Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
όχι βγαινει με πολύ λιγοτερα.
τηλεφωνο με ιντερνετ είναι στα 22 ευρω κινητο αλλα 22 για 5 ατομα εχουμε 6Χ22=132.
νερο για 5μελη οικογενεια κανα 20 βαρια βαρια 30 ΤΟΝ ΜΗΝΑ μην κοιτας τον λογαρισμο που είναι για πολλους μηνες κανε την διαιρεση.
ρευμα 100 (δηλαδή 200 το διμηνο) και αυτό αν εχεις θερμανση από το ρευμα τον χειμωνα και αιρκοντίσιον το καλοκαιρι, εμενα πχ μου ερχεται 70 το διμηνο ανοιξη-φθηνοπωρο δηλαδή 35 τον μηνα και κανα 100 παραπανω δηλαδή 50 τον μηνα καλοκαιρι-χειμωνα.
1)λογαριασμοι 5μελους οικογενειας 262 ΤΟΝ ΜΗΝΑ, που τσα βρηες τα 1000?????
2) όχι δεν θελει τα καλλιντικα της είναι δεν είναι 30 τον μηνα και βαφεται κάθε μερα αλλα με τα φτηνα, προσφορες και σουπερ μαρκετ όχι ακριβα αρωματα. τσαντες-ρουχα επισης εχει πολλα αλλα από εκπτωσεις, αν ηθελε ακριβα απλα θα ειχε 10 αντι 100 αλλα παλι τα εξοδα δεν είναι ουτε 100 τον μηνα μαζι με καλλιντικα και δωρα για αλλους ισως 100.
3) εγω σου βαζω 3 παιδια όχι 2. το κάθε παιδι εχει εξοδα λιγοτερα από αμαξι δηλαδή κατω από 200, τον μηνα, φροντηστηρια για αγγλικα και πανελλαδικες τα στελνουν δεν τα στελνουμε σε ιδιοτικα σχολεια και 3 ξενες γλωσσες οι μεσοι ελληνες. γυρω στα 500 τρωγαμε δεν τρωγαμε όταν ημασταν 3 αδερφια στην οικογενεια και πηγαμε ολοι σε φροντηστηρια ξενων γλωσσων και για πανελλήνιες δεν στερηθήκαμε τιποτα ουτε σπαταλες καναμε όμως.
4)πανεπιστημιο εξωτερικο προσωπικα ξερω 3 ατομα και εσωτερικο 300. ξερω και αλλους 30 ππου πηγαν εξωτερικο αλλα βγαζανε λεφτα γιατι ως μεταπτυχιακοι-διδακτορικοι παιρνανε οσο 3 μισθους ελλαδας τουλάχιστον. του εσωτερικου λοιπον οι μισοι είναι στην πολη τους αθηνα-θεσσαλονικη-πατρα κλπ και δεν επιβαρυνουν παραπανω από τα 150-200 που επιβαρυναν ως μαθητες απλα αντι για φροντηστηρια τα εχουν ως χαρτζιλικι για καφεδες-ποτα. οι αλλοι μισοι εχουν να πληρωνουν άλλο ένα σπιτικο 250 νοικι-100 λογαριασμοι και 10 ευρω την ημερα για φαι, καφε βολτες το πολύ, δηλαδή 650 αν δεν εχουν συγκατοικο, που οι περισσοτεροι που ξερω εχουν και δεν τρωνε στην φοιτιτικη λεσχη και σε φτηνα ταχυφαγια ή μαγειρευουν οικονομικα, τοτε παμε στα μισα δηλαδή γυρω στα 350 τον μηνα για τον 1 φοιτητη που εχεις να ταησεις εκτος πολης σου. δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ να σπουδαζει 2 παιδια σε διαφορετικη πολη, γιατι παιρνουν μεταγραφη στην ιδια .

συνολο για 5μελη οικογενεια 262 και 500 = 762 χωρις στερήσεις, δεν τρωγαμε κάθε μερα μακαρονια και πηγαίναμε και τα φροντηστηρια.
αν καποιος σπουδαζει σε άλλη πολη βαλε αλλα 350 συνολο γυρω στο 1000ρικο.
εάν το παιδι σου είναι 20 χρονων και σπουδαζει και εχεις και αλλα 2, ε θα εισαι πανω από 40 χρονων και θα βγαζεις πανω από 1000 ή θα εχεις βγαλει στην ακρη από παλιοτερα. αν δουλευει και η συζυγος, που οι περισσοτερες ελληνιδες πλεον δουλευουν, η οικογενεια βγαζει πανω από 2.000 και τρωει πανω απο 1000, ακομη και ενοικιο να εχεις με 300 εχει σπιτια για οικογενειες. τα 1500 για να τα ξεπεράσεις πρεπει να εισαι σπαταλος δηλαδή να πετας λεφτα πχ να μην την βγαζεις με την παλια τηλεοραση μεχρι να χαλασει αλλα μολις βγει η καινουρια επιπεδη που εκανε 3 μισθους να πας την παρεις. να μη παρεις οικογενειακο αμαξι με 10-15 χιλιαρικα αλλα μερσεντές με πανω από 30.

δεν ζησαμε με τυρι και ψωμι και δεν αφήσαμε απληρωτο λογαριασμο ποτε. σπουδάσαμε ολοι. 5μελης οικογενεια. ο ενας σπουδασε σε άλλη πολη.

αντε που δεν σας φτανουν τα λεφτα να ταησετε παιδια. να τα κανετε σαν τα παιδια του παπανδρεου και του καραμανλη θελετε και λετε είναι λιγα τα φραγκα.

φορους πληρωνεις ?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εχεις ξαναακουσει την λεξη φορος ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
200 χιλιαδες εκατομυρια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φορους πληρωνεις ?
ναι με 900 τον μηνα τωρα είναι 130 φορος τον χρονο συν ένα εμφια 130 =260 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
αν καποιος πληρωνει φορο 2.000 ευρω αυτος βγαζει 15.000-20.000 ή και παραπανω αν εχει μαυρα για ριξε μια ματια στην φορολογικη σου δηλωση και τους συντελεστες σε τι εισοδηματα αναλογουν.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
2) όχι δεν θελει τα καλλιντικα της είναι δεν είναι 30 τον μηνα και βαφεται κάθε μερα αλλα με τα φτηνα, προσφορες και σουπερ μαρκετ όχι ακριβα αρωματα. τσαντες-ρουχα επισης εχει πολλα αλλα από εκπτωσεις, αν ηθελε ακριβα απλα θα ειχε 10 αντι 100 αλλα παλι τα εξοδα δεν είναι ουτε 100 τον μηνα μαζι με καλλιντικα και δωρα για αλλους ισως 100.

σε αυτο εδω πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να βαλω τα γελια η τα κλαμματα

Μονο το κομμωτηριοοοοοοοο ειναι 100 τρελεεεεε

παει στην μαλακια το dino και για να της φτιαξουνε το μαλλι να σου δωσω ενα παραδειγμα εδωσε 92 ευρω !!!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στο ειπα με νοικιο και με αμαξι και 3 παιδια τα εξοδα ΧΩΡΙΣ στερήσεις είναι γυρω στα 1500.
εγω που τωρα είμαι εργενης , χωρις νοικιο, με αμαξι και τρωω και εξω συχνα είναι 500ρικο περιπου, αλλους μηνες 600-700 αλλους μπορει και 400

