ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.425
- Πόντοι
- 2.356
Είμαι πιο τυχερός από εσένα. Ούτε διατροφές έχω ούτε καμία με "οδήγησε" στο να κάνω παιδί μαζί της άθελά μου.Και που να φτασεις στα 53, τοτε να δεις πως μειωνονται η αντοχη και η ανοχη στον πριξαρχιδισμο.
Εγω αντιθετως με σενα ειχα σχεσεις μεχρι τα 40 και κατι. Μετα τις εκοψα μαχαιρι οπως κοβουν το καπνισμα καποιοι. Με μια απο τις σχεσεις απεκτησα και κορη χωρις να το θελω. Φυσικα δεν την παντρευτηκα.
Η τελευταια ηταν στα 43 μου με μια απελπισμενη 38ρα που εψαχνε καποιον για να κανει παιδι. Οταν της ειπα οτι δεν θελω παιδια την εκανε χωρις να πει ουτε γεια. Τελικα βρηκε εναν 36ρη παντρευτηκε κι εκανε παιδι. Περσυ τον Οκτωβρη που ειχα ερθει Ελλαδα την συναντησα τυχαια και τα ειπαμε κανα 10λεπτο. Στα 48 τωρα ειναι ετοιμη να χωρισει και να απολαυσει αυτα που στερηθηκε για 10 χρονια, συμφωνα με τα λεγομενα της. Δλδ πουτσες και γλεντια. Για αυτον που την ανεχτηκε 10 χρονια ουτε λογος. Αυτος δεν στερηθηκε κατι διοτι για την καριολα μετραει μονο ο εαυτος της. Εφτασαν καποιοι αντρες να ειναι μονο για αναπαραγωγη και να πληρωνουν τα εξοδα κι απο πανω.
Ευτωχως δεν ημουν εγω αυτος ο μαλακας που της στερησε τοσα και τοσα.. Εγω αυτη τη δεκαετια εχω γαμησει πολλες πουτανες και τραβελια και δεν στερησα τιποτα απο καμια ουτε απο τον εαυτο μου.