Σωστα.
Η ορθη ψυχικη προετοιμασια φαινεται απο το να βγαζεις τα βυζια σου εξω σε swingers club ή να ποσταρεις το μουνι σου με διαστολέα κολπου στο μπου κομ, 40 χρονων γυναικα.
Μπορει ομως να κανω και λαθος, ποιος ξερει. Μπορει να μην εχει σημασια.
Η ορθη ψυχικη προετοιμασια εγκειται στο να μην σε ενδιαφερει πλεον σε ποια μπουζουκια/κλαμπ θα πας (οπως εκανες στα 20) και προτεραιοτητα σου να ειναι η ευτυχια του παιδιου σου,να μην σε νοιαζει εαν δεν θα παρεις τα ρουχα/παπουτσια που επαιρνες καποτε γιατι πλεον προεχουν οι αναγκες του παιδιου,αυτο ομως δεν αναιρει οτι ειμαι και γυναικα οποτε ναι θα βγαλω τα βυζια μου σε ενα swinger club αλλα δεν θα κυκλοφορω με τα ξωβυζα κρατωντας το παιδι μου απο το χερι ουτε θα φοραω μινι και θα σκυβω...Το θεμα ειναι να υπαρχουν διαχωριστικες γραμμες,εσυ απο την αλλη εισαι πολυ δηθεν οταν κρινεις τι μαμα μπορει να ειμαι απ αυτα με την ιδια λογικη λοιπον και οι μπουρδελιαριδες ειναι ανικανοι ως μπαμπαδες (δεν μιλαω ως συζυγοι αυτο ειναι αλλο θεμα)..Η σεξουαλικη ζωη μας ειναι ασχετο με το τι γονεις ειμαστε οταν φυσικα υπαρχει ισσοροπια σε ολα και ναι μπορει να ειμαι 40 αλλα θεωρω το σωστη μητερα-νοικοκυρα και πουτανα στο κρεββατι ειναι αυτο που ισως κραταει μια σχεση-γαμο σε πολυ καλα επιπεδα,τωρα εαν εσυ θελεις τη γυναικα σου παρθενοπιπιτσα σε ολα αυτο ειναι δικο σου ζητουμενο,δεν σημαινει ομως οτι ειναι και σωστο