blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς στο φόρουμ, ουδέποτε το είχα σκεφτεί αυτόΟικογένεια είναι το αποτέλεσμα της επιλογής δύο ανθρώπων να ενώσουν τις τύχες τους για να προσπαθήσουν να λύσουν προβλήματα, τα οποία ουδέποτε θα αντιμετώπιζαν αν είχαν μείνει χώρια.
Οικογένεια είναι το αποτέλεσμα της επιλογής δύο ανθρώπων να ενώσουν τις τύχες τους για να προσπαθήσουν να λύσουν προβλήματα, τα οποία ουδέποτε θα αντιμετώπιζαν αν είχαν μείνει χώρια.
χα χα
αυτο θυμαμαι το χε γραψει ενας σθμμαθητης μου στο σχολειο σε εκθεση
τι μου θυμισες φιλε ;)
Άραγε το κράτησε στο μυαλό του όταν μεγάλωσε;
ναι απο οτι ξερωρεμαλιανυπαντρο σαν κ εμενα εμεινε
σωστα τυπε,να βγαλουμε και αλλους μπουρδελιαρηδες σαν εμαςΆσχετα το ότι είμαστε μπουρδελιάρηδες, η δημιουργία
οικογένειας είναι βασικό για την επιβίωσή μας
τι σχεση εχει αυτο που λες ρε μαλακα το οτι ποσταρει το πηγαδι της στο μπου τα σαπια της τα βυζια και τα σοβαντισμενα της τα νυχια την κανει κακη μητερα ?Σωστα.
Η ορθη ψυχικη προετοιμασια φαινεται απο το να βγαζεις τα βυζια σου εξω σε swingers club ή να ποσταρεις το μουνι σου με διαστολέα κολπου στο μπου κομ, 40 χρονων γυναικα.
Μπορει ομως να κανω και λαθος, ποιος ξερει. Μπορει να μην εχει σημασια.
συν τοις αλλοις ομως, προσθετει και νεα προβληματα [η οικογενεια]Οικογένεια είναι το αποτέλεσμα της επιλογής δύο ανθρώπων να ενώσουν τις τύχες τους για να προσπαθήσουν να λύσουν προβλήματα, τα οποία ουδέποτε θα αντιμετώπιζαν αν είχαν μείνει χώρια.
Δεν ξερω τύπε, ειπα οτι μπορει να κανω και λαθος.τι σχεση εχει αυτο που λες ρε μαλακα το οτι ποσταρει το πηγαδι της στο μπου τα σαπια της τα βυζια και τα σοβαντισμενα της τα νυχια την κανει κακη μητερα ?
ουτε καλη την κανει ουτε κακη δεν εχει καμια σχεση η μητροτητα με το τι κανει η πηγαδομουνοβα εδω μεσα ;)Δεν ξερω τύπε, ειπα οτι μπορει να κανω και λαθος.
Μπορει να την κάνει και καλή.
Εκεινη μιλησε για "ψυχικη προετοιμασια για να γινεις μανα".ουτε καλη την κανει ουτε κακη δεν εχει καμια σχεση η μητροτητα με το τι κανει η πηγαδομουνοβα εδω μεσα ;)
οχι ρε φιλε δεν θα την επαιρνα δεν μ αρεσουν αυτου του στυλ οι γυναικες αυτο ομως δεν μου δινει το δικαιωμα να πω οτι δεν κανει για μαναΕκεινη μιλησε για "ψυχικη προετοιμασια για να γινεις μανα".
Εσυ προφανως αν ηθελες να διαλεξεις μανα για τα παιδια σου, δεν θα επαιζε καποιο ρολο στο ψυχικο της "τσεκαρισμα" το οτι ποσταρει μουνια και βυζια σε μπουρδελοσάιτ.
Θα σου ηταν αδιαφορο. Καλα.
Ελα ομως που ΔΕΝ σε πιστευω.
Η κοινωνία θέλει : να αναπαραχθεί (κρεατικά και ιδεολογικά)
Ο άντρας θέλει : μόνιμη πηγή εκσπερμάτισης
Η γυναίκα θέλει: αποκατάσταση , ικανοποίηση των μητρικών ενορμήσεών της
όλο αυτό είναι ένα παίγνιο : win-win-win και η "σχέση" δλδ πρόβα νυφικού για το γάμο
γίνεται η παράσταση που λέγεται :οικογένεια , δλδ μια κοινωνική σύμβαση που οδηγεί
στην αναπαραγωγή.
Κάποια καλοπροαίρετα σχόλια στις παρπάνω σκέψεις.
Ο άντρας είσαι σίγουρος πως μόνο ως πηγή εκσπερμάτισης τη θέλει τη γυναίκα ?? Ξέρω ότι είναι θεμελιώδης λίθος της πορνοηδονιστικής φιλοσοφικής τάσεως, αλλά επέτρεψέ μου έχω τις αμφιβολίες μου.
Επίσης η οικογένεια εκτός απο κοινωνική σύμβαση ( στο οποίο συμφωνώ απόλυτα ) είναι και κάτι άλλο είναι το ιδανικό περιβάλον για να μεγαλώσουν παιδιά.
α) υποσυνείδητα (και ως προς την κρεατική φυσιολογία) αυτός είναι ο λόγος , τώρα συνειδητά θα ειπωθούν πολλές ρομαντικο-ερωτικές πίπες...
β) το ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσουν παιδιά εντάσσεται στην κρεατική αναπαραγωγή , φυσικά υπάρχει και η αναπαραγωγή των αρχών της κοινωνίας: πχ πρέπει να γίνεις γιατρός , πρέπει να κάνεις λεφτά , πρέπει να είσαι βέλτιστος ως προς το μαλακισμένο σύστημα στο οποίο εντάσσεσαι , πρέπει, πρέπει , πρέπει....κτλ κτλ