Peel p50

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
1
όχι βγαινει με πολύ λιγοτερα.
τηλεφωνο με ιντερνετ είναι στα 22 ευρω κινητο αλλα 22 για 5 ατομα εχουμε 6Χ22=132.
νερο για 5μελη οικογενεια κανα 20 βαρια βαρια 30 ΤΟΝ ΜΗΝΑ μην κοιτας τον λογαρισμο που είναι για πολλους μηνες κανε την διαιρεση.
ρευμα 100 (δηλαδή 200 το διμηνο) και αυτό αν εχεις θερμανση από το ρευμα τον χειμωνα και αιρκοντίσιον το καλοκαιρι, εμενα πχ μου ερχεται 70 το διμηνο ανοιξη-φθηνοπωρο δηλαδή 35 τον μηνα και κανα 100 παραπανω δηλαδή 50 τον μηνα καλοκαιρι-χειμωνα.
1)λογαριασμοι 5μελους οικογενειας 262 ΤΟΝ ΜΗΝΑ, που τσα βρηες τα 1000?????
3) εγω σου βαζω 3 παιδια όχι 2. το κάθε παιδι εχει εξοδα λιγοτερα από αμαξι δηλαδή κατω από 200, τον μηνα, φροντηστηρια για αγγλικα και πανελλαδικες τα στελνουν δεν τα στελνουμε σε ιδιοτικα σχολεια και 3 ξενες γλωσσες οι μεσοι ελληνες. γυρω στα 500 τρωγαμε δεν τρωγαμε όταν ημασταν 3 αδερφια στην οικογενεια και πηγαμε ολοι σε φροντηστηρια ξενων γλωσσων και για πανελλήνιες δεν στερηθήκαμε τιποτα ουτε σπαταλες καναμε όμως.
4)πανεπιστημιο εξωτερικο προσωπικα ξερω 3 ατομα και εσωτερικο 300. ξερω και αλλους 30 ππου πηγαν εξωτερικο αλλα βγαζανε λεφτα γιατι ως μεταπτυχιακοι-διδακτορικοι παιρνανε οσο 3 μισθους ελλαδας τουλάχιστον. του εσωτερικου λοιπον οι μισοι είναι στην πολη τους αθηνα-θεσσαλονικη-πατρα κλπ και δεν επιβαρυνουν παραπανω από τα 150-200 που επιβαρυναν ως μαθητες απλα αντι για φροντηστηρια τα εχουν ως χαρτζιλικι για καφεδες-ποτα. οι αλλοι μισοι εχουν να πληρωνουν άλλο ένα σπιτικο 250 νοικι-100 λογαριασμοι και 10 ευρω την ημερα για φαι, καφε βολτες το πολύ, δηλαδή 650 αν δεν εχουν συγκατοικο, που οι περισσοτεροι που ξερω εχουν και δεν τρωνε στην φοιτιτικη λεσχη και σε φτηνα ταχυφαγια ή μαγειρευουν οικονομικα, τοτε παμε στα μισα δηλαδή γυρω στα 350 τον μηνα για τον 1 φοιτητη που εχεις να ταησεις εκτος πολης σου. δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ να σπουδαζει 2 παιδια σε διαφορετικη πολη, γιατι παιρνουν μεταγραφη στην ιδια .

συνολο για 5μελη οικογενεια 262 και 500 = 762 χωρις στερήσεις, δεν τρωγαμε κάθε μερα μακαρονια και πηγαίναμε και τα φροντηστηρια.
αν καποιος σπουδαζει σε άλλη πολη βαλε αλλα 350 συνολο γυρω στο 1000ρικο.
εάν το παιδι σου είναι 20 χρονων και σπουδαζει και εχεις και αλλα 2, ε θα εισαι πανω από 40 χρονων και θα βγαζεις πανω από 1000 ή θα εχεις βγαλει στην ακρη από παλιοτερα. αν δουλευει και η συζυγος, που οι περισσοτερες ελληνιδες πλεον δουλευουν, η οικογενεια βγαζει πανω από 2.000 και τρωει πανω απο 1000, ακομη και ενοικιο να εχεις με 300 εχει σπιτια για οικογενειες. τα 1500 για να τα ξεπεράσεις πρεπει να εισαι σπαταλος δηλαδή να πετας λεφτα πχ να μην την βγαζεις με την παλια τηλεοραση μεχρι να χαλασει αλλα μολις βγει η καινουρια επιπεδη που εκανε 3 μισθους να πας την παρεις. να μη παρεις οικογενειακο αμαξι με 10-15 χιλιαρικα αλλα μερσεντές με πανω από 30.

δεν ζησαμε με τυρι και ψωμι και δεν αφήσαμε απληρωτο λογαριασμο ποτε. σπουδάσαμε ολοι. 5μελης οικογενεια. ο ενας σπουδασε σε άλλη πολη.

αντε που δεν σας φτανουν τα λεφτα να ταησετε παιδια. να τα κανετε σαν τα παιδια του παπανδρεου και του καραμανλη θελετε και λετε είναι λιγα τα φραγκα.

Ο Κώστας μπορεί να είναι άσχημος μπορεί να έχει την δική του τρελλή λογική αλλά τα είπε όλα: δίχως χρήμα δεν φτιάχνεται οικογένεια.
Με λογαριασμούς και υπολογισμούς σαν αυτούς που κάνεις (τρεις το λάδι,τρεις το ξύδι-εξι το λαδόξυλο) άντε την κάνεις την οικογένεια.
Ούτε στον χρόνο επάνω θα αρχίσει η γκρίνια,η μίρλα,η μουρμούρα και η φαγωμάρα.
Οπότε πας κατευθείαν ή στον δικηγόρο για διαζύγιο ή στο Δαφνί για νοσηλεία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σε αυτο εδω πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να βαλω τα γελια η τα κλαμματα

Μονο το κομμωτηριοοοοοοοο ειναι 100 τρελεεεεε

παει στην μαλακια το dino και για να της φτιαξουνε το μαλλι να σου δωσω ενα παραδειγμα εδωσε 92 ευρω !!!!!!!
γιατι να παει κομμωτηριο ρε τρελε?? ποσες πηγαινουν συχνα κομμωτηριο?????
τα βαφει μονη της κάθε μηνα με 10 ευρω βαφη και κουρευεται 2-3 φορες το χρονο.
εγω τα παιρνω εδώ και 5 χρονια με μηχανή των 50 ευρω δεν σκαω κάθε μηνα 10ρικο για κουρεματα αυτά είναι σπαταλες, το ιδιο μαλλι κανω όπως και όταν με κουρευε η κωμμωτρια με το δεκαρικο, με την ψιλη τα γυρω και αφηνω μακρυτερα τα πανω.

εσυ αν θες 2 φορες τον μηνα κομμωτηριο για κατι που μπορεις να κανεις σχεδόν τζαμπα σπιτι σου κατσε πληρωνε κερατιάτικα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
στο ειπα με νοικιο και με αμαξι και 3 παιδια τα εξοδα ΧΩΡΙΣ στερήσεις είναι γυρω στα 1500.
εγω που τωρα είμαι εργενης , χωρις νοικιο, με αμαξι και τρωω και εξω συχνα είναι 500ρικο περιπου, αλλους μηνες 600-700 αλλους μπορει και 400

φιλε οκ ενταξει σε πιστευω

αλλα ζεις ΥΠΕΡ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

φαση πιο συντηρητικα πεθαινεις

εγω μονος μου ετρωγα 4-5 χιλιαρικα τον μηνα (οταν το ειχα ξεκωλιασει και με τις πουτανες)

τωρα το εχω μειωσει αλλα και παλι μονο για βενζινες θελω ενα 100αρι την βδομαδα
βαλε ενα city tour για ενα 2ωρακι ενα 350αρι
βαλε μια βιολογικη λαικη μονος μου θελω ενα 70αρι
μονο για τους ξηρους καρπους ζητανε 20 ευρω και
δεν θα παιξω κανενα τζοκερακι μεσα στην βδομαδα να μαλακιστω κανα 20αρικο ?

δηλαδη βαρια βαρια να τρωω 550-600 την βδομαδα
τον μηνα να μου βγαινουνε 2 χιλιαρικα+ κατι ψιλα

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εγω τα παιρνω εδώ και 5 χρονια με μηχανή των 50 ευρω δεν σκαω κάθε μηνα 10ρικο για κουρεματα αυτά είναι σπαταλες, το ιδιο μαλλι κανω όπως και όταν με κουρευε η κωμμωτρια με το δεκαρικο, με την ψιλη τα γυρω και αφηνω μακρυτερα τα πανω.

εσυ αν θες 2 φορες τον μηνα κομμωτηριο για κατι που μπορεις να κανεις σχεδόν τζαμπα σπιτι σου κατσε πληρωνε κερατιάτικα.

