Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.628
Πόντοι
5.506
αντε και γαμήσου ρε μαλάκα!!!
ζηλευεις τυπε....ο κωστασχημος ειναι παμπλουτος....
φαντασου το καλυτερο ντιλ που εχει κανει σε δουλεια ειναι πιτσα μποι με 20 γιουρια την την ημερα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
δωσε ένα € στον κώστασχημο να παρει τυρόπιτα ρε άκαρδε!!!

χααχαχαχαχ γατακια

κατσε ποσταρω ενα screenshot απο το e-food να γελασουμε

αν και τωρα εχω μειωσει τις παραγγελιες κανα 350-400 τον μηνα να ειναι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.628
Πόντοι
5.506
κατσε να σου τραβηξω ενα γαμημενο screenshot απο το e-food

μονο για το πουτανοφαγητο φευγουνε 500 ευρω τον μηνα

ενταξει καλο και το σπιτικο αλλα δεν θα παραγγεiλεις και απεξω 1-2 φορες την βδομαδα ?

τρουμπ με 5 ευρω παιρνεις εναν ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΚΟ ΡΥΖΙΟΥ απο τα philadelphia rolls με σολωμο και ανανα
πουλαω την ψυχη μου στον διαολο για ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΚΟ ΡΥΖΙΟΥ απο τα philadelphia rolls με σολωμο και ανανα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.628
Πόντοι
5.506
χααχαχαχαχ γατακια

κατσε ποσταρω ενα screenshot απο το e-food να γελασουμε

αν και τωρα εχω μειωσει τις παραγγελιες κανα 350-400 τον μηνα να ειναι
προσεχε μην κανεις μαλακια και ποσταρεις τον λογαριασμο του μπολντ στην μυκονο....θα λενε μετα οτι λες παπατζες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και αν μπορει καποιος να πει στο pekino restaurant στην ζωγραφου να μειωσει τις τιμες

μια απλη ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ για ενα πουτσοατομο να φαει 5-6 σουσι αγγιζει τα 45 ευρω

μετα λεμε πως βγαινουνε τα 500-600 την βδομαδα

γααααααμησε τα

ενα σουσι οι κλεφτες 50 ευρω γαμω το σπιτι τους
ναι ρε φιλε εγω 3 μερες τρωω σουβλάκια με 5 ευρω, τοσο ψωνισα το κιλο από το σουπερ. αν εσυ δεν ξερεις να κανεις μια μακαροναδα και μου θελεις εστιατόρια που εγω παω 10 φορες το χρονο εσυ θες 300 φορες το χρονο, δεν εισαι ο μεσος ελληνας ουτε ο μεσος οικογενειάρχης. ειδες πολλους οικογενειάρχες από τους 10 της πολυκατοικίας σου να πηγαινουν εστιατοριο? ειδες πολλους φοιτητες και εργενιδες να πηγαινουν εστιατοριο? αντε για πρωτο ρσντεβου γκόμενας και μετα μεχρι 1 φορα την εβδομαδα παλια την εποχη των παχιων αγελαδων που βγαζαμε τα διπλα.εγω πανω από 800 δεν εχω καταφερει να φαω σε ένα μηνα και ημουνα σε νοικιο τοτε και εβγαζα κάθε μερα βολτα την γκομενα με το αμαξι και 2-3 φορες την εβδομαδα τρωγαμε εξω.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
ναι ρε φιλε εγω 3 μερες τρωω σουβλάκια με 5 ευρω, τοσο ψωνισα το κιλο από το σουπερ. αν εσυ δεν ξερεις να κανεις μια μακαροναδα και μου θελεις εστιατόρια που εγω παω 10 φορες το χρονο εσυ θες 300 φορες το χρονο, δεν εισαι ο μεσος ελληνας ουτε ο μεσος οικογενειάρχης. ειδες πολλους οικογενειάρχες από τους 10 της πολυκατοικίας σου να πηγαινουν εστιατοριο? ειδες πολλους φοιτητες και εργενιδες να πηγαινουν εστιατοριο? αντε για πρωτο ρσντεβου γκόμενας και μετα μεχρι 1 φορα την εβδομαδα παλια την εποχη των παχιων αγελαδων που βγαζαμε τα διπλα.εγω πανω από 800 δεν εχω καταφερει να φαω σε ένα μηνα και ημουνα σε νοικιο τοτε και εβγαζα κάθε μερα βολτα την γκομενα με το αμαξι και 2-3 φορες την εβδομαδα τρωγαμε εξω.

απο βιολογικη λαικη τρωω φιλε

απλα 1-2 φορες την βδομαδα θελω να τρωω σαβουρα

οκ αν δεν παρω σουσι

θα παρω κανενα burger κτλπ θα βγει κανενα 15αρι πιο οικονομικα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.628
Πόντοι
5.506
κατσε ρε συ....μην το πας απο την αναποδη και εσυ.
θα τα δει και ο τσιπρας και θα λεει οτι καλα περναμε...

