Νέα

Δημιουργία βίντεο youtube.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 801
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα.

Έχω κόψει κάποια τραγουδάκια και θέλω τώρα να τα ενώσω όλα σε ένα και να τα κάνω ένα απλό βιντεάκι να το ανεβάσω στο youtube. Επειδή είμαι στη κυριολεξία άσχετος μπορεί να με βοηθήσει κάποιός; :think:

Πρώτα απ όλα πως θα τα ενώσω σε ένα και τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να κάνω το βίντεο.;

το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα για να κόψω ένα ενα τα τραγούδια είναι το  wave editor

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βρες το πρόγραμμα camtasia studio, είναι πολύ εύκολο στην χρήση του και με λίγη εξάσκηση θα φτιάχνεις ότι βιντεάκια θέλεις για το youtube

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Καλησπέρα.

Έχω κόψει κάποια τραγουδάκια και θέλω τώρα να τα ενώσω όλα σε ένα και να τα κάνω ένα απλό βιντεάκι να το ανεβάσω στο youtube. Επειδή είμαι στη κυριολεξία άσχετος μπορεί να με βοηθήσει κάποιός; :think:

Πρώτα απ όλα πως θα τα ενώσω σε ένα και τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να κάνω το βίντεο.;

το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα για να κόψω ένα ενα τα τραγούδια είναι το  wave editor

ευκολοτερη λυση -----------> κατεβαζεις windows movie maker 
και κάνεις τα 3 - 2 , εεεεεε βασικα "συραφεις" όλα τα ταινιακια σε ενα (ηχος ειναι μόνο ????).

Αλλη λυση ειναι να ανεβασεις καθε ταινιακι χωριστα και να τα ενωσεις με το video editor του YT

ΥΓ προγραμματα για βιντεο εντιτινγκ εγω χρησιμοποιω τον avs editor

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
κανενα προγραμμα που να υποστιριζει HD ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom