Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να συμβαλεις και εσυ στη διαιωνιση του ανθρωπινου ειδους τυπε.
Με το καλο.
Με το καλο.
και τι να κάνουμε δηλαδή να σταματήσει η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους;
Δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο το αν θα τη γνωριζεις ενα χρονο ή μια εβδομαδα.
Απο τη στιγμη που εισαι διαθεσιμος για γαμο μαζι της σε εχει χαρακτηρισει. Οταν κανετε τον γαμο, επιβεβαιωνεις απλα αυτο που υπεθεσε για εσενα.
Οποιες και να ειναι οι συνθηκες, μετα απο χ χρονικο διαστημα, ολα θα παρουν το δρομο τους. Κανεις δεν γλυτωνει.
Μεσα απο δεκαδες τροπους, θα επελθει και για εσενα το πληρωμα του χρονου με οτι αυτο σημαινει.
Το μονο σιγουρο (οσο και να μη θελετε να το πιστεψετε) ειναι οτι οι ομορφες γυναικες (απο 8αρι σε ομορφια και πανω) δεν ερωτευονται ποτε αυτον που ερχεται σε γαμο μαζι τους. Ποτε.
Οποιος γνωριζει και εχει παιξει μπαλα σε τετοια γηπεδα, γνωριζει, καταλαβαινει.
Ακομα και τα ταπεινα 6αρακια τα γαμανε ολα και κανουν τα δικα τους μετα απο λιγο καιρο.
Δεν υπαρχουν ουτε τα προσωπα στο να ενσαρκωσουν τους ρολους, ουτε οι συνθηκες ουτε η κοινωνικη δομη στο να πετυχει ενας γαμος στην εποχη μας.
Μοιραια, θα ληξει με εναν απο τους δεκαδες χ τροπους.
Χειροτερες περιπτωσεις, οι γαμοι που επισημα δεν εχουν ληξει για διαφορους λογους και ειναι ακομα μαζι μεσα σε φοβερα τοξικες καταστασεις.
Συνηθες γνωρισμα, η ερωτικη και συναισθηματικη αποξενωση αναμεσα στο ζευγαρι. Με βαση αυτο, στηνονται τα διαφορα σκηνικα οπου εκει πλεον χανεται καθε ελεγχος και αρχιζουν τα παρατραγουδα, οι υποκρισιες, τα ψευδη, οι κακιες και ολα οσα θα γεμισουν με τοξικοτητα τις ψυχες ολων οσων μετεχουν σε αυτη τη κατασταση.
Αθωα θυματα της καταστασης, τα τεκνα του ζευγους τα οποια μεγαλωνουν σε τοξικο περιβαλλον και δημιουργουν τη δικη τους αρρωστημενη φυση ως ενηλικες αργοτερα με τα οποια απωθημενα, κομπλεξ, προβληματα.
Η ζωη ειναι πολυ συντομη στο να μη τη χαρεις οσο παραπανω μπορεις και να παιρνεις οτι καλυτερο εχει να σου δωσει τη καθε στιγμη.
Μια βολτα απο δικαστικες αιθουσες, δικηγορικα γραφεια, αστυνομικα τμηματα, ξενοδοχεια ημιδιαμονης, νοσοκομεια θα σας διαφωτισει.
Καντε την ερευνα σας, δειτε τι πραγματικα συμβαινει γυρω σας, δειτε πισω απο την "ευτυχισμενη οικογενεια" εικονα που θελουν να πουλησουν τα χ ζευγαρια προς τα εξω.
Αυτη τη στιγμη, μεσα στα σοσιαλ γινεται χαμος, τα ημιδιαμονης γεμιζουν απο ζευγαρια που γνωριστηκαν μεσα απο αυτα και που ειναι εντος γαμου ο ενας απο τους δυο ή και οι δυο. Εκει γινεται το παιχνιδι, εδω και μια δεκαετια σχεδον.
