείβονται οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ
και εγώ στη ΔΕΗ έχω εργαστεί (για την ακρίβεια στη ΔΕΔΔΗΕ) σαν συμβασιούχος και τόσα χρήματα ποτέ δεν έπαιρνα.Ενώ έχω βγάλει τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΤΕΙ Πειραιά) προσλήφθηκα για τη σύμβαση με το πτυχίο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ο μεικτός μισθός μου ήταν 1.000€ και ο καθαρός μου μισθός ήταν 700€. Αυτόν τον μεγάλο μισθό έπαιρνα
o μέσος μισθός είναι από ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της δεη για το 15. Επίσης μιλάω για αει και όχι τει.
για πες μας πόσοι απασχολούνται και εργάζονται στο χώρο που γίνεται η καύση; γιατί ξέρω ότι υπάρχουν αυτόματα συστήματα που μεταφέρουν απευθείας το λιγνίτη εκεί. Αρα εκεί δεν δουλεύουν παρά ελάχιστοι.αντε να ειναι 4-5 ανά βάρδια. Αλλα και πάλι τι διαφορετικό έχουν αυτοί από το φουρναρη ή το ψήστη; γιατί δηλαδή να παίρνουν 4-5 φορές παραπάνω λεφτά;
Τα χρήματα η δεη τα ειχε αλλά τα έδινε μισθούς σε άχρηστους. Και γιατί να μην μειωθούν οι μισθοί στη δεη; κοινωνικό έργο δεν υποτίθεται ότι κάνουν; για κοινωνικό αγαθό δεν λένε ότι παρέχουν; πώς είναι δυνατό να αμοίβονται αυτοί καλύτερα από αυτούς στους οποίους πουλάνε το αγαθό;

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ποιά δέρματα ρε μαλάκα
ακόμα και από τα κουνέλια τα δέρματα εδώ και 1 χρόνο κανένας δεν τα αγοράζει. Όσο για τα κουνέλια και τις κότες δεν της πουλάω εγώ και φίλοι μου τις καταναλώνουμε τι φόρο να πληρώσω???

να σου θυμησω λιγο τι εγραφες το μαιο :

για τα δερματα που πουλας οπως μας εχεις πει, κοβεις αποδειξη ?

ναι κόβεται σε όνομα τρίτου

φοροφυγας λοιπον και συ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

1. Και πόσες αφίσσες χωράει ο πίνακας ανακοινώσεων
2. Φυσικά και δεν έχω κολλήσει αφίσες για κόμματα και παρατάξεις... πακιστανός του κάθε παπάρα δεν θα γίνω σαν και σένα ...
3. ψόφα της πείνας ... εγώ δουλειά έχω και θα έχω πάντα και καλοπληρωμένη... εσύ είσαι άνεργος και κλαψομουνιάζεσαι...

όσο για το αν ξεκολλάνε ή όχι το βλέπουμε εδώ

rhkwaykbuy505d9374bf2ca.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/POLITIKH/74067.jpg[/img[/URL]]
[img]http://s.kathimerini.gr/resources/2015-01/afises4560-thumb-large--2-thumb-large.jpg

βρωμερά σκουπίδια, άχρηστα υποκείμενα, τεμπέληδες που θα πάει θα ψοφήσετε να ξεβρωμίσει ο τόπος

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
15179096_536585339799334_312074431603519000_n.jpg

:2funny: :2funny:

αριστερος και αυτος

τωρα τι λετε οσοι ψηφισατε τζημερο ??? κλαψτε

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο Τζήμερος είναι μια καλυμμένη ακροδεξιά τύπου Τραμπ και Λεπέν με φιλελεύθερη μάσκα που λέει πέντε σωστά πράγματα αλλά ξερνάει και πολύ μίσος.Τελευταία έχει φτάσει στα όρια της γραφικότητας και έχει κουράσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom