P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Δειξε μας τα βυζια σου Μπαμπη!!!
καλα πολλα θα ακουσεις εδω μεσα! Εδω εμενα καποιοι με φωναζουν Μπαμπη!
καλα πολλα θα ακουσεις εδω μεσα! Εδω εμενα καποιοι με φωναζουν Μπαμπη!
βγαινει απο το Μονο ΠΑκιστανοι Με ΠΗδανεκαλα πολλα θα ακουσεις εδω μεσα! Εδω εμενα καποιοι με φωναζουν Μπαμπη!
Παρεμπιπτόντως να πω πως στην Ελλαδα για την κατρακύλα του θεσμου του γαμου φταινε κατα 90% οι αντρες οι οποιοι προτιμουν να τους σκοτωσει καποιος την γυναικα παρα να τους την πηδηξει γιατι το μονο που τους απασχολει πραγματικα ειναι να επικοινωνουν προς τα εξω πως εχουν πραγματα δικα τους (η οικογενεια ΜΟΥ, η γυναικα ΜΟΥ, τα παιδια ΜΟΥ, το σπιτι ΜΟΥ, το αυτοκινητο ΜΟΥ κτλ). Σπανια θα εντοπισεις στις γυναικες τετοια εμμονη με την... κτηση.
εδω παει η παροιμια παντρεψου να γαμησουμεΠαρεμπιπτόντως να πω πως στην Ελλαδα για την κατρακύλα του θεσμου του γαμου φταινε κατα 90% οι αντρες οι οποιοι προτιμουν να τους σκοτωσει καποιος την γυναικα παρα να τους την πηδηξει
Υποκειμενική η απάντηση.
Για κάποιους αξίζει
Για μένα όχι
Καλύτερα μόνος να έχεις την ησυχία σου να γαμάς όσο θες για όσο μπορείς και να έχεις ποικιλία χωρίς τη γκρίνια μιας γυναίκας και το άγχος μη σε πιάσει ενώ απιστείς.
Όσο νόστιμο πιάτο κι αν κάνει ένα φαγητό,αν το τρώς συνέχεια θα το βαρεθείς γρήγορα
Πόσα ωραία μουνάκια κυκλοφορούν εκεί έξω...
Κρίμα να σαι με παμπερς και μπιμπερο ενω μπορεις να γαμας και να σαι ησυχος...
H μονογαμία είναι κοινωνικό κατασκεύασμα και σχετίζεται με περιουσιακούς κατά βάση λόγους. Άρχισε να αναπτύσσεται όταν ο άνθρωπος εγκατασταθηκε μόνιμα κάπου και έγινε κτηνοτρόφος και γεωργός. Αφορούσε την διαχείριση των πόρων και το βλέπουμε και στη Βίβλο όπου η αιμομιξία και οι γάμοι μεταξύ συγγενών είναι στην πρώτη διάταξη.Με λιγα λογια τα οικογενεια μοτιβα ειναι πολλα και ολοι κανουν ανταπτ οπως τους βολευει και τους ευχαριστει, οταν ομως υπαρχει αληθινη αγαπη το μοτιβο γινεται ενα και ουσιαστικο.
Άσε φιλάρα,πίκρα...Τις περιόδους που δεν έχει γκομενα δεν βαριέσαι ;
Αναμενω με ενδιαφερονΕσύ να αναμένεις και σεντόνι με τις γνωστές εμπεριστατωμένεςμαλακίεςθεωρίες-απόψεις του.Γεμάτοχαρακτηρισμούςγλυκολόγα.
Ο θεσμος του γαμου-οικογενειας στη συγχρονη εποχη δεν υπαρχει εχει πεθανει μπαινουμε στη νεα εποχη αλλα καποιοι επιμενουν να λενε τα δικα τους και να συνεχιζουν να παντρευονται παραμενοντας στο παρελθον.