Τωρα οποιος θελει να πιστευει τα δικα του και θελει να προχωρησει και ελπιζει και πιστευει σε κατι που θα πετυχει, δικαιωμα του, ευχομαι οτι καλυτερο.
μαλθουσιανες πολιτικες ονομαζονται και τις εφαρμοζουν με λυσσα και κατα γραμμα οι καπιταλιστες κεφαλαιοκρατες κοροιδα που ψηφιζετε καπιταλιστικα-ανθελληνικα κομματα
μπορει να τα φτιάξουν μεταξυ τους!Όλη την ώρα λες μαλακίες για να δικαιολογήσεις την αγαμία σου.
Για εσένα και τον φίλο σου τον Σαντ Μαν έχω μια λύση.
Γυμναστήριο-Aθλητισμός.
Να φτιάξετε γυμνασμένο σώμα και θα έχετε εύκολα όμορφες γυναίκες.
τυπε ετσι οπως ειναι αυτος ειναι διαφημιση για να παντρευτεις :S
Αμα με ρωτούσατε τώρα, θα σας έλεγα με τίποτα!
Είναι δεδομένο ότι ένας γάμος μετά απο 20 χρόνια π.χ θα υποστεί ανεπανόρθωτη φθορά.
Αυτό βίωσα τα τελευταία χρόνια. Εντάξει το μόνο θετικό ήταν τα παιδιά.
Απο εκεί και πέρα όλα downhill. Χρεωμένος μέχρι τα μπούνια για το σπίτι, χρεώθηκα για το οικογειακό αμάξι(ευτυχώς το ξόφλησα).
Απο κατάθλιψη και άλλο τίποτα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Θα προτιμούσα ένα σύμφωνο συμβίωσης.
ωραιος φιλε, συμφωνω και σε καμαρωνω που εισαι αποφασισμενος .Καλησπέρα στους συναγωνιστές ! Ακούστε την δικιά μου θεωρία βάση αυτό που ρωτάτε ! Η οικογένεια είναι πράγμα ιερό και είναι και μεγάλη ευθύνη το να δημιουργήσεις οικογένεια ! Εγώ είμαι 25 χρόνων και από πιτσιρικάς λέω και δηλώνω ότι θέλω μια ζωή να μείνω εργένης ! Βεβαια δεν ξέρεις ποτέ πως θα στα φέρει η ζωή απλά στο μυαλό μου έχω να κοιτάξω το μέλλον μου και την καριέρα μου . Ο κύριος στόχος μου δηλαδή είναι να βγάλω χρήματα και να γυρίσω τον κόσμο σαν solo traveler για αρχή να έχω γνωστούς σε όλο τον κόσμο φίλους να περνάω καλά κτλ . Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και πιστεύω ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο να μεγαλώσω ένα παιδί . Επίσης δεν θα κάτσω να ακούσω τους γονείς μου που θα μου λένε στα 35 κάνε μας ένα εγγονάκι και να το κάνω ουσιαστικά για χατίρι των δικών μου ! Επίσης έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο όπου θα κάνει παιδιά και θα τα αγαπάω σαν δικά μου ουτοσοστε είμαι καλυμμένος σε αυτόν τον τομέα ! Πιστεύω ότι δεν κάνουν όλοι οι άνθρωπο για να μεγαλώσουν παιδιά και εγώ είμαι ένας από αυτούς ! Καλύτερα που το γνωρίζω από την αρχή και δεν το δοκιμάζω πρώτα για να το καταλάβω ! Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι προκύπτει μπορεί μετά από λίγα χρόνια να βλέπω αυτήν την δημοσίευση χαμογελώντας έχοντας αγγαλια τα παιδάκια μου !
Χαιρετισμούς
μαλλον δεν ξες τις νομικες διαφορες.Δηλαδη τι θα αλλαζε στη ζωη σου τωρα αν ησασταν με συμφωνο συμβιωσης και οχι με γαμο;