σε ολα μετρο ρε και πανω και κατω...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.628
Πόντοι
5.506
απο βιολογικη λαικη τρωω φιλε

απλα 1-2 φορες την βδομαδα θελω να τρωω σαβουρα

οκ αν δεν παρω σουσι

θα παρω κανενα burger κτλπ θα βγει κανενα 15αρι πιο οικονομικα
εκτος απο ασχημος εισαι και χοντρος μαλλον...γιατι 15γιουρια μπεργκερ τρως 6 και εδω δεν ειναι θεμα οικονομιας

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
πουλαω την ψυχη μου στον διαολο για ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΚΟ ΡΥΖΙΟΥ απο τα philadelphia rolls με σολωμο και ανανα

2 μικρα screenshots απο τα γαμησιατικα στο e-food

εχει και αλλα απλα βαρεθηκα να ρολλαρω προς τα κατω

Συνημμένα

• e-food-γαμησιατικα.jpg
    e-food-γαμησιατικα.jpg
    124,7 KB · Εμφανίσεις: 22

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
και δευτερο γαμησακι εδω

Συνημμένα

• e-food-γαμησιατικα2.jpg
    e-food-γαμησιατικα2.jpg
    155,9 KB · Εμφανίσεις: 24

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
οποια παραγγελια ειναι με σουσι κατευθειαν στον κωλοοοοο 50+ ευρω

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι ---->>>>>>>θελει Φραγκα για να κανεις οικογενεια

ολα τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα να χαμε να λεγαμε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.628
Πόντοι
5.506
μια προχειρη παραγκελια γιατι βαριεμε να ψαχνω..

Συνημμένα

• b5_16_0.jpg
    b5_16_0.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.282
Πόντοι
7.216
Παιδία εγώ δυστηχώς θα συμφωνήσω εν μέρη, παρολο τον τραβηγμένο τρόπο γραφής, με τον κωσταςασχημος.

Και το λέω μετα λόγου γνώσεως.

Προήλθα απο οικογένεια φτωχική εργατών. Δεν μου λείψαν ποτέ τα βασικά αλλά λόγο της οικονομικής τάξης της οικογένειας μου και κάποιων ατυχιών δεν είχα ποτέ το κάτι παραπάνω. Το εισοδημά μας, επειδή τοτε είχε δραχμές, πρέπει να ήταν της τάξης των 1.000-1.200 ευρώ σημερινή αξία για μια 4μελή οικογένεια με δικό της σπίτι.
Μιλάμε για μια φορά την βδομάδα κρέας, ενδυση κατα κυριο λόγο απο τον πάγκο της λαϊκής και μπάνιο με τον κουβά με ζεστό νερο σε κατσαρόλα απο το πετρογκάζ. Οι παλιοι σίγουρα το έχουν σαν αναμνηση γιατί ο θερμοσίφωνα την δεκαετία του 70-80 ήταν χαϊλίκι.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ως πιτσιρικάς υπήρχε ζόρισμα εως ότου έφτασα εφηβος και καταλαβα οτι αν δεν βοηθησω την κατάσταση δεν προκειται να βελτιωθει. Ετσι τα καλοκαίρια δουλευα απο το γυμνάσιο και έτσι κατάφερα να πάρω τα πρώτα μου ρούχα μάρκας (μια μπλούζα diesel την κρατώ ακόμα ως ενθύμιο), και να έχω και ενα χιλιάρικο επιπλέον (σε δρχ) για την Σαββατιάτικη εξοδο μου.

Ο καιρός πέρασε και μετά απο αρκετές θυσιες και προσπάθεια καταφέραμε να σπουδάσουμε και να μεταβούμε σε μια κλάση παραπάνω ας πούμε στην μικρομεσαία τάξη.
Πλέον ως ελ. επαγγελματίας αρκετά χρόνια έχω καταφέρει να μην πέσει ποτέ το μηνιαίο εισοδημά μου, ακομα και τα τελαυτάια χρόνια της κρίσης, κατώ απο το 1.400-1.500 με δικό μου διαμέρισμα. Προφανώς προ κρίσης ήταν και μεγαλύτερο.
Το ζήτημα λοιπόν είναι οτι έχοντας πλέον φτιάξει λιγο την ζωη μου δεν θα ήθελα επουδενή να γυρίσω στην προτέρα κατάσταση.
Σιγουρα υπάρχουν οικογένειες που την βγάζουν με έναν μισθό του 1.000 αλλά με τι στερήσεις?
Εγώ λοιπόν αν δεν μπαίνει στο σπίτι τουλάχιστον αλλο 1.000 απο την γυναίκα οικογένεια δεν κάνω.
Ιδανικά θα ήταν 1.500.
:hi:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326