χααχχααχχααχαχ ρεεεεε πες μου οτι με τρολλαρεις ??????

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

φιλε στα dino σου κανουνε και γαμω τα κουρεματα
και πες ο αντρας στα αρχιδια του

για την γυναικα ειναι μεγαλη υποθεση αυτο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
παιζουν τζοκερ οι παμπλουτοι?  :think: :think: :think: :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φιλε οκ ενταξει σε πιστευω

αλλα ζεις ΥΠΕΡ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

φαση πιο συντηρητικα πεθαινεις

εγω μονος μου ετρωγα 4-5 χιλιαρικα τον μηνα (οταν το ειχα ξεκωλιασει και με τις πουτανες)

τωρα το εχω μειωσει αλλα και παλι μονο για βενζινες θελω ενα 100αρι την βδομαδα
βαλε ενα city tour για ενα 2ωρακι ενα 350αρι
βαλε μια βιολογικη λαικη μονος μου θελω ενα 70αρι
μονο για τους ξηρους καρπους ζητανε 20 ευρω και
δεν θα παιξω κανενα τζοκερακι μεσα στην βδομαδα να μαλακιστω κανα 20αρικο ?

δηλαδη βαρια βαρια να τρωω 550-600 την βδομαδα
τον μηνα να μου βγαινουνε 2 χιλιαρικα+ κατι ψιλα
εγω δεν εχω καμμια από αυτές τις συνήθειες, λαικη-μαναβικη κανα 10-20ρι την εβδομαδα και αν. ξηρους καρπους δεν τρωω. και πουτανες μεχρι 30 ευρω σε μπουρδελο, εχω γαμησει την ιδια που μετα την ειδα κολγκερλ να ζητα 150, πεταμενα λεφτα για ένα γαμησι με την ΙΔΙΑ γκομενα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εγω δεν εχω καμμια από αυτές τις συνήθειες, λαικη-μαναβικη κανα 10-20ρι την εβδομαδα και αν. ξηρους καρπους δεν τρωω. και πουτανες μεχρι 30 ευρω σε μπουρδελο, εχω γαμησει την ιδια που μετα την ειδα κολγκερλ να ζητα 150, πεταμενα λεφτα για ένα γαμησι με την ΙΔΙΑ γκομενα.

nik οκ μαζι σου φιλε

δεν ειμαι εδω να στο παιξω καποιος

αν τα καταφερνεις οπως τα λες ετσι μαγκια σου

εγω προσωπικα δεν μπορω

καλη τυχη σου ευχομαι.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
και αν μπορει καποιος να πει στο pekino restaurant στην ζωγραφου να μειωσει τις τιμες

μια απλη ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ για ενα πουτσοατομο να φαει 5-6 σουσι αγγιζει τα 45 ευρω

μετα λεμε πως βγαινουνε τα 500-600 την βδομαδα

γααααααμησε τα

ενα σουσι οι κλεφτες 50 ευρω γαμω το σπιτι τους

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
και αν μπορει καποιος να πει στο pekino restaurant στην ζωγραφου να μειωσει τις τιμες

μια απλη ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ για ενα πουτσοατομο να φαει 5-6 σουσι αγγιζει τα 45 ευρω

μετα λεμε πως βγαινουνε τα 500-600 την βδομαδα

γααααααμησε τα

ενα σουσι οι κλεφτες 50 ευρω γαμω το σπιτι τους
αντε και γαμήσου ρε μαλάκα!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
με 5 ευρω που εχω ποσο σουσι τρωω?  :think: :think: :think: :think:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
αντε και γαμήσου ρε μαλάκα!!!

κατσε να σου τραβηξω ενα γαμημενο screenshot απο το e-food

μονο για το πουτανοφαγητο φευγουνε 500 ευρω τον μηνα

ενταξει καλο και το σπιτικο αλλα δεν θα παραγγεiλεις και απεξω 1-2 φορες την βδομαδα ?

τρουμπ με 5 ευρω παιρνεις εναν ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΚΟ ΡΥΖΙΟΥ απο τα philadelphia rolls με σολωμο και ανανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom