alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Δεν θα κλεψουμε το ψωμι του πανοφανη!!!
Ασε τη φαντασια σου ελευθερη να οργιασει
Λένα..εσυ;;;;
Δεν θα κλεψουμε το ψωμι του πανοφανη!!!
Ασε τη φαντασια σου ελευθερη να οργιασει
Λένα..εσυ;;;;
Για να σταματησουμε το τρολαρισμα μην το παρακανουμε, γτ εισαι τοσο απαισιοδοξος με το θεμα οικογενειας?
Φυσικα, αλλιως δε θα ρωτουσα!!!Τώρα..αλήθεια θες να μάθεις;
Φυσικα, αλλιως δε θα ρωτουσα!!!
Δεν εχουμε ξαναμιλησει κ δεν εχω εικονα για σενα, οποτε θα ηθελα να μαθω καταρχας αν μιλας εκ πειρας κ ποσο χρονων εισαι.
Δεν ζητησα ληξιαρχικη πραξη γαμου, ενα γενικο πλαισιο θα με καλυπτε. Δεν μ αρεσει να γινομαι αδιακριτη.Ελπίζω να μην κάνεις ψυχογράφημα των μελών του bou
Προσωπικές πληροφορίες δε θα σου δώσω δημόσια.Πάντως για να σου απαντήσω χωρίς κατεβατό έτσι γι' αλλαγή ;) ;) ;):
Λέει κάπου:
«Βάσει διεθνών στατιστικών, το 80% των ζευγαριών δεν περνάνε καλά. Το 50% χωρίζουν, το 30% δεν χωρίζουν –διότι υπάρχουν παιδιά, δύσκολα οικονομικά, διάφοροι κοινωνικοί λόγοι... Δεν μπορούν ή δεν θέλουν να χωρίσουν, γιατί έχουν μάθει στη ρουτίνα του γάμου, βολεύονται, έχουν μια ασφάλεια, αλλά δεν περνάνε καλά. Οπότε οι σχετικά καλοί γάμοι είναι ένα ποσοστό περίπου 20% και, κατά τη δική μου εμπειρία, ένα 5% με 10% είναι πραγματικά ευτυχισμένοι».
Αλήθεια;Αλήθεια τώρα;Να δεσμεύσω τη ζωή μου ολόκληρη σε ένα δελτίο τζόκερ;Wrong answer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ζητησα ληξιαρχικη πραξη γαμου, ενα γενικο πλαισιο θα με καλυπτε. Δεν μ αρεσει να γινομαι αδιακριτη.
Καμια σχεση δεν ειναι τζοκερ, υπαρχει σαφως ο παραγοντας της τυχης, αλλα αυτο στην αρχη, γτ στην πορεια ολα ειναι θεμα θελησης και δουλειας!!!
Δεν ζητησα ληξιαρχικη πραξη γαμου, ενα γενικο πλαισιο θα με καλυπτε. Δεν μ αρεσει να γινομαι αδιακριτη.
Καμια σχεση δεν ειναι τζοκερ, υπαρχει σαφως ο παραγοντας της τυχης, αλλα αυτο στην αρχη, γτ στην πορεια ολα ειναι θεμα θελησης και δουλειας!!!
[/quote
Αγαπη μου τι σχολιαζεις εδω περα?
Εδω μπηκε ο Λεγκολας και πηραν φωτια 4-5 γκέι θρεντς ταυτοχρονα
Θα παρει ολη την τηλεθεαση χααχαχχχχχααχχαχα
Και θα χάσουμε το μεροκάματο;
Πηρε φωτια ο κωλος του??Αγαπη μου τι σχολιαζεις εδω περα?
Εδω μπηκε ο Λεγκολας και πηραν φωτια 4-5 γκέι θρεντς ταυτοχρονα
Θα παρει ολη την τηλεθεαση χααχαχχχχχααχχαχα
Δεν νομιζω τύπε, πάρ' το αλλιως...Μπορεί...αλλά μπορεί και να μην είναι ;) ;) ;) ;)
Κερνάω καφέ για να σου το αναλύσω πάντως αν θέλεις :-* :-* :-* :-*
Δεν νομιζω τύπε, πάρ' το αλλιως...
Θα ερθεις κ εσυ για καφε???
Θα ερθεις κ εσυ για καφε???
Τάσσομαι απολύτως μ'αυτήν την τοποθέτηση!Να συμπληρώσω μόνο ότι η απόφαση δεν πρέπει να είναι προϊόν πανικού για την ενδεχόμενη μοναξιά που νοιώθεις μεγαλώνοντας,ούτε της αποξένωσης από τους παλιούς φίλους και γνωστούς που απομακρύνονται από εσένα λόγω άλλων προτεραιοτήτων στην καθημερινότητά τους.Αν νιωθεις μοναξια, η εργενικη ζωη δε σου αρεσει πλεον, αν γνωρισεις μια σωστη γυναικα με την οποια περνας καλα, αν θες πραγματικα να κανεις οικογενεια παιδια κλπ και εχεις και την οικονομικη ανεση να το κανεις, τοτε οκ παντρεψου. Απλα μη το κανεις επειδη θελει η μανα σου η γιατι "ετσι πρεπει".
Εγω προσωπικα δεν θελω και ετσι οπως με κοβω ουτε και προκειται να παντρευτω ποτε. Οι λογοι πολλοι και διαφοροι...
Πολυ τρεξιμο και πολλες ευθυνες ρε φιλε παντως και ο γαμος και κυριως τα παιδια... Ουσιαστικα ζεις πλεον για την οικογενεια... και ισχυει αυτο που λενε..ο παντρεμενος ζει σαν σκυλος και πεθαινει σαν ανθρωπος. ο εργενης ζει σαν ανθρωπος και πεθαινει σαν σκυλος. :S